Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 7991 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 7 991 reviews

  • Avatar GoJo ★★★★★ 2 months ago
    This place was top notch. Really cozy atmosphere, amazing food and great … czytaj service! Miranda was our server and she made the experience even better for us. She made perfect recommendations and was very patient. We started with Goulash soup which we asked to be served in bread bowl and that was no problem. Then we had the large meat dumpling and the whole trout. Everything was absolutely delicious. The price was affordable for such high quality food and service. Highly recommend.
  • Avatar The Clarhens ★★★★★ 8 months ago
    Amazing food! I loved the pork pierogi very cheesy and tasty 🥰
  • Avatar Claudiu Isar ★★★★★ a year ago
    Very good food. Very friendly staff, nice atmosphere. Ribs and dumpling … czytaj were delicious
  • Avatar Anna Tracewska ★★★★★ 10 miesięcy temu
    The restaurant is absolutely delightful! I was there with my family, the … czytaj salad was delicious (even the kids ate it! which, trust me, is an unlikely event). Other dishes were perfect, too. I would certainly tip the wonderful service, but you need to have either cash or a plastic card (not your phone or watch) in order to do that - so take it before coming here, because you would definitely like to tip them after being served 🙂
  • Avatar Lucas Pepino ★★★★★ 6 miesięcy temu
    This place is amazing!
    The food and the service are outstanding! They are
    … czytaj pet friendly, the waiters are very friendly and make the experience be memorable!
    I recommend to everyone!
  • Avatar Michalina Gawrych ★★★★★ 5 miesięcy temu
    Pieróg z sosem czosnkowym to najlepsze co zjadłam na wyjeździe do Karpacza, … czytaj był przepyszny. Kurczak z sosem kurkowym (o ile dobrze pamiętam) też był ok, ale pieróg był lepszy. Mały lokal, więc lepiej mieć rezerwację, choć jak byliśmy w poniedziałek wieczorem w styczniu to były wolne stoliki.

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
313 wpisów.
Małgosia - Łódź napisał/a 16 sierpnia 2016 o 08:09
Wspaniałe jedzenie,świetny klimat lokalu. Kierowaliśmy się opiniami i wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Wrócimy tam jeszcze bo warto!
Śnihurki - Szczecin napisał/a 4 sierpnia 2016 o 20:36
Świetna restauracja, BARDZO dobre jedzonko dla Małych i Dużych Wędrowców. Fajna atmosfera, BARDZO kulturalna i szybka obsługa. POLECAMY ?
Salwa - Aleksandrów kujawski napisał/a 3 sierpnia 2016 o 11:50
Super jedzenie i super obsługa. Ciekawe pierogi z oryginalnym ciastem na pierogi. Polecamy
Gość - Rybnik napisał/a 31 lipca 2016 o 11:27
Jedzenie pierwsza klasa!Nigdzie tak dobrej zupy cebulowej nie jadłam.Pierogi panserotti rewelacja. Podwojna porcja kotleta schabowego na talerzu,zajebisty żurek w chlebie,rosół jak domowy. Polecam wszystkim,którzy lubią dobrze zjeść.Ceny adekwatne do wielkości potraw i ich smaku. Napewno tu wrócimy. Super!
David - Ostrzeszów napisał/a 24 lipca 2016 o 10:47
Bardzo dobre jedzenie jedno z lepszych w Karpaczu w przystępnej cenie. Dbałość o jakość potraw i klienta naprawdę polecam 🙂
Justyna i Sławek - Pecna napisał/a 22 lipca 2016 o 12:02
Może nie najtaniej ale bardzo bardzo smacznie.
Rodzinka na 5 - Rzepin napisał/a 18 lipca 2016 o 22:02
Potrawy pierwsza klasa! 🙂 Zawsze świeże, apetyczne i uprzejmie podane. Nawet nasz najmłodszy skarb (8 miesięczny) znalazł potrawę dla siebie _ rosół jak u babci ... 🙂 polecamy! Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość ... na wolny stolik i czas oczekiwania na potrawę ale warto !!!
Asia i Piotr - Darłowo napisał/a 13 lipca 2016 o 20:16
Wspaniałe jedzenie, klimat i położenie lokalu urocze. Obsługa fantastyczna. Zasugerowaliśmy się wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Byliśmy tylko dwa razy, ponieważ nasz pobyt w Karpaczu był krótki, ale jeszcze wrócimy...warto! Pozdrawiamy
Jaś i Małgosia - Polkowice napisał/a 18 czerwca 2016 o 18:12
Bardzo smaczne jedzenie pełna kultura zjedliśmy obiad a wieczorkiem idziemy na jakąś sałatkę.
Gość - Kędzierzyn-Koźle napisał/a 27 kwietnia 2016 o 13:55
Miło, smacznie i muzycznie! 🙂 Polecam! 🙂
Gość - Głogów napisał/a 17 kwietnia 2016 o 14:45
Jadam u Was już chyba od 12 lat i będę jadł dalej. Pozdrawiam 🙂
Rafał - Kraków napisał/a 29 marca 2016 o 19:21
byliśmy tuż przed sylwkiem i stek z angusa doskonały ,cudowny swojski klimat knajpy bardzo uprzejma obsługa i naprawdę mega przytulne wc,zawsze gdy będziemy w Karpaczu tam wpadnę i polecam każdemu z czystym sumieniem
Goscie 4 - Warszawa napisał/a 2 lutego 2016 o 12:26
Wyśmienite menu! Smacznie,estetycznie i szybko. Polecamy szczególnie,, pieróg urzekająco miesny"w cieście francuskim na ciepło i sakwy z drobiu ze szpinakiem i fetą. Mniam,mniam. Do tego żur w chlebku dopełni rozkoszy podniebieniu☺ Polecamy!!!
Alina - Kępno napisał/a 22 stycznia 2016 o 23:30
Jadamy tu co roku. Wracamy z największa ochotą! Jedzenie zawsze przepyszne. Owoce morza rewelacja - zwłaszcza mieso z krewetek i małży z makaronem powala smakiem 🙂 Obsługa mimo nawału gości zawsze przemiła, kompetentna i pomocna. Szczerze polecamy!
Andrzej - Zawiercie napisał/a 13 stycznia 2016 o 17:16
Znakomite jedzenie! Byliśmy zbyt krótko by spróbować wszystkiego, ale cała strona z wołowiną jest odhaczona. Co by dużo nie pisać - wielka pochwała za klimat, obsługę i magiczne dania. Do zobaczenia na ferie!
Gość - Darłowo napisał/a 9 stycznia 2016 o 21:51
Restauracje u pietiego odwiedziłem w dniu dzisiejszym pierwszy i ostatni raz byłem z żoną w 8smym miesiącu ciąży samo wejście po oblodzonych schodach sprawia wielką trudność zwłaszcza dla kobiety w takim stanie wystarczy posypać żwirem po dotarciu na miejsce i zajęciu miejsca przy stoliku przyszła kelnerka i oświadczyła bezczelnie że te stoliki są zarezerwowane i raczej nie zjemy nic rozumiem że nie ma miejsc ale sposób w jaki ta pani to oznajmiła myślę że kultury osobistej i podejścia do klienta pański personel mugł by się uczyć w chatach na deptaku tak bardzo krytykowanych my zjedliśmy w Aurora było smacznie i też w przystępnej cenie ale jak to mówią od ziarnka do ziarnka a zbierze się miarka pańska dobra opinia w internecie nie zawsze taka będzie
Ola - Słupsk napisał/a 3 stycznia 2016 o 16:44
Restauracje u Petiego odwiedzilam z chlopakiem w pazdzierniku, po pochlebnych ocenach spodziewalam sie dobrego jedzenia... Niestety posilki byly po prostu niesmaczne. Wszystko mrozone, przygotowane na glebokim tluszczu. Jako fast food byloby ok ale nie w takiej cenie. Z czystego serca nie polecam!!!
Roman - Inowrocław napisał/a 27 grudnia 2015 o 17:11
Polecam restauracje u Petiego przez trzy dni pobytu w Karpaczu właśnie tam chodziliśmy na obiady.Obsługa przemiła a o jedzeniu to nie wspomnę.Jeśli będziemy jeszcze w Karpaczu to na pewno nie będziemy szukali innej knajpy.Pozdrawiam całą obsługę.Roman z Karoliną i Julką.
Radek - WRO napisał/a 5 grudnia 2015 o 16:18
Jesteśmy ze Słupska i pierwszy raz byliśmy w Karpaczu z rodziną w ostatnie wakacje, o restauracji U Petiego dowiedziałam się z https://karpacz-szklarska.pl/ ale patrząc na zdjęcia bałam się, że będzie tam drogo, ale finalnie ceny okazały się przystępne, porcje solidne i smaczne! Polecam!
Antonio - Wałbrzych napisał/a 5 grudnia 2015 o 15:26
Polecam, mieliśmy tutaj świetny pobyt i bardzo uprzejmą obsługę na prawde polecamy 🙂 Położone też w dobrym miejscu karpacza, blisko szlaków opisanych tutaj https://karpacz-szklarska.pl/ Na pewno zawitamy tutaj jeszcze w przyszłym roku 🙂
Ada - Zielona Góra napisał/a 29 listopada 2015 o 16:39
Podobno zawsze wybrzydzam i nigdy do końca nie jestem zadowolona- to opinia mojej rodziny!!! I tu muszę ich poprawić!!!! Otóż jest to najlepsza knajpa w jakiej byłam w górach:) Rewelacyjna kuchnia, miła obsługa i niepowtarzalny klimat- mało!? Mnie zawsze! Więc za 3 tygodnie podpiszę z przyjemnością listę obecności właśnie u Was:)!!!
Tadeusz ze znajomymiGość - Krotoszyn napisał/a 10 listopada 2015 o 09:59
Pysznie i bardzo miło ,polecam jak będę w Karpaczu to na pewno tu wrócę.
Chojrak Tchórzliwy Pies - Nowhere napisał/a 20 października 2015 o 11:06
Świetne miejsce, aby posłuchać trochę innej muzyki niż w komercyjnych stacjach radiowych, spożywając bardzo dobre jedzenie. Niezwykle miła obsługa. Latem na tarasie przy grzanym winie lub piwie podziwiać wspaniałe krajobrazy, spotkać się ze znajomymi lub po zejściu z gór odpocząć, zrelaksować się i nabrać energii (po sytej kolacji) na kolejny dzień. Polecam przekonać się osobiście 😉
Ewa i Wojtek - Pyskowice napisał/a 9 października 2015 o 19:45
Na wizytę u Was cieszymy się tak samo jak na wypad w góry;)Jedzenie pycha,obsługa przemiła.Coś u Was wisi w powietrzu takiego, że po całym dniu marszu po górach jak się już u Was usiądzie, człowiek czuje się po prostu szczęśliwy.Odwiedzamy Was od 9lat(niestety z przerwami;)) i zawsze nam smakuje:)Pozdrawiamy!
Mikołaj - Świnoujście napisał/a 28 września 2015 o 20:11
Absolutnie najlepsza knajpa w Karpaczu, steki świetne, panserotti bomba, ale krewetki to już przesada... the best 🙂 Byliśmy stałymi klientami jako 3 os. rodzina, jesteśmy od jakiegoś czasu jako 4 os. rodzina i niezmiennie wszystkim smakuje; ) w listopadzie jesteśmy !
Gość - Płock napisał/a 26 września 2015 o 16:53
Polecam. !!!! Pysznie smacznie miła obsługa ...
EiP - Orzysz napisał/a 24 września 2015 o 20:11
Rewelacja 🙂 pysznie, świeżo, sympatycznie 🙂 polecamy
Gość - KRYNICA MORSKA napisał/a 19 września 2015 o 20:18
obsluga bardzo mila mily mlody pan surowki 4 poledwiczki wieprzowe z czosnkiem 5 t-bone steak 3 frytki 9 pieczone ziemniaki 9 sosy 3 czas oczekiwania 50 minut toalety 1 skala od 1 do 10
Gość - lublin napisał/a 12 września 2015 o 17:15
Jedzenie pycha atmosfera extra . Zróbcie coś wreszcie z toaletami Koniecznie. Gość dobrze życzący.
Paulina - Warszawa napisał/a 27 sierpnia 2015 o 07:20
Spędzając nasze wakacje w Karpaczu codziennie żywiliśmy się u Petiego. Do pierwszej kolacji skłoniły nas bardzo dobre opinie o restauracji i nie zawiedliśmy się. Oprócz fantastycznego jedzenia na szczególną pochwałę zasługuje kucharz, który serwował wyśmienite steki. Każda potrwa jest przygotowywana z myślą o klientach. Przez cały pobyt obsługiwał nas przesympatyczny kelner Mateusz oraz urocza kelnerka Miranda, którzy wkładają dużo serca do funkcjonowania restauracji. Dziękujemy!

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021
Rezerwacje: tel. 75 64 39 220