Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 5669 osób ze śrenią oceną aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 5 669 reviews

  • Avatar Agata Meglicz ★★★★★ tydzień temu
    Absolutely the best restaurant in Karpacz! We go there already for years and quality of the food stays … czytaj so good!!! Delicious dishes, very friendly service. Beats all the competition!
  • Avatar Renata Kłeczek ★★★★★ 2 tygodni temu
    Pyszne jedzonko, napewno jeszcze nie raz tam wrócę
  • Avatar Malwina Piwowarczyk ★★★★★ 2 tygodni temu
    Pieróg pyszny, pstrąg również, bardzo miła obsługa. Polecamy.
  • Avatar Ula Dukiewicz ★★★★★ 2 tygodni temu
    Jak brzmi logo:karmią koncertowo. Nic dodać nic ująć.
  • Avatar tikustw ★★★★★ 3 tygodni temu
    Wyśmienita sakiewka - cudowny żurek w chlebie - klimat cudowny
  • Avatar Kamil Linkowski ★★★★★ 3 tygodni temu
    Powrót po 4 latach nie okazał się żadnym zaskoczeniem. To miejsce cały czas trzyma poziom w każdym calu. … czytaj Polecam. Obowiązkowy przystanek podczas pobytu czy nawet przejazdu przez karpacz

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
292 wpisy.
Monika i Michał - Wrocław napisał/a 24 maja 2013 o 22:55
Wybraliśmy "U Petiego" na podstawie pozytywnych opinii i nie zawiedliśmy się. Jedzenie bardzo dobre, obsługa pierwsza klasa. Powtórzę to co powiedziałem przy wyjściu z lokalu "Ta restauracja pozwala odzyskać wiarę w gastronomię w kurortach". Dzięki - mamy teraz pewne miejsce w Karpaczu. Pozdrawiamy.
Katarzyna - Wrocław napisał/a 22 maja 2013 o 07:05
Polecam restaurację miłośnikom mięsa wołowego. Szczególnie stek z Angusa. Prawdziwa uczta. Wrócimy wkrótce.
Marta i Marcin - Szczecin napisał/a 17 kwietnia 2013 o 14:48
Pan serotti rządzi,swieże piwko..Polecamy restauracje:)wyśmienita:)
jaga i misiek - olsztyn napisał/a 31 marca 2013 o 23:12
ANGUS !!!
pawka - wrocław napisał/a 20 marca 2013 o 13:01
Gorąco polecam to miejsce. Szczególnie steki. Angus, antrykot... Na samo wspomnienie... Hmmm... Wracam w maju...
edytamk - P.S. napisał/a 27 lutego 2013 o 14:35
Zapomniałam o sosie do polędwiczek robionym na "Jasiu Wędrowniczku" mniam....
edytamk - Nowa Sól napisał/a 27 lutego 2013 o 14:33
Najlepsze steki na Dolnym Śląsku. Pozostałe dania też na bardzo dobrym poziomie. W ten weekend znów będę się rozkoszować 😀
Mateusz Błażejewski z rodzinką - Łódź napisał/a 17 lutego 2013 o 17:22
Gorąco polecamy restaurację U Petiego! Jedzonko przepyszne, bardzo duże porcje. Świetne jedzenie i duża estetyka serwowania dań. Pieróg kusząco sycący - przepyszny, a pstrąg z pieca - niebo w gębie! 🙂 Polubiliśmy klimat tego miejsca 🙂 Przemiła obsługa, dekoracje kucharza na talerzu niezapomniane, polecamy wszystkim !! Jeśli będziesz w Karpaczu musisz tam wpaść !! Naprawdę miła atmosfera. Super widok z knajpki. Byliśmy tam pierwszy raz, ale już wiemy, że na pewno tu wrócimy. Minus to brak wolnych stolików i czas oczekiwania na posiłek, bo jest tam zawsze dużo smakoszy dobrego jedzenia! Warto poczekać. Pozdro do całej ekipy U Petiego! Pozdrawiamy cieplutko z Łodzi i do miłego zobaczenia. Mateusz Błażejewski z rodzinką.
Bartek - Oława napisał/a 8 lutego 2013 o 18:41
Jedzonko przepyszne, bardzo duze porcje ja polecam filet z kurczaka a mama pstąga ponoć najlepszy na świecie. To najlepsze miejsce w Karpaczu 🙂 oczywiscie jeśli chodzi o dobre jadło. Pozdro dla kelnerów (bardzo sympatycznych kelnerów). Musicie spróbować KONIECZNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jucqa - Wrocław napisał/a 6 lutego 2013 o 19:39
Za każdym razem, gdy przybywam w Karpaczu nie mogę odpuścić sobie wizyty U Petiego. Jedzenie jest przepyszne - jedno z lepszych w Karpaczu, podawane w dużej ilości z nutką fantazji na talerzu. Obsługa jest bardzo miła i pomocna, a ceny bardzo przystępne. POLECAM !!!
justyna - warszawa napisał/a 29 stycznia 2013 o 14:40
Polecam angusa z argentynskiej wolowiny a do tego swietne wina. Ogolnie fachowa kuchnia i doskonaly stosunek ceny do jakosci. A na koniec swietna kawa alfredo. Na stekach bylam w wielu miejscach na siecie u petiego im nie ustepuje:-D
Landryn - Łódź napisał/a 18 stycznia 2013 o 19:35
Świetne jedzenie, umiarkowane ceny i duża estetyka serwowania dań. Bijecie okoliczną konkurencję na głowę. Minus to brak wolnych stolików, trzeba by pomyśleć o dodatkowej sali zimą, ale to powinno raczej cieszyć niż martwić 🙂 Oby tak dalej.
Magda i Jarek - Łódź napisał/a 4 stycznia 2013 o 12:12
Gorąco polecamy tą restaurację!! Pierogi przepyszne,a łosoś z pieca- niebo w gębie!:) Obsługa przemiła, super klimat, pełen profesjonalizm! Nawet nasz psiak dostał pełną michę wody!:) Najlepsze miejsce w Karpaczu, polecamy i na pewno wrócimy!!:) Z pozdrowieniami dla całej ekipy- Łodziaki z beaglem 🙂
ciekawski - Wrocław napisał/a 23 grudnia 2012 o 13:32
świetny motyw z tymi powiększającymi się obrazkami na ścianie w tych kręcących się zdjęciach w galerii
Sylwia i Dawid - Wrocław napisał/a 16 grudnia 2012 o 21:22
Od lat gdy odwiedzamy Karpacz - zjeść idziemy zawsze i tylko do Petiego. Nie raz zdarzalo nam się z Wrocławia przyjechać tylko na pieroga i z powrotem 😉 W zeszły weekend również po górskich przechadzkach jak zawsze pysznie zjedliśmy 🙂 Nie zmieniajcie się !!!!!
Marzena i Maciek - Poznań napisał/a 13 grudnia 2012 o 15:01
NAJLEPSZA NA ŚWIECIE RESTAURACJA, NALEPSZE MIEJSCE, CUDOWNA MUZYKA, PRZEMIŁA OBSŁUGA, DEKORACJE KUCHARZA NA TALERZU NIEZAPOMNIANE, polecamy wszystkim !!!! jeśli będziesz w Karpaczu musisz tam wpaść !! DZIĘKUJEMY M.M.
Monika - warszawa napisał/a 21 listopada 2012 o 10:14
Wybieram się do tej restauracji i mam nadzieję, że będzie pysznie 😀
Zaneta - Chojnice napisał/a 17 listopada 2012 o 21:58
Zdecydownie najlepsze miejsce w Karpaczu, gdzie mozna zjesc przepyszne dania za niewielkie pieniadze. Obsluga rewelacyjna, swietna atmosfera i lokalizacja 🙂 Dziekuje
kkk - kkk napisał/a 17 października 2012 o 18:37
Mam nadzieję, że w rankingu wygra pstrąg! Mój głos odnotowany 🙂 🙂 🙂
Pelo74 - Łódź napisał/a 29 września 2012 o 16:13
Jedzenie po prostu BOSKIE Obsługa miła Nic dodać nic ująć POLECAM NA 100 możliwych daję 200 pkt 😉
Ilona Szkudlarek - Poznań napisał/a 26 sierpnia 2012 o 20:14
Jedzenie pierwsza klasa!!!! najlepsze w całym Karpaczu dodatkowy plus to przystępna cena 🙂 super klimat i muzyka,obsługa pierwsza liga. Pozdro do całej ekipy Petiego! Do zobaczenia w PIĄTEK!!! tym razem w szerszym doborowym towarzystwie :)))
Basia - Goczałkowice napisał/a 30 lipca 2012 o 09:19
Pierożki rewelacyjne, do tego arcyzimny i widok z tarasu...... Nic więcej nie trzeba. Najlepszy lokal w Karpaczu. Do zobaczenia za rok. 🙂
Grzegorz - Gdańsk napisał/a 19 lipca 2012 o 13:24
Widzę, że nie poprzestaliście na byciu najlepszą restauracją w Karpaczu, tylko ciągle się rozwijacie! Brawo! W sierpniu sprawdzimy, czy jesteście najlepszą restauracją na Dolnym Śląsku, czy Wasz zasięg jest jeszcze większy. PS a co to za tunel w tym Karpaczu budujecie? To jakaś nowa atrakcja na górce?
Pikachu - Karpacz napisał/a 12 lipca 2012 o 16:23
Jestem zawiedziony ze wycofaliscie nuggetsy i szyszeczki.
załęs HURT - Wrocław napisał/a 6 lipca 2012 o 15:10
Pierożki miodzio, rosołek na kaca wprost idealny a i pieski dostały solidną michę wody - szacuneczek i trzymajcie tak dalej! 🙂 Pozdro od Załogi!
cesar - marseille napisał/a 2 lipca 2012 o 20:04
gratulujemy wspanialej kuchni, zupy niebo w gebie. spedzilismy 3 wieczory przed telewizorem w malej sali ogladajac mecze Euro i delektujac sie potrawami na wysokim poziomie. wrocimy . pozdrawiamy panow kelnerow i kucharzy. jedzcie U Petiego !!!
Wacek - Płock napisał/a 21 czerwca 2012 o 13:54
Chociaż nie będzie letniej nocy sylwestrowej, to my i tak przyjedziemy. Mamy już rezerwację w hotelu i wielką ochotę poznać smak waszych steków! Do zobaczenia jeszcze w lipcu.
Kędzierscy - Wrocław napisał/a 6 czerwca 2012 o 14:42
...my też tęsknimy za Waszym antrykotem! 🙂 🙂 🙂 PS para w czerwonych kurtkach, stolik przy kole, zawsze z Żywcem.
jackfan - wrocław napisał/a 5 czerwca 2012 o 18:28
tęsknimy za waszym antrykotem !!! pozdrowienia z wrocka
Fanka - Leszno napisał/a 16 maja 2012 o 16:16
Kolejna fantastyczna majówka U Petiego!!!

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021