Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 7004 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 7 004 reviews

  • Avatar O Sworowska ★★★★★ rok temu
    Wyborne jedzenie, przepyszne i wykwintne! Polecam z całego serca wszystkim … czytaj podróżującym, którzy tak jak ja kochają regionalne potrawy! Uzupełnieniem jest lecąca w tle świetna muzyka. Pozdrawiam
  • Avatar Malwina Kozłowska ★★★★★ rok temu
    Bardzo pyszne jedzenie, choć trudno znaleźć ta restauracje to warto . Dania … czytaj pyszne obsługa bardzo miła , proponują zapakowanie na wynos bo porcje spore 🙂 warto zarezerwować miejsce wcześniej 🙂
  • Avatar Beata Rydges ★★★★★ rok temu
    Przepyszne jedzenie, przemiła obsługa, przepiękne widoki z tarasuOdwiedzanie … czytaj Was to sama przyjemność i uczta dla podniebienia, będąc w Karpaczu zawsze wpadamy do WasBardzo polecam
  • Avatar Jan Pan ★★★★★ rok temu
    Świetna restauracja z rockową muzyką w tle. Spróbowaliśmy zupy z owoców … czytaj morza oraz dwóch rodzajów ogromnych pierogów. Wszystko przepyszne. Obsługa bardzo miła i sprawna, z wyprzedzeniem spełniająca oczekiwania klienta.
  • Avatar Mariusz K. ★★★★★ 10 miesięcy temu
    Jedzenie rewelacja. Resteuracjja którą długo się pamięta
  • Avatar Andrzej Baranowski ★★★★★ 7 miesięcy temu
    Smacznie, niedrogo, miła obsługa. Bez zmian od ostatniego posiłku u nich. … czytaj Polecam. Planuję wrócić.

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
308 wpisów.
Dziewczyny - Legnica napisał/a 5 stycznia 2018 o 11:15
Opisy w zakładce Aktualności są tak poetycko zachęcające, że tylko przyjechać i jeść i pić:) Pięknie:)
Dziewczyna, od pana cotty 😀 - Wrocław napisał/a 2 stycznia 2018 o 11:00
Strasznie chciałam podziękować przesympatycznej kelnerce, która miała okazję nas obsługiwać 31 stycznia. Poprawiłaś nam humor na resztę dnia. Chciałam strasznie dać ci "napiwek" ale nie miałam jak. Oby więcej takich ludzi!
Dziewczyny - Legnica napisał/a 2 stycznia 2018 o 09:34
Nowe menu - Pierś z kaczki barbarie - tak delikatna, soczysta i zmysłowo aromatyczna, że rozpływa się w ustach. Słodycz sosu dopełnia przyjemność jedzenia. Najlepsza kaczka jaką jadłyśmy:)
Dziewczyny - Legnica napisał/a 4 grudnia 2017 o 11:51
Jedzenie przepyszne, Ekipa Najlepsza a drinki tak bajecznie dobre, że wymiatają:):):) Zachwycone stałe bywalczynie:) Restauracja Jedyna W Swoim Rodzaju:)
Rafał - Kraków napisał/a 29 listopada 2017 o 21:12
nie ważne czy zima czy lato zawsze z przyjemnością tam wracamy bo wyśmienita kuchnia i bardzo dobry personel plus proste ludzkie klimaty tworzą wizytę którą się pamięta
Beata - Przemyśl napisał/a 24 listopada 2017 o 15:35
Byłam w Karpaczu na urlopie do tej restauracji przyszłam z polecenia. Bardzo mi tu odpowiadało! Do tego stopnia ze z chęcią tu wracałam wraz ze mna moi znajomi. Obsługa bardzo miła, jedzenie przepyszne ceny przystępne! Co najważniejsze wszyscy wyszło pelni! Gdy będę do Karpacza zaglądać to na pewno tu wrócę ! Bo warto !!! Dziekujemy
Gość - Wolsztyn napisał/a 16 listopada 2017 o 19:44
Wszystko smaczne tylko bardzo drogo- za obiad dla 3 osób wyszlo 120 zl . Będąc nad morzem placilismy góra 90 zl i wszyscy byli syci
Marek Wiola - Strzelin napisał/a 14 listopada 2017 o 17:49
Zawsze tu będziemy wracać najlepsza restauracja i obsługa
Gość - Głogów napisał/a 22 września 2017 o 18:07
Super! Bardzo dobre jedzonko. Palce lizać 🙂
adison - lubin napisał/a 19 września 2017 o 09:12
Takie dobre ze aż się pitol trzęsie
wariat - Polkowice napisał/a 17 września 2017 o 18:20
A bym se ojebal takiego pieroga
Gość - Luboń napisał/a 5 września 2017 o 15:01
Kierując się opiniami trafiłem do tego przybytku reklamującego się hasłem ,, karmimy koncertowo". Rzeczywiście tak koncertowo spartolic schabowego to trzeba umieć. Panierka blada i gumowata, smażony na podłym tłuszczu, przykryty sadzonymi jajami, nie wiem skąd to połączenie? Salatka z lodowej dobra i świeża, ale do kotleta średnio pasuje, a wyboru nie było...Żona zadowolona z grillowanej piersi, obsługa szybka i uśmiechnięta.Może zły wybór dania, bo klient obok jadł żeberko i wyglądało zacnie.
Gość - Konin napisał/a 30 sierpnia 2017 o 13:02
Placki ziemiaczane tragiczne smażone na statym oleju, zupa gulaszowa jadalna, aczkolwiek bardzo przeciètna, podana z przypieczonym tostem chleba pszennego, sos czosnkowy, kwaśny...
Dziewczyny - Legnica napisał/a 23 sierpnia 2017 o 10:49
NAJLEPSZA RESTAURACJA NA ŚWIECIE:) Uściski i buziaki od stolika numer 2:):)
Darek - Piła napisał/a 16 sierpnia 2017 o 12:50
Jedzenie pyszne obsługa super polecam
Gość - Zielona napisał/a 15 sierpnia 2017 o 14:21
Obsługa niekompetentna. Nie wszyscy klienci traktowani są równorzednie. Rozczarowanie
Staszek - Legnica napisał/a 13 sierpnia 2017 o 16:12
Polecam. Naprawdę koncertowo karmią,pyszne duże porcje i w rozsądnych cenach.
Staszek - Legnica napisał/a 13 sierpnia 2017 o 16:12
Polecam. Naprawdę koncertowo karmią,pyszne duże porcje i w rozsądnych cenach.
aga - Dolnośląskie napisał/a 19 lipca 2017 o 12:50
Świetne miejsce trzeba czasem czekać na stolik ale warto jedno czego brakuje w tym miejscu do tego pysznego jedzenia to kufel rzemieślniczego piwa z małego browaru lanego kija oczywiście , nie ma go w calym Karpaczu
Gość - Wrocław napisał/a 23 czerwca 2017 o 11:32
Do zobaczenia na początku lipca! Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło 🙂
Stały klient - Karpacz napisał/a 31 maja 2017 o 16:19
Z usług restauracji korzystam ponad 10 lat, zawsze smacznie i niedrogo, nigdy nie zaliczyłem u Petiego wpadki z jedzeniem, bardzo bogata karta , ktora zmienia sie przez lata na korzyść , polecam to miejsce wszystkim turystom, jestem pełen podziwu dla obsługi i skromności właścicieli, Panowie tak trzymać
Gość - Złotów napisał/a 25 maja 2017 o 10:06
Jeśli jeść w Karpaczu, to tylko i wyłącznie "U Petiego". Dwa lata temu ze smakiem rozkoszowaliśmy się pierogami i plackami ziemniaczanymi z gulaszem. Po prostu "niebo w gębie". Z chęcią wrócimy do ww restauracji. Polecamy.
Gość - napisał/a 24 maja 2017 o 12:40
Niestety jedzenie na starym oleju bardzo niesmaczne jadłem placki ziemniaczane ze śmietaną...ostatni raz tam
ANKA - Wrocław napisał/a 24 maja 2017 o 12:34
14.05.2017 niestety będzie mi się kojarzył z fatalną wizytą u Petiego - zamówiliśmy placki po wegiersku, ktore szczerze odradzam!!!! Przesiakniete starym przypalonym olejem, jak w ogóle można cos tak trujacego podawać. Oczywiście ruch jak zwykle spory ale widać my mielismy tylko odwage żeby głośno wypowiedzieć się o kuchni. Kelnerka nawet nie przeprosila, ba zdziwiona była ze nie smakuje i zapytała czy może coś innego w zamiam podać.....o zgrozo, jak mozna tak podtruwac ludzi?! zero pokory i odwagi aby przyznac sie do błędy i przeprosic. Mam wrażenie że poza sezonem to już na maksa po taniosci lecą a ceny niezmienne. Szczerze odradzam mimo że do tej pory byliśmy zadowoleni no ale cóż wszystko jak widać się zmienia. Już nie wspomnę o zapachu z toalety jaki unosi się wewnatrz restauracji. Toaleta+spalony stary olej=u Petiego w maju
Dziewczyny - Legnica napisał/a 15 maja 2017 o 14:32
Musimy dodać, że tak fantastycznej kuchni nie ma nigdzie indziej tylko tu, muzyka jest idealnie dobrana i można jej słuchać cały czas a urok i czar osobisty obsługi to kropka nad i. Restauracja jedyna w swoim rodzaju. Opinia szczerze całkowicie prywatnie nieobiektywna:)
Dziewczyny - Legnica napisał/a 15 maja 2017 o 05:26
Jedzenie na medal. Jak zawsze przepyszne, normalnie niebo w gębie. Obsługa Najlepsza:)
Gość - napisał/a 16 kwietnia 2017 o 17:53
Jedzonko palce lizać!!! Porcje mega, warte swojej ceny!!! Wyszliśmy zadowoleni, najedzeni, szczęśliwi.... Polecamy 🙂
Paweł - Szczebrzeszyn napisał/a 18 marca 2017 o 22:08
Podczas pobytu w Karpaczu byliśmy tutaj na obiedzie dwa razy i dwa razy wizyta spełniła nasze oczekiwania. Lokal nie jest zbyt duży więc w godzinach "szczytu" może być ciężko z wolnym stolikiem, nam na szczęście udawało się znaleźć wolne miejsce bez problemu. Bardzo miła i pomocna obsługa pozostawia pozytywne wrażenie . Spory wybór alkoholi , lecz głównym punktem jest pyszne jedzenie. Wszystkie zamówione dania były bardzo smaczne , a wygląd oraz dekoracja talerza jeszcze bardziej podsycała apetyt. Wielkość porcji sprawia , że odejście od stolika nienajedzonym jest praktycznie niemożliwe. Szczególnie polecam pierś z kurczaka w miodzie i migdałach oraz drobiową sakwę ze szpinakiem i fetą. Malutki minusik za oznakowanie restauracji, my kilka minut krążyliśmy w okolicach toru saneczkowego zanim znaleźliśmy dojście. Ogóle wrażenie oraz ocena bardzo dobra , a minusik z oznakowaniem rekompensują fantastyczne widoki.
Stanisław - Mielec napisał/a 14 marca 2017 o 20:21
Pierwsza wizyta w Karpaczu, weekendowa (10-11 marca), wspólnie ze znajomymi i pomysł na kolacje i steki oraz pieróg.... kochani niebo w gębie. Gorąco polecam, obsługa jedzenie , klimat .. itd wszystko na wysokim poziomie.Jeszcze raz polecam. Niestety (ale to nie wina restauracji) troszkę nam zepsuł wieczór jeden gość który chyba cierpiała w dzieciństwie na brak zainteresowania i chciał to nadrobić, swoim krzykiem (o ile to tak można nazwać) powodowała ze klienci z tej części restauracji (boczna salka) szybko się przesiadali, bo nie można było wytrzymać. Słynne powiedzenie, bardzo na miejscu że: "chłop ze wsi...". Pozdrawiam wszystkich co cierpieli przez niego (specjalnie z małej litery) ... Obsłudze; życzę Wam jak najmniej takich klientów ...
Paweł - Wrocław napisał/a 26 lutego 2017 o 16:10
Od lat jeździmy do Karpacza , głównie w ferie i Peti to obowiązkowy przystanek - chyba ważniejszy od nart . Czasem rozważamy wyjazd na stoki Dolomitów ale zawsze kończy się na Karpaczu. Powód oczywisty. Jedzenie fantastyczne , duże porcje - nie do przejedzenia przez zdrowego chłopa. Wszystko z wysokiej półki (świeże warzywa , najlepszej jakości herbata , doskonała zastawa , słowem każdy szczegół ). Osobiście polecam "pieróg urzekająco mięsny" i "pierożki panserotti" , żona podpowiada , że grzaniec jest nieoceniony!!!. W sezonie trudno znaleźć miejsce bez rezerwacji (ważna uwaga - jeśli rezerwujecie miejsce podajcie proszę ile czasu spędzicie w restauracji - inni też chcą jej dokonać najlepiej zaraz po was). Kolejny powód aby tam spędzić czas to muzyka. Mam wrażenie , że Peti jest koneserem dobrej muzy - Pink Floyd , The Doors czy Janis Joplin czasem dobry jazz i wiele innych. Ostatnio leciał Red Hot Chili Peppers "Breaking the girl"- uwielbiam. Ceny ... I tu Was zaskoczę - normalne . Aha jeśli jedziesz do Karpacza się odchudzać to absolutny zakaz wstępu!!! Pozdrawiamy Paweł i Kaśka . Córa też pozdrawia.

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021