Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 5669 osób ze śrenią oceną aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 5 669 reviews

  • Avatar Agata Meglicz ★★★★★ tydzień temu
    Absolutely the best restaurant in Karpacz! We go there already for years and quality of the food stays … czytaj so good!!! Delicious dishes, very friendly service. Beats all the competition!
  • Avatar Renata Kłeczek ★★★★★ 2 tygodni temu
    Pyszne jedzonko, napewno jeszcze nie raz tam wrócę
  • Avatar Malwina Piwowarczyk ★★★★★ 2 tygodni temu
    Pieróg pyszny, pstrąg również, bardzo miła obsługa. Polecamy.
  • Avatar Ula Dukiewicz ★★★★★ 2 tygodni temu
    Jak brzmi logo:karmią koncertowo. Nic dodać nic ująć.
  • Avatar tikustw ★★★★★ 3 tygodni temu
    Wyśmienita sakiewka - cudowny żurek w chlebie - klimat cudowny
  • Avatar Kamil Linkowski ★★★★★ 3 tygodni temu
    Powrót po 4 latach nie okazał się żadnym zaskoczeniem. To miejsce cały czas trzyma poziom w każdym calu. … czytaj Polecam. Obowiązkowy przystanek podczas pobytu czy nawet przejazdu przez karpacz

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
292 wpisy.
Karpacz - Karpacz napisał/a 25 grudnia 2014 o 21:32
No! Wreszcie otwarte! Wreszcie!
Zuzka - Wroclaw napisał/a 24 listopada 2014 o 09:54
Witam. Osobiscie nie polecam restauracji u Petiego. Po kolacji w tej restauracji mialam bardzo duzy problem z zoladkiem!
Sylwia - Gorzów Wlkp. napisał/a 13 listopada 2014 o 18:09
Witam. Jesteśmy co roku w Karpaczu .Jedliśmy w różnych restauracjach , ale u Petiego smakowało najlepiej . Pyszny grzaniec . POLECAMY
Maja - Gdańsk napisał/a 12 listopada 2014 o 23:34
Poszliśmy z polecenia. Jedzenie na poziomie miejskiego baru. Pieróg z warzywami to pomieszanie z poplątaniem - napakowana mieszanka nie pasujących do siebie warzyw z puszki (czerwona fasola, kukurydza i inne). Jedna surówka, bez możliwości zamówienia zamiennika - w dodatku ze śmietaną! Cały wieczór mordowała mnie po tym obiedzie zgaga. NIE POLECAM!
Justyna - Gdańsk napisał/a 1 września 2014 o 08:14
Polecam restaurację! Sympatyczna, szybka i miła obsługa! Jedzenie bardzo bardzo smaczne, zwłaszcza "urzekające pierogi". Pozdrawiamy z Gdańska całą obsługę:)
Jacek - Gdańsk napisał/a 22 sierpnia 2014 o 08:30
W Karpaczu byłem z żoną i córką przez 10 dni na początku sierpnia 2014. Gościliśmy U Petiego codziennie, kosztując chyba wszystkie możliwe potrawy z karty. Wszystko smakowało wspaniale, podane nienagannie i estetycznie. Miła atmosfera. Mogę polecić U Petiego wszystkim, którzy cenią sobie smaczną kuchnię w dobrej oprawie! Szczególne podziękowania dla Pani kelnerki, która wyjaśniła mi nazwę osobliwych gór widocznych z Karpacza (Piersi Lolobrygidy) i zawsze dbała o wodę dla naszej Chihuahua 🙂 Jedną rzecz bym zmienił: zamiast parasoli z reklamą Żywca ustawiłbym jakieś bardziej subtelne z marką U Petiego.
Bronek - Kędzierzyn - Koźle napisał/a 1 sierpnia 2014 o 11:39
Gorąco polecam, doskonałe potrawy i bardzo miła obsługa. Sakwa ze szpinakiem i serkami - poezja dla podniebienia.
Zniecierpliwieni - Warszawa napisał/a 30 lipca 2014 o 17:59
Czekalismy godzine czasu na 2 desery lodowe, zniecierpliwieni zrezygnowalismy i poprosilismy o rachunek. Kelnerka chodz mila pomylila sie przy zamowirniu piwa. Nie polecamy
Piotrek - Środa Śląska napisał/a 29 lipca 2014 o 19:59
Ta duża górka, którą widać z tarasu i kotlina jest super. Przyjemnie konsumować pośród dźwięków gitary, a szczególnie przyjemnie kiedy to co znajduje się na talerzu jest doskonale przyprawione i świetnie przyrządzone. Karpacz jest dziwnym miejscem, ale co by nie mówić, co najmniej raz w roku trzeba tam przyjechać. Obowiązkowym przystankiem od lat jest restauracja Petiego.
Izulia - Gdynia napisał/a 16 lipca 2014 o 22:12
Jedzenie przeciętne lub mniej przeciętne, ceny wyrozumiałe, ale zdecydowanie szukam dalej. I radzę właścicielowi zadbać o wygląd toalet, bo po wizycie w ustronnym miejscu powiało poprzednią epoką.
Tanislord - Gdańsk napisał/a 16 lipca 2014 o 22:06
Odwiedzilismy dziś skuszeni recenzjami na tej stronie. WTF??? Pieróg sycący faszerowany mrożonką mieszanki chińskiej z boczkiem i żółtym serem? Pomimo głodu po Śnieżce nie mogłem zjeść do końca:( ....nie z powodu nasycenia. Ale wiedza bezcenna. Osobiście polecić nie mogę.
Roksana - Elbląg napisał/a 15 lipca 2014 o 12:07
SERDECZNIE POLECAM TĄ RESTAURACJE: PYSZNY ŻUREK W CHLEBIE, TRADYCYJNY KURCZAK ORAZ PLACKI Z GULASZEM, A PIERÓG MIĘSNY POWINIEN NAZYWAĆ SIE UPOKARZAJĄCO MIĘSNY:) PYSZNIE
Marcin - Gdansk napisał/a 13 lipca 2014 o 21:10
Witam Polecam placek z gulaszem 🙂
Ania Malinowska - Wrocław napisał/a 3 lipca 2014 o 09:05
Polecam angusa, polecam pieroga kusząco sycącego z boczkiem i warzywami, polecam doradę i pstrąga z pieca. Mam nadzieję, że za dwa tygodnie polecę wszystko inne... Ania.
kata - wałbrzych napisał/a 30 czerwca 2014 o 13:37
hmm....po recenzjach i wizycie...przeraklamowane..:)
Damian - Środa Śląska napisał/a 15 czerwca 2014 o 20:10
Kolejny raz w Karpaczu, kolejny raz U Petiego. Kolejny uśmiech na twarzy na samą myśl o jedzeniu w tej świetnej restauracji. Wiele dań już wypróbowanych, kilka jeszcze na mnie czeka i to jest kolejny powód aby odwiedzić perłę Karkonoszy. Za każdym razem ja i moja Narzeczona jesteśmy w 100% zadowoleni. Jedzenie pyszne, sycące, miła obsługa, ceny przystępne. Szkoda tylko że mieszkam 100 km od Was. Pozdrowienia!!!
Kaśka - Kostrzyn napisał/a 8 czerwca 2014 o 16:34
Super lokal- polecony przez Pana na Orlenie:) Takiej pysznej zupki cebulowej nie podają nigdzie i piwko z sokiem smakowało jak nigdy!! Super atmosfera i miła obsługa 🙂 wrócimy na 100%
Kris. Stały bywalec jeśli w Karpaczu - Legnica napisał/a 5 kwietnia 2014 o 17:40
Mówisz: Karpacz, myślisz: U Petiego. Zdecydowanie najlepsze miejsce na spędzenie wieczoru w Karpaczu. Rewelacyjne jedzenie, muzyka odbiegająca od tych góralskich popierduchów. Czysty Blues i Artrock lub Progrock, to coś co uwielbiam. Trzymajcie miejsce, będę u Was na Wielkanoc. Na pewno mnie rozpoznacie
Goście - Olsztyn napisał/a 26 marca 2014 o 20:53
Dziś mieliśmy okazję spróbować tego co serwują!Przy tak dużych wymaganiach bardzo pozytywnie byliśmy zaskoczeni!Jedzenie - rewelacja (pyszne zupy, świeża ryba, a jakie pierogi...mmmm), obsługa - pierwsza klasa. Absolutnie polecam każdemu. A za wspaniale spędzony czas - WIELKIE DZIĘKI:)
Ania i Michał - Zielona Góra napisał/a 24 grudnia 2013 o 12:02
Podczas urlopu dwutygodniowego bywaliśmy u pitego codziennie bo tam podawano najlepsze jedzenie oraz drinki;)) Polecam tym którzy chcą dobrze zjeść w miłym i klimatowym miejscu;)
jacus - Poznań napisał/a 17 grudnia 2013 o 17:26
Miejsce z charakterem. Aż chce się wracać. A jedzenie to czysta rozkosz. Polecam
Sebastian - Wrocław napisał/a 6 września 2013 o 09:24
Karpacz bez restauracji U Petiego nie istnieje, ale restauracja U Petiego bez Karpacza owszem: Zapraszamy do Wrocławia! Z takimi stekami, z takimi pierogami, z takim pstrągiem zrobicie furorę.
kamil i iza - warszawa napisał/a 27 sierpnia 2013 o 10:10
najlepsza restauracja w całym karpaczu!!!!!!! drugiego wrzesnia znow jak co roku zawitamy na obiad:)))))))
Asia - Wrocław napisał/a 27 sierpnia 2013 o 08:55
Nie ma lepszego miejsca w Karpaczu gdzie można zjeść. Zdarzało mi się "zdradzić" ten lokal i za każdym razem gorąco tego żałowałam. Od lat tam powracam przy każdym pobycie w Karpaczu i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Nie ma to jak zimne piwko, pieróg i piękny widok z ogródka:)
Piotr - Swinoujscie napisał/a 5 sierpnia 2013 o 11:07
Rewelacja.Znam się na gotowaniu i to dobrze.Z czystym sumieniem pisze ze dawno tak rewelacyjnie nie jadlem.Niech się uczy pani Gesler od Petiego.Pozdrawiam serdecznie
Karol - Warszawa napisał/a 23 lipca 2013 o 21:02
Od 14 lat latem odwiedzam Karpacz, od 10 lat przynajmniej kilka razy w sezonie jestem w tej restauracji. Ze świeczką szukać drugiego takiego miejsca!!! Restauracja U Petiego wyróżnia się: - ciągłym rozwojem kulinarnym! - świetnym klimatem, - ambitną muzyką, - raczej dobrą obsługą, - świetnym wizerunkiem, - niewysokimi cenami, - względnie dużymi porcjami, - a przede wszystkim wyśmienitą kuchnią! Na szczególną uwagę zasługuje wołowina (w całości), polędwiczki wieprzowe, sakwa z szynką, pieróg mięsny, małże i krewetki z makaronem. Do kierownika: brakuje dań stricte dla dzieci, typu pierogi ruskie (kiedyś były!).
Ela - Wrocław napisał/a 12 lipca 2013 o 14:29
Przepyszne jedzenie. Zawsze świeże i idealnie przyrządzone. Jako miłośniczka mięsa wołowego polecam angusa i polędwiczki z Jackiem 🙂 Co jeszcze bardzo ważne, obsługa. Nic dodać, nic ująć .. no może jeszcze więcej uśmiechu 😀
Krzysiek - Pszczyna napisał/a 8 lipca 2013 o 07:32
Super jedzenie, super klimat - jedyne miejsce w Karpaczu w jakim moja córeczka chciała się stołować 🙂
Kacper - Karpacz napisał/a 13 czerwca 2013 o 12:56
Korzystając z waszego nowego hotspota na tarasie, przesyłam opinię, że macie pyszne jedzenie! Ostatni znakomity bastion gastronomii Karpacza. Polecam wszystkim. Kończy się papieros, wracam do stolika - zimne piwo stygnie.
Natasza i Mateusz - Poznań napisał/a 3 czerwca 2013 o 12:22
Najlepsze jedzenie w całym Karpaczu! Cudowna atmosfera i przemiła obsługa! Naprawdę gorąco polecam!! 🙂

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021