Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 7415 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 7 415 reviews

  • Avatar Karolina So ★★★★★ 3 tygodnie temu
    Bardzo fajne miejsce, godne odwiedzenia! Krewetki -obłędne! Reszta towarzystwa … czytaj zamawiała pierś faszerowaną, polędwiczki wieprzowe, żurek w chlebie, pierś w sosie kurkowym. Dania poprawne, lecz pierś faszerowana i w sosie kurkowym mało doprawione, nie porwały za serca. Lokal w fajną, głośną muzyką. Szybki czas realizacji zamówienia, bardzo miły kelner.
  • Avatar Maciej Strzelecki ★★★★★ tydzień temu
    Najlepszy widok w restauracji w Karpaczu. Jedzeniu nic nie brakowało, jeżeli … czytaj miałbym się do czegoś przyczepić to do wyboru piwa, ale to dlatego że jestem piwoszem. Obsługa profesjonalna i miła, chcieliśmy zostawić napiwek kartą, to jednak nie było możliwe i pan kelner powiedział że nasz uśmiech wystarczy.
  • Avatar Ulcja ★★★★★ 2 miesiące temu
    Już dawno nie byłam tak zadowolona po wyjściu z restauracji.
    Bardzo miła
    … czytaj obsługa, piękne widoki.
    A jedzenie? serdecznie wszystkim polecam, ten krótki komentarz nie jest w stanie oddać tego jak bardzo tam smacznie 😉
    Duże porcje, żeberka soczyste, mięso samo odchodziło od kości, łosoś również bardzo smaczny, bukiet warzyw chrupiący, świeży, polany idealnie pasującym sosem.
    Crème brûlée palce lizać 🤤
    Wszystko warte swojej ceny 👌
  • Avatar Jakub Piórkowski ★★★★★ tydzień temu
    Ilość opinii i średnia ocena zobowiązują więc z czystego obowiązku zdecydowaliśmy … czytaj się na weryfikację.
    Pośród całej masy lokali z jedzeniem "z dolnej półki" mieszczących się w najbliższej okolicy trudno znaleźć jakąś kulinarną perełkę.
    Lokalizacja na szczęście nie bezpośrednio przy głównym deptaku choć hałas przejeżdżających wagoników może rozpraszać.
    Wystroju nie będę oceniał ponieważ zajęliśmy miejsca na zewnątrz (z resztą jedyne wolne - taki to już urok Karpacza w długi weekend) i niewiele z tego wystroju dało się zauważyć.
    Obsługa bardzo profesjonalna i pomocna przy wyborze dań.
    Na pierwszy ogień poszedł żurek w chlebie i równie dobrze można było na tym zakończyć. Doskonale przyprawiony i porcja wystarczająca nawet dla rosłego głodomora płci męskiej.
    Wszystkie kolejne dania (np. żeberka Jack Daniels) były co najmniej tak dobre jak żurek i nie wymagają dodatkowych peanów.
    Cieszę się, że pośród proturystycznej bylejakości gastronomicznej można jeszcze znaleźć miejsce gdzie ktoś się stara.
  • Avatar ECOGRID Bartosz Choromański ★★★★★ 3 miesiące temu
    Super lokal serwujący pyszne jedzenie 🍤🥓🥩 zamówiłem Black angus stek i … czytaj tak jak w menu, dostałem kruchy i soczysty kawał wołowiny w wersji medium 🥩😋 podany z frytkami 👍"palce lizać"
    Podczas jedzenia, w tle było słychać dobrą nutkę 🎼🎶🎸🎺 umilającą czas
    Świetne miejsce z przemiłą obsługą, do którego na pewno wrócimy przy najbliższej okazji 😉
    Lokal potrafi zachwycić wymagających klientów swoim niepowtarzalnym klimatem 👏
  • Avatar Aneta S ★★★★★ 2 miesiące temu
    Od wielu wielu lat uważam, że to najlepsza restauracja w całych Karkonoszach. … czytaj Nikt nie zdoła Was przebić. Żurek w chlebie, stek z angusa, żeberka, etc…. mistrzostwo świata. Nie wyobrażam sobie pobytu w Karpaczu bez kuchni Petiego. Obsługa zawsze bez zarzutu, muza, atmosfera i pełna satysfakcja z serwowanych dań. Gorąco polecam!!!

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
308 wpisów.
Justyna i Sławek - Pecna napisał/a 22 lipca 2016 o 12:02
Może nie najtaniej ale bardzo bardzo smacznie.
Rodzinka na 5 - Rzepin napisał/a 18 lipca 2016 o 22:02
Potrawy pierwsza klasa! 🙂 Zawsze świeże, apetyczne i uprzejmie podane. Nawet nasz najmłodszy skarb (8 miesięczny) znalazł potrawę dla siebie _ rosół jak u babci ... 🙂 polecamy! Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość ... na wolny stolik i czas oczekiwania na potrawę ale warto !!!
Asia i Piotr - Darłowo napisał/a 13 lipca 2016 o 20:16
Wspaniałe jedzenie, klimat i położenie lokalu urocze. Obsługa fantastyczna. Zasugerowaliśmy się wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Byliśmy tylko dwa razy, ponieważ nasz pobyt w Karpaczu był krótki, ale jeszcze wrócimy...warto! Pozdrawiamy
Jaś i Małgosia - Polkowice napisał/a 18 czerwca 2016 o 18:12
Bardzo smaczne jedzenie pełna kultura zjedliśmy obiad a wieczorkiem idziemy na jakąś sałatkę.
Gość - Kędzierzyn-Koźle napisał/a 27 kwietnia 2016 o 13:55
Miło, smacznie i muzycznie! 🙂 Polecam! 🙂
Gość - Głogów napisał/a 17 kwietnia 2016 o 14:45
Jadam u Was już chyba od 12 lat i będę jadł dalej. Pozdrawiam 🙂
Rafał - Kraków napisał/a 29 marca 2016 o 19:21
byliśmy tuż przed sylwkiem i stek z angusa doskonały ,cudowny swojski klimat knajpy bardzo uprzejma obsługa i naprawdę mega przytulne wc,zawsze gdy będziemy w Karpaczu tam wpadnę i polecam każdemu z czystym sumieniem
Goscie 4 - Warszawa napisał/a 2 lutego 2016 o 12:26
Wyśmienite menu! Smacznie,estetycznie i szybko. Polecamy szczególnie,, pieróg urzekająco miesny"w cieście francuskim na ciepło i sakwy z drobiu ze szpinakiem i fetą. Mniam,mniam. Do tego żur w chlebku dopełni rozkoszy podniebieniu☺ Polecamy!!!
Alina - Kępno napisał/a 22 stycznia 2016 o 23:30
Jadamy tu co roku. Wracamy z największa ochotą! Jedzenie zawsze przepyszne. Owoce morza rewelacja - zwłaszcza mieso z krewetek i małży z makaronem powala smakiem 🙂 Obsługa mimo nawału gości zawsze przemiła, kompetentna i pomocna. Szczerze polecamy!
Andrzej - Zawiercie napisał/a 13 stycznia 2016 o 17:16
Znakomite jedzenie! Byliśmy zbyt krótko by spróbować wszystkiego, ale cała strona z wołowiną jest odhaczona. Co by dużo nie pisać - wielka pochwała za klimat, obsługę i magiczne dania. Do zobaczenia na ferie!
Gość - Darłowo napisał/a 9 stycznia 2016 o 21:51
Restauracje u pietiego odwiedziłem w dniu dzisiejszym pierwszy i ostatni raz byłem z żoną w 8smym miesiącu ciąży samo wejście po oblodzonych schodach sprawia wielką trudność zwłaszcza dla kobiety w takim stanie wystarczy posypać żwirem po dotarciu na miejsce i zajęciu miejsca przy stoliku przyszła kelnerka i oświadczyła bezczelnie że te stoliki są zarezerwowane i raczej nie zjemy nic rozumiem że nie ma miejsc ale sposób w jaki ta pani to oznajmiła myślę że kultury osobistej i podejścia do klienta pański personel mugł by się uczyć w chatach na deptaku tak bardzo krytykowanych my zjedliśmy w Aurora było smacznie i też w przystępnej cenie ale jak to mówią od ziarnka do ziarnka a zbierze się miarka pańska dobra opinia w internecie nie zawsze taka będzie
Ola - Słupsk napisał/a 3 stycznia 2016 o 16:44
Restauracje u Petiego odwiedzilam z chlopakiem w pazdzierniku, po pochlebnych ocenach spodziewalam sie dobrego jedzenia... Niestety posilki byly po prostu niesmaczne. Wszystko mrozone, przygotowane na glebokim tluszczu. Jako fast food byloby ok ale nie w takiej cenie. Z czystego serca nie polecam!!!
Roman - Inowrocław napisał/a 27 grudnia 2015 o 17:11
Polecam restauracje u Petiego przez trzy dni pobytu w Karpaczu właśnie tam chodziliśmy na obiady.Obsługa przemiła a o jedzeniu to nie wspomnę.Jeśli będziemy jeszcze w Karpaczu to na pewno nie będziemy szukali innej knajpy.Pozdrawiam całą obsługę.Roman z Karoliną i Julką.
Radek - WRO napisał/a 5 grudnia 2015 o 16:18
Jesteśmy ze Słupska i pierwszy raz byliśmy w Karpaczu z rodziną w ostatnie wakacje, o restauracji U Petiego dowiedziałam się z https://karpacz-szklarska.pl/ ale patrząc na zdjęcia bałam się, że będzie tam drogo, ale finalnie ceny okazały się przystępne, porcje solidne i smaczne! Polecam!
Antonio - Wałbrzych napisał/a 5 grudnia 2015 o 15:26
Polecam, mieliśmy tutaj świetny pobyt i bardzo uprzejmą obsługę na prawde polecamy 🙂 Położone też w dobrym miejscu karpacza, blisko szlaków opisanych tutaj https://karpacz-szklarska.pl/ Na pewno zawitamy tutaj jeszcze w przyszłym roku 🙂
Ada - Zielona Góra napisał/a 29 listopada 2015 o 16:39
Podobno zawsze wybrzydzam i nigdy do końca nie jestem zadowolona- to opinia mojej rodziny!!! I tu muszę ich poprawić!!!! Otóż jest to najlepsza knajpa w jakiej byłam w górach:) Rewelacyjna kuchnia, miła obsługa i niepowtarzalny klimat- mało!? Mnie zawsze! Więc za 3 tygodnie podpiszę z przyjemnością listę obecności właśnie u Was:)!!!
Tadeusz ze znajomymiGość - Krotoszyn napisał/a 10 listopada 2015 o 09:59
Pysznie i bardzo miło ,polecam jak będę w Karpaczu to na pewno tu wrócę.
Chojrak Tchórzliwy Pies - Nowhere napisał/a 20 października 2015 o 11:06
Świetne miejsce, aby posłuchać trochę innej muzyki niż w komercyjnych stacjach radiowych, spożywając bardzo dobre jedzenie. Niezwykle miła obsługa. Latem na tarasie przy grzanym winie lub piwie podziwiać wspaniałe krajobrazy, spotkać się ze znajomymi lub po zejściu z gór odpocząć, zrelaksować się i nabrać energii (po sytej kolacji) na kolejny dzień. Polecam przekonać się osobiście 😉
Ewa i Wojtek - Pyskowice napisał/a 9 października 2015 o 19:45
Na wizytę u Was cieszymy się tak samo jak na wypad w góry;)Jedzenie pycha,obsługa przemiła.Coś u Was wisi w powietrzu takiego, że po całym dniu marszu po górach jak się już u Was usiądzie, człowiek czuje się po prostu szczęśliwy.Odwiedzamy Was od 9lat(niestety z przerwami;)) i zawsze nam smakuje:)Pozdrawiamy!
Mikołaj - Świnoujście napisał/a 28 września 2015 o 20:11
Absolutnie najlepsza knajpa w Karpaczu, steki świetne, panserotti bomba, ale krewetki to już przesada... the best 🙂 Byliśmy stałymi klientami jako 3 os. rodzina, jesteśmy od jakiegoś czasu jako 4 os. rodzina i niezmiennie wszystkim smakuje; ) w listopadzie jesteśmy !
Gość - Płock napisał/a 26 września 2015 o 16:53
Polecam. !!!! Pysznie smacznie miła obsługa ...
EiP - Orzysz napisał/a 24 września 2015 o 20:11
Rewelacja 🙂 pysznie, świeżo, sympatycznie 🙂 polecamy
Gość - KRYNICA MORSKA napisał/a 19 września 2015 o 20:18
obsluga bardzo mila mily mlody pan surowki 4 poledwiczki wieprzowe z czosnkiem 5 t-bone steak 3 frytki 9 pieczone ziemniaki 9 sosy 3 czas oczekiwania 50 minut toalety 1 skala od 1 do 10
Gość - lublin napisał/a 12 września 2015 o 17:15
Jedzenie pycha atmosfera extra . Zróbcie coś wreszcie z toaletami Koniecznie. Gość dobrze życzący.
Paulina - Warszawa napisał/a 27 sierpnia 2015 o 07:20
Spędzając nasze wakacje w Karpaczu codziennie żywiliśmy się u Petiego. Do pierwszej kolacji skłoniły nas bardzo dobre opinie o restauracji i nie zawiedliśmy się. Oprócz fantastycznego jedzenia na szczególną pochwałę zasługuje kucharz, który serwował wyśmienite steki. Każda potrwa jest przygotowywana z myślą o klientach. Przez cały pobyt obsługiwał nas przesympatyczny kelner Mateusz oraz urocza kelnerka Miranda, którzy wkładają dużo serca do funkcjonowania restauracji. Dziękujemy!
Magda - Łódź napisał/a 21 sierpnia 2015 o 09:50
Od 3 lat (bo niestety od tylu tylko znam 😉 ) niezmiennie najlepsza knajpa w Karpaczu 😉 Obsługa bardzo miła i pomocna, zwłaszcza przemiła młodziutka Pani Kelnerka o bardzo oryginalnym imieniu! 🙂 Jedzenie niezmiennie wyśmienite! Polecam Wszystkim i gorąco pozdrawiamy całą ekipę Petiego !! Magda i Jarek z beaglem Anakinem 😉 ps. mam nadzieję, że osy Wam już trochę odpuściły?:)
DAMIAN - ścinawa napisał/a 18 sierpnia 2015 o 13:36
Bardzo miła obsługa, jedzenie bardzo dobre, cena dobra 🙂 gorąco polecam
Gość - Polkowice napisał/a 31 lipca 2015 o 19:41
Właśnie skończyłem stek z angusa. Dobry. Ale tylko dobry. Tydzień temu jadłem taki sam w "sieciowce" (sphinx) i był zaje****y.
pocioszek - Tuchola napisał/a 30 lipca 2015 o 16:51
Jedzenie super. Trochę trzeba poczekać.
Aga Kasia Chudy Gruby - Polkowice napisał/a 19 lipca 2015 o 11:22
Rewelacja. Obsługa miła. Jedzonko pyszne. Jest tak jak mówią: "Koncertowo". Polecamy.

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021