Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 7991 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 7 991 reviews

  • Avatar GoJo ★★★★★ 2 months ago
    This place was top notch. Really cozy atmosphere, amazing food and great … czytaj service! Miranda was our server and she made the experience even better for us. She made perfect recommendations and was very patient. We started with Goulash soup which we asked to be served in bread bowl and that was no problem. Then we had the large meat dumpling and the whole trout. Everything was absolutely delicious. The price was affordable for such high quality food and service. Highly recommend.
  • Avatar The Clarhens ★★★★★ 8 months ago
    Amazing food! I loved the pork pierogi very cheesy and tasty 🥰
  • Avatar Claudiu Isar ★★★★★ a year ago
    Very good food. Very friendly staff, nice atmosphere. Ribs and dumpling … czytaj were delicious
  • Avatar Anna Tracewska ★★★★★ 10 miesięcy temu
    The restaurant is absolutely delightful! I was there with my family, the … czytaj salad was delicious (even the kids ate it! which, trust me, is an unlikely event). Other dishes were perfect, too. I would certainly tip the wonderful service, but you need to have either cash or a plastic card (not your phone or watch) in order to do that - so take it before coming here, because you would definitely like to tip them after being served 🙂
  • Avatar Lucas Pepino ★★★★★ 6 miesięcy temu
    This place is amazing!
    The food and the service are outstanding! They are
    … czytaj pet friendly, the waiters are very friendly and make the experience be memorable!
    I recommend to everyone!
  • Avatar Michalina Gawrych ★★★★★ 5 miesięcy temu
    Pieróg z sosem czosnkowym to najlepsze co zjadłam na wyjeździe do Karpacza, … czytaj był przepyszny. Kurczak z sosem kurkowym (o ile dobrze pamiętam) też był ok, ale pieróg był lepszy. Mały lokal, więc lepiej mieć rezerwację, choć jak byliśmy w poniedziałek wieczorem w styczniu to były wolne stoliki.

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
313 wpisów.
Magda - Łódź napisał/a 21 sierpnia 2015 o 09:50
Od 3 lat (bo niestety od tylu tylko znam 😉 ) niezmiennie najlepsza knajpa w Karpaczu 😉 Obsługa bardzo miła i pomocna, zwłaszcza przemiła młodziutka Pani Kelnerka o bardzo oryginalnym imieniu! 🙂 Jedzenie niezmiennie wyśmienite! Polecam Wszystkim i gorąco pozdrawiamy całą ekipę Petiego !! Magda i Jarek z beaglem Anakinem 😉 ps. mam nadzieję, że osy Wam już trochę odpuściły?:)
DAMIAN - ścinawa napisał/a 18 sierpnia 2015 o 13:36
Bardzo miła obsługa, jedzenie bardzo dobre, cena dobra 🙂 gorąco polecam
Gość - Polkowice napisał/a 31 lipca 2015 o 19:41
Właśnie skończyłem stek z angusa. Dobry. Ale tylko dobry. Tydzień temu jadłem taki sam w "sieciowce" (sphinx) i był zaje****y.
pocioszek - Tuchola napisał/a 30 lipca 2015 o 16:51
Jedzenie super. Trochę trzeba poczekać.
Aga Kasia Chudy Gruby - Polkowice napisał/a 19 lipca 2015 o 11:22
Rewelacja. Obsługa miła. Jedzonko pyszne. Jest tak jak mówią: "Koncertowo". Polecamy.
Klaudia i Wojciech - Piaseczno napisał/a 18 lipca 2015 o 19:15
Jedliśmy tam przez tydzień! Smacznie i milutko. Obsługa nawet jak zmęczona to uśmiechnięta! Gorąco polecamy!
Gość - Rybnik napisał/a 10 lipca 2015 o 08:32
Jedzenie pychota - obsługa bez zarzutu - było bardzo, bardzo sympatycznie i przede wszystkim pysznie. Ciepłe pozdrowienia dla całej załogi - Turyści z Rybnika 🙂 19-22.06.2015
Justyna i Sebastian - Bolesławiec napisał/a 17 czerwca 2015 o 11:36
Jedzonko-pyszne. Czas oczekiwania-b.krótki. Obsługa-miła. Wszystko na luzie - polecamy i pozdrawiamy. Goście weekend-owi 13-14 czerwiec 2015 r. :))
AMG - Śrem napisał/a 3 czerwca 2015 o 07:36
Było bardzo miło i bardzo smacznie.
smakosz - wrocław napisał/a 2 czerwca 2015 o 22:52
Stek z Angusa -naprawdę warto. To śni się po nocach...hmm...
Kaśka - Wrocław napisał/a 5 maja 2015 o 07:07
Kilka wizyt U Petiego i jedno podsumowanie -tak powinno smakować jedzenie.
Ania - Szczecin napisał/a 22 kwietnia 2015 o 08:18
Pierwszy raz tu byłam jakieś 14 lat temu... jako nastolatka. Rany, jak ten czas leci...
Sokoliki - Podlesice napisał/a 3 marca 2015 o 00:09
Łosoś i pstrąg z pieca! Mega wypas!
Sielak - Kruszyn Krajeński napisał/a 2 marca 2015 o 01:39
Miejsce odkryte przypadkiem dzięki znajomym.. Wracam tam jak często się da... Klimat wspaniały, kuchnia smaczna, a wieczory o smaku pierników... 😉 Być w Karkonoszach i nie być u Petiego - poważny błąd...
Karpacz - Warszawa napisał/a 12 lutego 2015 o 22:09
Karpacz. Gdzie dobrze zjeść? Restauracja U Petiego i tyle w temacie. Wołowina, wieprzowina i owoce morza - polecamy!
Aga i Wojtek - poznań napisał/a 11 lutego 2015 o 21:36
Miła i luźna atmosfera, przesympatyczna obsługa i pyszne jedzenie. Knajpa nienapompowana, a jej urok tkwi w prostocie i zamiłowaniu Właściciela do tego co robi.
Patryk - Gdańsk napisał/a 11 lutego 2015 o 12:50
Jestem bardzo zadowolony z tej oto restauracji.Byłem bardzo zdumiony atmosferą jaka panowała w restauracji. Jedzenie było bardzo smaczne serdecznie polecam :).
Jędrzej Zielnicki - Zielona Góra napisał/a 5 lutego 2015 o 20:38
Jak zawsze super!
justyna - warszawa napisał/a 30 stycznia 2015 o 18:27
Kolejny rok z rzędu, ta sama jakość, ten sam smak. Stosunek ceny do jakości doskonały. Polecamy stek z Angusa z Bardolino.
Mariusz - Będzin napisał/a 11 stycznia 2015 o 10:45
Wszystko przepyszne szkoda ze trafilismy do Petiego dopiero 4 dni przed odjazdem... jedyna smaczna restauracja w Karpaczu w ktorej nic nas nie zawiodlo... polecam zupe gulaszowa i nielota w miodzie i migdalach... pycha...
Paula - Wrocław napisał/a 29 grudnia 2014 o 12:18
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla całej ekipy restauracji U Petiego w Karpaczu! Wielkich i krwistych steków oraz słonecznego czerwonego wina. Niech stoły Wasze pękają od ilości znakomitego jedzenia, a nowych, wiernych i zadowolonych klientów przybywa z każdym dniem! Rockandrollowej atmosfery i 2015 nowych smaków!
Karpacz - Karpacz napisał/a 25 grudnia 2014 o 21:32
No! Wreszcie otwarte! Wreszcie!
Zuzka - Wroclaw napisał/a 24 listopada 2014 o 09:54
Witam. Osobiscie nie polecam restauracji u Petiego. Po kolacji w tej restauracji mialam bardzo duzy problem z zoladkiem!
Sylwia - Gorzów Wlkp. napisał/a 13 listopada 2014 o 18:09
Witam. Jesteśmy co roku w Karpaczu .Jedliśmy w różnych restauracjach , ale u Petiego smakowało najlepiej . Pyszny grzaniec . POLECAMY
Maja - Gdańsk napisał/a 12 listopada 2014 o 23:34
Poszliśmy z polecenia. Jedzenie na poziomie miejskiego baru. Pieróg z warzywami to pomieszanie z poplątaniem - napakowana mieszanka nie pasujących do siebie warzyw z puszki (czerwona fasola, kukurydza i inne). Jedna surówka, bez możliwości zamówienia zamiennika - w dodatku ze śmietaną! Cały wieczór mordowała mnie po tym obiedzie zgaga. NIE POLECAM!
Justyna - Gdańsk napisał/a 1 września 2014 o 08:14
Polecam restaurację! Sympatyczna, szybka i miła obsługa! Jedzenie bardzo bardzo smaczne, zwłaszcza "urzekające pierogi". Pozdrawiamy z Gdańska całą obsługę:)
Jacek - Gdańsk napisał/a 22 sierpnia 2014 o 08:30
W Karpaczu byłem z żoną i córką przez 10 dni na początku sierpnia 2014. Gościliśmy U Petiego codziennie, kosztując chyba wszystkie możliwe potrawy z karty. Wszystko smakowało wspaniale, podane nienagannie i estetycznie. Miła atmosfera. Mogę polecić U Petiego wszystkim, którzy cenią sobie smaczną kuchnię w dobrej oprawie! Szczególne podziękowania dla Pani kelnerki, która wyjaśniła mi nazwę osobliwych gór widocznych z Karpacza (Piersi Lolobrygidy) i zawsze dbała o wodę dla naszej Chihuahua 🙂 Jedną rzecz bym zmienił: zamiast parasoli z reklamą Żywca ustawiłbym jakieś bardziej subtelne z marką U Petiego.
Bronek - Kędzierzyn - Koźle napisał/a 1 sierpnia 2014 o 11:39
Gorąco polecam, doskonałe potrawy i bardzo miła obsługa. Sakwa ze szpinakiem i serkami - poezja dla podniebienia.
Zniecierpliwieni - Warszawa napisał/a 30 lipca 2014 o 17:59
Czekalismy godzine czasu na 2 desery lodowe, zniecierpliwieni zrezygnowalismy i poprosilismy o rachunek. Kelnerka chodz mila pomylila sie przy zamowirniu piwa. Nie polecamy
Piotrek - Środa Śląska napisał/a 29 lipca 2014 o 19:59
Ta duża górka, którą widać z tarasu i kotlina jest super. Przyjemnie konsumować pośród dźwięków gitary, a szczególnie przyjemnie kiedy to co znajduje się na talerzu jest doskonale przyprawione i świetnie przyrządzone. Karpacz jest dziwnym miejscem, ale co by nie mówić, co najmniej raz w roku trzeba tam przyjechać. Obowiązkowym przystankiem od lat jest restauracja Petiego.

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021
Rezerwacje: tel. 75 64 39 220