Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 7415 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 7 415 reviews

  • Avatar Karolina So ★★★★★ 3 tygodnie temu
    Bardzo fajne miejsce, godne odwiedzenia! Krewetki -obłędne! Reszta towarzystwa … czytaj zamawiała pierś faszerowaną, polędwiczki wieprzowe, żurek w chlebie, pierś w sosie kurkowym. Dania poprawne, lecz pierś faszerowana i w sosie kurkowym mało doprawione, nie porwały za serca. Lokal w fajną, głośną muzyką. Szybki czas realizacji zamówienia, bardzo miły kelner.
  • Avatar Maciej Strzelecki ★★★★★ tydzień temu
    Najlepszy widok w restauracji w Karpaczu. Jedzeniu nic nie brakowało, jeżeli … czytaj miałbym się do czegoś przyczepić to do wyboru piwa, ale to dlatego że jestem piwoszem. Obsługa profesjonalna i miła, chcieliśmy zostawić napiwek kartą, to jednak nie było możliwe i pan kelner powiedział że nasz uśmiech wystarczy.
  • Avatar Ulcja ★★★★★ 2 miesiące temu
    Już dawno nie byłam tak zadowolona po wyjściu z restauracji.
    Bardzo miła
    … czytaj obsługa, piękne widoki.
    A jedzenie? serdecznie wszystkim polecam, ten krótki komentarz nie jest w stanie oddać tego jak bardzo tam smacznie 😉
    Duże porcje, żeberka soczyste, mięso samo odchodziło od kości, łosoś również bardzo smaczny, bukiet warzyw chrupiący, świeży, polany idealnie pasującym sosem.
    Crème brûlée palce lizać 🤤
    Wszystko warte swojej ceny 👌
  • Avatar Jakub Piórkowski ★★★★★ tydzień temu
    Ilość opinii i średnia ocena zobowiązują więc z czystego obowiązku zdecydowaliśmy … czytaj się na weryfikację.
    Pośród całej masy lokali z jedzeniem "z dolnej półki" mieszczących się w najbliższej okolicy trudno znaleźć jakąś kulinarną perełkę.
    Lokalizacja na szczęście nie bezpośrednio przy głównym deptaku choć hałas przejeżdżających wagoników może rozpraszać.
    Wystroju nie będę oceniał ponieważ zajęliśmy miejsca na zewnątrz (z resztą jedyne wolne - taki to już urok Karpacza w długi weekend) i niewiele z tego wystroju dało się zauważyć.
    Obsługa bardzo profesjonalna i pomocna przy wyborze dań.
    Na pierwszy ogień poszedł żurek w chlebie i równie dobrze można było na tym zakończyć. Doskonale przyprawiony i porcja wystarczająca nawet dla rosłego głodomora płci męskiej.
    Wszystkie kolejne dania (np. żeberka Jack Daniels) były co najmniej tak dobre jak żurek i nie wymagają dodatkowych peanów.
    Cieszę się, że pośród proturystycznej bylejakości gastronomicznej można jeszcze znaleźć miejsce gdzie ktoś się stara.
  • Avatar ECOGRID Bartosz Choromański ★★★★★ 3 miesiące temu
    Super lokal serwujący pyszne jedzenie 🍤🥓🥩 zamówiłem Black angus stek i … czytaj tak jak w menu, dostałem kruchy i soczysty kawał wołowiny w wersji medium 🥩😋 podany z frytkami 👍"palce lizać"
    Podczas jedzenia, w tle było słychać dobrą nutkę 🎼🎶🎸🎺 umilającą czas
    Świetne miejsce z przemiłą obsługą, do którego na pewno wrócimy przy najbliższej okazji 😉
    Lokal potrafi zachwycić wymagających klientów swoim niepowtarzalnym klimatem 👏
  • Avatar Aneta S ★★★★★ 2 miesiące temu
    Od wielu wielu lat uważam, że to najlepsza restauracja w całych Karkonoszach. … czytaj Nikt nie zdoła Was przebić. Żurek w chlebie, stek z angusa, żeberka, etc…. mistrzostwo świata. Nie wyobrażam sobie pobytu w Karpaczu bez kuchni Petiego. Obsługa zawsze bez zarzutu, muza, atmosfera i pełna satysfakcja z serwowanych dań. Gorąco polecam!!!

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
308 wpisów.
Klaudia i Wojciech - Piaseczno napisał/a 18 lipca 2015 o 19:15
Jedliśmy tam przez tydzień! Smacznie i milutko. Obsługa nawet jak zmęczona to uśmiechnięta! Gorąco polecamy!
Gość - Rybnik napisał/a 10 lipca 2015 o 08:32
Jedzenie pychota - obsługa bez zarzutu - było bardzo, bardzo sympatycznie i przede wszystkim pysznie. Ciepłe pozdrowienia dla całej załogi - Turyści z Rybnika 🙂 19-22.06.2015
Justyna i Sebastian - Bolesławiec napisał/a 17 czerwca 2015 o 11:36
Jedzonko-pyszne. Czas oczekiwania-b.krótki. Obsługa-miła. Wszystko na luzie - polecamy i pozdrawiamy. Goście weekend-owi 13-14 czerwiec 2015 r. :))
AMG - Śrem napisał/a 3 czerwca 2015 o 07:36
Było bardzo miło i bardzo smacznie.
smakosz - wrocław napisał/a 2 czerwca 2015 o 22:52
Stek z Angusa -naprawdę warto. To śni się po nocach...hmm...
Kaśka - Wrocław napisał/a 5 maja 2015 o 07:07
Kilka wizyt U Petiego i jedno podsumowanie -tak powinno smakować jedzenie.
Ania - Szczecin napisał/a 22 kwietnia 2015 o 08:18
Pierwszy raz tu byłam jakieś 14 lat temu... jako nastolatka. Rany, jak ten czas leci...
Sokoliki - Podlesice napisał/a 3 marca 2015 o 00:09
Łosoś i pstrąg z pieca! Mega wypas!
Sielak - Kruszyn Krajeński napisał/a 2 marca 2015 o 01:39
Miejsce odkryte przypadkiem dzięki znajomym.. Wracam tam jak często się da... Klimat wspaniały, kuchnia smaczna, a wieczory o smaku pierników... 😉 Być w Karkonoszach i nie być u Petiego - poważny błąd...
Karpacz - Warszawa napisał/a 12 lutego 2015 o 22:09
Karpacz. Gdzie dobrze zjeść? Restauracja U Petiego i tyle w temacie. Wołowina, wieprzowina i owoce morza - polecamy!
Aga i Wojtek - poznań napisał/a 11 lutego 2015 o 21:36
Miła i luźna atmosfera, przesympatyczna obsługa i pyszne jedzenie. Knajpa nienapompowana, a jej urok tkwi w prostocie i zamiłowaniu Właściciela do tego co robi.
Patryk - Gdańsk napisał/a 11 lutego 2015 o 12:50
Jestem bardzo zadowolony z tej oto restauracji.Byłem bardzo zdumiony atmosferą jaka panowała w restauracji. Jedzenie było bardzo smaczne serdecznie polecam :).
Jędrzej Zielnicki - Zielona Góra napisał/a 5 lutego 2015 o 20:38
Jak zawsze super!
justyna - warszawa napisał/a 30 stycznia 2015 o 18:27
Kolejny rok z rzędu, ta sama jakość, ten sam smak. Stosunek ceny do jakości doskonały. Polecamy stek z Angusa z Bardolino.
Mariusz - Będzin napisał/a 11 stycznia 2015 o 10:45
Wszystko przepyszne szkoda ze trafilismy do Petiego dopiero 4 dni przed odjazdem... jedyna smaczna restauracja w Karpaczu w ktorej nic nas nie zawiodlo... polecam zupe gulaszowa i nielota w miodzie i migdalach... pycha...
Paula - Wrocław napisał/a 29 grudnia 2014 o 12:18
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla całej ekipy restauracji U Petiego w Karpaczu! Wielkich i krwistych steków oraz słonecznego czerwonego wina. Niech stoły Wasze pękają od ilości znakomitego jedzenia, a nowych, wiernych i zadowolonych klientów przybywa z każdym dniem! Rockandrollowej atmosfery i 2015 nowych smaków!
Karpacz - Karpacz napisał/a 25 grudnia 2014 o 21:32
No! Wreszcie otwarte! Wreszcie!
Zuzka - Wroclaw napisał/a 24 listopada 2014 o 09:54
Witam. Osobiscie nie polecam restauracji u Petiego. Po kolacji w tej restauracji mialam bardzo duzy problem z zoladkiem!
Sylwia - Gorzów Wlkp. napisał/a 13 listopada 2014 o 18:09
Witam. Jesteśmy co roku w Karpaczu .Jedliśmy w różnych restauracjach , ale u Petiego smakowało najlepiej . Pyszny grzaniec . POLECAMY
Maja - Gdańsk napisał/a 12 listopada 2014 o 23:34
Poszliśmy z polecenia. Jedzenie na poziomie miejskiego baru. Pieróg z warzywami to pomieszanie z poplątaniem - napakowana mieszanka nie pasujących do siebie warzyw z puszki (czerwona fasola, kukurydza i inne). Jedna surówka, bez możliwości zamówienia zamiennika - w dodatku ze śmietaną! Cały wieczór mordowała mnie po tym obiedzie zgaga. NIE POLECAM!
Justyna - Gdańsk napisał/a 1 września 2014 o 08:14
Polecam restaurację! Sympatyczna, szybka i miła obsługa! Jedzenie bardzo bardzo smaczne, zwłaszcza "urzekające pierogi". Pozdrawiamy z Gdańska całą obsługę:)
Jacek - Gdańsk napisał/a 22 sierpnia 2014 o 08:30
W Karpaczu byłem z żoną i córką przez 10 dni na początku sierpnia 2014. Gościliśmy U Petiego codziennie, kosztując chyba wszystkie możliwe potrawy z karty. Wszystko smakowało wspaniale, podane nienagannie i estetycznie. Miła atmosfera. Mogę polecić U Petiego wszystkim, którzy cenią sobie smaczną kuchnię w dobrej oprawie! Szczególne podziękowania dla Pani kelnerki, która wyjaśniła mi nazwę osobliwych gór widocznych z Karpacza (Piersi Lolobrygidy) i zawsze dbała o wodę dla naszej Chihuahua 🙂 Jedną rzecz bym zmienił: zamiast parasoli z reklamą Żywca ustawiłbym jakieś bardziej subtelne z marką U Petiego.
Bronek - Kędzierzyn - Koźle napisał/a 1 sierpnia 2014 o 11:39
Gorąco polecam, doskonałe potrawy i bardzo miła obsługa. Sakwa ze szpinakiem i serkami - poezja dla podniebienia.
Zniecierpliwieni - Warszawa napisał/a 30 lipca 2014 o 17:59
Czekalismy godzine czasu na 2 desery lodowe, zniecierpliwieni zrezygnowalismy i poprosilismy o rachunek. Kelnerka chodz mila pomylila sie przy zamowirniu piwa. Nie polecamy
Piotrek - Środa Śląska napisał/a 29 lipca 2014 o 19:59
Ta duża górka, którą widać z tarasu i kotlina jest super. Przyjemnie konsumować pośród dźwięków gitary, a szczególnie przyjemnie kiedy to co znajduje się na talerzu jest doskonale przyprawione i świetnie przyrządzone. Karpacz jest dziwnym miejscem, ale co by nie mówić, co najmniej raz w roku trzeba tam przyjechać. Obowiązkowym przystankiem od lat jest restauracja Petiego.
Izulia - Gdynia napisał/a 16 lipca 2014 o 22:12
Jedzenie przeciętne lub mniej przeciętne, ceny wyrozumiałe, ale zdecydowanie szukam dalej. I radzę właścicielowi zadbać o wygląd toalet, bo po wizycie w ustronnym miejscu powiało poprzednią epoką.
Tanislord - Gdańsk napisał/a 16 lipca 2014 o 22:06
Odwiedzilismy dziś skuszeni recenzjami na tej stronie. WTF??? Pieróg sycący faszerowany mrożonką mieszanki chińskiej z boczkiem i żółtym serem? Pomimo głodu po Śnieżce nie mogłem zjeść do końca:( ....nie z powodu nasycenia. Ale wiedza bezcenna. Osobiście polecić nie mogę.
Roksana - Elbląg napisał/a 15 lipca 2014 o 12:07
SERDECZNIE POLECAM TĄ RESTAURACJE: PYSZNY ŻUREK W CHLEBIE, TRADYCYJNY KURCZAK ORAZ PLACKI Z GULASZEM, A PIERÓG MIĘSNY POWINIEN NAZYWAĆ SIE UPOKARZAJĄCO MIĘSNY:) PYSZNIE
Marcin - Gdansk napisał/a 13 lipca 2014 o 21:10
Witam Polecam placek z gulaszem 🙂
Ania Malinowska - Wrocław napisał/a 3 lipca 2014 o 09:05
Polecam angusa, polecam pieroga kusząco sycącego z boczkiem i warzywami, polecam doradę i pstrąga z pieca. Mam nadzieję, że za dwa tygodnie polecę wszystko inne... Ania.

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021