Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 5669 osób ze śrenią oceną aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 5 669 reviews

  • Avatar Agata Meglicz ★★★★★ tydzień temu
    Absolutely the best restaurant in Karpacz! We go there already for years and quality of the food stays … czytaj so good!!! Delicious dishes, very friendly service. Beats all the competition!
  • Avatar Renata Kłeczek ★★★★★ 2 tygodni temu
    Pyszne jedzonko, napewno jeszcze nie raz tam wrócę
  • Avatar Malwina Piwowarczyk ★★★★★ 2 tygodni temu
    Pieróg pyszny, pstrąg również, bardzo miła obsługa. Polecamy.
  • Avatar Ula Dukiewicz ★★★★★ 2 tygodni temu
    Jak brzmi logo:karmią koncertowo. Nic dodać nic ująć.
  • Avatar tikustw ★★★★★ 3 tygodni temu
    Wyśmienita sakiewka - cudowny żurek w chlebie - klimat cudowny
  • Avatar Kamil Linkowski ★★★★★ 3 tygodni temu
    Powrót po 4 latach nie okazał się żadnym zaskoczeniem. To miejsce cały czas trzyma poziom w każdym calu. … czytaj Polecam. Obowiązkowy przystanek podczas pobytu czy nawet przejazdu przez karpacz

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
292 wpisy.
spongebob - wro napisał/a 12 kwietnia 2012 o 21:10
lokal, jedzonko, obsługa wszystko 11/10 😀 za każdą wizytą w karpaczu nie ma możliwości żeby nie pojawić się u petiego 😀 pozdrawiam
Gosia i Bezik - Karpacz napisał/a 17 marca 2012 o 18:03
Co by Karpaczanie poczeli bez zacnego "Petiego"? Wieczorne wyjscie, zawsze smakowite jedzonko, mnostwo znajomych... Oddani sasiedzi
a i m - leszno napisał/a 29 lutego 2012 o 00:56
my pochwalimy doradę,jeszcze raz doradę i na koniec ... doradę... toż to niebo...
Tomek - Karpacz napisał/a 19 lutego 2012 o 15:51
T-Bone to strzał w dychę. Najlepsze jedzenie w Karpaczu!
h - stargard napisał/a 5 lutego 2012 o 16:10
Lubię klimat tego miejsca 🙂 Bardzo dobre jedzonko i świetna muzyka 🙂 Panowie tam pracujący w bezszelestny sposób poruszają się po sali z sympatycznym uśmiechem na twarzy.Mili bardzo 🙂 P.S A i wino w firmowej butelce ,które tam kupiłam smakowało zacnie :).Tak jak obiecałam wypiłam je nad morzem :))) Pozdrawiam
iwona - police napisał/a 21 stycznia 2012 o 11:25
Zarcie pierwsza klasa obsluga bardzo mila obok stok jest naprawde bardzo mila atmosfera
marek ziemicki - wrocław napisał/a 28 grudnia 2011 o 12:32
oczywiście, że wybieramy się do Karpacza zobaczyć nowe dania. To tylko 120km, a zapowiada się uczta! Czekaliśmy na takie zmiany. Pozdrawiam, Marek z rodziną (Wrocław)
Beata - Wrocław napisał/a 20 listopada 2011 o 12:58
Polecam restaurację U Petiego. Przede wszystkim za dobre jedzenie, znakomitą obsługę i świetną muzykę! Zapraszam na stronę Psycholog Wrocław .
Michu - Poznan napisał/a 13 listopada 2011 o 17:55
Tylko tam ... :p I wszystkim którzy odwiedzają Karpacz polecam, świetny klimacik ,super obsługa i super jedzonko... jeżeli wejdziecie , a nie bedzie miejsca (to zwyczajowe) TO POCZEKAJCIE JA TAK ZAWSZE ROBIŁEM BO WARTOOOO...POZDRAWIAM EKIPE!!!!
Bartlomiej - Kalisz napisał/a 29 września 2011 o 21:36
A ja w tej knajpie czuje się jak w swojej. To z takiej restauracji z charakterem i duszą biorę dobre przykłady, które warto rozsławiać, chwalić.A Letnia Noc Sylwestrowa to już u mnie obowiązek, być w takim miejscu i o takiej porze to zaszczyt. pozdrawiam
bolo - Wrocław napisał/a 15 sierpnia 2011 o 17:03
Super knajpka fantastyczna obsługa.Bardzo dobre jedzenie,wspanile podane pełen profesjonalizm.Super widok z knajpki.Naprawdę polecam.
Marcin Zawadzki - Wrocław napisał/a 4 sierpnia 2011 o 09:03
Pomimo psiej pogody było super. Niesamowita impreza, wszystko na wysokim poziomie: Hurt, 12 Poziomo, kabaret, prowadzący, a fajerwerki były wspaniałe!!! Pozdrawiam wszystkich.
Markus - Legnica napisał/a 30 lipca 2011 o 16:32
Kurde fix... nie dam rady w tym roku przybyć na Sylwestra... trochę mi się wyemigrowało... W każdym razie życzę wszystkim dobrej imprezy i mam nadzieję, że fotografie będzie miał kto robić 😉 Pozdrowienia dla całej ekipy i Mrówy oczywiście.
Mrągowianin - Mrągowo napisał/a 29 lipca 2011 o 18:16
Sylwester latem - doskonały pomysł.
Aga - Czarne napisał/a 19 lipca 2011 o 12:33
Jedna z lepszych restauracji w Karpaczu! Super jedzenie, miła obsługa. Świetnie i profesjonalnie podane potrawy. Piękny widok. Polecam bardzo gorąco.Dziękujemy i z pewnością jeszcze wrócimy!
gego2ooo - szczecin napisał/a 18 lipca 2011 o 20:58
Jedzenie bardzo smaczne,ale czas oczekiwania na zamówione potrawy dosyć długi.Kelner tłumaczył się dużą ilością gości.To nie wymówka!!!
A i R - Racibórz napisał/a 14 lipca 2011 o 13:31
Jeśli tylko nadarzy się okazja, na pewno tu wrócimy. Macie Państwo bardzo miłą obsługę, pyszne i pięknie podane posiłki. Przyjemna atmosfera to także zasługa górskigo woidoku z tarasu oraz muzyki, która wprawia w doskonały nastrój 🙂 pozdrawiamy
Aneta - Kielce napisał/a 8 lipca 2011 o 20:55
Bardzo się cieszę, że już pierwszego dnia pobytu trafiliśmy do Was. Przemiła atmosfera, super obsługa, a jedzenie to po prostu niebo w gębie! Wszystko świeże, smaczne, pięknie podane, a porcje nieprzeciętnych rozmiarów. Polecam!!!
M i J - Bełchatów napisał/a 5 lipca 2011 o 16:28
Pyszne jedzenie, świetna i miła obsługa. Jedno z najlepszych miejsc gdzie jadaliśmy, a na pewno najlepsze w Karpaczu. Gorąco polecamy. Głodomory z Bełchatowa:)
Horney - Kobierzyce napisał/a 9 maja 2011 o 18:28
Ale wam śniegu dowaliło! Byliśmy w Karpaczu do drugiego maja, nic takiego się nie zapowiadało 🙂 Cool! W każdym razie wielkie pozdrowienia i podziękowania. Dzięki takim miejscom Karpacz się jeszcze trzyma!
Monika - Jelenia Góra napisał/a 8 maja 2011 o 08:50
Jedna z najlepszych restauracji w Karpaczu. Pyszne jedzenie. Najlepszy pstrąg z pieca na świecie i peróg, ktory polecam wszytskim znajomym. Miła i profesjonalna obsługa. Niepowtarzalny klimat zarówno wewnątrz jak i na powietrzu. Ceny super w porównaniu z innymi lokalami. POLECAM !!!!!
MANIEK - NOWA SÓL napisał/a 22 kwietnia 2011 o 09:22
Pieróg Zajebisty !!!! POLECAM !!!!!
Lubiący dobre jedzenie - Wrocław napisał/a 15 kwietnia 2011 o 17:19
Dziękuję bardzo za gościnę, za wspaniałą bluesową muzykę i przede wszystkim za wyśmienite jedzenie. Restauracja pierwsza klasa.
Karpacz - Karpacz napisał/a 31 marca 2011 o 19:26
Polecam wszystkim! Bardzo dobre obiady i Dżem na deser!
ikar - wrocław napisał/a 26 lutego 2011 o 20:21
nie mogę sobie wybaczyć, iż dotarłem do Was dopiero pod koniec pobytu w karpaczu... niebo w gębie...to tak w skrócie...do zobaczenia w kwietniu
Michał - Lubin napisał/a 4 stycznia 2011 o 19:43
Polecam tą restauracje każdemu, kto chce dobrze zjeść. Ceny nie są najniższe ale też nie wygórowane. Nawet gdy ktoś jest skąpy, nie będzie zawiedziony z wydanych pieniędzy na pyszne jedzenie. Od 6 lat nie szukam innych knajp w Karpaczu. Gdy jeździmy w okolice Karpacza, czy to Szklarska, czy Przesieka, czy Podgórzyn - zawsze przyjeżdżamy do tej restauracji aby zjeść pieroga, który jest polecany przez nas każdemu możliwemu znajomemu. POLECAM!!!
Kris - Jelenia Góra napisał/a 24 grudnia 2010 o 20:33
Najlepsze życzenia dla załogi. Do zobaczenia na stoku. Zacieram ręce na Waszego pstrąga z pieca!
Lechoo - Opole napisał/a 11 grudnia 2010 o 13:17
świetne jedzenie ! oby tak dalej ! jedna z najlepszych restauracji w jakich byłem!
katar - wrocław napisał/a 6 grudnia 2010 o 12:35
najlepsza restauracja w karpaczu!!!
Julka - Legnica napisał/a 10 listopada 2010 o 07:11
Polecam...świetna restauracja!

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021