Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 5616 osób ze śrenią oceną aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 5 616 reviews

  • Avatar Angelika Smolarek-Łuszczek ★★★★★ w ostatnim tygodniu
    Lata lecą, A my wciąż wracamy do tego samego miejsca. 🙂
    Dziś wyjątkowo, bo z naszym psiakiem.
    Menu jak
    … czytaj zawsze wspaniałe, grzaniec grzał, a wszystko inne smakowało aż nadto.
    Ja miałam filet z sosem kurkowym, A mój luby na słodko w płatkach migdałowych- obłęd!!! 🙂
    Dziękujemy i na pewno znów wrócimy ❤
    Edit 23.10.2021: znów trafiliśmy do Petiego, żeberka są tak samo smaczne jak za każdym razem! Kaczka w sosie piękna, różowa, bardzo aromatyczna. Ale żeberka... Nigdy i nigdzie takich nie jedliśmy. Jesteśmy w Was zakochani i powracamy już kolejny rok!
  • Avatar Mateusz Z. ★★★★★ 3 tygodni temu
    Wspaniałe jedzenie w nieoczywistym miejscu. Piękny widok z góry na okolice.
  • Avatar Jerzy Budziak ★★★★★ 3 tygodni temu
    Pyszne jedzenie, porcje którymi można się najeść, mila obsługa.
  • Avatar D K ★★★★★ 3 tygodni temu
    Niesamowicie miła obsługa kelnerska.Jedzenie palce lizać.Wszystko bardzo dostojnie podane.Duże porcje.Muzyka … czytaj pierwsza klasa.Polecam każdemu turyście! 😀
  • Avatar Mariusz Wiśniewski ★★★★★ 3 tygodni temu
    Jedzenie bardzo dobre i ładnie podane, kucharz ewidentnie zna się na swojej pracy. Jedynie wystrój już … czytaj trochę przestarzały, przydałby się remont.
  • Avatar Beata Cieślak ★★★★★ 4 tygodni temu
    Bardzo smaczne jedzenie, ładnie podane. Miła obsługa.

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
291 wpisów.
ADAM - KIELCE napisał/a 31 października 2010 o 22:10
Super pstrąg!
nowy stały bywalec - legnica napisał/a 11 października 2010 o 10:04
moje uznanie
Kiesiuń - Kaczorów napisał/a 23 września 2010 o 19:43
Polecam restaurację u Petiego w Karpaczu przede wszystkim za: - jedzenie - obsługę - muzyzykę - klimat.
Piotr - J.G. napisał/a 21 września 2010 o 19:49
Polecam to miejsce
p@m - wrocław napisał/a 8 września 2010 o 19:42
pstrąg U Petiego... najlepszy na świecie
Kazimierz - Kluczbork napisał/a 1 września 2010 o 09:53
Wszystkim polecam restaurację U Petiego. Urzekliście mnie i moją rodzinę serdecznością i dobrym jedzeniem. Przyjemnie jest do Was wrócić (choćby tylko na stronę internetową). Państwa restauracja powinna realizować zamówienia, także przez wysyłki kurierskie 🙂
Pablo www.zeroprocent.pl - cała Polska napisał/a 12 sierpnia 2010 o 12:49
zespół "ZERO PROCENT " dziekuje wszystkim tym ktorzy pomogli w zorganizowaniu III Światowej Letniej Nocy Sylwestrowej i szczegolnie poleca restauracje w której miał przyjemność być gościć, wszystko idealnie 🙂 dzieki wielkie za przyjecie i do zobaczxenia w przyszlości
Dája - Jilemnice -CZ napisał/a 9 sierpnia 2010 o 12:37
Ještě jednou zdravím. Kdo si chce prohlédnout další fotky z fantastického Letniego Sylwestra, může se podívat v galerii ŽOLD, https://www.zold.cz
Dája - Jilemnice napisał/a 6 sierpnia 2010 o 09:58
Letní Sylwester bezva akce! Super jsme se bavili. Masky-kostýmy, zábava, ohňostroj všechno super. A veliká chvála také moderátorovi Adamovi, který celou akci bezvadně uváděl. Budeme sledovat Vaše stránky a příští rok zase zavítáme. Ať se Vám daří!
TOSH - Duisburg napisał/a 5 sierpnia 2010 o 20:59
Bylo taa...ak wspaniale , ze znowu przyjedziemy w przyszlym roku 31.07.2011 na Letniego Sylwestra, i tym razem wygram TYSIACA !!! Serdeczne pozdrowienia dla calej ekipy Petiego !
Krzysztof - Wroclaw napisał/a 2 sierpnia 2010 o 20:26
Wyśmienita zabawa! Nawet temperatura była znośna przy takiej imprezie. Jeśli Karpacz to tylko restauracja U Petiego! Przekraczamy granice!
Iwona - Trójmiasto napisał/a 31 lipca 2010 o 16:18
W długi weekend długie noce bywały, dania obiadowe wszystkim z naszej ekipy smakowały, ale karta z drinkami krótka była, zdażyło się, że opróżniliśmy wszystkie kolorowe dinki i o rosyjską ruletkę się oparło - na szczęście wszyscy uszli z życiem. I tak wracaliśmy co wieczór do Petiego, ale czy ktoś widział jego - na szczęście byli przygotowani na kolejną naszą wizytę. Wrócimy może kidyś całą firmową ekipą i szykujcie zapasy. Pozdrowienia dla całej ekipy.
Tomek Sobieraj - Sosnowiec napisał/a 31 lipca 2010 o 00:46
Powodzenia! jeszcze w Starym Roku... a Noworoczne życzenia... może złożę osobiście 😉
Krystian - Wrocław napisał/a 30 lipca 2010 o 09:13
Sylwester latem???? Jesteśmy zachwyceni Państwa pomysłami 🙂 Kiedyś 31 lipca robiliście koncerty z okazji (jeśli mnie pamięć nie myli) przełamania lata. Dlaczego dopiero teraz zobaczyłem, że taka wielka i ciekawa impreza pod nosem?! To już trzeci raz?? Zbieram ekipę i w takim razie do zobaczenia. Karpacz!!!!!!!!!
Gosiaczek - Inowrocław napisał/a 21 czerwca 2010 o 21:25
Ile razy jesteśmy w Karpaczu, to właśnie tutaj - w najfajniejszym miejscu w całym mieście pod Śnieżką - siadamy i patrzymy w horyzont zajadając najsmaczniejsze potrawy jakie można sobie wyobrazić 🙂 Bardzo miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa i genialny kucharz!! 🙂 Wielkość porcji, kolorystyka podanych potraw oraz ich smak sprawiają, że nawet najbardziej wymagający smakosz będzie usatysfakcjonowany i zadowolony z posiłku. Będąc "U Petiego" uśmiech nie zniknie z żadnej buzi 🙂 Polecamy każdemu!! A sami serdecznie dziękujemy za umilenie nam rewelacyjnie spędzonego urlopu z widokiem na Karkonosze. Pozdrawiamy bardzo gorąco i zapraszamy do Uzdrowiska Inowrocław 🙂 Gosia i Łukasz z Inowrocławia
barbara - wolsztyn napisał/a 19 czerwca 2010 o 13:50
Karpacz to jedno z takich miejsc do którego się wraca i wspomina cały rok do następnych odwiedzin.Byłam tam czwarty raz z rzędu i od pierwszego dnia zauroczyłam się tym miastem i atmosferą w tej klimatycznej restauracji.Polecam makaron z "robakami"i grzaniec galicyjski o każdej porze-pychota!!!Podziękowania dla całej załogi za ciężką pracę i klimat!!!Życzę Wam miliona gości i szczęśliwego Nowego Roku-byłam na pierwszym rewelacja.Polecam i Dziękuję!
Karol - Gliwice napisał/a 3 czerwca 2010 o 13:33
Karpacz jest niezwykle urokliwym miastem, pomimo bardzo niekorzystnej pogody cały nasz pobyt był bardzo udany. Bardzo dziękujemy restauracji U Petiego za gościnę i przepyszne jedzenie. Polecam wszystkim, Karol. PS Zapraszamy do Gliwic
Kraszownik - Warszawa napisał/a 9 maja 2010 o 14:07
Gdzie dobrze zjeść w Karpaczu? - tylko w restauracji U Petiego! Tak mniej więcej wyglądała moja rozmowa z nowo poznanymi ludźmi na szlaku, nieco powyżej schroniska Samotnia. Po powrocie do centrum Karpacza wybraliśmy się całą rodzinką do Petiego i przywitała nas stara dobra rockowa muzyka, już było dobrze. Na jedzenie czekaliśmy około 30 minut. Przepraszam, na bardzo dobre jedzenie. Polecam wszystkim i tym samym łączę pozdrowienia dla sympatycznej paczki z Opola, która nas poprowadziła!
Maryś - Katowice napisał/a 8 maja 2010 o 11:44
Polecam wszystkim restaurację U Petiego. Przede wszystkim za bardzo dobre jedzenie i olbrzymie porcje. Przez przedłużony weekend w maju udało nam się spróbować miętusa, pstrąga, łososia, pieroga zadziwiająco mięsnego i wszystkie "zawijane" zestawy obiadowe. Z całą pewnością odwiedzimy Was na wakacje w lipcu.
Załoga Restauracji U Petiego - Karpacz napisał/a 4 maja 2010 o 16:01
●    Po krótkiej przerwie ponownie rusza księga gości. ● Archiwalne wpisy (2003-2010) można zobaczyć w menu klikając w link po lewej stronie. ●    Zachęcamy Państwa do dzielenia się przy pomocy tej strony opiniami o Karpaczu i naszej restauracji.
ROOT - root napisał/a 26 października 2021 o 22:15

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021