Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 7962 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 7 962 reviews

  • Avatar GoJo ★★★★★ 2 months ago
    This place was top notch. Really cozy atmosphere, amazing food and great … czytaj service! Miranda was our server and she made the experience even better for us. She made perfect recommendations and was very patient. We started with Goulash soup which we asked to be served in bread bowl and that was no problem. Then we had the large meat dumpling and the whole trout. Everything was absolutely delicious. The price was affordable for such high quality food and service. Highly recommend.
  • Avatar The Clarhens ★★★★★ 8 months ago
    Amazing food! I loved the pork pierogi very cheesy and tasty 🥰
  • Avatar Claudiu Isar ★★★★★ a year ago
    Very good food. Very friendly staff, nice atmosphere. Ribs and dumpling … czytaj were delicious
  • Avatar Anna Tracewska ★★★★★ 10 miesięcy temu
    The restaurant is absolutely delightful! I was there with my family, the … czytaj salad was delicious (even the kids ate it! which, trust me, is an unlikely event). Other dishes were perfect, too. I would certainly tip the wonderful service, but you need to have either cash or a plastic card (not your phone or watch) in order to do that - so take it before coming here, because you would definitely like to tip them after being served 🙂
  • Avatar Lucas Pepino ★★★★★ 5 miesięcy temu
    This place is amazing!
    The food and the service are outstanding! They are
    … czytaj pet friendly, the waiters are very friendly and make the experience be memorable!
    I recommend to everyone!
  • Avatar Michalina Gawrych ★★★★★ 4 miesiące temu
    Pieróg z sosem czosnkowym to najlepsze co zjadłam na wyjeździe do Karpacza, … czytaj był przepyszny. Kurczak z sosem kurkowym (o ile dobrze pamiętam) też był ok, ale pieróg był lepszy. Mały lokal, więc lepiej mieć rezerwację, choć jak byliśmy w poniedziałek wieczorem w styczniu to były wolne stoliki.

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
313 wpisów.
Dziewczyny - Legnica napisał/a 29 stycznia 2018 o 08:49
Kacze uda to najlepsze danie na świecie. Przyznajemy szczerze i bez bicia, że podbiły nasze serca bardziej niż pierś z kaczki barbarie:) Brawo dla Kucharza i czapki z głów. A deser lodowy to idealne połączenie słodyczy z owocowym orzeźwieniem. Po prostu Ambrozja:)
Rafał - okolice Milicza napisał/a 19 stycznia 2018 o 10:16
Jedzenie wyśmienite, super klimat. To będzie obowiązkowy przystanek podczas pobytu w Karpaczu. Szczerze polecam?
Ania - Płock napisał/a 12 stycznia 2018 o 14:38
Super jedzenie, miła obsługa, fajny klimat. Zawsze gdy jestem w Karpaczu odwiedzam ten lokal.
Orzech - Prochowice napisał/a 8 stycznia 2018 o 22:04
Żurek w chlebie pierwsza klasa , od lat nasz obowiązkowy przystanek podczas pobytu w Karpaczu .
Legnica - Dziewczyny napisał/a 8 stycznia 2018 o 13:00
Wszystko co Załoga Restauracji u Petiego napisała nt. Suma afrykańskiego oraz Pikantnych żeberek J.Daniel's – z zachwytem potwierdzamy. To rozkosz dla podniebienia wręcz niezapomniane doznania kulinarne i nie tylko:) Gratulujemy:)
Dziewczyny - Legnica napisał/a 5 stycznia 2018 o 11:15
Opisy w zakładce Aktualności są tak poetycko zachęcające, że tylko przyjechać i jeść i pić:) Pięknie:)
Dziewczyna, od pana cotty 😀 - Wrocław napisał/a 2 stycznia 2018 o 11:00
Strasznie chciałam podziękować przesympatycznej kelnerce, która miała okazję nas obsługiwać 31 stycznia. Poprawiłaś nam humor na resztę dnia. Chciałam strasznie dać ci "napiwek" ale nie miałam jak. Oby więcej takich ludzi!
Dziewczyny - Legnica napisał/a 2 stycznia 2018 o 09:34
Nowe menu - Pierś z kaczki barbarie - tak delikatna, soczysta i zmysłowo aromatyczna, że rozpływa się w ustach. Słodycz sosu dopełnia przyjemność jedzenia. Najlepsza kaczka jaką jadłyśmy:)
Dziewczyny - Legnica napisał/a 4 grudnia 2017 o 11:51
Jedzenie przepyszne, Ekipa Najlepsza a drinki tak bajecznie dobre, że wymiatają:):):) Zachwycone stałe bywalczynie:) Restauracja Jedyna W Swoim Rodzaju:)
Rafał - Kraków napisał/a 29 listopada 2017 o 21:12
nie ważne czy zima czy lato zawsze z przyjemnością tam wracamy bo wyśmienita kuchnia i bardzo dobry personel plus proste ludzkie klimaty tworzą wizytę którą się pamięta
Beata - Przemyśl napisał/a 24 listopada 2017 o 15:35
Byłam w Karpaczu na urlopie do tej restauracji przyszłam z polecenia. Bardzo mi tu odpowiadało! Do tego stopnia ze z chęcią tu wracałam wraz ze mna moi znajomi. Obsługa bardzo miła, jedzenie przepyszne ceny przystępne! Co najważniejsze wszyscy wyszło pelni! Gdy będę do Karpacza zaglądać to na pewno tu wrócę ! Bo warto !!! Dziekujemy
Gość - Wolsztyn napisał/a 16 listopada 2017 o 19:44
Wszystko smaczne tylko bardzo drogo- za obiad dla 3 osób wyszlo 120 zl . Będąc nad morzem placilismy góra 90 zl i wszyscy byli syci
Marek Wiola - Strzelin napisał/a 14 listopada 2017 o 17:49
Zawsze tu będziemy wracać najlepsza restauracja i obsługa
Gość - Głogów napisał/a 22 września 2017 o 18:07
Super! Bardzo dobre jedzonko. Palce lizać 🙂
adison - lubin napisał/a 19 września 2017 o 09:12
Takie dobre ze aż się pitol trzęsie
wariat - Polkowice napisał/a 17 września 2017 o 18:20
A bym se ojebal takiego pieroga
Gość - Luboń napisał/a 5 września 2017 o 15:01
Kierując się opiniami trafiłem do tego przybytku reklamującego się hasłem ,, karmimy koncertowo". Rzeczywiście tak koncertowo spartolic schabowego to trzeba umieć. Panierka blada i gumowata, smażony na podłym tłuszczu, przykryty sadzonymi jajami, nie wiem skąd to połączenie? Salatka z lodowej dobra i świeża, ale do kotleta średnio pasuje, a wyboru nie było...Żona zadowolona z grillowanej piersi, obsługa szybka i uśmiechnięta.Może zły wybór dania, bo klient obok jadł żeberko i wyglądało zacnie.
Gość - Konin napisał/a 30 sierpnia 2017 o 13:02
Placki ziemiaczane tragiczne smażone na statym oleju, zupa gulaszowa jadalna, aczkolwiek bardzo przeciètna, podana z przypieczonym tostem chleba pszennego, sos czosnkowy, kwaśny...
Dziewczyny - Legnica napisał/a 23 sierpnia 2017 o 10:49
NAJLEPSZA RESTAURACJA NA ŚWIECIE:) Uściski i buziaki od stolika numer 2:):)
Darek - Piła napisał/a 16 sierpnia 2017 o 12:50
Jedzenie pyszne obsługa super polecam
Gość - Zielona napisał/a 15 sierpnia 2017 o 14:21
Obsługa niekompetentna. Nie wszyscy klienci traktowani są równorzednie. Rozczarowanie
Staszek - Legnica napisał/a 13 sierpnia 2017 o 16:12
Polecam. Naprawdę koncertowo karmią,pyszne duże porcje i w rozsądnych cenach.
Staszek - Legnica napisał/a 13 sierpnia 2017 o 16:12
Polecam. Naprawdę koncertowo karmią,pyszne duże porcje i w rozsądnych cenach.
aga - Dolnośląskie napisał/a 19 lipca 2017 o 12:50
Świetne miejsce trzeba czasem czekać na stolik ale warto jedno czego brakuje w tym miejscu do tego pysznego jedzenia to kufel rzemieślniczego piwa z małego browaru lanego kija oczywiście , nie ma go w calym Karpaczu
Gość - Wrocław napisał/a 23 czerwca 2017 o 11:32
Do zobaczenia na początku lipca! Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło 🙂
Stały klient - Karpacz napisał/a 31 maja 2017 o 16:19
Z usług restauracji korzystam ponad 10 lat, zawsze smacznie i niedrogo, nigdy nie zaliczyłem u Petiego wpadki z jedzeniem, bardzo bogata karta , ktora zmienia sie przez lata na korzyść , polecam to miejsce wszystkim turystom, jestem pełen podziwu dla obsługi i skromności właścicieli, Panowie tak trzymać
Gość - Złotów napisał/a 25 maja 2017 o 10:06
Jeśli jeść w Karpaczu, to tylko i wyłącznie "U Petiego". Dwa lata temu ze smakiem rozkoszowaliśmy się pierogami i plackami ziemniaczanymi z gulaszem. Po prostu "niebo w gębie". Z chęcią wrócimy do ww restauracji. Polecamy.
Gość - napisał/a 24 maja 2017 o 12:40
Niestety jedzenie na starym oleju bardzo niesmaczne jadłem placki ziemniaczane ze śmietaną...ostatni raz tam
ANKA - Wrocław napisał/a 24 maja 2017 o 12:34
14.05.2017 niestety będzie mi się kojarzył z fatalną wizytą u Petiego - zamówiliśmy placki po wegiersku, ktore szczerze odradzam!!!! Przesiakniete starym przypalonym olejem, jak w ogóle można cos tak trujacego podawać. Oczywiście ruch jak zwykle spory ale widać my mielismy tylko odwage żeby głośno wypowiedzieć się o kuchni. Kelnerka nawet nie przeprosila, ba zdziwiona była ze nie smakuje i zapytała czy może coś innego w zamiam podać.....o zgrozo, jak mozna tak podtruwac ludzi?! zero pokory i odwagi aby przyznac sie do błędy i przeprosic. Mam wrażenie że poza sezonem to już na maksa po taniosci lecą a ceny niezmienne. Szczerze odradzam mimo że do tej pory byliśmy zadowoleni no ale cóż wszystko jak widać się zmienia. Już nie wspomnę o zapachu z toalety jaki unosi się wewnatrz restauracji. Toaleta+spalony stary olej=u Petiego w maju
Dziewczyny - Legnica napisał/a 15 maja 2017 o 14:32
Musimy dodać, że tak fantastycznej kuchni nie ma nigdzie indziej tylko tu, muzyka jest idealnie dobrana i można jej słuchać cały czas a urok i czar osobisty obsługi to kropka nad i. Restauracja jedyna w swoim rodzaju. Opinia szczerze całkowicie prywatnie nieobiektywna:)

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021
Rezerwacje: tel. 75 64 39 220