Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 5616 osób ze śrenią oceną aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 5 616 reviews

  • Avatar Angelika Smolarek-Łuszczek ★★★★★ w ostatnim tygodniu
    Lata lecą, A my wciąż wracamy do tego samego miejsca. 🙂
    Dziś wyjątkowo, bo z naszym psiakiem.
    Menu jak
    … czytaj zawsze wspaniałe, grzaniec grzał, a wszystko inne smakowało aż nadto.
    Ja miałam filet z sosem kurkowym, A mój luby na słodko w płatkach migdałowych- obłęd!!! 🙂
    Dziękujemy i na pewno znów wrócimy ❤
    Edit 23.10.2021: znów trafiliśmy do Petiego, żeberka są tak samo smaczne jak za każdym razem! Kaczka w sosie piękna, różowa, bardzo aromatyczna. Ale żeberka... Nigdy i nigdzie takich nie jedliśmy. Jesteśmy w Was zakochani i powracamy już kolejny rok!
  • Avatar Mateusz Z. ★★★★★ 3 tygodni temu
    Wspaniałe jedzenie w nieoczywistym miejscu. Piękny widok z góry na okolice.
  • Avatar Jerzy Budziak ★★★★★ 3 tygodni temu
    Pyszne jedzenie, porcje którymi można się najeść, mila obsługa.
  • Avatar D K ★★★★★ 3 tygodni temu
    Niesamowicie miła obsługa kelnerska.Jedzenie palce lizać.Wszystko bardzo dostojnie podane.Duże porcje.Muzyka … czytaj pierwsza klasa.Polecam każdemu turyście! 😀
  • Avatar Mariusz Wiśniewski ★★★★★ 3 tygodni temu
    Jedzenie bardzo dobre i ładnie podane, kucharz ewidentnie zna się na swojej pracy. Jedynie wystrój już … czytaj trochę przestarzały, przydałby się remont.
  • Avatar Beata Cieślak ★★★★★ 4 tygodni temu
    Bardzo smaczne jedzenie, ładnie podane. Miła obsługa.

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
291 wpisów.
Staszek - Legnica napisał/a 13 sierpnia 2017 o 16:12
Polecam. Naprawdę koncertowo karmią,pyszne duże porcje i w rozsądnych cenach.
aga - Dolnośląskie napisał/a 19 lipca 2017 o 12:50
Świetne miejsce trzeba czasem czekać na stolik ale warto jedno czego brakuje w tym miejscu do tego pysznego jedzenia to kufel rzemieślniczego piwa z małego browaru lanego kija oczywiście , nie ma go w calym Karpaczu
Gość - Wrocław napisał/a 23 czerwca 2017 o 11:32
Do zobaczenia na początku lipca! Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło 🙂
Stały klient - Karpacz napisał/a 31 maja 2017 o 16:19
Z usług restauracji korzystam ponad 10 lat, zawsze smacznie i niedrogo, nigdy nie zaliczyłem u Petiego wpadki z jedzeniem, bardzo bogata karta , ktora zmienia sie przez lata na korzyść , polecam to miejsce wszystkim turystom, jestem pełen podziwu dla obsługi i skromności właścicieli, Panowie tak trzymać
Gość - Złotów napisał/a 25 maja 2017 o 10:06
Jeśli jeść w Karpaczu, to tylko i wyłącznie "U Petiego". Dwa lata temu ze smakiem rozkoszowaliśmy się pierogami i plackami ziemniaczanymi z gulaszem. Po prostu "niebo w gębie". Z chęcią wrócimy do ww restauracji. Polecamy.
Gość - napisał/a 24 maja 2017 o 12:40
Niestety jedzenie na starym oleju bardzo niesmaczne jadłem placki ziemniaczane ze śmietaną...ostatni raz tam
ANKA - Wrocław napisał/a 24 maja 2017 o 12:34
14.05.2017 niestety będzie mi się kojarzył z fatalną wizytą u Petiego - zamówiliśmy placki po wegiersku, ktore szczerze odradzam!!!! Przesiakniete starym przypalonym olejem, jak w ogóle można cos tak trujacego podawać. Oczywiście ruch jak zwykle spory ale widać my mielismy tylko odwage żeby głośno wypowiedzieć się o kuchni. Kelnerka nawet nie przeprosila, ba zdziwiona była ze nie smakuje i zapytała czy może coś innego w zamiam podać.....o zgrozo, jak mozna tak podtruwac ludzi?! zero pokory i odwagi aby przyznac sie do błędy i przeprosic. Mam wrażenie że poza sezonem to już na maksa po taniosci lecą a ceny niezmienne. Szczerze odradzam mimo że do tej pory byliśmy zadowoleni no ale cóż wszystko jak widać się zmienia. Już nie wspomnę o zapachu z toalety jaki unosi się wewnatrz restauracji. Toaleta+spalony stary olej=u Petiego w maju
Dziewczyny - Legnica napisał/a 15 maja 2017 o 14:32
Musimy dodać, że tak fantastycznej kuchni nie ma nigdzie indziej tylko tu, muzyka jest idealnie dobrana i można jej słuchać cały czas a urok i czar osobisty obsługi to kropka nad i. Restauracja jedyna w swoim rodzaju. Opinia szczerze całkowicie prywatnie nieobiektywna:)
Dziewczyny - Legnica napisał/a 15 maja 2017 o 05:26
Jedzenie na medal. Jak zawsze przepyszne, normalnie niebo w gębie. Obsługa Najlepsza:)
Gość - napisał/a 16 kwietnia 2017 o 17:53
Jedzonko palce lizać!!! Porcje mega, warte swojej ceny!!! Wyszliśmy zadowoleni, najedzeni, szczęśliwi.... Polecamy 🙂
Paweł - Szczebrzeszyn napisał/a 18 marca 2017 o 22:08
Podczas pobytu w Karpaczu byliśmy tutaj na obiedzie dwa razy i dwa razy wizyta spełniła nasze oczekiwania. Lokal nie jest zbyt duży więc w godzinach "szczytu" może być ciężko z wolnym stolikiem, nam na szczęście udawało się znaleźć wolne miejsce bez problemu. Bardzo miła i pomocna obsługa pozostawia pozytywne wrażenie . Spory wybór alkoholi , lecz głównym punktem jest pyszne jedzenie. Wszystkie zamówione dania były bardzo smaczne , a wygląd oraz dekoracja talerza jeszcze bardziej podsycała apetyt. Wielkość porcji sprawia , że odejście od stolika nienajedzonym jest praktycznie niemożliwe. Szczególnie polecam pierś z kurczaka w miodzie i migdałach oraz drobiową sakwę ze szpinakiem i fetą. Malutki minusik za oznakowanie restauracji, my kilka minut krążyliśmy w okolicach toru saneczkowego zanim znaleźliśmy dojście. Ogóle wrażenie oraz ocena bardzo dobra , a minusik z oznakowaniem rekompensują fantastyczne widoki.
Stanisław - Mielec napisał/a 14 marca 2017 o 20:21
Pierwsza wizyta w Karpaczu, weekendowa (10-11 marca), wspólnie ze znajomymi i pomysł na kolacje i steki oraz pieróg.... kochani niebo w gębie. Gorąco polecam, obsługa jedzenie , klimat .. itd wszystko na wysokim poziomie.Jeszcze raz polecam. Niestety (ale to nie wina restauracji) troszkę nam zepsuł wieczór jeden gość który chyba cierpiała w dzieciństwie na brak zainteresowania i chciał to nadrobić, swoim krzykiem (o ile to tak można nazwać) powodowała ze klienci z tej części restauracji (boczna salka) szybko się przesiadali, bo nie można było wytrzymać. Słynne powiedzenie, bardzo na miejscu że: "chłop ze wsi...". Pozdrawiam wszystkich co cierpieli przez niego (specjalnie z małej litery) ... Obsłudze; życzę Wam jak najmniej takich klientów ...
Paweł - Wrocław napisał/a 26 lutego 2017 o 16:10
Od lat jeździmy do Karpacza , głównie w ferie i Peti to obowiązkowy przystanek - chyba ważniejszy od nart . Czasem rozważamy wyjazd na stoki Dolomitów ale zawsze kończy się na Karpaczu. Powód oczywisty. Jedzenie fantastyczne , duże porcje - nie do przejedzenia przez zdrowego chłopa. Wszystko z wysokiej półki (świeże warzywa , najlepszej jakości herbata , doskonała zastawa , słowem każdy szczegół ). Osobiście polecam "pieróg urzekająco mięsny" i "pierożki panserotti" , żona podpowiada , że grzaniec jest nieoceniony!!!. W sezonie trudno znaleźć miejsce bez rezerwacji (ważna uwaga - jeśli rezerwujecie miejsce podajcie proszę ile czasu spędzicie w restauracji - inni też chcą jej dokonać najlepiej zaraz po was). Kolejny powód aby tam spędzić czas to muzyka. Mam wrażenie , że Peti jest koneserem dobrej muzy - Pink Floyd , The Doors czy Janis Joplin czasem dobry jazz i wiele innych. Ostatnio leciał Red Hot Chili Peppers "Breaking the girl"- uwielbiam. Ceny ... I tu Was zaskoczę - normalne . Aha jeśli jedziesz do Karpacza się odchudzać to absolutny zakaz wstępu!!! Pozdrawiamy Paweł i Kaśka . Córa też pozdrawia.
Aga Sebastian i Olivier - Kalisz Ostrów napisał/a 26 lutego 2017 o 15:52
Trafiliśmy do restauracji z rekomendacji podanej w wyposażeni nart i stwierdzamy że pyszne jedzenie duże porcje za małe pieniądze. Warto wcześniej zadzwonic i zarezerwować sobie stolik. Z pełną świadomością polecamy i na pewno wrócimy na jedzenie. Obsługa pierwsza klasa
Dziewczyny - Legnica napisał/a 21 lutego 2017 o 13:10
Najlepsza Restauracja, Najsmaczniejsze jedzenie i Najlepsza Ekipa Męsko - Damska:)
Georgianna - I am the new girl napisał/a 15 lutego 2017 o 01:19
Magnificent website. Lots of helpful information here. I am sending it to a few buddies ans also sharing in delicious. And naturally, thank you to your sweat! Anitra
Gość - Poznań napisał/a 12 lutego 2017 o 18:12
Najlepsza restauracja w Karpaczu! Każdego roku chętnie wracamy do tego miejsca. Obsługa profesjonalna, pyszne jedzenie. Naprawdę polecam!!! 🙂
Gość - Karpacz napisał/a 5 lutego 2017 o 18:47
Serdecznie Polecamy Wszystko na 5+ 😉
Gość - Karpacz napisał/a 1 lutego 2017 o 19:01
Przemiła i profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie. Jesteśmy tu każdego roku i zawsze będziemy tu przyjeżdżać. Naprawdę polecam!!! 🙂
Gość - Łódź napisał/a 30 stycznia 2017 o 15:29
Jedno z niewielu miejsc w Polsce które zauroczyło mnie jedzeniem. Przepyszny tłusty rosół z domowym makaronem, zorek a chlebie palce lizać.. najlepiej 🙂 Sałatka z grillowanym kurczakiem mniam?????? Co tu dużo pisać polecam polecam polecam. Jedyny minus to mało miejsca co za tym idzie malo stolików i dużo gości chętnych na te pyszności wiec i spore kolejki na stolik.
Oliwka,Anna i Jan - Słupsk napisał/a 30 stycznia 2017 o 15:18
W restauracji "U Petiego" jadamy za każdym razem kiedy jesteśmy w Karpaczu. Jedzenie jest pyszne,atmosfera miła a obsługa bardzo sympatyczna i profesjonalna. Uwielbiamy dania z wołowiny i ryb.Restauracja dba także o swoich najmłodszych klientów.Menu zawiera dania które dzieci lubią i chętnie zjadają,a kelnerzy potrafią ocenić pojemność małych brzuszków i proponują połowę porcji. Z pewnością wrócimy jeszcze. Pozdrawiamy całą załogę.
Maciek - Świnoujście napisał/a 25 stycznia 2017 o 09:52
Dobre tanio niedrogo ale dla łakomczuchów troche za mało ale polecam ;)))
Monika i Kamil - Moszczenica napisał/a 20 stycznia 2017 o 13:38
Fantastyczne jedzenie i umiarkowane ceny. Najlepszą recenzję wystawiły nasze dzieci...gdyż bardzo rzadko zdarza się, aby z ich talerzyków zniknęło dosłownie wszystko... Z naszych zresztą również...Z pewnością jeszcze tu wrócimy.
Gość - Wrocław napisał/a 15 stycznia 2017 o 15:23
Gdzie dobrze zjeść w Karpaczu? Tylko restauracja U Petiego - najlepsze żeberka na świecie.
Paulina - Międzyzdroje napisał/a 12 stycznia 2017 o 19:10
Jedzenie pyszne,miła obsługa. Polecam
Gość - napisał/a 1 stycznia 2017 o 21:25
Jedzenie bardzo pyszne. Polecam turyści z krotoszyna.
Rafał turysta - Kraków napisał/a 1 stycznia 2017 o 19:39
ujmę to krótko ,prosto i doskonale oto wizytówka tej kameralnej knajpy w Karpaczu tu czujesz się jak gość a nie skazany na olewkę i brak szacunku
Kamil - Świebodzin napisał/a 28 grudnia 2016 o 15:53
Jedzenie pysze miejsce cudowne. 🙂 29. stycznia znów Karpacz na pewno zawitamy i to nie raz 😉
Marta i Carlos - Weinheim napisał/a 10 grudnia 2016 o 18:58
Byliśmy trzy razy dzień po dniu. Jedzenie jak u mamy. Żurek pierwsza klasa, papu że aż palce lizać. Żeberka, niebo w gębie. Obsługa na 6+. W kwietniu znów Was odwiedzimy.
Gość - Wrocław napisał/a 9 grudnia 2016 o 14:32
Jedzenie pyszne. Polecam. Pierwszy raz pisze taka opinie a robię to bo naprawdę warto tu przyjść.

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021