Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 5616 osób ze śrenią oceną aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 5 616 reviews

  • Avatar Angelika Smolarek-Łuszczek ★★★★★ w ostatnim tygodniu
    Lata lecą, A my wciąż wracamy do tego samego miejsca. 🙂
    Dziś wyjątkowo, bo z naszym psiakiem.
    Menu jak
    … czytaj zawsze wspaniałe, grzaniec grzał, a wszystko inne smakowało aż nadto.
    Ja miałam filet z sosem kurkowym, A mój luby na słodko w płatkach migdałowych- obłęd!!! 🙂
    Dziękujemy i na pewno znów wrócimy ❤
    Edit 23.10.2021: znów trafiliśmy do Petiego, żeberka są tak samo smaczne jak za każdym razem! Kaczka w sosie piękna, różowa, bardzo aromatyczna. Ale żeberka... Nigdy i nigdzie takich nie jedliśmy. Jesteśmy w Was zakochani i powracamy już kolejny rok!
  • Avatar Mateusz Z. ★★★★★ 3 tygodni temu
    Wspaniałe jedzenie w nieoczywistym miejscu. Piękny widok z góry na okolice.
  • Avatar Jerzy Budziak ★★★★★ 3 tygodni temu
    Pyszne jedzenie, porcje którymi można się najeść, mila obsługa.
  • Avatar D K ★★★★★ 3 tygodni temu
    Niesamowicie miła obsługa kelnerska.Jedzenie palce lizać.Wszystko bardzo dostojnie podane.Duże porcje.Muzyka … czytaj pierwsza klasa.Polecam każdemu turyście! 😀
  • Avatar Mariusz Wiśniewski ★★★★★ 3 tygodni temu
    Jedzenie bardzo dobre i ładnie podane, kucharz ewidentnie zna się na swojej pracy. Jedynie wystrój już … czytaj trochę przestarzały, przydałby się remont.
  • Avatar Beata Cieślak ★★★★★ 4 tygodni temu
    Bardzo smaczne jedzenie, ładnie podane. Miła obsługa.

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
291 wpisów.
Ledva - Mladá Boleslav napisał/a 28 października 2019 o 13:06
Delicious food, good prizes, cozy atmosphere, awesome music!
Agnieszka - Płoty napisał/a 29 września 2019 o 14:55
Pyszne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Stosunkowo szybka i bardzo sympatyczna obsługa! Polecam!!!
My - Holandiia napisał/a 1 września 2019 o 14:40
Serdecznie Polecem. Bardzo miła obsługa i szybka. Jedzenie przyrzadzane na wysokim poziomie. Bardzo ale to bardzo smacznie. Zapiekane żeberka, polędwiczki wiepszowe, pieróg i inne ...,,NIEBO W GĘBIE ,, spròboj sam.
Wycieczka że ślaska - Karpacz napisał/a 29 sierpnia 2019 o 13:14
Jedzenie bardzo pyszne i syte porcje podane są adekwatne do ceny i wyglądają naprawdę apetycznie. Polecam tą restauracje napewno jak będziemy w Karpaczu to odwiedzimy.
Gosc - Strzelce Opolskie napisał/a 21 sierpnia 2019 o 20:26
Jedzenie rewelacyjne ?uczta dla podniebienia?obsługa bardzo miła?
Bolek - Strzelce Op napisał/a 21 sierpnia 2019 o 20:12
Najlepszy pstrąg w okolicy , bardzo miła obsługa , polecam świetny lokal !!! ?
Gość - Szczecin napisał/a 10 sierpnia 2019 o 19:38
Polecam bardzo!!! Pyszne jedzenie duże porcje, bardzo miła obsługa i co dla nas najważniejsze że można wejść z psem.
Andrzej - Warszawa napisał/a 3 sierpnia 2019 o 20:39
Najlepszy pstrąg w całych Karkonoszach
Kamil - Stara Huta napisał/a 2 sierpnia 2019 o 08:13
Super jedzenie i miła obsługa. Polecam restaurację!
Aga - Łódź napisał/a 12 lipca 2019 o 08:03
Fantastyczna kuchnia, fantastyczna obsługa, fantastyczna atmosfera. Żeberka cudo, udka z kaczki rewelacja. I co dla nas ważne, nawet nasz pies czuł się jak u siebie. To nasz numer jeden w Karpaczu.
Kasia - Tuchola napisał/a 7 lipca 2019 o 08:35
Polecam. Steki na światowym poziomie. Luźna atmosfera.
Gość - skoki napisał/a 15 czerwca 2019 o 15:01
Karpacz -cudowne miasto.-ALE RESTAURACJA u PETIEGO - TO TA PRZYSŁOWIOWA WISIENKA NA TORCIE DLA KAŻDE COŚ DOBREGO( bardzo dobrego) OBSŁUGA PERFEKT, DANIA SMACZNE,PERSONEL JAK W HOTELU ****** Kolejne wakacje -KARPACZ..DLACZEGO A NO DLA PETIEGO... ZAKOPIEC NIECH SIĘ UCZY... DO ZOBACZENIA W LIPCU!!!! POZDROWIENIA DLA SZEFA KUCHNI. STALI GOŚCIE ZE SKOKÓW..
Justyna i Sebastian - Środa Śląska napisał/a 2 kwietnia 2019 o 19:17
Jedzenie - 10 Atmosfera - 10 Lokalizacja - 10 Obsługa - 10 Lokal godny polecenia!
Gość Agnieszka - napisał/a 26 marca 2019 o 10:45
Czy w związku z zachecajacym opisem napicia sie u Was na nowym tarasie piwka , będzie jakieś kraftowe ? Pszeniczne jakas IPA? Tego trochę brakuje do tych steków...
Ania - Głogów napisał/a 10 marca 2019 o 13:59
Pysznie i klimatycznie. Warto jednak pomyśleć o znakach, jak trafić do Was? bo sporo czasu i nerwów kosztowało odnalezienie miejsca. Byliśmy 2 lata temu, nie wiem czy trafilabym drugi raz, a z pewnością chciałabym znowu coś u Was zjeść, bo warto.
Ania i Damian - Częstochowa napisał/a 23 lutego 2019 o 18:46
Byliśmy całą rodzinką w Karpaczu przez kilka dni i codziennie chodziliśmy do Was na kolacje. Wszystko czego sprobówalismy było wprost fantastyczne! Jedna z najlepszych restauracji w jakiej byliśmy. Zupa z owoców morza przeszła moje najśmielsze oczekiwania, a moje Kochanie było zachwycone stekiem i żeberkami? Nasze dziewczynki zakochały się w rosole i w pomidorówce. Odwiedzimy Was za każdym razem jak tylko będziemy w Karpaczu!
Paulina - Londyn napisał/a 20 lutego 2019 o 11:50
Wybór restauracji był podyktowany opiniami w internecie i jesteśmy miłe zaskoczeni. Zamówione były flaczki, żurek i gulaszowa zdały egzamin na 5 . Mąż zamówił schabowego z jajkiem tez ok , corka sytego pieroga który wszystkim przypadł do gustu . Atmosfera w restautacji przyjemna Personel miły Polecam w 100%
Aneta - Gorzów wlkp napisał/a 24 stycznia 2019 o 17:33
Jedzenie pyszne. Godna polecenia zupa z ryb i owoców morza, a palce lizać żeberka. Jak będziemy następnym razem to z pewnością będziemy...
Gość - Poznań napisał/a 12 stycznia 2019 o 14:57
Jutro przyjeżdżamy do Karpacza i jednym z głównych punktów programu będzie właśnie restauracja u Petiego. Pyszne jedzonko i miła obsługa!!! Polecam! 🙂
Zbigniew Iskra - Kożuchów napisał/a 6 stycznia 2019 o 15:39
Za każdym razem gdy jesteśmy w Karpaczu, jemy w tej restauracji i nigdy nie wyszliśmy zawiedzeni. Pyszne jedzonko, super muzyka i co ważne profesjonalna, miła i bardzo kompetentna obsługa. Dziękujemy Wam i do następnego spotkania.
Agata i Piotrek - Leszno napisał/a 21 listopada 2018 o 19:46
Przyjeżdżamy do Was już od 15 lat i jest to jedyna restauracja w Karpaczu, do której chodzimy. Niezmiennie pyszne jedzenie (a próbowaliśmy już prawie wszystkich potraw), miła i przyjazna obsługa, dobra muzyka. W miniony weekend byliśmy ponownie - bardzo dobry delikatny pstrąg, sakwa drobiowa, przepyszna zupa z ryb i owoców morza, a próbowane przez nas po raz pierwszy kacze uda - kulinarny majstersztyk. Czapki z głów dla kucharza! Dobrze, że na piątkowy i sobotni wieczór mieliśmy rezerwację stolika - w niedzielę, nie wiedząc, o której zejdziemy z gór, przyszliśmy spontanicznie i niestety wolnego stolika nie było - co tylko potwierdza Wasze pierwsze miejsce w okolicy....:) Dziękujemy i do zobaczenia ponownie.
Barbara i Marian - Dortmund napisał/a 6 listopada 2018 o 14:58
U Petiego serwuja najlepsze Steki w Europie. Juz dzis,cieszymy sie na nastepny raz. Pozdrawiamy caly Team. B+M, z Dortmundu.
Dorota Czerwony - Czaplinek napisał/a 5 listopada 2018 o 14:02
Przemiła obsługa super jedzenie na pewno do was zawitamy ponownie . Pozdrowienia dla całej ekipy.
Gość - Stargard napisał/a 15 października 2018 o 11:55
Najwspanialsze miejsce do odpoczynku i spotkania ze znajomymi w Karpaczu 🙂 , miła obsługa , jedzenie wspaniałe 🙂 Jeszcze 3 miesiące i znowu zawitamy 🙂
Gośćmaja - Pabianice napisał/a 17 sierpnia 2018 o 19:56
Super restauracja. Wszystkie dania pyszne..zupa rybna po prostu poezją .polecam gorąco..każda wizyta w Karpaczu to przede wszystkim ta restauracja
Grzegorz - Sosnowiec napisał/a 7 sierpnia 2018 o 10:24
Kacze uda, żeberka,polędwiczki palce lizać,super miła obsługa,polecamy
Gość - karpacz napisał/a 23 lipca 2018 o 12:11
Słabo oznakowany dojazd. Niestety nie trafiliśmy. Żałujemy, bo opinie zachęcające. Trafiliśmy za to do "Niebo w gębie", lokal ładny, obsługa miła, ale jedzenie FATALNE. Placek z gulaszem w skali 1 do 10 = 1, schabowy w skali 1 do 10 = 1. Poszli na ilość nie na jakość. A przecież nie o to chodzi. Nie polecam. Odpowiedź:Szanowni Państwo, inne restauracje posiadają swoje witryny internetowe lub zakładki na portalach typu TripAdvisor - księga Gości restauracji U Petiego nie jest miejscem na tego typu wpisy...
Hubert z rodziną - Choszczno napisał/a 12 lipca 2018 o 11:57
Najlepsze żeberka jakie jedliśmy. Polędwiczki i rosół dla dzieci tak dobry że wszystko zniknęło. A żeberka mega pyszne. Godne polecenia
Kamil - Łódź napisał/a 5 lipca 2018 o 08:00
Polecam dla małych i dla dużych. Cała rodzina wyszła z uśmiechami na twarzy i pełnymi brzuchami. Nawet moja żona - a to sztuka.
Gość - Szczecin napisał/a 26 czerwca 2018 o 23:28
Zamówiony filet w sosie kurkowym i placek po węgiersku. Sos kurkowy jakiś beszamelowaty, o smaku kostki rosolowej, gulasz do płacą nie dość, że jakaś dziwna kompozycja przypraw, to słooony jak diabli! Nie widzę sensu powtornej wizyty. Lepiej kupić parówki w pobliskiej biedronce!

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021