Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 7962 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 7 962 reviews

  • Avatar GoJo ★★★★★ 2 months ago
    This place was top notch. Really cozy atmosphere, amazing food and great … czytaj service! Miranda was our server and she made the experience even better for us. She made perfect recommendations and was very patient. We started with Goulash soup which we asked to be served in bread bowl and that was no problem. Then we had the large meat dumpling and the whole trout. Everything was absolutely delicious. The price was affordable for such high quality food and service. Highly recommend.
  • Avatar The Clarhens ★★★★★ 8 months ago
    Amazing food! I loved the pork pierogi very cheesy and tasty 🥰
  • Avatar Claudiu Isar ★★★★★ a year ago
    Very good food. Very friendly staff, nice atmosphere. Ribs and dumpling … czytaj were delicious
  • Avatar Anna Tracewska ★★★★★ 10 miesięcy temu
    The restaurant is absolutely delightful! I was there with my family, the … czytaj salad was delicious (even the kids ate it! which, trust me, is an unlikely event). Other dishes were perfect, too. I would certainly tip the wonderful service, but you need to have either cash or a plastic card (not your phone or watch) in order to do that - so take it before coming here, because you would definitely like to tip them after being served 🙂
  • Avatar Lucas Pepino ★★★★★ 5 miesięcy temu
    This place is amazing!
    The food and the service are outstanding! They are
    … czytaj pet friendly, the waiters are very friendly and make the experience be memorable!
    I recommend to everyone!
  • Avatar Michalina Gawrych ★★★★★ 4 miesiące temu
    Pieróg z sosem czosnkowym to najlepsze co zjadłam na wyjeździe do Karpacza, … czytaj był przepyszny. Kurczak z sosem kurkowym (o ile dobrze pamiętam) też był ok, ale pieróg był lepszy. Mały lokal, więc lepiej mieć rezerwację, choć jak byliśmy w poniedziałek wieczorem w styczniu to były wolne stoliki.

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
313 wpisów.
jucqa - Wrocław napisał/a 6 lutego 2013 o 19:39
Za każdym razem, gdy przybywam w Karpaczu nie mogę odpuścić sobie wizyty U Petiego. Jedzenie jest przepyszne - jedno z lepszych w Karpaczu, podawane w dużej ilości z nutką fantazji na talerzu. Obsługa jest bardzo miła i pomocna, a ceny bardzo przystępne. POLECAM !!!
justyna - warszawa napisał/a 29 stycznia 2013 o 14:40
Polecam angusa z argentynskiej wolowiny a do tego swietne wina. Ogolnie fachowa kuchnia i doskonaly stosunek ceny do jakosci. A na koniec swietna kawa alfredo. Na stekach bylam w wielu miejscach na siecie u petiego im nie ustepuje:-D
Landryn - Łódź napisał/a 18 stycznia 2013 o 19:35
Świetne jedzenie, umiarkowane ceny i duża estetyka serwowania dań. Bijecie okoliczną konkurencję na głowę. Minus to brak wolnych stolików, trzeba by pomyśleć o dodatkowej sali zimą, ale to powinno raczej cieszyć niż martwić 🙂 Oby tak dalej.
Magda i Jarek - Łódź napisał/a 4 stycznia 2013 o 12:12
Gorąco polecamy tą restaurację!! Pierogi przepyszne,a łosoś z pieca- niebo w gębie!:) Obsługa przemiła, super klimat, pełen profesjonalizm! Nawet nasz psiak dostał pełną michę wody!:) Najlepsze miejsce w Karpaczu, polecamy i na pewno wrócimy!!:) Z pozdrowieniami dla całej ekipy- Łodziaki z beaglem 🙂
ciekawski - Wrocław napisał/a 23 grudnia 2012 o 13:32
świetny motyw z tymi powiększającymi się obrazkami na ścianie w tych kręcących się zdjęciach w galerii
Sylwia i Dawid - Wrocław napisał/a 16 grudnia 2012 o 21:22
Od lat gdy odwiedzamy Karpacz - zjeść idziemy zawsze i tylko do Petiego. Nie raz zdarzalo nam się z Wrocławia przyjechać tylko na pieroga i z powrotem 😉 W zeszły weekend również po górskich przechadzkach jak zawsze pysznie zjedliśmy 🙂 Nie zmieniajcie się !!!!!
Marzena i Maciek - Poznań napisał/a 13 grudnia 2012 o 15:01
NAJLEPSZA NA ŚWIECIE RESTAURACJA, NALEPSZE MIEJSCE, CUDOWNA MUZYKA, PRZEMIŁA OBSŁUGA, DEKORACJE KUCHARZA NA TALERZU NIEZAPOMNIANE, polecamy wszystkim !!!! jeśli będziesz w Karpaczu musisz tam wpaść !! DZIĘKUJEMY M.M.
Monika - warszawa napisał/a 21 listopada 2012 o 10:14
Wybieram się do tej restauracji i mam nadzieję, że będzie pysznie 😀
Zaneta - Chojnice napisał/a 17 listopada 2012 o 21:58
Zdecydownie najlepsze miejsce w Karpaczu, gdzie mozna zjesc przepyszne dania za niewielkie pieniadze. Obsluga rewelacyjna, swietna atmosfera i lokalizacja 🙂 Dziekuje
kkk - kkk napisał/a 17 października 2012 o 18:37
Mam nadzieję, że w rankingu wygra pstrąg! Mój głos odnotowany 🙂 🙂 🙂
Pelo74 - Łódź napisał/a 29 września 2012 o 16:13
Jedzenie po prostu BOSKIE Obsługa miła Nic dodać nic ująć POLECAM NA 100 możliwych daję 200 pkt 😉
Ilona Szkudlarek - Poznań napisał/a 26 sierpnia 2012 o 20:14
Jedzenie pierwsza klasa!!!! najlepsze w całym Karpaczu dodatkowy plus to przystępna cena 🙂 super klimat i muzyka,obsługa pierwsza liga. Pozdro do całej ekipy Petiego! Do zobaczenia w PIĄTEK!!! tym razem w szerszym doborowym towarzystwie :)))
Basia - Goczałkowice napisał/a 30 lipca 2012 o 09:19
Pierożki rewelacyjne, do tego arcyzimny i widok z tarasu...... Nic więcej nie trzeba. Najlepszy lokal w Karpaczu. Do zobaczenia za rok. 🙂
Grzegorz - Gdańsk napisał/a 19 lipca 2012 o 13:24
Widzę, że nie poprzestaliście na byciu najlepszą restauracją w Karpaczu, tylko ciągle się rozwijacie! Brawo! W sierpniu sprawdzimy, czy jesteście najlepszą restauracją na Dolnym Śląsku, czy Wasz zasięg jest jeszcze większy. PS a co to za tunel w tym Karpaczu budujecie? To jakaś nowa atrakcja na górce?
Pikachu - Karpacz napisał/a 12 lipca 2012 o 16:23
Jestem zawiedziony ze wycofaliscie nuggetsy i szyszeczki.
załęs HURT - Wrocław napisał/a 6 lipca 2012 o 15:10
Pierożki miodzio, rosołek na kaca wprost idealny a i pieski dostały solidną michę wody - szacuneczek i trzymajcie tak dalej! 🙂 Pozdro od Załogi!
cesar - marseille napisał/a 2 lipca 2012 o 20:04
gratulujemy wspanialej kuchni, zupy niebo w gebie. spedzilismy 3 wieczory przed telewizorem w malej sali ogladajac mecze Euro i delektujac sie potrawami na wysokim poziomie. wrocimy . pozdrawiamy panow kelnerow i kucharzy. jedzcie U Petiego !!!
Wacek - Płock napisał/a 21 czerwca 2012 o 13:54
Chociaż nie będzie letniej nocy sylwestrowej, to my i tak przyjedziemy. Mamy już rezerwację w hotelu i wielką ochotę poznać smak waszych steków! Do zobaczenia jeszcze w lipcu.
Kędzierscy - Wrocław napisał/a 6 czerwca 2012 o 14:42
...my też tęsknimy za Waszym antrykotem! 🙂 🙂 🙂 PS para w czerwonych kurtkach, stolik przy kole, zawsze z Żywcem.
jackfan - wrocław napisał/a 5 czerwca 2012 o 18:28
tęsknimy za waszym antrykotem !!! pozdrowienia z wrocka
Fanka - Leszno napisał/a 16 maja 2012 o 16:16
Kolejna fantastyczna majówka U Petiego!!!
spongebob - wro napisał/a 12 kwietnia 2012 o 21:10
lokal, jedzonko, obsługa wszystko 11/10 😀 za każdą wizytą w karpaczu nie ma możliwości żeby nie pojawić się u petiego 😀 pozdrawiam
Gosia i Bezik - Karpacz napisał/a 17 marca 2012 o 18:03
Co by Karpaczanie poczeli bez zacnego "Petiego"? Wieczorne wyjscie, zawsze smakowite jedzonko, mnostwo znajomych... Oddani sasiedzi
a i m - leszno napisał/a 29 lutego 2012 o 00:56
my pochwalimy doradę,jeszcze raz doradę i na koniec ... doradę... toż to niebo...
Tomek - Karpacz napisał/a 19 lutego 2012 o 15:51
T-Bone to strzał w dychę. Najlepsze jedzenie w Karpaczu!
h - stargard napisał/a 5 lutego 2012 o 16:10
Lubię klimat tego miejsca 🙂 Bardzo dobre jedzonko i świetna muzyka 🙂 Panowie tam pracujący w bezszelestny sposób poruszają się po sali z sympatycznym uśmiechem na twarzy.Mili bardzo 🙂 P.S A i wino w firmowej butelce ,które tam kupiłam smakowało zacnie :).Tak jak obiecałam wypiłam je nad morzem :))) Pozdrawiam
iwona - police napisał/a 21 stycznia 2012 o 11:25
Zarcie pierwsza klasa obsluga bardzo mila obok stok jest naprawde bardzo mila atmosfera
marek ziemicki - wrocław napisał/a 28 grudnia 2011 o 12:32
oczywiście, że wybieramy się do Karpacza zobaczyć nowe dania. To tylko 120km, a zapowiada się uczta! Czekaliśmy na takie zmiany. Pozdrawiam, Marek z rodziną (Wrocław)
Beata - Wrocław napisał/a 20 listopada 2011 o 12:58
Polecam restaurację U Petiego. Przede wszystkim za dobre jedzenie, znakomitą obsługę i świetną muzykę! Zapraszam na stronę Psycholog Wrocław .
Michu - Poznan napisał/a 13 listopada 2011 o 17:55
Tylko tam ... :p I wszystkim którzy odwiedzają Karpacz polecam, świetny klimacik ,super obsługa i super jedzonko... jeżeli wejdziecie , a nie bedzie miejsca (to zwyczajowe) TO POCZEKAJCIE JA TAK ZAWSZE ROBIŁEM BO WARTOOOO...POZDRAWIAM EKIPE!!!!

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021
Rezerwacje: tel. 75 64 39 220