Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 7991 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 7 991 reviews

  • Avatar GoJo ★★★★★ 2 months ago
    This place was top notch. Really cozy atmosphere, amazing food and great … czytaj service! Miranda was our server and she made the experience even better for us. She made perfect recommendations and was very patient. We started with Goulash soup which we asked to be served in bread bowl and that was no problem. Then we had the large meat dumpling and the whole trout. Everything was absolutely delicious. The price was affordable for such high quality food and service. Highly recommend.
  • Avatar The Clarhens ★★★★★ 8 months ago
    Amazing food! I loved the pork pierogi very cheesy and tasty 🥰
  • Avatar Claudiu Isar ★★★★★ a year ago
    Very good food. Very friendly staff, nice atmosphere. Ribs and dumpling … czytaj were delicious
  • Avatar Anna Tracewska ★★★★★ 10 miesięcy temu
    The restaurant is absolutely delightful! I was there with my family, the … czytaj salad was delicious (even the kids ate it! which, trust me, is an unlikely event). Other dishes were perfect, too. I would certainly tip the wonderful service, but you need to have either cash or a plastic card (not your phone or watch) in order to do that - so take it before coming here, because you would definitely like to tip them after being served 🙂
  • Avatar Lucas Pepino ★★★★★ 6 miesięcy temu
    This place is amazing!
    The food and the service are outstanding! They are
    … czytaj pet friendly, the waiters are very friendly and make the experience be memorable!
    I recommend to everyone!
  • Avatar Michalina Gawrych ★★★★★ 5 miesięcy temu
    Pieróg z sosem czosnkowym to najlepsze co zjadłam na wyjeździe do Karpacza, … czytaj był przepyszny. Kurczak z sosem kurkowym (o ile dobrze pamiętam) też był ok, ale pieróg był lepszy. Mały lokal, więc lepiej mieć rezerwację, choć jak byliśmy w poniedziałek wieczorem w styczniu to były wolne stoliki.

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
313 wpisów.
Małgorzata z Dębno napisał/a 19 czerwca 2024 o 14:01
Najlepsza restauracja w Karpaczu.
Krzyś z Karpacz napisał/a 5 marca 2024 o 17:50
Już wiem gdzie jeść w Karpaczu! Sztos!
Klient z Karpacz napisał/a 2 marca 2024 o 20:16
Dzień dobry jak jestem w Karpaczu to zawsze przychodzę na żeberka Jack Daniels i niestety sos się zmienił na gorszy i teraz muszę szukać innej ulubionej restauracji, chciałbym podkreślić że inne dania są na wysokim poziomie, ale ja zawsze jechałem na te żeberka a teraz lipa
Mycha z Poznań napisał/a 1 stycznia 2024 o 20:03
Bardzo młodzi ,sympatyczni ludzie z obsługi. Robią to co lubią, dbają bardzo o klientów. Jedzonko przepyszne,żurek w chlebie -pychota,żeberka również .Duże porcje w odpowiedniej cenie.Czysto,miło i poprostu smacznie.
Agnieszka z Opole napisał/a 18 października 2023 o 20:44
Lepszego schabu jak ten sezonowany 40 dni, to ja w życiu nie jadłam! Że trochę drogi? Ludzie, po pierwszym kęsie zaczęłam wolniej jeść, żeby się tym delektować ! Pieniądze raz są, raz ich nie ma, a taki schabik warty jest , naprawdę, gorąco polecam. A muzyka w klimacie polskiego rocka dodaje niesamowicie uroku temu lokalowi. TAK TRZYMAJCIE !! ( bo chcę tu wrócić w przyszłym roku! ) AGA
Alfreda z Mieszkowice napisał/a 16 maja 2023 o 17:59
Świetna restauracja, byliśmy ponownie po siedmiu latach i standard utrzymany a może nawet lepszy. Porcje duże, smaczne, ciekawie przyrządzone i ładnie podane. Miła i sprawna obsługa, swobodna atmosfera. Ceny adekwatne do jakości. Trzymajcie tak dalej, a goście zawsze do was będą wracać - tak jak my. 🙂♥️
Mariusz z Świdnica napisał/a 5 maja 2023 o 23:04
Jedzenie bardzo smaczne, stołuje się tam zawsze jak jestem w Karpaczu, będzie już kilkanaście lat. Jest jednak jedno ale ... od 4-5 lat ceny poszybowały niemiłosiernie w górę. Ponad 40 zł za pieroga to przesada, choć jest on smaczny. Zapewne w czerwcu znowu się zobaczymy, ale zaczynam na poważnie się zastanawiać nad jakąś alternatywą.
Kamila z Karpacz napisał/a 26 kwietnia 2023 o 08:31
Najlepsza restauracja w Karpaczu!
Świat według bandich z Radom napisał/a 8 kwietnia 2023 o 13:52
Pysznie Polecamy z Całego serducha 😍
Paweł z Poznań napisał/a 8 stycznia 2023 o 20:25
Świetne miejsce! Super obsługa, jedzenie doskonałe, ceny bardzo przyzwoite w stosunku do jakości dań. Duży plus za wino z Nowej Zelandii w karcie! Polecam
Antosia z Karpacz napisał/a 12 grudnia 2022 o 10:36
Najlepsza restauracja w Karpaczu! Zdecydowanie.
Aga J. z Żory napisał/a 7 grudnia 2022 o 18:11
Przepyszne jedzenie i cudowne miejsce. Trafiliśmy tu 2 lata temu na przepyszny obiad który tak nam zapadł w pamięci że tym razem wybieramy się w 8 osób na Sylwestrową wyżerkę. Stolik już zarezerwowany:)
Jacek k. z Kolobrzeg napisał/a 5 grudnia 2022 o 15:26
Nie wiem czy najlepsze ale napewno bez porównania z większością knajp w Karpaczu. Czuć serce kucharza i uśmiechnięte twarze kelnerów. Zadna masówka jak w" niebo w gebie" stek i polędwiczki super , polecam
Darek i Vika z Poznań napisał/a 14 listopada 2022 o 16:20
Najlepsze jedzenie w Karpaczu, obsługa super 👌 grzaniec mistrzostwo świata! Rewelacja!!!
Rudaa z Gorzów Wlkp napisał/a 10 sierpnia 2022 o 07:07
Jedzenie koncertowe 👌obsługa przesympatyczna jeśli będziecie w tej restauracji to polecam Polędwiczki i Żeberka niebo w gębie. 😁
Karolllove z Limanowa napisał/a 26 lipca 2022 o 17:41
Restauracja inna niż wszystkie w Karpaczu. Polecamy!
Shadowpolo z Lubawka napisał/a 14 kwietnia 2022 o 15:41
Jedzonko wyśmienite, polecam serdecznie 😎👌🏻
Anna i Jan Ostręga z Słupsk napisał/a 27 lutego 2022 o 17:51
Dziękujemy źe mogliśmy się spotkać i zjeść Wasze potrawy ale najważniejsze w tym to spotkanie oko w oko po latach .Dziękujemy za pamięć I pozdrawiamy.
Marcin z Gubin napisał/a 24 stycznia 2022 o 20:27
Rewelacyjne Dania. Żeberka w sosie Jack Daniels coś niesamowitego. Duuuuża porcja. Obsługa super !!!
Gojka z Kalisz napisał/a 3 stycznia 2022 o 18:40
Pyszne jedzenie, bardzo miła obsługa. Polecam, polecam 7/5
Izabella z Wieluń napisał/a 29 grudnia 2021 o 18:22
Bardzo dobre jedzenie, żurek w chlebie i treściwa pychota, pieróg mistrzostwo... Polecam serdecznie, ceny nie wygórowane, jedzenie pyszne, obsługa na wysokim poziomie.
Karol z Poznań napisał/a 10 listopada 2021 o 21:19
Polecam! Godzina 22.00 10.11.21 obsługa uśmiechnieta i miła. Jedzenie świeżutkie i pachnace . Atmosfera extra!
Krystian z Limanowa napisał/a 29 sierpnia 2021 o 17:44
Jedna z lepszych restauracji w jakich było nam dane zjeść w Karpaczu. Owoce morza wymiatają.
Piotrek P. - Zduńska Wola napisał/a 27 maja 2021 o 06:59
Niesamowite żeberka których nigdzie indziej nie uraczysz. Słuszna porcja jak dla prawdziwego faceta 🙂 czekam kiedy będę mógł znów do Was jechać na jakiś dobry obiadek choć mam niemal 300km do Was. Pozdrawiam.
Radzio - Bydgoszcz napisał/a 12 maja 2021 o 15:44
Pyszne jedzonko obsluga przemiła 10/10 brawo dla szefa kuchni
Krzysztof z rodziną - Szczecin napisał/a 11 marca 2021 o 16:39
Tylko jedno jesteście wielcy w dobie pandemii takie jedzenie taka obsługa nic lepszego nie jadłem będę wracał nie raz super wielkie dzięki za odrobinę normalności w tych czasach
Saneczkarz - Inowrocław napisał/a 5 lutego 2021 o 16:14
Pierogi znów takie jak przed laty! nawet z dowozem 400 km smakują tak samo. Poprzednie z mięsem krojonym to nie było to. Super że wróciliście do dobrych sprawdzonych smaków!
Gość - Karpacz napisał/a 15 stycznia 2021 o 13:15
Tych frytek i poledwiczek tyle co kot naplakal...
Anna i Jan Ostręga Słupsk - Słupsk napisał/a 12 stycznia 2021 o 10:52
Do siego roku.Brakuje nam Was i waszych potraw oraz uśmiech przez Was rozsiewanego.Myslimy że znów spotkamy się przy waszym stole.Pozdrawiamy
Gość - Wrocław napisał/a 7 stycznia 2021 o 14:58
Dania pyszne. W Karpaczu dowóz gratis. Solidnie zapakowane i szybko dostarczone. Szkoda, że razem z papierową torbą otrzymuje się przypięte hasło demonstracji antyrządowych. Nie zamawiałem politycznych deklaracji. Czy muszę się z nimi spotykać nawet w restauracji?

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021
Rezerwacje: tel. 75 64 39 220