Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 5669 osób ze śrenią oceną aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 5 669 reviews

  • Avatar Agata Meglicz ★★★★★ tydzień temu
    Absolutely the best restaurant in Karpacz! We go there already for years and quality of the food stays … czytaj so good!!! Delicious dishes, very friendly service. Beats all the competition!
  • Avatar Renata Kłeczek ★★★★★ 2 tygodni temu
    Pyszne jedzonko, napewno jeszcze nie raz tam wrócę
  • Avatar Malwina Piwowarczyk ★★★★★ 2 tygodni temu
    Pieróg pyszny, pstrąg również, bardzo miła obsługa. Polecamy.
  • Avatar Ula Dukiewicz ★★★★★ 2 tygodni temu
    Jak brzmi logo:karmią koncertowo. Nic dodać nic ująć.
  • Avatar tikustw ★★★★★ 3 tygodni temu
    Wyśmienita sakiewka - cudowny żurek w chlebie - klimat cudowny
  • Avatar Kamil Linkowski ★★★★★ 3 tygodni temu
    Powrót po 4 latach nie okazał się żadnym zaskoczeniem. To miejsce cały czas trzyma poziom w każdym calu. … czytaj Polecam. Obowiązkowy przystanek podczas pobytu czy nawet przejazdu przez karpacz

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
292 wpisy.
Karol z Poznań napisał/a 10 listopada 2021 o 21:19
Polecam! Godzina 22.00 10.11.21 obsługa uśmiechnieta i miła. Jedzenie świeżutkie i pachnace . Atmosfera extra!
Krystian z Limanowa napisał/a 29 sierpnia 2021 o 17:44
Jedna z lepszych restauracji w jakich było nam dane zjeść w Karpaczu. Owoce morza wymiatają.
Piotrek P. - Zduńska Wola napisał/a 27 maja 2021 o 06:59
Niesamowite żeberka których nigdzie indziej nie uraczysz. Słuszna porcja jak dla prawdziwego faceta 🙂 czekam kiedy będę mógł znów do Was jechać na jakiś dobry obiadek choć mam niemal 300km do Was. Pozdrawiam.
Radzio - Bydgoszcz napisał/a 12 maja 2021 o 15:44
Pyszne jedzonko obsluga przemiła 10/10 brawo dla szefa kuchni
Krzysztof z rodziną - Szczecin napisał/a 11 marca 2021 o 16:39
Tylko jedno jesteście wielcy w dobie pandemii takie jedzenie taka obsługa nic lepszego nie jadłem będę wracał nie raz super wielkie dzięki za odrobinę normalności w tych czasach
Saneczkarz - Inowrocław napisał/a 5 lutego 2021 o 16:14
Pierogi znów takie jak przed laty! nawet z dowozem 400 km smakują tak samo. Poprzednie z mięsem krojonym to nie było to. Super że wróciliście do dobrych sprawdzonych smaków!
Gość - Karpacz napisał/a 15 stycznia 2021 o 13:15
Tych frytek i poledwiczek tyle co kot naplakal...
Anna i Jan Ostręga Słupsk - Słupsk napisał/a 12 stycznia 2021 o 10:52
Do siego roku.Brakuje nam Was i waszych potraw oraz uśmiech przez Was rozsiewanego.Myslimy że znów spotkamy się przy waszym stole.Pozdrawiamy
Gość - Wrocław napisał/a 7 stycznia 2021 o 14:58
Dania pyszne. W Karpaczu dowóz gratis. Solidnie zapakowane i szybko dostarczone. Szkoda, że razem z papierową torbą otrzymuje się przypięte hasło demonstracji antyrządowych. Nie zamawiałem politycznych deklaracji. Czy muszę się z nimi spotykać nawet w restauracji?
Gość - Karpacz napisał/a 14 listopada 2020 o 16:54
Dziękujemy. Jedzonko pyszne i wspaniale zapakowane. Wasze torby papierowe pięknie opisane. Brawo dla Was. Szacunek
Sławek z rodziną - Warężyn napisał/a 22 września 2020 o 19:22
Tylko jedno. Restauracja w której Magda Gessler nie miała by co do roboty tylko zajadać się pysznościami. Obsługa na 10. Pozdrawiam.
Gość - Nowa Sól napisał/a 12 września 2020 o 16:23
Restauracja dla cierpliwych,,, ??barany czekają na łące
Gość - Karpacz napisał/a 13 sierpnia 2020 o 14:30
Polecam wszystkim, super jedzenie, smaczne, ceny nie wygórowane. Będąc w Karpaczu trzeba tu zjeść. Proponuję wcześniej zadzwonić i zarezerwować stolik .
Andrzej - Karpacz napisał/a 8 sierpnia 2020 o 18:08
Super, super - profesjonalna, miła, serdeczna, szybka obsługa - szacunek dla całej załogi. Cudowne miejsce, widoki zapierające dech w piersiach . Smacznie, cudowna atmosfera. Szacun, szacun, szacun....
Madzia i Maciej - Karpacz napisał/a 6 sierpnia 2020 o 19:13
Dziś nasz pierwszy raz u Petiego? I po raz pierwszy od 4 dni najedliśmy się z mężem do syta i co najważniejsze jedzenie mega dobre!!!! Miła obsługa i świetna muzyka? Gorąco polecamy!!!!
Gość - napisał/a 2 sierpnia 2020 o 13:56
Jedzenie przepyszneeeee Obsługa przemiłaaaaa Atmosfera superrrr Polecam
Jadwiga - Zielona Góra napisał/a 26 lipca 2020 o 10:38
A jakie steki!!!! A jakie placki ziemniaczane!!!!Tylko U Petiego. A białe Martini -tylko tu wiedzą jak podać i podają 😉
Krzysztof - Zielona Góra napisał/a 26 lipca 2020 o 10:32
Bardzo lubimy zaglądać do „Petiego”, Krewetki wyśmienite, gulasz pyszny. Obsługa, przyjazna. Tylko lekkiego ciemnego piwa brak
Dani - Zielona Góra napisał/a 9 lipca 2020 o 16:08
Jak zwykle najzaje...... steki. Nie ma lepszych. A do tego super atmosfera i obsługa tak miła, że nie chce się wychodzić. A na zewnątrz takie widoki. Ja i mój podjadą z uwielbiamy ten lokal ?
G i A - Sopot napisał/a 25 czerwca 2020 o 09:08
Super miejsce, świetna muzyka, przyzwoite jedzenie. Wrócimy!!
Gość - Bytom napisał/a 25 czerwca 2020 o 06:25
Restauracja pięknie położona. Polecam na wypicie piwa lub wina. Jedzenie poniżej poziomu, beznadziejne.
Kamila Marcin Laura Michał - Jelenia Góra napisał/a 2 czerwca 2020 o 12:20
Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła, świetna muzyka. Polecamy.
Anna i Jan Ostręga Słupsk - Słupsk napisał/a 22 maja 2020 o 20:51
W tym trudnym czasie pozdrawiamy i życzymy wielu wspaniałych chwil że Swoimi zaufanym gośćmi.Polecamy Waszą kuchnię wszystkim gośćmi w Karpaczu.Do szybkiego zobaczenia przy Waszym stoliku.
Anna - napisał/a 28 kwietnia 2020 o 13:04
Pyszne jedzenie, bardzo smaczno. Polecam)
Gość - napisał/a 14 kwietnia 2020 o 19:56
Bardzo przydatny wpis, bede tego uzywał w swojej pracy!
Fryzia - Karpacz napisał/a 22 lutego 2020 o 21:19
Super obsługa, jedzenie i cała reszta. Serdeczne polecam.
Oliwka i Julcia - Słupsk napisał/a 12 lutego 2020 o 19:30
POLECAMY Pyszne jedzonko, miła obsługa. Kiedy jesteśmy w Karpaczu to jemy tylko U Petiego. Pozdrowienia dla całej Załogi ?
Krzysztof Ola i Julia - Drawsko pomorskie napisał/a 26 grudnia 2019 o 15:30
Jesteśmy tu po dwóch latach ... Wróciliśmy bo było smacznie i super obsługa ,a dania bardzo duże . Dziś to możemy potwierdzić bo byliśmy wczoraj i dziś a wieczorem wracamy znów ?. Polecamy z całego serca ❤️
Gość - Szprotawa napisał/a 24 listopada 2019 o 18:09
Smaczne , pięknie podane i różnorodne dania .Kolejka do stolika ale warto czekać ( najlepiej zrobić rezerwację ). Zamówienia są realizowane szybko nawet dla sporej grupy u nas 7 osób i co ważne potrawy są świeże .Polecam gorąco
GośćAgnieszka - Jelenia Gora napisał/a 15 listopada 2019 o 16:17
Jedzonko fantastyczne, miejsce urzekające a obsluga-mimo wielkiego zmęczenia bardzo ciezką pracą-tyyyyylu gosci- wszyscy usmiechnièci i życzliwi❤ WIELKIE DZIĘKUJEMY napewno znów wpadniemy.A to ze trzeba czasami czekać na stolik....to tylko świadczy o przepysznym jedzonku i życzliwości personelu?

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021