Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 7919 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 7 919 reviews

  • Avatar GoJo ★★★★★ a month ago
    This place was top notch. Really cozy atmosphere, amazing food and great … czytaj service! Miranda was our server and she made the experience even better for us. She made perfect recommendations and was very patient. We started with Goulash soup which we asked to be served in bread bowl and that was no problem. Then we had the large meat dumpling and the whole trout. Everything was absolutely delicious. The price was affordable for such high quality food and service. Highly recommend.
  • Avatar The Clarhens ★★★★★ 7 months ago
    Amazing food! I loved the pork pierogi very cheesy and tasty 🥰
  • Avatar Claudiu Isar ★★★★★ a year ago
    Very good food. Very friendly staff, nice atmosphere. Ribs and dumpling … czytaj were delicious
  • Avatar Jaromír Laibl ★★★★★ 9 miesięcy temu
    Perfect staff 🖐 nice place ⛰️ delicious meal 🍤🥩
  • Avatar Anna Tracewska ★★★★★ 9 miesięcy temu
    The restaurant is absolutely delightful! I was there with my family, the … czytaj salad was delicious (even the kids ate it! which, trust me, is an unlikely event). Other dishes were perfect, too. I would certainly tip the wonderful service, but you need to have either cash or a plastic card (not your phone or watch) in order to do that - so take it before coming here, because you would definitely like to tip them after being served 🙂
  • Avatar Lucas Pepino ★★★★★ 5 miesięcy temu
    This place is amazing!
    The food and the service are outstanding! They are
    … czytaj pet friendly, the waiters are very friendly and make the experience be memorable!
    I recommend to everyone!

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
312 wpisów.
Sławek z rodziną - Warężyn napisał/a 22 września 2020 o 19:22
Tylko jedno. Restauracja w której Magda Gessler nie miała by co do roboty tylko zajadać się pysznościami. Obsługa na 10. Pozdrawiam.
Gość - Nowa Sól napisał/a 12 września 2020 o 16:23
Restauracja dla cierpliwych,,, ??barany czekają na łące
Gość - Karpacz napisał/a 13 sierpnia 2020 o 14:30
Polecam wszystkim, super jedzenie, smaczne, ceny nie wygórowane. Będąc w Karpaczu trzeba tu zjeść. Proponuję wcześniej zadzwonić i zarezerwować stolik .
Andrzej - Karpacz napisał/a 8 sierpnia 2020 o 18:08
Super, super - profesjonalna, miła, serdeczna, szybka obsługa - szacunek dla całej załogi. Cudowne miejsce, widoki zapierające dech w piersiach . Smacznie, cudowna atmosfera. Szacun, szacun, szacun....
Madzia i Maciej - Karpacz napisał/a 6 sierpnia 2020 o 19:13
Dziś nasz pierwszy raz u Petiego? I po raz pierwszy od 4 dni najedliśmy się z mężem do syta i co najważniejsze jedzenie mega dobre!!!! Miła obsługa i świetna muzyka? Gorąco polecamy!!!!
Gość - napisał/a 2 sierpnia 2020 o 13:56
Jedzenie przepyszneeeee Obsługa przemiłaaaaa Atmosfera superrrr Polecam
Jadwiga - Zielona Góra napisał/a 26 lipca 2020 o 10:38
A jakie steki!!!! A jakie placki ziemniaczane!!!!Tylko U Petiego. A białe Martini -tylko tu wiedzą jak podać i podają 😉
Krzysztof - Zielona Góra napisał/a 26 lipca 2020 o 10:32
Bardzo lubimy zaglądać do „Petiego”, Krewetki wyśmienite, gulasz pyszny. Obsługa, przyjazna. Tylko lekkiego ciemnego piwa brak
Dani - Zielona Góra napisał/a 9 lipca 2020 o 16:08
Jak zwykle najzaje...... steki. Nie ma lepszych. A do tego super atmosfera i obsługa tak miła, że nie chce się wychodzić. A na zewnątrz takie widoki. Ja i mój podjadą z uwielbiamy ten lokal ?
G i A - Sopot napisał/a 25 czerwca 2020 o 09:08
Super miejsce, świetna muzyka, przyzwoite jedzenie. Wrócimy!!
Gość - Bytom napisał/a 25 czerwca 2020 o 06:25
Restauracja pięknie położona. Polecam na wypicie piwa lub wina. Jedzenie poniżej poziomu, beznadziejne.
Kamila Marcin Laura Michał - Jelenia Góra napisał/a 2 czerwca 2020 o 12:20
Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła, świetna muzyka. Polecamy.
Anna i Jan Ostręga Słupsk - Słupsk napisał/a 22 maja 2020 o 20:51
W tym trudnym czasie pozdrawiamy i życzymy wielu wspaniałych chwil że Swoimi zaufanym gośćmi.Polecamy Waszą kuchnię wszystkim gośćmi w Karpaczu.Do szybkiego zobaczenia przy Waszym stoliku.
Anna - napisał/a 28 kwietnia 2020 o 13:04
Pyszne jedzenie, bardzo smaczno. Polecam)
Gość - napisał/a 14 kwietnia 2020 o 19:56
Bardzo przydatny wpis, bede tego uzywał w swojej pracy!
Fryzia - Karpacz napisał/a 22 lutego 2020 o 21:19
Super obsługa, jedzenie i cała reszta. Serdeczne polecam.
Oliwka i Julcia - Słupsk napisał/a 12 lutego 2020 o 19:30
POLECAMY Pyszne jedzonko, miła obsługa. Kiedy jesteśmy w Karpaczu to jemy tylko U Petiego. Pozdrowienia dla całej Załogi ?
Krzysztof Ola i Julia - Drawsko pomorskie napisał/a 26 grudnia 2019 o 15:30
Jesteśmy tu po dwóch latach ... Wróciliśmy bo było smacznie i super obsługa ,a dania bardzo duże . Dziś to możemy potwierdzić bo byliśmy wczoraj i dziś a wieczorem wracamy znów ?. Polecamy z całego serca ❤️
Gość - Szprotawa napisał/a 24 listopada 2019 o 18:09
Smaczne , pięknie podane i różnorodne dania .Kolejka do stolika ale warto czekać ( najlepiej zrobić rezerwację ). Zamówienia są realizowane szybko nawet dla sporej grupy u nas 7 osób i co ważne potrawy są świeże .Polecam gorąco
GośćAgnieszka - Jelenia Gora napisał/a 15 listopada 2019 o 16:17
Jedzonko fantastyczne, miejsce urzekające a obsluga-mimo wielkiego zmęczenia bardzo ciezką pracą-tyyyyylu gosci- wszyscy usmiechnièci i życzliwi❤ WIELKIE DZIĘKUJEMY napewno znów wpadniemy.A to ze trzeba czasami czekać na stolik....to tylko świadczy o przepysznym jedzonku i życzliwości personelu?
Dani - Zielona Góra napisał/a 8 listopada 2019 o 13:07
Poezja smaków. To co tu jemy po prostu nie może nie smakować. Zawsze jest to czysta przyjemność Do tego super miła obsługa i atmosfera. Czego więcej potrzeba. Nam nic?
Ledva - Mladá Boleslav napisał/a 28 października 2019 o 13:06
Delicious food, good prizes, cozy atmosphere, awesome music!
Agnieszka - Płoty napisał/a 29 września 2019 o 14:55
Pyszne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Stosunkowo szybka i bardzo sympatyczna obsługa! Polecam!!!
My - Holandiia napisał/a 1 września 2019 o 14:40
Serdecznie Polecem. Bardzo miła obsługa i szybka. Jedzenie przyrzadzane na wysokim poziomie. Bardzo ale to bardzo smacznie. Zapiekane żeberka, polędwiczki wiepszowe, pieróg i inne ...,,NIEBO W GĘBIE ,, spròboj sam.
Wycieczka że ślaska - Karpacz napisał/a 29 sierpnia 2019 o 13:14
Jedzenie bardzo pyszne i syte porcje podane są adekwatne do ceny i wyglądają naprawdę apetycznie. Polecam tą restauracje napewno jak będziemy w Karpaczu to odwiedzimy.
Gosc - Strzelce Opolskie napisał/a 21 sierpnia 2019 o 20:26
Jedzenie rewelacyjne ?uczta dla podniebienia?obsługa bardzo miła?
Bolek - Strzelce Op napisał/a 21 sierpnia 2019 o 20:12
Najlepszy pstrąg w okolicy , bardzo miła obsługa , polecam świetny lokal !!! ?
Gość - Szczecin napisał/a 10 sierpnia 2019 o 19:38
Polecam bardzo!!! Pyszne jedzenie duże porcje, bardzo miła obsługa i co dla nas najważniejsze że można wejść z psem.
Andrzej - Warszawa napisał/a 3 sierpnia 2019 o 20:39
Najlepszy pstrąg w całych Karkonoszach
Kamil - Stara Huta napisał/a 2 sierpnia 2019 o 08:13
Super jedzenie i miła obsługa. Polecam restaurację!

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021
Rezerwacje: tel. 75 64 39 220