Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 7919 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 7 919 reviews

  • Avatar GoJo ★★★★★ a month ago
    This place was top notch. Really cozy atmosphere, amazing food and great … czytaj service! Miranda was our server and she made the experience even better for us. She made perfect recommendations and was very patient. We started with Goulash soup which we asked to be served in bread bowl and that was no problem. Then we had the large meat dumpling and the whole trout. Everything was absolutely delicious. The price was affordable for such high quality food and service. Highly recommend.
  • Avatar The Clarhens ★★★★★ 7 months ago
    Amazing food! I loved the pork pierogi very cheesy and tasty 🥰
  • Avatar Claudiu Isar ★★★★★ a year ago
    Very good food. Very friendly staff, nice atmosphere. Ribs and dumpling … czytaj were delicious
  • Avatar Jaromír Laibl ★★★★★ 9 miesięcy temu
    Perfect staff 🖐 nice place ⛰️ delicious meal 🍤🥩
  • Avatar Anna Tracewska ★★★★★ 9 miesięcy temu
    The restaurant is absolutely delightful! I was there with my family, the … czytaj salad was delicious (even the kids ate it! which, trust me, is an unlikely event). Other dishes were perfect, too. I would certainly tip the wonderful service, but you need to have either cash or a plastic card (not your phone or watch) in order to do that - so take it before coming here, because you would definitely like to tip them after being served 🙂
  • Avatar Lucas Pepino ★★★★★ 5 miesięcy temu
    This place is amazing!
    The food and the service are outstanding! They are
    … czytaj pet friendly, the waiters are very friendly and make the experience be memorable!
    I recommend to everyone!

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
312 wpisów.
TOSH - Duisburg napisał/a 5 sierpnia 2010 o 20:59
Bylo taa...ak wspaniale , ze znowu przyjedziemy w przyszlym roku 31.07.2011 na Letniego Sylwestra, i tym razem wygram TYSIACA !!! Serdeczne pozdrowienia dla calej ekipy Petiego !
Krzysztof - Wroclaw napisał/a 2 sierpnia 2010 o 20:26
Wyśmienita zabawa! Nawet temperatura była znośna przy takiej imprezie. Jeśli Karpacz to tylko restauracja U Petiego! Przekraczamy granice!
Iwona - Trójmiasto napisał/a 31 lipca 2010 o 16:18
W długi weekend długie noce bywały, dania obiadowe wszystkim z naszej ekipy smakowały, ale karta z drinkami krótka była, zdażyło się, że opróżniliśmy wszystkie kolorowe dinki i o rosyjską ruletkę się oparło - na szczęście wszyscy uszli z życiem. I tak wracaliśmy co wieczór do Petiego, ale czy ktoś widział jego - na szczęście byli przygotowani na kolejną naszą wizytę. Wrócimy może kidyś całą firmową ekipą i szykujcie zapasy. Pozdrowienia dla całej ekipy.
Tomek Sobieraj - Sosnowiec napisał/a 31 lipca 2010 o 00:46
Powodzenia! jeszcze w Starym Roku... a Noworoczne życzenia... może złożę osobiście 😉
Krystian - Wrocław napisał/a 30 lipca 2010 o 09:13
Sylwester latem???? Jesteśmy zachwyceni Państwa pomysłami 🙂 Kiedyś 31 lipca robiliście koncerty z okazji (jeśli mnie pamięć nie myli) przełamania lata. Dlaczego dopiero teraz zobaczyłem, że taka wielka i ciekawa impreza pod nosem?! To już trzeci raz?? Zbieram ekipę i w takim razie do zobaczenia. Karpacz!!!!!!!!!
Gosiaczek - Inowrocław napisał/a 21 czerwca 2010 o 21:25
Ile razy jesteśmy w Karpaczu, to właśnie tutaj - w najfajniejszym miejscu w całym mieście pod Śnieżką - siadamy i patrzymy w horyzont zajadając najsmaczniejsze potrawy jakie można sobie wyobrazić 🙂 Bardzo miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa i genialny kucharz!! 🙂 Wielkość porcji, kolorystyka podanych potraw oraz ich smak sprawiają, że nawet najbardziej wymagający smakosz będzie usatysfakcjonowany i zadowolony z posiłku. Będąc "U Petiego" uśmiech nie zniknie z żadnej buzi 🙂 Polecamy każdemu!! A sami serdecznie dziękujemy za umilenie nam rewelacyjnie spędzonego urlopu z widokiem na Karkonosze. Pozdrawiamy bardzo gorąco i zapraszamy do Uzdrowiska Inowrocław 🙂 Gosia i Łukasz z Inowrocławia
barbara - wolsztyn napisał/a 19 czerwca 2010 o 13:50
Karpacz to jedno z takich miejsc do którego się wraca i wspomina cały rok do następnych odwiedzin.Byłam tam czwarty raz z rzędu i od pierwszego dnia zauroczyłam się tym miastem i atmosferą w tej klimatycznej restauracji.Polecam makaron z "robakami"i grzaniec galicyjski o każdej porze-pychota!!!Podziękowania dla całej załogi za ciężką pracę i klimat!!!Życzę Wam miliona gości i szczęśliwego Nowego Roku-byłam na pierwszym rewelacja.Polecam i Dziękuję!
Karol - Gliwice napisał/a 3 czerwca 2010 o 13:33
Karpacz jest niezwykle urokliwym miastem, pomimo bardzo niekorzystnej pogody cały nasz pobyt był bardzo udany. Bardzo dziękujemy restauracji U Petiego za gościnę i przepyszne jedzenie. Polecam wszystkim, Karol. PS Zapraszamy do Gliwic
Kraszownik - Warszawa napisał/a 9 maja 2010 o 14:07
Gdzie dobrze zjeść w Karpaczu? - tylko w restauracji U Petiego! Tak mniej więcej wyglądała moja rozmowa z nowo poznanymi ludźmi na szlaku, nieco powyżej schroniska Samotnia. Po powrocie do centrum Karpacza wybraliśmy się całą rodzinką do Petiego i przywitała nas stara dobra rockowa muzyka, już było dobrze. Na jedzenie czekaliśmy około 30 minut. Przepraszam, na bardzo dobre jedzenie. Polecam wszystkim i tym samym łączę pozdrowienia dla sympatycznej paczki z Opola, która nas poprowadziła!
Maryś - Katowice napisał/a 8 maja 2010 o 11:44
Polecam wszystkim restaurację U Petiego. Przede wszystkim za bardzo dobre jedzenie i olbrzymie porcje. Przez przedłużony weekend w maju udało nam się spróbować miętusa, pstrąga, łososia, pieroga zadziwiająco mięsnego i wszystkie "zawijane" zestawy obiadowe. Z całą pewnością odwiedzimy Was na wakacje w lipcu.
Załoga Restauracji U Petiego - Karpacz napisał/a 4 maja 2010 o 16:01
●    Po krótkiej przerwie ponownie rusza księga gości. ● Archiwalne wpisy (2003-2010) można zobaczyć w menu klikając w link po lewej stronie. ●    Zachęcamy Państwa do dzielenia się przy pomocy tej strony opiniami o Karpaczu i naszej restauracji.
ROOT - root napisał/a 25 maja 2024 o 09:23

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021
Rezerwacje: tel. 75 64 39 220