Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 6394 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 6 394 reviews

  • Avatar Adam P ★★★★★ miesiąc temu
    Jedzienie pyszne! Obsługa na BARDZO wysokim poziomie! Serdecznie polecam … czytaj 🙂
  • Avatar Bartosz A. ★★★★★ miesiąc temu
    Lokal oceniam bardzo pozytywnie. Przepyszne jedzenie i świetna obsługa. … czytaj Głodny nikt nie wyjdzie. Ceny adekwatne do jakości serwowanych dań.
  • Avatar Ciekawe ? ★★★★★ miesiąc temu
    Miejsce, które jest obowiązkowe w Karpaczu😎 dużo i smacznie.
  • Avatar Piotr Mielczarek ★★★★★ 10 miesięcy temu
    Fantastyczna restauracja z niesamowicie dobrym jedzeniem i rewelacyjną … czytaj obsługą. Planując tam zjeść polecam wcześniejszą rezerwacje stolika aby uniknąć stania w długiej kolejce.
  • Avatar Simon ★★★★★ 11 miesięcy temu
    Waren hier drei Tage in Folge abends zum Essen. Schönes Ambiente, super … czytaj leckeres Essen, faire Preise, nette Mitarbeiter... Die Kopfschmerzen am nächsten Morgen habe ich selber zu verschulden, der "Mad Dog" Drink ist aber auch super lecker und empfehlenswert!
  • Avatar Paulina Holender ★★★★★ rok temu
    Pyszne jedzenie z najlepszą obsługą 😊 Miejsce jak najbardziej warte polecenia! … czytaj 10/10 😊😊😊

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
299 wpisów.
Rudaa z Gorzów Wlkp napisał/a 10 sierpnia 2022 o 07:07
Jedzenie koncertowe 👌obsługa przesympatyczna jeśli będziecie w tej restauracji to polecam Polędwiczki i Żeberka niebo w gębie. 😁
Karolllove z Limanowa napisał/a 26 lipca 2022 o 17:41
Restauracja inna niż wszystkie w Karpaczu. Polecamy!
Shadowpolo z Lubawka napisał/a 14 kwietnia 2022 o 15:41
Jedzonko wyśmienite, polecam serdecznie 😎👌🏻
Anna i Jan Ostręga z Słupsk napisał/a 27 lutego 2022 o 17:51
Dziękujemy źe mogliśmy się spotkać i zjeść Wasze potrawy ale najważniejsze w tym to spotkanie oko w oko po latach .Dziękujemy za pamięć I pozdrawiamy.
Marcin z Gubin napisał/a 24 stycznia 2022 o 20:27
Rewelacyjne Dania. Żeberka w sosie Jack Daniels coś niesamowitego. Duuuuża porcja. Obsługa super !!!
Gojka z Kalisz napisał/a 3 stycznia 2022 o 18:40
Pyszne jedzenie, bardzo miła obsługa. Polecam, polecam 7/5
Izabella z Wieluń napisał/a 29 grudnia 2021 o 18:22
Bardzo dobre jedzenie, żurek w chlebie i treściwa pychota, pieróg mistrzostwo... Polecam serdecznie, ceny nie wygórowane, jedzenie pyszne, obsługa na wysokim poziomie.
Karol z Poznań napisał/a 10 listopada 2021 o 21:19
Polecam! Godzina 22.00 10.11.21 obsługa uśmiechnieta i miła. Jedzenie świeżutkie i pachnace . Atmosfera extra!
Krystian z Limanowa napisał/a 29 sierpnia 2021 o 17:44
Jedna z lepszych restauracji w jakich było nam dane zjeść w Karpaczu. Owoce morza wymiatają.
Piotrek P. - Zduńska Wola napisał/a 27 maja 2021 o 06:59
Niesamowite żeberka których nigdzie indziej nie uraczysz. Słuszna porcja jak dla prawdziwego faceta 🙂 czekam kiedy będę mógł znów do Was jechać na jakiś dobry obiadek choć mam niemal 300km do Was. Pozdrawiam.
Radzio - Bydgoszcz napisał/a 12 maja 2021 o 15:44
Pyszne jedzonko obsluga przemiła 10/10 brawo dla szefa kuchni
Krzysztof z rodziną - Szczecin napisał/a 11 marca 2021 o 16:39
Tylko jedno jesteście wielcy w dobie pandemii takie jedzenie taka obsługa nic lepszego nie jadłem będę wracał nie raz super wielkie dzięki za odrobinę normalności w tych czasach
Saneczkarz - Inowrocław napisał/a 5 lutego 2021 o 16:14
Pierogi znów takie jak przed laty! nawet z dowozem 400 km smakują tak samo. Poprzednie z mięsem krojonym to nie było to. Super że wróciliście do dobrych sprawdzonych smaków!
Gość - Karpacz napisał/a 15 stycznia 2021 o 13:15
Tych frytek i poledwiczek tyle co kot naplakal...
Anna i Jan Ostręga Słupsk - Słupsk napisał/a 12 stycznia 2021 o 10:52
Do siego roku.Brakuje nam Was i waszych potraw oraz uśmiech przez Was rozsiewanego.Myslimy że znów spotkamy się przy waszym stole.Pozdrawiamy
Gość - Wrocław napisał/a 7 stycznia 2021 o 14:58
Dania pyszne. W Karpaczu dowóz gratis. Solidnie zapakowane i szybko dostarczone. Szkoda, że razem z papierową torbą otrzymuje się przypięte hasło demonstracji antyrządowych. Nie zamawiałem politycznych deklaracji. Czy muszę się z nimi spotykać nawet w restauracji?
Gość - Karpacz napisał/a 14 listopada 2020 o 16:54
Dziękujemy. Jedzonko pyszne i wspaniale zapakowane. Wasze torby papierowe pięknie opisane. Brawo dla Was. Szacunek
Sławek z rodziną - Warężyn napisał/a 22 września 2020 o 19:22
Tylko jedno. Restauracja w której Magda Gessler nie miała by co do roboty tylko zajadać się pysznościami. Obsługa na 10. Pozdrawiam.
Gość - Nowa Sól napisał/a 12 września 2020 o 16:23
Restauracja dla cierpliwych,,, ??barany czekają na łące
Gość - Karpacz napisał/a 13 sierpnia 2020 o 14:30
Polecam wszystkim, super jedzenie, smaczne, ceny nie wygórowane. Będąc w Karpaczu trzeba tu zjeść. Proponuję wcześniej zadzwonić i zarezerwować stolik .
Andrzej - Karpacz napisał/a 8 sierpnia 2020 o 18:08
Super, super - profesjonalna, miła, serdeczna, szybka obsługa - szacunek dla całej załogi. Cudowne miejsce, widoki zapierające dech w piersiach . Smacznie, cudowna atmosfera. Szacun, szacun, szacun....
Madzia i Maciej - Karpacz napisał/a 6 sierpnia 2020 o 19:13
Dziś nasz pierwszy raz u Petiego? I po raz pierwszy od 4 dni najedliśmy się z mężem do syta i co najważniejsze jedzenie mega dobre!!!! Miła obsługa i świetna muzyka? Gorąco polecamy!!!!
Gość - napisał/a 2 sierpnia 2020 o 13:56
Jedzenie przepyszneeeee Obsługa przemiłaaaaa Atmosfera superrrr Polecam
Jadwiga - Zielona Góra napisał/a 26 lipca 2020 o 10:38
A jakie steki!!!! A jakie placki ziemniaczane!!!!Tylko U Petiego. A białe Martini -tylko tu wiedzą jak podać i podają 😉
Krzysztof - Zielona Góra napisał/a 26 lipca 2020 o 10:32
Bardzo lubimy zaglądać do „Petiego”, Krewetki wyśmienite, gulasz pyszny. Obsługa, przyjazna. Tylko lekkiego ciemnego piwa brak
Dani - Zielona Góra napisał/a 9 lipca 2020 o 16:08
Jak zwykle najzaje...... steki. Nie ma lepszych. A do tego super atmosfera i obsługa tak miła, że nie chce się wychodzić. A na zewnątrz takie widoki. Ja i mój podjadą z uwielbiamy ten lokal ?
G i A - Sopot napisał/a 25 czerwca 2020 o 09:08
Super miejsce, świetna muzyka, przyzwoite jedzenie. Wrócimy!!
Gość - Bytom napisał/a 25 czerwca 2020 o 06:25
Restauracja pięknie położona. Polecam na wypicie piwa lub wina. Jedzenie poniżej poziomu, beznadziejne.
Kamila Marcin Laura Michał - Jelenia Góra napisał/a 2 czerwca 2020 o 12:20
Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła, świetna muzyka. Polecamy.
Anna i Jan Ostręga Słupsk - Słupsk napisał/a 22 maja 2020 o 20:51
W tym trudnym czasie pozdrawiamy i życzymy wielu wspaniałych chwil że Swoimi zaufanym gośćmi.Polecamy Waszą kuchnię wszystkim gośćmi w Karpaczu.Do szybkiego zobaczenia przy Waszym stoliku.

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021