Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 5616 osób ze śrenią oceną aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 5 616 reviews

  • Avatar Angelika Smolarek-Łuszczek ★★★★★ w ostatnim tygodniu
    Lata lecą, A my wciąż wracamy do tego samego miejsca. 🙂
    Dziś wyjątkowo, bo z naszym psiakiem.
    Menu jak
    … czytaj zawsze wspaniałe, grzaniec grzał, a wszystko inne smakowało aż nadto.
    Ja miałam filet z sosem kurkowym, A mój luby na słodko w płatkach migdałowych- obłęd!!! 🙂
    Dziękujemy i na pewno znów wrócimy ❤
    Edit 23.10.2021: znów trafiliśmy do Petiego, żeberka są tak samo smaczne jak za każdym razem! Kaczka w sosie piękna, różowa, bardzo aromatyczna. Ale żeberka... Nigdy i nigdzie takich nie jedliśmy. Jesteśmy w Was zakochani i powracamy już kolejny rok!
  • Avatar Mateusz Z. ★★★★★ 3 tygodni temu
    Wspaniałe jedzenie w nieoczywistym miejscu. Piękny widok z góry na okolice.
  • Avatar Jerzy Budziak ★★★★★ 3 tygodni temu
    Pyszne jedzenie, porcje którymi można się najeść, mila obsługa.
  • Avatar D K ★★★★★ 3 tygodni temu
    Niesamowicie miła obsługa kelnerska.Jedzenie palce lizać.Wszystko bardzo dostojnie podane.Duże porcje.Muzyka … czytaj pierwsza klasa.Polecam każdemu turyście! 😀
  • Avatar Mariusz Wiśniewski ★★★★★ 3 tygodni temu
    Jedzenie bardzo dobre i ładnie podane, kucharz ewidentnie zna się na swojej pracy. Jedynie wystrój już … czytaj trochę przestarzały, przydałby się remont.
  • Avatar Beata Cieślak ★★★★★ 4 tygodni temu
    Bardzo smaczne jedzenie, ładnie podane. Miła obsługa.

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
291 wpisów.
Krystian z Limanowa napisał/a 29 sierpnia 2021 o 17:44
Jedna z lepszych restauracji w jakich było nam dane zjeść w Karpaczu. Owoce morza wymiatają.
Piotrek P. - Zduńska Wola napisał/a 27 maja 2021 o 06:59
Niesamowite żeberka których nigdzie indziej nie uraczysz. Słuszna porcja jak dla prawdziwego faceta 🙂 czekam kiedy będę mógł znów do Was jechać na jakiś dobry obiadek choć mam niemal 300km do Was. Pozdrawiam.
Radzio - Bydgoszcz napisał/a 12 maja 2021 o 15:44
Pyszne jedzonko obsluga przemiła 10/10 brawo dla szefa kuchni
Krzysztof z rodziną - Szczecin napisał/a 11 marca 2021 o 16:39
Tylko jedno jesteście wielcy w dobie pandemii takie jedzenie taka obsługa nic lepszego nie jadłem będę wracał nie raz super wielkie dzięki za odrobinę normalności w tych czasach
Saneczkarz - Inowrocław napisał/a 5 lutego 2021 o 16:14
Pierogi znów takie jak przed laty! nawet z dowozem 400 km smakują tak samo. Poprzednie z mięsem krojonym to nie było to. Super że wróciliście do dobrych sprawdzonych smaków!
Gość - Karpacz napisał/a 15 stycznia 2021 o 13:15
Tych frytek i poledwiczek tyle co kot naplakal...
Anna i Jan Ostręga Słupsk - Słupsk napisał/a 12 stycznia 2021 o 10:52
Do siego roku.Brakuje nam Was i waszych potraw oraz uśmiech przez Was rozsiewanego.Myslimy że znów spotkamy się przy waszym stole.Pozdrawiamy
Gość - Wrocław napisał/a 7 stycznia 2021 o 14:58
Dania pyszne. W Karpaczu dowóz gratis. Solidnie zapakowane i szybko dostarczone. Szkoda, że razem z papierową torbą otrzymuje się przypięte hasło demonstracji antyrządowych. Nie zamawiałem politycznych deklaracji. Czy muszę się z nimi spotykać nawet w restauracji?
Gość - Karpacz napisał/a 14 listopada 2020 o 16:54
Dziękujemy. Jedzonko pyszne i wspaniale zapakowane. Wasze torby papierowe pięknie opisane. Brawo dla Was. Szacunek
Sławek z rodziną - Warężyn napisał/a 22 września 2020 o 19:22
Tylko jedno. Restauracja w której Magda Gessler nie miała by co do roboty tylko zajadać się pysznościami. Obsługa na 10. Pozdrawiam.
Gość - Nowa Sól napisał/a 12 września 2020 o 16:23
Restauracja dla cierpliwych,,, ??barany czekają na łące
Gość - Karpacz napisał/a 13 sierpnia 2020 o 14:30
Polecam wszystkim, super jedzenie, smaczne, ceny nie wygórowane. Będąc w Karpaczu trzeba tu zjeść. Proponuję wcześniej zadzwonić i zarezerwować stolik .
Andrzej - Karpacz napisał/a 8 sierpnia 2020 o 18:08
Super, super - profesjonalna, miła, serdeczna, szybka obsługa - szacunek dla całej załogi. Cudowne miejsce, widoki zapierające dech w piersiach . Smacznie, cudowna atmosfera. Szacun, szacun, szacun....
Madzia i Maciej - Karpacz napisał/a 6 sierpnia 2020 o 19:13
Dziś nasz pierwszy raz u Petiego? I po raz pierwszy od 4 dni najedliśmy się z mężem do syta i co najważniejsze jedzenie mega dobre!!!! Miła obsługa i świetna muzyka? Gorąco polecamy!!!!
Gość - napisał/a 2 sierpnia 2020 o 13:56
Jedzenie przepyszneeeee Obsługa przemiłaaaaa Atmosfera superrrr Polecam
Jadwiga - Zielona Góra napisał/a 26 lipca 2020 o 10:38
A jakie steki!!!! A jakie placki ziemniaczane!!!!Tylko U Petiego. A białe Martini -tylko tu wiedzą jak podać i podają 😉
Krzysztof - Zielona Góra napisał/a 26 lipca 2020 o 10:32
Bardzo lubimy zaglądać do „Petiego”, Krewetki wyśmienite, gulasz pyszny. Obsługa, przyjazna. Tylko lekkiego ciemnego piwa brak
Dani - Zielona Góra napisał/a 9 lipca 2020 o 16:08
Jak zwykle najzaje...... steki. Nie ma lepszych. A do tego super atmosfera i obsługa tak miła, że nie chce się wychodzić. A na zewnątrz takie widoki. Ja i mój podjadą z uwielbiamy ten lokal ?
G i A - Sopot napisał/a 25 czerwca 2020 o 09:08
Super miejsce, świetna muzyka, przyzwoite jedzenie. Wrócimy!!
Gość - Bytom napisał/a 25 czerwca 2020 o 06:25
Restauracja pięknie położona. Polecam na wypicie piwa lub wina. Jedzenie poniżej poziomu, beznadziejne.
Kamila Marcin Laura Michał - Jelenia Góra napisał/a 2 czerwca 2020 o 12:20
Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła, świetna muzyka. Polecamy.
Anna i Jan Ostręga Słupsk - Słupsk napisał/a 22 maja 2020 o 20:51
W tym trudnym czasie pozdrawiamy i życzymy wielu wspaniałych chwil że Swoimi zaufanym gośćmi.Polecamy Waszą kuchnię wszystkim gośćmi w Karpaczu.Do szybkiego zobaczenia przy Waszym stoliku.
Anna - napisał/a 28 kwietnia 2020 o 13:04
Pyszne jedzenie, bardzo smaczno. Polecam)
Gość - napisał/a 14 kwietnia 2020 o 19:56
Bardzo przydatny wpis, bede tego uzywał w swojej pracy!
Fryzia - Karpacz napisał/a 22 lutego 2020 o 21:19
Super obsługa, jedzenie i cała reszta. Serdeczne polecam.
Oliwka i Julcia - Słupsk napisał/a 12 lutego 2020 o 19:30
POLECAMY Pyszne jedzonko, miła obsługa. Kiedy jesteśmy w Karpaczu to jemy tylko U Petiego. Pozdrowienia dla całej Załogi ?
Krzysztof Ola i Julia - Drawsko pomorskie napisał/a 26 grudnia 2019 o 15:30
Jesteśmy tu po dwóch latach ... Wróciliśmy bo było smacznie i super obsługa ,a dania bardzo duże . Dziś to możemy potwierdzić bo byliśmy wczoraj i dziś a wieczorem wracamy znów ?. Polecamy z całego serca ❤️
Gość - Szprotawa napisał/a 24 listopada 2019 o 18:09
Smaczne , pięknie podane i różnorodne dania .Kolejka do stolika ale warto czekać ( najlepiej zrobić rezerwację ). Zamówienia są realizowane szybko nawet dla sporej grupy u nas 7 osób i co ważne potrawy są świeże .Polecam gorąco
GośćAgnieszka - Jelenia Gora napisał/a 15 listopada 2019 o 16:17
Jedzonko fantastyczne, miejsce urzekające a obsluga-mimo wielkiego zmęczenia bardzo ciezką pracą-tyyyyylu gosci- wszyscy usmiechnièci i życzliwi❤ WIELKIE DZIĘKUJEMY napewno znów wpadniemy.A to ze trzeba czasami czekać na stolik....to tylko świadczy o przepysznym jedzonku i życzliwości personelu?
Dani - Zielona Góra napisał/a 8 listopada 2019 o 13:07
Poezja smaków. To co tu jemy po prostu nie może nie smakować. Zawsze jest to czysta przyjemność Do tego super miła obsługa i atmosfera. Czego więcej potrzeba. Nam nic?
Ledva - Mladá Boleslav napisał/a 28 października 2019 o 13:06
Delicious food, good prizes, cozy atmosphere, awesome music!
Agnieszka - Płoty napisał/a 29 września 2019 o 14:55
Pyszne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Stosunkowo szybka i bardzo sympatyczna obsługa! Polecam!!!
My - Holandiia napisał/a 1 września 2019 o 14:40
Serdecznie Polecem. Bardzo miła obsługa i szybka. Jedzenie przyrzadzane na wysokim poziomie. Bardzo ale to bardzo smacznie. Zapiekane żeberka, polędwiczki wiepszowe, pieróg i inne ...,,NIEBO W GĘBIE ,, spròboj sam.
Wycieczka że ślaska - Karpacz napisał/a 29 sierpnia 2019 o 13:14
Jedzenie bardzo pyszne i syte porcje podane są adekwatne do ceny i wyglądają naprawdę apetycznie. Polecam tą restauracje napewno jak będziemy w Karpaczu to odwiedzimy.
Gosc - Strzelce Opolskie napisał/a 21 sierpnia 2019 o 20:26
Jedzenie rewelacyjne ?uczta dla podniebienia?obsługa bardzo miła?
Bolek - Strzelce Op napisał/a 21 sierpnia 2019 o 20:12
Najlepszy pstrąg w okolicy , bardzo miła obsługa , polecam świetny lokal !!! ?
Gość - Szczecin napisał/a 10 sierpnia 2019 o 19:38
Polecam bardzo!!! Pyszne jedzenie duże porcje, bardzo miła obsługa i co dla nas najważniejsze że można wejść z psem.
Andrzej - Warszawa napisał/a 3 sierpnia 2019 o 20:39
Najlepszy pstrąg w całych Karkonoszach
Kamil - Stara Huta napisał/a 2 sierpnia 2019 o 08:13
Super jedzenie i miła obsługa. Polecam restaurację!
Aga - Łódź napisał/a 12 lipca 2019 o 08:03
Fantastyczna kuchnia, fantastyczna obsługa, fantastyczna atmosfera. Żeberka cudo, udka z kaczki rewelacja. I co dla nas ważne, nawet nasz pies czuł się jak u siebie. To nasz numer jeden w Karpaczu.
Kasia - Tuchola napisał/a 7 lipca 2019 o 08:35
Polecam. Steki na światowym poziomie. Luźna atmosfera.
Gość - skoki napisał/a 15 czerwca 2019 o 15:01
Karpacz -cudowne miasto.-ALE RESTAURACJA u PETIEGO - TO TA PRZYSŁOWIOWA WISIENKA NA TORCIE DLA KAŻDE COŚ DOBREGO( bardzo dobrego) OBSŁUGA PERFEKT, DANIA SMACZNE,PERSONEL JAK W HOTELU ****** Kolejne wakacje -KARPACZ..DLACZEGO A NO DLA PETIEGO... ZAKOPIEC NIECH SIĘ UCZY... DO ZOBACZENIA W LIPCU!!!! POZDROWIENIA DLA SZEFA KUCHNI. STALI GOŚCIE ZE SKOKÓW..
Justyna i Sebastian - Środa Śląska napisał/a 2 kwietnia 2019 o 19:17
Jedzenie - 10 Atmosfera - 10 Lokalizacja - 10 Obsługa - 10 Lokal godny polecenia!
Gość Agnieszka - napisał/a 26 marca 2019 o 10:45
Czy w związku z zachecajacym opisem napicia sie u Was na nowym tarasie piwka , będzie jakieś kraftowe ? Pszeniczne jakas IPA? Tego trochę brakuje do tych steków...
Ania - Głogów napisał/a 10 marca 2019 o 13:59
Pysznie i klimatycznie. Warto jednak pomyśleć o znakach, jak trafić do Was? bo sporo czasu i nerwów kosztowało odnalezienie miejsca. Byliśmy 2 lata temu, nie wiem czy trafilabym drugi raz, a z pewnością chciałabym znowu coś u Was zjeść, bo warto.
Ania i Damian - Częstochowa napisał/a 23 lutego 2019 o 18:46
Byliśmy całą rodzinką w Karpaczu przez kilka dni i codziennie chodziliśmy do Was na kolacje. Wszystko czego sprobówalismy było wprost fantastyczne! Jedna z najlepszych restauracji w jakiej byliśmy. Zupa z owoców morza przeszła moje najśmielsze oczekiwania, a moje Kochanie było zachwycone stekiem i żeberkami? Nasze dziewczynki zakochały się w rosole i w pomidorówce. Odwiedzimy Was za każdym razem jak tylko będziemy w Karpaczu!
Paulina - Londyn napisał/a 20 lutego 2019 o 11:50
Wybór restauracji był podyktowany opiniami w internecie i jesteśmy miłe zaskoczeni. Zamówione były flaczki, żurek i gulaszowa zdały egzamin na 5 . Mąż zamówił schabowego z jajkiem tez ok , corka sytego pieroga który wszystkim przypadł do gustu . Atmosfera w restautacji przyjemna Personel miły Polecam w 100%
Aneta - Gorzów wlkp napisał/a 24 stycznia 2019 o 17:33
Jedzenie pyszne. Godna polecenia zupa z ryb i owoców morza, a palce lizać żeberka. Jak będziemy następnym razem to z pewnością będziemy...
Gość - Poznań napisał/a 12 stycznia 2019 o 14:57
Jutro przyjeżdżamy do Karpacza i jednym z głównych punktów programu będzie właśnie restauracja u Petiego. Pyszne jedzonko i miła obsługa!!! Polecam! 🙂
Zbigniew Iskra - Kożuchów napisał/a 6 stycznia 2019 o 15:39
Za każdym razem gdy jesteśmy w Karpaczu, jemy w tej restauracji i nigdy nie wyszliśmy zawiedzeni. Pyszne jedzonko, super muzyka i co ważne profesjonalna, miła i bardzo kompetentna obsługa. Dziękujemy Wam i do następnego spotkania.
Agata i Piotrek - Leszno napisał/a 21 listopada 2018 o 19:46
Przyjeżdżamy do Was już od 15 lat i jest to jedyna restauracja w Karpaczu, do której chodzimy. Niezmiennie pyszne jedzenie (a próbowaliśmy już prawie wszystkich potraw), miła i przyjazna obsługa, dobra muzyka. W miniony weekend byliśmy ponownie - bardzo dobry delikatny pstrąg, sakwa drobiowa, przepyszna zupa z ryb i owoców morza, a próbowane przez nas po raz pierwszy kacze uda - kulinarny majstersztyk. Czapki z głów dla kucharza! Dobrze, że na piątkowy i sobotni wieczór mieliśmy rezerwację stolika - w niedzielę, nie wiedząc, o której zejdziemy z gór, przyszliśmy spontanicznie i niestety wolnego stolika nie było - co tylko potwierdza Wasze pierwsze miejsce w okolicy....:) Dziękujemy i do zobaczenia ponownie.
Barbara i Marian - Dortmund napisał/a 6 listopada 2018 o 14:58
U Petiego serwuja najlepsze Steki w Europie. Juz dzis,cieszymy sie na nastepny raz. Pozdrawiamy caly Team. B+M, z Dortmundu.
Dorota Czerwony - Czaplinek napisał/a 5 listopada 2018 o 14:02
Przemiła obsługa super jedzenie na pewno do was zawitamy ponownie . Pozdrowienia dla całej ekipy.
Gość - Stargard napisał/a 15 października 2018 o 11:55
Najwspanialsze miejsce do odpoczynku i spotkania ze znajomymi w Karpaczu 🙂 , miła obsługa , jedzenie wspaniałe 🙂 Jeszcze 3 miesiące i znowu zawitamy 🙂
Gośćmaja - Pabianice napisał/a 17 sierpnia 2018 o 19:56
Super restauracja. Wszystkie dania pyszne..zupa rybna po prostu poezją .polecam gorąco..każda wizyta w Karpaczu to przede wszystkim ta restauracja
Grzegorz - Sosnowiec napisał/a 7 sierpnia 2018 o 10:24
Kacze uda, żeberka,polędwiczki palce lizać,super miła obsługa,polecamy
Gość - karpacz napisał/a 23 lipca 2018 o 12:11
Słabo oznakowany dojazd. Niestety nie trafiliśmy. Żałujemy, bo opinie zachęcające. Trafiliśmy za to do "Niebo w gębie", lokal ładny, obsługa miła, ale jedzenie FATALNE. Placek z gulaszem w skali 1 do 10 = 1, schabowy w skali 1 do 10 = 1. Poszli na ilość nie na jakość. A przecież nie o to chodzi. Nie polecam. Odpowiedź:Szanowni Państwo, inne restauracje posiadają swoje witryny internetowe lub zakładki na portalach typu TripAdvisor - księga Gości restauracji U Petiego nie jest miejscem na tego typu wpisy...
Hubert z rodziną - Choszczno napisał/a 12 lipca 2018 o 11:57
Najlepsze żeberka jakie jedliśmy. Polędwiczki i rosół dla dzieci tak dobry że wszystko zniknęło. A żeberka mega pyszne. Godne polecenia
Kamil - Łódź napisał/a 5 lipca 2018 o 08:00
Polecam dla małych i dla dużych. Cała rodzina wyszła z uśmiechami na twarzy i pełnymi brzuchami. Nawet moja żona - a to sztuka.
Gość - Szczecin napisał/a 26 czerwca 2018 o 23:28
Zamówiony filet w sosie kurkowym i placek po węgiersku. Sos kurkowy jakiś beszamelowaty, o smaku kostki rosolowej, gulasz do płacą nie dość, że jakaś dziwna kompozycja przypraw, to słooony jak diabli! Nie widzę sensu powtornej wizyty. Lepiej kupić parówki w pobliskiej biedronce!
Justyna - Radom napisał/a 28 maja 2018 o 22:11
Polecam wołowinę!!! Red Angus, Ribeye, Black Angus Trochę drogo, acz warto!
Janusz - Gostynin napisał/a 2 maja 2018 o 05:40
Restauracja godna polecenia. Miła, profesjonalna obsługa i pyszne jedzenie. Bardzo duże porcje za niską cenę. Karpacz, 23.04.2018
Waldemar - Augsburg napisał/a 3 kwietnia 2018 o 12:02
Wspaniala kuchnia, mila obsluga, polecamy!!. A sami wrocimy tu napewno.
Dziewczyny - Legnica napisał/a 1 marca 2018 o 11:24
Restauracja u Petiego - Najlepsze ferie ever – Jedzenie trunki towarzystwo znaczy Załoga znaczy w szczególności… sami wiecie Kto:) - Normalnie 7heaven:)
Monika - Poznań napisał/a 17 lutego 2018 o 10:54
Restauracja godna polecenia. Miła, profesjonalna obsługa i pyszne jedzenie. Każdego roku będąc w Karpaczu, obowiązkowo zatrzymujemy się u Petiego 🙂
Dziewczyny - Legnica napisał/a 8 lutego 2018 o 12:42
Lody kokosowe z białą czekoladą uwielbiam:) Mamy nadzieje, że jak przyjedziemy jeszcze będą:)
Dorka i Paweł - Wrocław napisał/a 5 lutego 2018 o 12:05
Do restauracji „ U Petiego” trafiliśmy tuż przed zamknięciem wygłodzeni całodziennym marszem po górach. Mimo to, że było późno personel przywitał nas z uśmiechem a podane jedzenie było doprawdy fantastyczne. Duże porcje , wszystko z wysokiej półki łącznie z dekoracją talerza i świeżymi warzywami .Szczególnie polecam drobiową sakwę za szpinakiem i fetą oraz suma afrykańskiego przy którego konsumowaniu mój ukochany mruczał pod nosem z zadowolenia. Dania były bardzo smaczne i mistrzowsko doprawione mieszanką ziół i przypraw .Serdecznie polecam z pewnością „U Petiego” będzie obowiązkowym punktem przy następnej naszej wizycie w Karpaczu 🙂
Dziewczyny - Legnica napisał/a 2 lutego 2018 o 10:06
Ale tak się nie robi… no i co mamy teraz zrobić hmm...wybrać doskonałą rozkosz, czy pyszności Dona, któremu się przecież nie odmawia 🙂
Dziewczyny - Legnica napisał/a 29 stycznia 2018 o 08:49
Kacze uda to najlepsze danie na świecie. Przyznajemy szczerze i bez bicia, że podbiły nasze serca bardziej niż pierś z kaczki barbarie:) Brawo dla Kucharza i czapki z głów. A deser lodowy to idealne połączenie słodyczy z owocowym orzeźwieniem. Po prostu Ambrozja:)
Rafał - okolice Milicza napisał/a 19 stycznia 2018 o 10:16
Jedzenie wyśmienite, super klimat. To będzie obowiązkowy przystanek podczas pobytu w Karpaczu. Szczerze polecam?
Ania - Płock napisał/a 12 stycznia 2018 o 14:38
Super jedzenie, miła obsługa, fajny klimat. Zawsze gdy jestem w Karpaczu odwiedzam ten lokal.
Orzech - Prochowice napisał/a 8 stycznia 2018 o 22:04
Żurek w chlebie pierwsza klasa , od lat nasz obowiązkowy przystanek podczas pobytu w Karpaczu .
Legnica - Dziewczyny napisał/a 8 stycznia 2018 o 13:00
Wszystko co Załoga Restauracji u Petiego napisała nt. Suma afrykańskiego oraz Pikantnych żeberek J.Daniel's – z zachwytem potwierdzamy. To rozkosz dla podniebienia wręcz niezapomniane doznania kulinarne i nie tylko:) Gratulujemy:)
Dziewczyny - Legnica napisał/a 5 stycznia 2018 o 11:15
Opisy w zakładce Aktualności są tak poetycko zachęcające, że tylko przyjechać i jeść i pić:) Pięknie:)
Dziewczyna, od pana cotty 😀 - Wrocław napisał/a 2 stycznia 2018 o 11:00
Strasznie chciałam podziękować przesympatycznej kelnerce, która miała okazję nas obsługiwać 31 stycznia. Poprawiłaś nam humor na resztę dnia. Chciałam strasznie dać ci "napiwek" ale nie miałam jak. Oby więcej takich ludzi!
Dziewczyny - Legnica napisał/a 2 stycznia 2018 o 09:34
Nowe menu - Pierś z kaczki barbarie - tak delikatna, soczysta i zmysłowo aromatyczna, że rozpływa się w ustach. Słodycz sosu dopełnia przyjemność jedzenia. Najlepsza kaczka jaką jadłyśmy:)
Dziewczyny - Legnica napisał/a 4 grudnia 2017 o 11:51
Jedzenie przepyszne, Ekipa Najlepsza a drinki tak bajecznie dobre, że wymiatają:):):) Zachwycone stałe bywalczynie:) Restauracja Jedyna W Swoim Rodzaju:)
Rafał - Kraków napisał/a 29 listopada 2017 o 21:12
nie ważne czy zima czy lato zawsze z przyjemnością tam wracamy bo wyśmienita kuchnia i bardzo dobry personel plus proste ludzkie klimaty tworzą wizytę którą się pamięta
Beata - Przemyśl napisał/a 24 listopada 2017 o 15:35
Byłam w Karpaczu na urlopie do tej restauracji przyszłam z polecenia. Bardzo mi tu odpowiadało! Do tego stopnia ze z chęcią tu wracałam wraz ze mna moi znajomi. Obsługa bardzo miła, jedzenie przepyszne ceny przystępne! Co najważniejsze wszyscy wyszło pelni! Gdy będę do Karpacza zaglądać to na pewno tu wrócę ! Bo warto !!! Dziekujemy
Gość - Wolsztyn napisał/a 16 listopada 2017 o 19:44
Wszystko smaczne tylko bardzo drogo- za obiad dla 3 osób wyszlo 120 zl . Będąc nad morzem placilismy góra 90 zl i wszyscy byli syci
Marek Wiola - Strzelin napisał/a 14 listopada 2017 o 17:49
Zawsze tu będziemy wracać najlepsza restauracja i obsługa
Gość - Głogów napisał/a 22 września 2017 o 18:07
Super! Bardzo dobre jedzonko. Palce lizać 🙂
adison - lubin napisał/a 19 września 2017 o 09:12
Takie dobre ze aż się pitol trzęsie
wariat - Polkowice napisał/a 17 września 2017 o 18:20
A bym se ojebal takiego pieroga
Gość - Luboń napisał/a 5 września 2017 o 15:01
Kierując się opiniami trafiłem do tego przybytku reklamującego się hasłem ,, karmimy koncertowo". Rzeczywiście tak koncertowo spartolic schabowego to trzeba umieć. Panierka blada i gumowata, smażony na podłym tłuszczu, przykryty sadzonymi jajami, nie wiem skąd to połączenie? Salatka z lodowej dobra i świeża, ale do kotleta średnio pasuje, a wyboru nie było...Żona zadowolona z grillowanej piersi, obsługa szybka i uśmiechnięta.Może zły wybór dania, bo klient obok jadł żeberko i wyglądało zacnie.
Gość - Konin napisał/a 30 sierpnia 2017 o 13:02
Placki ziemiaczane tragiczne smażone na statym oleju, zupa gulaszowa jadalna, aczkolwiek bardzo przeciètna, podana z przypieczonym tostem chleba pszennego, sos czosnkowy, kwaśny...
Dziewczyny - Legnica napisał/a 23 sierpnia 2017 o 10:49
NAJLEPSZA RESTAURACJA NA ŚWIECIE:) Uściski i buziaki od stolika numer 2:):)
Darek - Piła napisał/a 16 sierpnia 2017 o 12:50
Jedzenie pyszne obsługa super polecam
Gość - Zielona napisał/a 15 sierpnia 2017 o 14:21
Obsługa niekompetentna. Nie wszyscy klienci traktowani są równorzednie. Rozczarowanie
Staszek - Legnica napisał/a 13 sierpnia 2017 o 16:12
Polecam. Naprawdę koncertowo karmią,pyszne duże porcje i w rozsądnych cenach.
Staszek - Legnica napisał/a 13 sierpnia 2017 o 16:12
Polecam. Naprawdę koncertowo karmią,pyszne duże porcje i w rozsądnych cenach.
aga - Dolnośląskie napisał/a 19 lipca 2017 o 12:50
Świetne miejsce trzeba czasem czekać na stolik ale warto jedno czego brakuje w tym miejscu do tego pysznego jedzenia to kufel rzemieślniczego piwa z małego browaru lanego kija oczywiście , nie ma go w calym Karpaczu
Gość - Wrocław napisał/a 23 czerwca 2017 o 11:32
Do zobaczenia na początku lipca! Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło 🙂
Stały klient - Karpacz napisał/a 31 maja 2017 o 16:19
Z usług restauracji korzystam ponad 10 lat, zawsze smacznie i niedrogo, nigdy nie zaliczyłem u Petiego wpadki z jedzeniem, bardzo bogata karta , ktora zmienia sie przez lata na korzyść , polecam to miejsce wszystkim turystom, jestem pełen podziwu dla obsługi i skromności właścicieli, Panowie tak trzymać
Gość - Złotów napisał/a 25 maja 2017 o 10:06
Jeśli jeść w Karpaczu, to tylko i wyłącznie "U Petiego". Dwa lata temu ze smakiem rozkoszowaliśmy się pierogami i plackami ziemniaczanymi z gulaszem. Po prostu "niebo w gębie". Z chęcią wrócimy do ww restauracji. Polecamy.
Gość - napisał/a 24 maja 2017 o 12:40
Niestety jedzenie na starym oleju bardzo niesmaczne jadłem placki ziemniaczane ze śmietaną...ostatni raz tam
ANKA - Wrocław napisał/a 24 maja 2017 o 12:34
14.05.2017 niestety będzie mi się kojarzył z fatalną wizytą u Petiego - zamówiliśmy placki po wegiersku, ktore szczerze odradzam!!!! Przesiakniete starym przypalonym olejem, jak w ogóle można cos tak trujacego podawać. Oczywiście ruch jak zwykle spory ale widać my mielismy tylko odwage żeby głośno wypowiedzieć się o kuchni. Kelnerka nawet nie przeprosila, ba zdziwiona była ze nie smakuje i zapytała czy może coś innego w zamiam podać.....o zgrozo, jak mozna tak podtruwac ludzi?! zero pokory i odwagi aby przyznac sie do błędy i przeprosic. Mam wrażenie że poza sezonem to już na maksa po taniosci lecą a ceny niezmienne. Szczerze odradzam mimo że do tej pory byliśmy zadowoleni no ale cóż wszystko jak widać się zmienia. Już nie wspomnę o zapachu z toalety jaki unosi się wewnatrz restauracji. Toaleta+spalony stary olej=u Petiego w maju
Dziewczyny - Legnica napisał/a 15 maja 2017 o 14:32
Musimy dodać, że tak fantastycznej kuchni nie ma nigdzie indziej tylko tu, muzyka jest idealnie dobrana i można jej słuchać cały czas a urok i czar osobisty obsługi to kropka nad i. Restauracja jedyna w swoim rodzaju. Opinia szczerze całkowicie prywatnie nieobiektywna:)
Dziewczyny - Legnica napisał/a 15 maja 2017 o 05:26
Jedzenie na medal. Jak zawsze przepyszne, normalnie niebo w gębie. Obsługa Najlepsza:)
Gość - napisał/a 16 kwietnia 2017 o 17:53
Jedzonko palce lizać!!! Porcje mega, warte swojej ceny!!! Wyszliśmy zadowoleni, najedzeni, szczęśliwi.... Polecamy 🙂
Paweł - Szczebrzeszyn napisał/a 18 marca 2017 o 22:08
Podczas pobytu w Karpaczu byliśmy tutaj na obiedzie dwa razy i dwa razy wizyta spełniła nasze oczekiwania. Lokal nie jest zbyt duży więc w godzinach "szczytu" może być ciężko z wolnym stolikiem, nam na szczęście udawało się znaleźć wolne miejsce bez problemu. Bardzo miła i pomocna obsługa pozostawia pozytywne wrażenie . Spory wybór alkoholi , lecz głównym punktem jest pyszne jedzenie. Wszystkie zamówione dania były bardzo smaczne , a wygląd oraz dekoracja talerza jeszcze bardziej podsycała apetyt. Wielkość porcji sprawia , że odejście od stolika nienajedzonym jest praktycznie niemożliwe. Szczególnie polecam pierś z kurczaka w miodzie i migdałach oraz drobiową sakwę ze szpinakiem i fetą. Malutki minusik za oznakowanie restauracji, my kilka minut krążyliśmy w okolicach toru saneczkowego zanim znaleźliśmy dojście. Ogóle wrażenie oraz ocena bardzo dobra , a minusik z oznakowaniem rekompensują fantastyczne widoki.
Stanisław - Mielec napisał/a 14 marca 2017 o 20:21
Pierwsza wizyta w Karpaczu, weekendowa (10-11 marca), wspólnie ze znajomymi i pomysł na kolacje i steki oraz pieróg.... kochani niebo w gębie. Gorąco polecam, obsługa jedzenie , klimat .. itd wszystko na wysokim poziomie.Jeszcze raz polecam. Niestety (ale to nie wina restauracji) troszkę nam zepsuł wieczór jeden gość który chyba cierpiała w dzieciństwie na brak zainteresowania i chciał to nadrobić, swoim krzykiem (o ile to tak można nazwać) powodowała ze klienci z tej części restauracji (boczna salka) szybko się przesiadali, bo nie można było wytrzymać. Słynne powiedzenie, bardzo na miejscu że: "chłop ze wsi...". Pozdrawiam wszystkich co cierpieli przez niego (specjalnie z małej litery) ... Obsłudze; życzę Wam jak najmniej takich klientów ...
Paweł - Wrocław napisał/a 26 lutego 2017 o 16:10
Od lat jeździmy do Karpacza , głównie w ferie i Peti to obowiązkowy przystanek - chyba ważniejszy od nart . Czasem rozważamy wyjazd na stoki Dolomitów ale zawsze kończy się na Karpaczu. Powód oczywisty. Jedzenie fantastyczne , duże porcje - nie do przejedzenia przez zdrowego chłopa. Wszystko z wysokiej półki (świeże warzywa , najlepszej jakości herbata , doskonała zastawa , słowem każdy szczegół ). Osobiście polecam "pieróg urzekająco mięsny" i "pierożki panserotti" , żona podpowiada , że grzaniec jest nieoceniony!!!. W sezonie trudno znaleźć miejsce bez rezerwacji (ważna uwaga - jeśli rezerwujecie miejsce podajcie proszę ile czasu spędzicie w restauracji - inni też chcą jej dokonać najlepiej zaraz po was). Kolejny powód aby tam spędzić czas to muzyka. Mam wrażenie , że Peti jest koneserem dobrej muzy - Pink Floyd , The Doors czy Janis Joplin czasem dobry jazz i wiele innych. Ostatnio leciał Red Hot Chili Peppers "Breaking the girl"- uwielbiam. Ceny ... I tu Was zaskoczę - normalne . Aha jeśli jedziesz do Karpacza się odchudzać to absolutny zakaz wstępu!!! Pozdrawiamy Paweł i Kaśka . Córa też pozdrawia.
Aga Sebastian i Olivier - Kalisz Ostrów napisał/a 26 lutego 2017 o 15:52
Trafiliśmy do restauracji z rekomendacji podanej w wyposażeni nart i stwierdzamy że pyszne jedzenie duże porcje za małe pieniądze. Warto wcześniej zadzwonic i zarezerwować sobie stolik. Z pełną świadomością polecamy i na pewno wrócimy na jedzenie. Obsługa pierwsza klasa
Dziewczyny - Legnica napisał/a 21 lutego 2017 o 13:10
Najlepsza Restauracja, Najsmaczniejsze jedzenie i Najlepsza Ekipa Męsko - Damska:)
Georgianna - I am the new girl napisał/a 15 lutego 2017 o 01:19
Magnificent website. Lots of helpful information here. I am sending it to a few buddies ans also sharing in delicious. And naturally, thank you to your sweat! Anitra
Gość - Poznań napisał/a 12 lutego 2017 o 18:12
Najlepsza restauracja w Karpaczu! Każdego roku chętnie wracamy do tego miejsca. Obsługa profesjonalna, pyszne jedzenie. Naprawdę polecam!!! 🙂
Gość - Karpacz napisał/a 5 lutego 2017 o 18:47
Serdecznie Polecamy Wszystko na 5+ 😉
Gość - Karpacz napisał/a 1 lutego 2017 o 19:01
Przemiła i profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie. Jesteśmy tu każdego roku i zawsze będziemy tu przyjeżdżać. Naprawdę polecam!!! 🙂
Gość - Łódź napisał/a 30 stycznia 2017 o 15:29
Jedno z niewielu miejsc w Polsce które zauroczyło mnie jedzeniem. Przepyszny tłusty rosół z domowym makaronem, zorek a chlebie palce lizać.. najlepiej 🙂 Sałatka z grillowanym kurczakiem mniam?????? Co tu dużo pisać polecam polecam polecam. Jedyny minus to mało miejsca co za tym idzie malo stolików i dużo gości chętnych na te pyszności wiec i spore kolejki na stolik.
Oliwka,Anna i Jan - Słupsk napisał/a 30 stycznia 2017 o 15:18
W restauracji "U Petiego" jadamy za każdym razem kiedy jesteśmy w Karpaczu. Jedzenie jest pyszne,atmosfera miła a obsługa bardzo sympatyczna i profesjonalna. Uwielbiamy dania z wołowiny i ryb.Restauracja dba także o swoich najmłodszych klientów.Menu zawiera dania które dzieci lubią i chętnie zjadają,a kelnerzy potrafią ocenić pojemność małych brzuszków i proponują połowę porcji. Z pewnością wrócimy jeszcze. Pozdrawiamy całą załogę.
Maciek - Świnoujście napisał/a 25 stycznia 2017 o 09:52
Dobre tanio niedrogo ale dla łakomczuchów troche za mało ale polecam ;)))
Monika i Kamil - Moszczenica napisał/a 20 stycznia 2017 o 13:38
Fantastyczne jedzenie i umiarkowane ceny. Najlepszą recenzję wystawiły nasze dzieci...gdyż bardzo rzadko zdarza się, aby z ich talerzyków zniknęło dosłownie wszystko... Z naszych zresztą również...Z pewnością jeszcze tu wrócimy.
Gość - Wrocław napisał/a 15 stycznia 2017 o 15:23
Gdzie dobrze zjeść w Karpaczu? Tylko restauracja U Petiego - najlepsze żeberka na świecie.
Paulina - Międzyzdroje napisał/a 12 stycznia 2017 o 19:10
Jedzenie pyszne,miła obsługa. Polecam
Gość - napisał/a 1 stycznia 2017 o 21:25
Jedzenie bardzo pyszne. Polecam turyści z krotoszyna.
Rafał turysta - Kraków napisał/a 1 stycznia 2017 o 19:39
ujmę to krótko ,prosto i doskonale oto wizytówka tej kameralnej knajpy w Karpaczu tu czujesz się jak gość a nie skazany na olewkę i brak szacunku
Kamil - Świebodzin napisał/a 28 grudnia 2016 o 15:53
Jedzenie pysze miejsce cudowne. 🙂 29. stycznia znów Karpacz na pewno zawitamy i to nie raz 😉
Marta i Carlos - Weinheim napisał/a 10 grudnia 2016 o 18:58
Byliśmy trzy razy dzień po dniu. Jedzenie jak u mamy. Żurek pierwsza klasa, papu że aż palce lizać. Żeberka, niebo w gębie. Obsługa na 6+. W kwietniu znów Was odwiedzimy.
Gość - Wrocław napisał/a 9 grudnia 2016 o 14:32
Jedzenie pyszne. Polecam. Pierwszy raz pisze taka opinie a robię to bo naprawdę warto tu przyjść.
Gość - Dolnośląskie napisał/a 7 listopada 2016 o 18:34
Jedzenie jak jedzenie Tatar tyłka nie urywa jadałem o wiele lepsze ale za to alkohol to tyłek urywa a zwłaszcza jego cena Kelner cwaniaczek nie uprzedził i przynosił wodkę za jedyne 250 zeta za flaszkę Proponuję omijać szerokim łukiem tę knajpę bo cwaniactwo tam nie ma granic Nie podajemy i nigdy nie serwowaliśmy Tatara. Nie posiadamy w karcie alkoholu za 250zł. Wnioskujemy, że wpis dotyczy innej restauracji :)Kłaniamy się nisko, Restauracja U Petiego w Karpaczu
Gość - Sosnowiec napisał/a 6 listopada 2016 o 11:04
Super jedzenie, smaczne i w dobrej cenie.
Andrzej - Sopot napisał/a 16 września 2016 o 22:20
Rewelacja Rewelacja Rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość - karpacz napisał/a 16 września 2016 o 11:24
niech wrócą szyszeczki do piwa! 🙂 prosze, prosze, prosze!
Patrycja - Elbląg napisał/a 7 września 2016 o 19:23
Jedno z fajniejszych miejsc na uboczu, w kameralnym klimacie a jednocześnie na wyciągnięcie ręki 🙂 blisko toru saneczkowego i pięknej zielonej latem trawy 🙂 obsługa bardzo zręczna, odwiedziliśmy lokal kilka razy ze względu na atmosferę i klimatyczny taras. Polecam pieróg sycący 🙂 brak jedynie lokalnego piwka. Bardzo miło wspomniamy Panią Dorotę, która nas obsługiwała, oraz Pana Michała. Dziękuję i polecam!
kasia i michal - pruszcz gdanski napisał/a 6 września 2016 o 17:32
Super jedzenie. Jadłam żurek maż schabowy razy dwa. Świetne drinki, mila obsluga? duże porcje, serdecznie polecamy wg nas najlepsze jedzenie w Karpaczu a do tego ta muzyka bajka?
tomek - wschowa napisał/a 1 września 2016 o 19:53
jedzenie ,pychotka ,lepsze niż u mamy ,obsługa wspaniała ,jak robi się zimno na tarasie to nawet kocyki dają . Gorąco polecam wszystkim .
Gość - Olecko napisał/a 30 sierpnia 2016 o 17:35
Świetne jedzenie- przepyszne pierogi i żurek w chlebie! Świetne miejsce zwlaszcza leżaki na stoku:-) Z czystym sumeniem POLECAMY i pozdrawiamy przemiłą panią Dorotkę
Małgosia - Łódź napisał/a 16 sierpnia 2016 o 08:09
Wspaniałe jedzenie,świetny klimat lokalu. Kierowaliśmy się opiniami i wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Wrócimy tam jeszcze bo warto!
Śnihurki - Szczecin napisał/a 4 sierpnia 2016 o 20:36
Świetna restauracja, BARDZO dobre jedzonko dla Małych i Dużych Wędrowców. Fajna atmosfera, BARDZO kulturalna i szybka obsługa. POLECAMY ?
Salwa - Aleksandrów kujawski napisał/a 3 sierpnia 2016 o 11:50
Super jedzenie i super obsługa. Ciekawe pierogi z oryginalnym ciastem na pierogi. Polecamy
Gość - Rybnik napisał/a 31 lipca 2016 o 11:27
Jedzenie pierwsza klasa!Nigdzie tak dobrej zupy cebulowej nie jadłam.Pierogi panserotti rewelacja. Podwojna porcja kotleta schabowego na talerzu,zajebisty żurek w chlebie,rosół jak domowy. Polecam wszystkim,którzy lubią dobrze zjeść.Ceny adekwatne do wielkości potraw i ich smaku. Napewno tu wrócimy. Super!
David - Ostrzeszów napisał/a 24 lipca 2016 o 10:47
Bardzo dobre jedzenie jedno z lepszych w Karpaczu w przystępnej cenie. Dbałość o jakość potraw i klienta naprawdę polecam 🙂
Justyna i Sławek - Pecna napisał/a 22 lipca 2016 o 12:02
Może nie najtaniej ale bardzo bardzo smacznie.
Rodzinka na 5 - Rzepin napisał/a 18 lipca 2016 o 22:02
Potrawy pierwsza klasa! 🙂 Zawsze świeże, apetyczne i uprzejmie podane. Nawet nasz najmłodszy skarb (8 miesięczny) znalazł potrawę dla siebie _ rosół jak u babci ... 🙂 polecamy! Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość ... na wolny stolik i czas oczekiwania na potrawę ale warto !!!
Asia i Piotr - Darłowo napisał/a 13 lipca 2016 o 20:16
Wspaniałe jedzenie, klimat i położenie lokalu urocze. Obsługa fantastyczna. Zasugerowaliśmy się wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Byliśmy tylko dwa razy, ponieważ nasz pobyt w Karpaczu był krótki, ale jeszcze wrócimy...warto! Pozdrawiamy
Jaś i Małgosia - Polkowice napisał/a 18 czerwca 2016 o 18:12
Bardzo smaczne jedzenie pełna kultura zjedliśmy obiad a wieczorkiem idziemy na jakąś sałatkę.
Gość - Kędzierzyn-Koźle napisał/a 27 kwietnia 2016 o 13:55
Miło, smacznie i muzycznie! 🙂 Polecam! 🙂
Gość - Głogów napisał/a 17 kwietnia 2016 o 14:45
Jadam u Was już chyba od 12 lat i będę jadł dalej. Pozdrawiam 🙂
Rafał - Kraków napisał/a 29 marca 2016 o 19:21
byliśmy tuż przed sylwkiem i stek z angusa doskonały ,cudowny swojski klimat knajpy bardzo uprzejma obsługa i naprawdę mega przytulne wc,zawsze gdy będziemy w Karpaczu tam wpadnę i polecam każdemu z czystym sumieniem
Goscie 4 - Warszawa napisał/a 2 lutego 2016 o 12:26
Wyśmienite menu! Smacznie,estetycznie i szybko. Polecamy szczególnie,, pieróg urzekająco miesny"w cieście francuskim na ciepło i sakwy z drobiu ze szpinakiem i fetą. Mniam,mniam. Do tego żur w chlebku dopełni rozkoszy podniebieniu☺ Polecamy!!!
Alina - Kępno napisał/a 22 stycznia 2016 o 23:30
Jadamy tu co roku. Wracamy z największa ochotą! Jedzenie zawsze przepyszne. Owoce morza rewelacja - zwłaszcza mieso z krewetek i małży z makaronem powala smakiem 🙂 Obsługa mimo nawału gości zawsze przemiła, kompetentna i pomocna. Szczerze polecamy!
Andrzej - Zawiercie napisał/a 13 stycznia 2016 o 17:16
Znakomite jedzenie! Byliśmy zbyt krótko by spróbować wszystkiego, ale cała strona z wołowiną jest odhaczona. Co by dużo nie pisać - wielka pochwała za klimat, obsługę i magiczne dania. Do zobaczenia na ferie!
Gość - Darłowo napisał/a 9 stycznia 2016 o 21:51
Restauracje u pietiego odwiedziłem w dniu dzisiejszym pierwszy i ostatni raz byłem z żoną w 8smym miesiącu ciąży samo wejście po oblodzonych schodach sprawia wielką trudność zwłaszcza dla kobiety w takim stanie wystarczy posypać żwirem po dotarciu na miejsce i zajęciu miejsca przy stoliku przyszła kelnerka i oświadczyła bezczelnie że te stoliki są zarezerwowane i raczej nie zjemy nic rozumiem że nie ma miejsc ale sposób w jaki ta pani to oznajmiła myślę że kultury osobistej i podejścia do klienta pański personel mugł by się uczyć w chatach na deptaku tak bardzo krytykowanych my zjedliśmy w Aurora było smacznie i też w przystępnej cenie ale jak to mówią od ziarnka do ziarnka a zbierze się miarka pańska dobra opinia w internecie nie zawsze taka będzie
Ola - Słupsk napisał/a 3 stycznia 2016 o 16:44
Restauracje u Petiego odwiedzilam z chlopakiem w pazdzierniku, po pochlebnych ocenach spodziewalam sie dobrego jedzenia... Niestety posilki byly po prostu niesmaczne. Wszystko mrozone, przygotowane na glebokim tluszczu. Jako fast food byloby ok ale nie w takiej cenie. Z czystego serca nie polecam!!!
Roman - Inowrocław napisał/a 27 grudnia 2015 o 17:11
Polecam restauracje u Petiego przez trzy dni pobytu w Karpaczu właśnie tam chodziliśmy na obiady.Obsługa przemiła a o jedzeniu to nie wspomnę.Jeśli będziemy jeszcze w Karpaczu to na pewno nie będziemy szukali innej knajpy.Pozdrawiam całą obsługę.Roman z Karoliną i Julką.
Radek - WRO napisał/a 5 grudnia 2015 o 16:18
Jesteśmy ze Słupska i pierwszy raz byliśmy w Karpaczu z rodziną w ostatnie wakacje, o restauracji U Petiego dowiedziałam się z https://karpacz-szklarska.pl/ ale patrząc na zdjęcia bałam się, że będzie tam drogo, ale finalnie ceny okazały się przystępne, porcje solidne i smaczne! Polecam!
Antonio - Wałbrzych napisał/a 5 grudnia 2015 o 15:26
Polecam, mieliśmy tutaj świetny pobyt i bardzo uprzejmą obsługę na prawde polecamy 🙂 Położone też w dobrym miejscu karpacza, blisko szlaków opisanych tutaj https://karpacz-szklarska.pl/ Na pewno zawitamy tutaj jeszcze w przyszłym roku 🙂
Ada - Zielona Góra napisał/a 29 listopada 2015 o 16:39
Podobno zawsze wybrzydzam i nigdy do końca nie jestem zadowolona- to opinia mojej rodziny!!! I tu muszę ich poprawić!!!! Otóż jest to najlepsza knajpa w jakiej byłam w górach:) Rewelacyjna kuchnia, miła obsługa i niepowtarzalny klimat- mało!? Mnie zawsze! Więc za 3 tygodnie podpiszę z przyjemnością listę obecności właśnie u Was:)!!!
Tadeusz ze znajomymiGość - Krotoszyn napisał/a 10 listopada 2015 o 09:59
Pysznie i bardzo miło ,polecam jak będę w Karpaczu to na pewno tu wrócę.
Chojrak Tchórzliwy Pies - Nowhere napisał/a 20 października 2015 o 11:06
Świetne miejsce, aby posłuchać trochę innej muzyki niż w komercyjnych stacjach radiowych, spożywając bardzo dobre jedzenie. Niezwykle miła obsługa. Latem na tarasie przy grzanym winie lub piwie podziwiać wspaniałe krajobrazy, spotkać się ze znajomymi lub po zejściu z gór odpocząć, zrelaksować się i nabrać energii (po sytej kolacji) na kolejny dzień. Polecam przekonać się osobiście 😉
Ewa i Wojtek - Pyskowice napisał/a 9 października 2015 o 19:45
Na wizytę u Was cieszymy się tak samo jak na wypad w góry;)Jedzenie pycha,obsługa przemiła.Coś u Was wisi w powietrzu takiego, że po całym dniu marszu po górach jak się już u Was usiądzie, człowiek czuje się po prostu szczęśliwy.Odwiedzamy Was od 9lat(niestety z przerwami;)) i zawsze nam smakuje:)Pozdrawiamy!
Mikołaj - Świnoujście napisał/a 28 września 2015 o 20:11
Absolutnie najlepsza knajpa w Karpaczu, steki świetne, panserotti bomba, ale krewetki to już przesada... the best 🙂 Byliśmy stałymi klientami jako 3 os. rodzina, jesteśmy od jakiegoś czasu jako 4 os. rodzina i niezmiennie wszystkim smakuje; ) w listopadzie jesteśmy !
Gość - Płock napisał/a 26 września 2015 o 16:53
Polecam. !!!! Pysznie smacznie miła obsługa ...
EiP - Orzysz napisał/a 24 września 2015 o 20:11
Rewelacja 🙂 pysznie, świeżo, sympatycznie 🙂 polecamy
Gość - KRYNICA MORSKA napisał/a 19 września 2015 o 20:18
obsluga bardzo mila mily mlody pan surowki 4 poledwiczki wieprzowe z czosnkiem 5 t-bone steak 3 frytki 9 pieczone ziemniaki 9 sosy 3 czas oczekiwania 50 minut toalety 1 skala od 1 do 10
Gość - lublin napisał/a 12 września 2015 o 17:15
Jedzenie pycha atmosfera extra . Zróbcie coś wreszcie z toaletami Koniecznie. Gość dobrze życzący.
Paulina - Warszawa napisał/a 27 sierpnia 2015 o 07:20
Spędzając nasze wakacje w Karpaczu codziennie żywiliśmy się u Petiego. Do pierwszej kolacji skłoniły nas bardzo dobre opinie o restauracji i nie zawiedliśmy się. Oprócz fantastycznego jedzenia na szczególną pochwałę zasługuje kucharz, który serwował wyśmienite steki. Każda potrwa jest przygotowywana z myślą o klientach. Przez cały pobyt obsługiwał nas przesympatyczny kelner Mateusz oraz urocza kelnerka Miranda, którzy wkładają dużo serca do funkcjonowania restauracji. Dziękujemy!
Magda - Łódź napisał/a 21 sierpnia 2015 o 09:50
Od 3 lat (bo niestety od tylu tylko znam 😉 ) niezmiennie najlepsza knajpa w Karpaczu 😉 Obsługa bardzo miła i pomocna, zwłaszcza przemiła młodziutka Pani Kelnerka o bardzo oryginalnym imieniu! 🙂 Jedzenie niezmiennie wyśmienite! Polecam Wszystkim i gorąco pozdrawiamy całą ekipę Petiego !! Magda i Jarek z beaglem Anakinem 😉 ps. mam nadzieję, że osy Wam już trochę odpuściły?:)
DAMIAN - ścinawa napisał/a 18 sierpnia 2015 o 13:36
Bardzo miła obsługa, jedzenie bardzo dobre, cena dobra 🙂 gorąco polecam
Gość - Polkowice napisał/a 31 lipca 2015 o 19:41
Właśnie skończyłem stek z angusa. Dobry. Ale tylko dobry. Tydzień temu jadłem taki sam w "sieciowce" (sphinx) i był zaje****y.
pocioszek - Tuchola napisał/a 30 lipca 2015 o 16:51
Jedzenie super. Trochę trzeba poczekać.
Aga Kasia Chudy Gruby - Polkowice napisał/a 19 lipca 2015 o 11:22
Rewelacja. Obsługa miła. Jedzonko pyszne. Jest tak jak mówią: "Koncertowo". Polecamy.
Klaudia i Wojciech - Piaseczno napisał/a 18 lipca 2015 o 19:15
Jedliśmy tam przez tydzień! Smacznie i milutko. Obsługa nawet jak zmęczona to uśmiechnięta! Gorąco polecamy!
Gość - Rybnik napisał/a 10 lipca 2015 o 08:32
Jedzenie pychota - obsługa bez zarzutu - było bardzo, bardzo sympatycznie i przede wszystkim pysznie. Ciepłe pozdrowienia dla całej załogi - Turyści z Rybnika 🙂 19-22.06.2015
Justyna i Sebastian - Bolesławiec napisał/a 17 czerwca 2015 o 11:36
Jedzonko-pyszne. Czas oczekiwania-b.krótki. Obsługa-miła. Wszystko na luzie - polecamy i pozdrawiamy. Goście weekend-owi 13-14 czerwiec 2015 r. :))
AMG - Śrem napisał/a 3 czerwca 2015 o 07:36
Było bardzo miło i bardzo smacznie.
smakosz - wrocław napisał/a 2 czerwca 2015 o 22:52
Stek z Angusa -naprawdę warto. To śni się po nocach...hmm...
Kaśka - Wrocław napisał/a 5 maja 2015 o 07:07
Kilka wizyt U Petiego i jedno podsumowanie -tak powinno smakować jedzenie.
Ania - Szczecin napisał/a 22 kwietnia 2015 o 08:18
Pierwszy raz tu byłam jakieś 14 lat temu... jako nastolatka. Rany, jak ten czas leci...
Sokoliki - Podlesice napisał/a 3 marca 2015 o 00:09
Łosoś i pstrąg z pieca! Mega wypas!
Sielak - Kruszyn Krajeński napisał/a 2 marca 2015 o 01:39
Miejsce odkryte przypadkiem dzięki znajomym.. Wracam tam jak często się da... Klimat wspaniały, kuchnia smaczna, a wieczory o smaku pierników... 😉 Być w Karkonoszach i nie być u Petiego - poważny błąd...
Karpacz - Warszawa napisał/a 12 lutego 2015 o 22:09
Karpacz. Gdzie dobrze zjeść? Restauracja U Petiego i tyle w temacie. Wołowina, wieprzowina i owoce morza - polecamy!
Aga i Wojtek - poznań napisał/a 11 lutego 2015 o 21:36
Miła i luźna atmosfera, przesympatyczna obsługa i pyszne jedzenie. Knajpa nienapompowana, a jej urok tkwi w prostocie i zamiłowaniu Właściciela do tego co robi.
Patryk - Gdańsk napisał/a 11 lutego 2015 o 12:50
Jestem bardzo zadowolony z tej oto restauracji.Byłem bardzo zdumiony atmosferą jaka panowała w restauracji. Jedzenie było bardzo smaczne serdecznie polecam :).
Jędrzej Zielnicki - Zielona Góra napisał/a 5 lutego 2015 o 20:38
Jak zawsze super!
justyna - warszawa napisał/a 30 stycznia 2015 o 18:27
Kolejny rok z rzędu, ta sama jakość, ten sam smak. Stosunek ceny do jakości doskonały. Polecamy stek z Angusa z Bardolino.
Mariusz - Będzin napisał/a 11 stycznia 2015 o 10:45
Wszystko przepyszne szkoda ze trafilismy do Petiego dopiero 4 dni przed odjazdem... jedyna smaczna restauracja w Karpaczu w ktorej nic nas nie zawiodlo... polecam zupe gulaszowa i nielota w miodzie i migdalach... pycha...
Paula - Wrocław napisał/a 29 grudnia 2014 o 12:18
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla całej ekipy restauracji U Petiego w Karpaczu! Wielkich i krwistych steków oraz słonecznego czerwonego wina. Niech stoły Wasze pękają od ilości znakomitego jedzenia, a nowych, wiernych i zadowolonych klientów przybywa z każdym dniem! Rockandrollowej atmosfery i 2015 nowych smaków!
Karpacz - Karpacz napisał/a 25 grudnia 2014 o 21:32
No! Wreszcie otwarte! Wreszcie!
Zuzka - Wroclaw napisał/a 24 listopada 2014 o 09:54
Witam. Osobiscie nie polecam restauracji u Petiego. Po kolacji w tej restauracji mialam bardzo duzy problem z zoladkiem!
Sylwia - Gorzów Wlkp. napisał/a 13 listopada 2014 o 18:09
Witam. Jesteśmy co roku w Karpaczu .Jedliśmy w różnych restauracjach , ale u Petiego smakowało najlepiej . Pyszny grzaniec . POLECAMY
Maja - Gdańsk napisał/a 12 listopada 2014 o 23:34
Poszliśmy z polecenia. Jedzenie na poziomie miejskiego baru. Pieróg z warzywami to pomieszanie z poplątaniem - napakowana mieszanka nie pasujących do siebie warzyw z puszki (czerwona fasola, kukurydza i inne). Jedna surówka, bez możliwości zamówienia zamiennika - w dodatku ze śmietaną! Cały wieczór mordowała mnie po tym obiedzie zgaga. NIE POLECAM!
Justyna - Gdańsk napisał/a 1 września 2014 o 08:14
Polecam restaurację! Sympatyczna, szybka i miła obsługa! Jedzenie bardzo bardzo smaczne, zwłaszcza "urzekające pierogi". Pozdrawiamy z Gdańska całą obsługę:)
Jacek - Gdańsk napisał/a 22 sierpnia 2014 o 08:30
W Karpaczu byłem z żoną i córką przez 10 dni na początku sierpnia 2014. Gościliśmy U Petiego codziennie, kosztując chyba wszystkie możliwe potrawy z karty. Wszystko smakowało wspaniale, podane nienagannie i estetycznie. Miła atmosfera. Mogę polecić U Petiego wszystkim, którzy cenią sobie smaczną kuchnię w dobrej oprawie! Szczególne podziękowania dla Pani kelnerki, która wyjaśniła mi nazwę osobliwych gór widocznych z Karpacza (Piersi Lolobrygidy) i zawsze dbała o wodę dla naszej Chihuahua 🙂 Jedną rzecz bym zmienił: zamiast parasoli z reklamą Żywca ustawiłbym jakieś bardziej subtelne z marką U Petiego.
Bronek - Kędzierzyn - Koźle napisał/a 1 sierpnia 2014 o 11:39
Gorąco polecam, doskonałe potrawy i bardzo miła obsługa. Sakwa ze szpinakiem i serkami - poezja dla podniebienia.
Zniecierpliwieni - Warszawa napisał/a 30 lipca 2014 o 17:59
Czekalismy godzine czasu na 2 desery lodowe, zniecierpliwieni zrezygnowalismy i poprosilismy o rachunek. Kelnerka chodz mila pomylila sie przy zamowirniu piwa. Nie polecamy
Piotrek - Środa Śląska napisał/a 29 lipca 2014 o 19:59
Ta duża górka, którą widać z tarasu i kotlina jest super. Przyjemnie konsumować pośród dźwięków gitary, a szczególnie przyjemnie kiedy to co znajduje się na talerzu jest doskonale przyprawione i świetnie przyrządzone. Karpacz jest dziwnym miejscem, ale co by nie mówić, co najmniej raz w roku trzeba tam przyjechać. Obowiązkowym przystankiem od lat jest restauracja Petiego.
Izulia - Gdynia napisał/a 16 lipca 2014 o 22:12
Jedzenie przeciętne lub mniej przeciętne, ceny wyrozumiałe, ale zdecydowanie szukam dalej. I radzę właścicielowi zadbać o wygląd toalet, bo po wizycie w ustronnym miejscu powiało poprzednią epoką.
Tanislord - Gdańsk napisał/a 16 lipca 2014 o 22:06
Odwiedzilismy dziś skuszeni recenzjami na tej stronie. WTF??? Pieróg sycący faszerowany mrożonką mieszanki chińskiej z boczkiem i żółtym serem? Pomimo głodu po Śnieżce nie mogłem zjeść do końca:( ....nie z powodu nasycenia. Ale wiedza bezcenna. Osobiście polecić nie mogę.
Roksana - Elbląg napisał/a 15 lipca 2014 o 12:07
SERDECZNIE POLECAM TĄ RESTAURACJE: PYSZNY ŻUREK W CHLEBIE, TRADYCYJNY KURCZAK ORAZ PLACKI Z GULASZEM, A PIERÓG MIĘSNY POWINIEN NAZYWAĆ SIE UPOKARZAJĄCO MIĘSNY:) PYSZNIE
Marcin - Gdansk napisał/a 13 lipca 2014 o 21:10
Witam Polecam placek z gulaszem 🙂
Ania Malinowska - Wrocław napisał/a 3 lipca 2014 o 09:05
Polecam angusa, polecam pieroga kusząco sycącego z boczkiem i warzywami, polecam doradę i pstrąga z pieca. Mam nadzieję, że za dwa tygodnie polecę wszystko inne... Ania.
kata - wałbrzych napisał/a 30 czerwca 2014 o 13:37
hmm....po recenzjach i wizycie...przeraklamowane..:)
Damian - Środa Śląska napisał/a 15 czerwca 2014 o 20:10
Kolejny raz w Karpaczu, kolejny raz U Petiego. Kolejny uśmiech na twarzy na samą myśl o jedzeniu w tej świetnej restauracji. Wiele dań już wypróbowanych, kilka jeszcze na mnie czeka i to jest kolejny powód aby odwiedzić perłę Karkonoszy. Za każdym razem ja i moja Narzeczona jesteśmy w 100% zadowoleni. Jedzenie pyszne, sycące, miła obsługa, ceny przystępne. Szkoda tylko że mieszkam 100 km od Was. Pozdrowienia!!!
Kaśka - Kostrzyn napisał/a 8 czerwca 2014 o 16:34
Super lokal- polecony przez Pana na Orlenie:) Takiej pysznej zupki cebulowej nie podają nigdzie i piwko z sokiem smakowało jak nigdy!! Super atmosfera i miła obsługa 🙂 wrócimy na 100%
Kris. Stały bywalec jeśli w Karpaczu - Legnica napisał/a 5 kwietnia 2014 o 17:40
Mówisz: Karpacz, myślisz: U Petiego. Zdecydowanie najlepsze miejsce na spędzenie wieczoru w Karpaczu. Rewelacyjne jedzenie, muzyka odbiegająca od tych góralskich popierduchów. Czysty Blues i Artrock lub Progrock, to coś co uwielbiam. Trzymajcie miejsce, będę u Was na Wielkanoc. Na pewno mnie rozpoznacie
Goście - Olsztyn napisał/a 26 marca 2014 o 20:53
Dziś mieliśmy okazję spróbować tego co serwują!Przy tak dużych wymaganiach bardzo pozytywnie byliśmy zaskoczeni!Jedzenie - rewelacja (pyszne zupy, świeża ryba, a jakie pierogi...mmmm), obsługa - pierwsza klasa. Absolutnie polecam każdemu. A za wspaniale spędzony czas - WIELKIE DZIĘKI:)
Ania i Michał - Zielona Góra napisał/a 24 grudnia 2013 o 12:02
Podczas urlopu dwutygodniowego bywaliśmy u pitego codziennie bo tam podawano najlepsze jedzenie oraz drinki;)) Polecam tym którzy chcą dobrze zjeść w miłym i klimatowym miejscu;)
jacus - Poznań napisał/a 17 grudnia 2013 o 17:26
Miejsce z charakterem. Aż chce się wracać. A jedzenie to czysta rozkosz. Polecam
Sebastian - Wrocław napisał/a 6 września 2013 o 09:24
Karpacz bez restauracji U Petiego nie istnieje, ale restauracja U Petiego bez Karpacza owszem: Zapraszamy do Wrocławia! Z takimi stekami, z takimi pierogami, z takim pstrągiem zrobicie furorę.
kamil i iza - warszawa napisał/a 27 sierpnia 2013 o 10:10
najlepsza restauracja w całym karpaczu!!!!!!! drugiego wrzesnia znow jak co roku zawitamy na obiad:)))))))
Asia - Wrocław napisał/a 27 sierpnia 2013 o 08:55
Nie ma lepszego miejsca w Karpaczu gdzie można zjeść. Zdarzało mi się "zdradzić" ten lokal i za każdym razem gorąco tego żałowałam. Od lat tam powracam przy każdym pobycie w Karpaczu i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Nie ma to jak zimne piwko, pieróg i piękny widok z ogródka:)
Piotr - Swinoujscie napisał/a 5 sierpnia 2013 o 11:07
Rewelacja.Znam się na gotowaniu i to dobrze.Z czystym sumieniem pisze ze dawno tak rewelacyjnie nie jadlem.Niech się uczy pani Gesler od Petiego.Pozdrawiam serdecznie
Karol - Warszawa napisał/a 23 lipca 2013 o 21:02
Od 14 lat latem odwiedzam Karpacz, od 10 lat przynajmniej kilka razy w sezonie jestem w tej restauracji. Ze świeczką szukać drugiego takiego miejsca!!! Restauracja U Petiego wyróżnia się: - ciągłym rozwojem kulinarnym! - świetnym klimatem, - ambitną muzyką, - raczej dobrą obsługą, - świetnym wizerunkiem, - niewysokimi cenami, - względnie dużymi porcjami, - a przede wszystkim wyśmienitą kuchnią! Na szczególną uwagę zasługuje wołowina (w całości), polędwiczki wieprzowe, sakwa z szynką, pieróg mięsny, małże i krewetki z makaronem. Do kierownika: brakuje dań stricte dla dzieci, typu pierogi ruskie (kiedyś były!).
Ela - Wrocław napisał/a 12 lipca 2013 o 14:29
Przepyszne jedzenie. Zawsze świeże i idealnie przyrządzone. Jako miłośniczka mięsa wołowego polecam angusa i polędwiczki z Jackiem 🙂 Co jeszcze bardzo ważne, obsługa. Nic dodać, nic ująć .. no może jeszcze więcej uśmiechu 😀
Krzysiek - Pszczyna napisał/a 8 lipca 2013 o 07:32
Super jedzenie, super klimat - jedyne miejsce w Karpaczu w jakim moja córeczka chciała się stołować 🙂
Kacper - Karpacz napisał/a 13 czerwca 2013 o 12:56
Korzystając z waszego nowego hotspota na tarasie, przesyłam opinię, że macie pyszne jedzenie! Ostatni znakomity bastion gastronomii Karpacza. Polecam wszystkim. Kończy się papieros, wracam do stolika - zimne piwo stygnie.
Natasza i Mateusz - Poznań napisał/a 3 czerwca 2013 o 12:22
Najlepsze jedzenie w całym Karpaczu! Cudowna atmosfera i przemiła obsługa! Naprawdę gorąco polecam!! 🙂
Monika i Michał - Wrocław napisał/a 24 maja 2013 o 22:55
Wybraliśmy "U Petiego" na podstawie pozytywnych opinii i nie zawiedliśmy się. Jedzenie bardzo dobre, obsługa pierwsza klasa. Powtórzę to co powiedziałem przy wyjściu z lokalu "Ta restauracja pozwala odzyskać wiarę w gastronomię w kurortach". Dzięki - mamy teraz pewne miejsce w Karpaczu. Pozdrawiamy.
Katarzyna - Wrocław napisał/a 22 maja 2013 o 07:05
Polecam restaurację miłośnikom mięsa wołowego. Szczególnie stek z Angusa. Prawdziwa uczta. Wrócimy wkrótce.
Marta i Marcin - Szczecin napisał/a 17 kwietnia 2013 o 14:48
Pan serotti rządzi,swieże piwko..Polecamy restauracje:)wyśmienita:)
jaga i misiek - olsztyn napisał/a 31 marca 2013 o 23:12
ANGUS !!!
pawka - wrocław napisał/a 20 marca 2013 o 13:01
Gorąco polecam to miejsce. Szczególnie steki. Angus, antrykot... Na samo wspomnienie... Hmmm... Wracam w maju...
edytamk - P.S. napisał/a 27 lutego 2013 o 14:35
Zapomniałam o sosie do polędwiczek robionym na "Jasiu Wędrowniczku" mniam....
edytamk - Nowa Sól napisał/a 27 lutego 2013 o 14:33
Najlepsze steki na Dolnym Śląsku. Pozostałe dania też na bardzo dobrym poziomie. W ten weekend znów będę się rozkoszować 😀
Mateusz Błażejewski z rodzinką - Łódź napisał/a 17 lutego 2013 o 17:22
Gorąco polecamy restaurację U Petiego! Jedzonko przepyszne, bardzo duże porcje. Świetne jedzenie i duża estetyka serwowania dań. Pieróg kusząco sycący - przepyszny, a pstrąg z pieca - niebo w gębie! 🙂 Polubiliśmy klimat tego miejsca 🙂 Przemiła obsługa, dekoracje kucharza na talerzu niezapomniane, polecamy wszystkim !! Jeśli będziesz w Karpaczu musisz tam wpaść !! Naprawdę miła atmosfera. Super widok z knajpki. Byliśmy tam pierwszy raz, ale już wiemy, że na pewno tu wrócimy. Minus to brak wolnych stolików i czas oczekiwania na posiłek, bo jest tam zawsze dużo smakoszy dobrego jedzenia! Warto poczekać. Pozdro do całej ekipy U Petiego! Pozdrawiamy cieplutko z Łodzi i do miłego zobaczenia. Mateusz Błażejewski z rodzinką.
Bartek - Oława napisał/a 8 lutego 2013 o 18:41
Jedzonko przepyszne, bardzo duze porcje ja polecam filet z kurczaka a mama pstąga ponoć najlepszy na świecie. To najlepsze miejsce w Karpaczu 🙂 oczywiscie jeśli chodzi o dobre jadło. Pozdro dla kelnerów (bardzo sympatycznych kelnerów). Musicie spróbować KONIECZNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jucqa - Wrocław napisał/a 6 lutego 2013 o 19:39
Za każdym razem, gdy przybywam w Karpaczu nie mogę odpuścić sobie wizyty U Petiego. Jedzenie jest przepyszne - jedno z lepszych w Karpaczu, podawane w dużej ilości z nutką fantazji na talerzu. Obsługa jest bardzo miła i pomocna, a ceny bardzo przystępne. POLECAM !!!
justyna - warszawa napisał/a 29 stycznia 2013 o 14:40
Polecam angusa z argentynskiej wolowiny a do tego swietne wina. Ogolnie fachowa kuchnia i doskonaly stosunek ceny do jakosci. A na koniec swietna kawa alfredo. Na stekach bylam w wielu miejscach na siecie u petiego im nie ustepuje:-D
Landryn - Łódź napisał/a 18 stycznia 2013 o 19:35
Świetne jedzenie, umiarkowane ceny i duża estetyka serwowania dań. Bijecie okoliczną konkurencję na głowę. Minus to brak wolnych stolików, trzeba by pomyśleć o dodatkowej sali zimą, ale to powinno raczej cieszyć niż martwić 🙂 Oby tak dalej.
Magda i Jarek - Łódź napisał/a 4 stycznia 2013 o 12:12
Gorąco polecamy tą restaurację!! Pierogi przepyszne,a łosoś z pieca- niebo w gębie!:) Obsługa przemiła, super klimat, pełen profesjonalizm! Nawet nasz psiak dostał pełną michę wody!:) Najlepsze miejsce w Karpaczu, polecamy i na pewno wrócimy!!:) Z pozdrowieniami dla całej ekipy- Łodziaki z beaglem 🙂
ciekawski - Wrocław napisał/a 23 grudnia 2012 o 13:32
świetny motyw z tymi powiększającymi się obrazkami na ścianie w tych kręcących się zdjęciach w galerii
Sylwia i Dawid - Wrocław napisał/a 16 grudnia 2012 o 21:22
Od lat gdy odwiedzamy Karpacz - zjeść idziemy zawsze i tylko do Petiego. Nie raz zdarzalo nam się z Wrocławia przyjechać tylko na pieroga i z powrotem 😉 W zeszły weekend również po górskich przechadzkach jak zawsze pysznie zjedliśmy 🙂 Nie zmieniajcie się !!!!!
Marzena i Maciek - Poznań napisał/a 13 grudnia 2012 o 15:01
NAJLEPSZA NA ŚWIECIE RESTAURACJA, NALEPSZE MIEJSCE, CUDOWNA MUZYKA, PRZEMIŁA OBSŁUGA, DEKORACJE KUCHARZA NA TALERZU NIEZAPOMNIANE, polecamy wszystkim !!!! jeśli będziesz w Karpaczu musisz tam wpaść !! DZIĘKUJEMY M.M.
Monika - warszawa napisał/a 21 listopada 2012 o 10:14
Wybieram się do tej restauracji i mam nadzieję, że będzie pysznie 😀
Zaneta - Chojnice napisał/a 17 listopada 2012 o 21:58
Zdecydownie najlepsze miejsce w Karpaczu, gdzie mozna zjesc przepyszne dania za niewielkie pieniadze. Obsluga rewelacyjna, swietna atmosfera i lokalizacja 🙂 Dziekuje
kkk - kkk napisał/a 17 października 2012 o 18:37
Mam nadzieję, że w rankingu wygra pstrąg! Mój głos odnotowany 🙂 🙂 🙂
Pelo74 - Łódź napisał/a 29 września 2012 o 16:13
Jedzenie po prostu BOSKIE Obsługa miła Nic dodać nic ująć POLECAM NA 100 możliwych daję 200 pkt 😉
Ilona Szkudlarek - Poznań napisał/a 26 sierpnia 2012 o 20:14
Jedzenie pierwsza klasa!!!! najlepsze w całym Karpaczu dodatkowy plus to przystępna cena 🙂 super klimat i muzyka,obsługa pierwsza liga. Pozdro do całej ekipy Petiego! Do zobaczenia w PIĄTEK!!! tym razem w szerszym doborowym towarzystwie :)))
Basia - Goczałkowice napisał/a 30 lipca 2012 o 09:19
Pierożki rewelacyjne, do tego arcyzimny i widok z tarasu...... Nic więcej nie trzeba. Najlepszy lokal w Karpaczu. Do zobaczenia za rok. 🙂
Grzegorz - Gdańsk napisał/a 19 lipca 2012 o 13:24
Widzę, że nie poprzestaliście na byciu najlepszą restauracją w Karpaczu, tylko ciągle się rozwijacie! Brawo! W sierpniu sprawdzimy, czy jesteście najlepszą restauracją na Dolnym Śląsku, czy Wasz zasięg jest jeszcze większy. PS a co to za tunel w tym Karpaczu budujecie? To jakaś nowa atrakcja na górce?
Pikachu - Karpacz napisał/a 12 lipca 2012 o 16:23
Jestem zawiedziony ze wycofaliscie nuggetsy i szyszeczki.
załęs HURT - Wrocław napisał/a 6 lipca 2012 o 15:10
Pierożki miodzio, rosołek na kaca wprost idealny a i pieski dostały solidną michę wody - szacuneczek i trzymajcie tak dalej! 🙂 Pozdro od Załogi!
cesar - marseille napisał/a 2 lipca 2012 o 20:04
gratulujemy wspanialej kuchni, zupy niebo w gebie. spedzilismy 3 wieczory przed telewizorem w malej sali ogladajac mecze Euro i delektujac sie potrawami na wysokim poziomie. wrocimy . pozdrawiamy panow kelnerow i kucharzy. jedzcie U Petiego !!!
Wacek - Płock napisał/a 21 czerwca 2012 o 13:54
Chociaż nie będzie letniej nocy sylwestrowej, to my i tak przyjedziemy. Mamy już rezerwację w hotelu i wielką ochotę poznać smak waszych steków! Do zobaczenia jeszcze w lipcu.
Kędzierscy - Wrocław napisał/a 6 czerwca 2012 o 14:42
...my też tęsknimy za Waszym antrykotem! 🙂 🙂 🙂 PS para w czerwonych kurtkach, stolik przy kole, zawsze z Żywcem.
jackfan - wrocław napisał/a 5 czerwca 2012 o 18:28
tęsknimy za waszym antrykotem !!! pozdrowienia z wrocka
Fanka - Leszno napisał/a 16 maja 2012 o 16:16
Kolejna fantastyczna majówka U Petiego!!!
spongebob - wro napisał/a 12 kwietnia 2012 o 21:10
lokal, jedzonko, obsługa wszystko 11/10 😀 za każdą wizytą w karpaczu nie ma możliwości żeby nie pojawić się u petiego 😀 pozdrawiam
Gosia i Bezik - Karpacz napisał/a 17 marca 2012 o 18:03
Co by Karpaczanie poczeli bez zacnego "Petiego"? Wieczorne wyjscie, zawsze smakowite jedzonko, mnostwo znajomych... Oddani sasiedzi
a i m - leszno napisał/a 29 lutego 2012 o 00:56
my pochwalimy doradę,jeszcze raz doradę i na koniec ... doradę... toż to niebo...
Tomek - Karpacz napisał/a 19 lutego 2012 o 15:51
T-Bone to strzał w dychę. Najlepsze jedzenie w Karpaczu!
h - stargard napisał/a 5 lutego 2012 o 16:10
Lubię klimat tego miejsca 🙂 Bardzo dobre jedzonko i świetna muzyka 🙂 Panowie tam pracujący w bezszelestny sposób poruszają się po sali z sympatycznym uśmiechem na twarzy.Mili bardzo 🙂 P.S A i wino w firmowej butelce ,które tam kupiłam smakowało zacnie :).Tak jak obiecałam wypiłam je nad morzem :))) Pozdrawiam
iwona - police napisał/a 21 stycznia 2012 o 11:25
Zarcie pierwsza klasa obsluga bardzo mila obok stok jest naprawde bardzo mila atmosfera
marek ziemicki - wrocław napisał/a 28 grudnia 2011 o 12:32
oczywiście, że wybieramy się do Karpacza zobaczyć nowe dania. To tylko 120km, a zapowiada się uczta! Czekaliśmy na takie zmiany. Pozdrawiam, Marek z rodziną (Wrocław)
Beata - Wrocław napisał/a 20 listopada 2011 o 12:58
Polecam restaurację U Petiego. Przede wszystkim za dobre jedzenie, znakomitą obsługę i świetną muzykę! Zapraszam na stronę Psycholog Wrocław .
Michu - Poznan napisał/a 13 listopada 2011 o 17:55
Tylko tam ... :p I wszystkim którzy odwiedzają Karpacz polecam, świetny klimacik ,super obsługa i super jedzonko... jeżeli wejdziecie , a nie bedzie miejsca (to zwyczajowe) TO POCZEKAJCIE JA TAK ZAWSZE ROBIŁEM BO WARTOOOO...POZDRAWIAM EKIPE!!!!
Bartlomiej - Kalisz napisał/a 29 września 2011 o 21:36
A ja w tej knajpie czuje się jak w swojej. To z takiej restauracji z charakterem i duszą biorę dobre przykłady, które warto rozsławiać, chwalić.A Letnia Noc Sylwestrowa to już u mnie obowiązek, być w takim miejscu i o takiej porze to zaszczyt. pozdrawiam
bolo - Wrocław napisał/a 15 sierpnia 2011 o 17:03
Super knajpka fantastyczna obsługa.Bardzo dobre jedzenie,wspanile podane pełen profesjonalizm.Super widok z knajpki.Naprawdę polecam.
Marcin Zawadzki - Wrocław napisał/a 4 sierpnia 2011 o 09:03
Pomimo psiej pogody było super. Niesamowita impreza, wszystko na wysokim poziomie: Hurt, 12 Poziomo, kabaret, prowadzący, a fajerwerki były wspaniałe!!! Pozdrawiam wszystkich.
Markus - Legnica napisał/a 30 lipca 2011 o 16:32
Kurde fix... nie dam rady w tym roku przybyć na Sylwestra... trochę mi się wyemigrowało... W każdym razie życzę wszystkim dobrej imprezy i mam nadzieję, że fotografie będzie miał kto robić 😉 Pozdrowienia dla całej ekipy i Mrówy oczywiście.
Mrągowianin - Mrągowo napisał/a 29 lipca 2011 o 18:16
Sylwester latem - doskonały pomysł.
Aga - Czarne napisał/a 19 lipca 2011 o 12:33
Jedna z lepszych restauracji w Karpaczu! Super jedzenie, miła obsługa. Świetnie i profesjonalnie podane potrawy. Piękny widok. Polecam bardzo gorąco.Dziękujemy i z pewnością jeszcze wrócimy!
gego2ooo - szczecin napisał/a 18 lipca 2011 o 20:58
Jedzenie bardzo smaczne,ale czas oczekiwania na zamówione potrawy dosyć długi.Kelner tłumaczył się dużą ilością gości.To nie wymówka!!!
A i R - Racibórz napisał/a 14 lipca 2011 o 13:31
Jeśli tylko nadarzy się okazja, na pewno tu wrócimy. Macie Państwo bardzo miłą obsługę, pyszne i pięknie podane posiłki. Przyjemna atmosfera to także zasługa górskigo woidoku z tarasu oraz muzyki, która wprawia w doskonały nastrój 🙂 pozdrawiamy
Aneta - Kielce napisał/a 8 lipca 2011 o 20:55
Bardzo się cieszę, że już pierwszego dnia pobytu trafiliśmy do Was. Przemiła atmosfera, super obsługa, a jedzenie to po prostu niebo w gębie! Wszystko świeże, smaczne, pięknie podane, a porcje nieprzeciętnych rozmiarów. Polecam!!!
M i J - Bełchatów napisał/a 5 lipca 2011 o 16:28
Pyszne jedzenie, świetna i miła obsługa. Jedno z najlepszych miejsc gdzie jadaliśmy, a na pewno najlepsze w Karpaczu. Gorąco polecamy. Głodomory z Bełchatowa:)
Horney - Kobierzyce napisał/a 9 maja 2011 o 18:28
Ale wam śniegu dowaliło! Byliśmy w Karpaczu do drugiego maja, nic takiego się nie zapowiadało 🙂 Cool! W każdym razie wielkie pozdrowienia i podziękowania. Dzięki takim miejscom Karpacz się jeszcze trzyma!
Monika - Jelenia Góra napisał/a 8 maja 2011 o 08:50
Jedna z najlepszych restauracji w Karpaczu. Pyszne jedzenie. Najlepszy pstrąg z pieca na świecie i peróg, ktory polecam wszytskim znajomym. Miła i profesjonalna obsługa. Niepowtarzalny klimat zarówno wewnątrz jak i na powietrzu. Ceny super w porównaniu z innymi lokalami. POLECAM !!!!!
MANIEK - NOWA SÓL napisał/a 22 kwietnia 2011 o 09:22
Pieróg Zajebisty !!!! POLECAM !!!!!
Lubiący dobre jedzenie - Wrocław napisał/a 15 kwietnia 2011 o 17:19
Dziękuję bardzo za gościnę, za wspaniałą bluesową muzykę i przede wszystkim za wyśmienite jedzenie. Restauracja pierwsza klasa.
Karpacz - Karpacz napisał/a 31 marca 2011 o 19:26
Polecam wszystkim! Bardzo dobre obiady i Dżem na deser!
ikar - wrocław napisał/a 26 lutego 2011 o 20:21
nie mogę sobie wybaczyć, iż dotarłem do Was dopiero pod koniec pobytu w karpaczu... niebo w gębie...to tak w skrócie...do zobaczenia w kwietniu
Michał - Lubin napisał/a 4 stycznia 2011 o 19:43
Polecam tą restauracje każdemu, kto chce dobrze zjeść. Ceny nie są najniższe ale też nie wygórowane. Nawet gdy ktoś jest skąpy, nie będzie zawiedziony z wydanych pieniędzy na pyszne jedzenie. Od 6 lat nie szukam innych knajp w Karpaczu. Gdy jeździmy w okolice Karpacza, czy to Szklarska, czy Przesieka, czy Podgórzyn - zawsze przyjeżdżamy do tej restauracji aby zjeść pieroga, który jest polecany przez nas każdemu możliwemu znajomemu. POLECAM!!!
Kris - Jelenia Góra napisał/a 24 grudnia 2010 o 20:33
Najlepsze życzenia dla załogi. Do zobaczenia na stoku. Zacieram ręce na Waszego pstrąga z pieca!
Lechoo - Opole napisał/a 11 grudnia 2010 o 13:17
świetne jedzenie ! oby tak dalej ! jedna z najlepszych restauracji w jakich byłem!
katar - wrocław napisał/a 6 grudnia 2010 o 12:35
najlepsza restauracja w karpaczu!!!
Julka - Legnica napisał/a 10 listopada 2010 o 07:11
Polecam...świetna restauracja!
Agnieszka - Kraków napisał/a 2 listopada 2010 o 08:32
Polecam wszystkim polędwiczki wieprzowe! Wypas! Już od wakacji trochę minęło, ale wspomnienie pulsuje. Może zimą też przyjedziemy do Was. Kto wie?
ADAM - KIELCE napisał/a 31 października 2010 o 22:10
Super pstrąg!
nowy stały bywalec - legnica napisał/a 11 października 2010 o 10:04
moje uznanie
Kiesiuń - Kaczorów napisał/a 23 września 2010 o 19:43
Polecam restaurację u Petiego w Karpaczu przede wszystkim za: - jedzenie - obsługę - muzyzykę - klimat.
Piotr - J.G. napisał/a 21 września 2010 o 19:49
Polecam to miejsce
p@m - wrocław napisał/a 8 września 2010 o 19:42
pstrąg U Petiego... najlepszy na świecie
Kazimierz - Kluczbork napisał/a 1 września 2010 o 09:53
Wszystkim polecam restaurację U Petiego. Urzekliście mnie i moją rodzinę serdecznością i dobrym jedzeniem. Przyjemnie jest do Was wrócić (choćby tylko na stronę internetową). Państwa restauracja powinna realizować zamówienia, także przez wysyłki kurierskie 🙂
Pablo www.zeroprocent.pl - cała Polska napisał/a 12 sierpnia 2010 o 12:49
zespół "ZERO PROCENT " dziekuje wszystkim tym ktorzy pomogli w zorganizowaniu III Światowej Letniej Nocy Sylwestrowej i szczegolnie poleca restauracje w której miał przyjemność być gościć, wszystko idealnie 🙂 dzieki wielkie za przyjecie i do zobaczxenia w przyszlości
Dája - Jilemnice -CZ napisał/a 9 sierpnia 2010 o 12:37
Ještě jednou zdravím. Kdo si chce prohlédnout další fotky z fantastického Letniego Sylwestra, může se podívat v galerii ŽOLD, https://www.zold.cz
Dája - Jilemnice napisał/a 6 sierpnia 2010 o 09:58
Letní Sylwester bezva akce! Super jsme se bavili. Masky-kostýmy, zábava, ohňostroj všechno super. A veliká chvála také moderátorovi Adamovi, který celou akci bezvadně uváděl. Budeme sledovat Vaše stránky a příští rok zase zavítáme. Ať se Vám daří!
TOSH - Duisburg napisał/a 5 sierpnia 2010 o 20:59
Bylo taa...ak wspaniale , ze znowu przyjedziemy w przyszlym roku 31.07.2011 na Letniego Sylwestra, i tym razem wygram TYSIACA !!! Serdeczne pozdrowienia dla calej ekipy Petiego !
Krzysztof - Wroclaw napisał/a 2 sierpnia 2010 o 20:26
Wyśmienita zabawa! Nawet temperatura była znośna przy takiej imprezie. Jeśli Karpacz to tylko restauracja U Petiego! Przekraczamy granice!
Iwona - Trójmiasto napisał/a 31 lipca 2010 o 16:18
W długi weekend długie noce bywały, dania obiadowe wszystkim z naszej ekipy smakowały, ale karta z drinkami krótka była, zdażyło się, że opróżniliśmy wszystkie kolorowe dinki i o rosyjską ruletkę się oparło - na szczęście wszyscy uszli z życiem. I tak wracaliśmy co wieczór do Petiego, ale czy ktoś widział jego - na szczęście byli przygotowani na kolejną naszą wizytę. Wrócimy może kidyś całą firmową ekipą i szykujcie zapasy. Pozdrowienia dla całej ekipy.
Tomek Sobieraj - Sosnowiec napisał/a 31 lipca 2010 o 00:46
Powodzenia! jeszcze w Starym Roku... a Noworoczne życzenia... może złożę osobiście 😉
Krystian - Wrocław napisał/a 30 lipca 2010 o 09:13
Sylwester latem???? Jesteśmy zachwyceni Państwa pomysłami 🙂 Kiedyś 31 lipca robiliście koncerty z okazji (jeśli mnie pamięć nie myli) przełamania lata. Dlaczego dopiero teraz zobaczyłem, że taka wielka i ciekawa impreza pod nosem?! To już trzeci raz?? Zbieram ekipę i w takim razie do zobaczenia. Karpacz!!!!!!!!!
Gosiaczek - Inowrocław napisał/a 21 czerwca 2010 o 21:25
Ile razy jesteśmy w Karpaczu, to właśnie tutaj - w najfajniejszym miejscu w całym mieście pod Śnieżką - siadamy i patrzymy w horyzont zajadając najsmaczniejsze potrawy jakie można sobie wyobrazić 🙂 Bardzo miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa i genialny kucharz!! 🙂 Wielkość porcji, kolorystyka podanych potraw oraz ich smak sprawiają, że nawet najbardziej wymagający smakosz będzie usatysfakcjonowany i zadowolony z posiłku. Będąc "U Petiego" uśmiech nie zniknie z żadnej buzi 🙂 Polecamy każdemu!! A sami serdecznie dziękujemy za umilenie nam rewelacyjnie spędzonego urlopu z widokiem na Karkonosze. Pozdrawiamy bardzo gorąco i zapraszamy do Uzdrowiska Inowrocław 🙂 Gosia i Łukasz z Inowrocławia
barbara - wolsztyn napisał/a 19 czerwca 2010 o 13:50
Karpacz to jedno z takich miejsc do którego się wraca i wspomina cały rok do następnych odwiedzin.Byłam tam czwarty raz z rzędu i od pierwszego dnia zauroczyłam się tym miastem i atmosferą w tej klimatycznej restauracji.Polecam makaron z "robakami"i grzaniec galicyjski o każdej porze-pychota!!!Podziękowania dla całej załogi za ciężką pracę i klimat!!!Życzę Wam miliona gości i szczęśliwego Nowego Roku-byłam na pierwszym rewelacja.Polecam i Dziękuję!
Karol - Gliwice napisał/a 3 czerwca 2010 o 13:33
Karpacz jest niezwykle urokliwym miastem, pomimo bardzo niekorzystnej pogody cały nasz pobyt był bardzo udany. Bardzo dziękujemy restauracji U Petiego za gościnę i przepyszne jedzenie. Polecam wszystkim, Karol. PS Zapraszamy do Gliwic
Kraszownik - Warszawa napisał/a 9 maja 2010 o 14:07
Gdzie dobrze zjeść w Karpaczu? - tylko w restauracji U Petiego! Tak mniej więcej wyglądała moja rozmowa z nowo poznanymi ludźmi na szlaku, nieco powyżej schroniska Samotnia. Po powrocie do centrum Karpacza wybraliśmy się całą rodzinką do Petiego i przywitała nas stara dobra rockowa muzyka, już było dobrze. Na jedzenie czekaliśmy około 30 minut. Przepraszam, na bardzo dobre jedzenie. Polecam wszystkim i tym samym łączę pozdrowienia dla sympatycznej paczki z Opola, która nas poprowadziła!
Maryś - Katowice napisał/a 8 maja 2010 o 11:44
Polecam wszystkim restaurację U Petiego. Przede wszystkim za bardzo dobre jedzenie i olbrzymie porcje. Przez przedłużony weekend w maju udało nam się spróbować miętusa, pstrąga, łososia, pieroga zadziwiająco mięsnego i wszystkie "zawijane" zestawy obiadowe. Z całą pewnością odwiedzimy Was na wakacje w lipcu.
Załoga Restauracji U Petiego - Karpacz napisał/a 4 maja 2010 o 16:01
●    Po krótkiej przerwie ponownie rusza księga gości. ● Archiwalne wpisy (2003-2010) można zobaczyć w menu klikając w link po lewej stronie. ●    Zachęcamy Państwa do dzielenia się przy pomocy tej strony opiniami o Karpaczu i naszej restauracji.
ROOT - root napisał/a 26 października 2021 o 23:53

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021