Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 6394 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 6 394 reviews

  • Avatar Mariusz Szala ★★★★★ miesiąc temu
    Smaczne jedzenie i miła obsługa od wejścia się spytali czy wodę dla pieska … czytaj podać
  • Avatar Artur Tokarewicz ★★★★★ 11 miesięcy temu
    Przepyszne jedzenie i obsługa Polecam pierog z mięsem,makaron z owocami … czytaj morza.
  • Avatar Aurelia Skrzydło ★★★★★ 3 miesiące temu
    Bardzo dobre jedzenie, cudowna obsługa i niewyrafinowane ceny :))))
  • Avatar Simon ★★★★★ 11 miesięcy temu
    Waren hier drei Tage in Folge abends zum Essen. Schönes Ambiente, super … czytaj leckeres Essen, faire Preise, nette Mitarbeiter... Die Kopfschmerzen am nächsten Morgen habe ich selber zu verschulden, der "Mad Dog" Drink ist aber auch super lecker und empfehlenswert!
  • Avatar Piotr R. (Rygiel) ★★★★★ 8 miesięcy temu
    Dobre steki i mega pyszne zeberka!! Warto zarezerwować stolik wcześniej … czytaj
  • Avatar Andrzej Kwiatkowski ★★★★★ rok temu
    Zwykle, proste podanie, a smak niesamowity, jeżeli jesteś w Karpaczu, musisz … czytaj zajść i spróbować, cudowne bo proste, dobre produkty i czuć smak, polecam w 100%, przemiła obsługa i z dystansem, kelnerka jak i kelner uśmiechnięci, bardzo dobre podejście do gościa, jedyny mankament to to, że trzeba poczekać na stolik, ale zapewniam że warto, cena adekwatna do porcji, dużo i dobrze, wyszliśmy ze znajomymi pełni i zadowoleni 👌

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
299 wpisów.
Anna - napisał/a 28 kwietnia 2020 o 13:04
Pyszne jedzenie, bardzo smaczno. Polecam)
Gość - napisał/a 14 kwietnia 2020 o 19:56
Bardzo przydatny wpis, bede tego uzywał w swojej pracy!
Fryzia - Karpacz napisał/a 22 lutego 2020 o 21:19
Super obsługa, jedzenie i cała reszta. Serdeczne polecam.
Oliwka i Julcia - Słupsk napisał/a 12 lutego 2020 o 19:30
POLECAMY Pyszne jedzonko, miła obsługa. Kiedy jesteśmy w Karpaczu to jemy tylko U Petiego. Pozdrowienia dla całej Załogi ?
Krzysztof Ola i Julia - Drawsko pomorskie napisał/a 26 grudnia 2019 o 15:30
Jesteśmy tu po dwóch latach ... Wróciliśmy bo było smacznie i super obsługa ,a dania bardzo duże . Dziś to możemy potwierdzić bo byliśmy wczoraj i dziś a wieczorem wracamy znów ?. Polecamy z całego serca ❤️
Gość - Szprotawa napisał/a 24 listopada 2019 o 18:09
Smaczne , pięknie podane i różnorodne dania .Kolejka do stolika ale warto czekać ( najlepiej zrobić rezerwację ). Zamówienia są realizowane szybko nawet dla sporej grupy u nas 7 osób i co ważne potrawy są świeże .Polecam gorąco
GośćAgnieszka - Jelenia Gora napisał/a 15 listopada 2019 o 16:17
Jedzonko fantastyczne, miejsce urzekające a obsluga-mimo wielkiego zmęczenia bardzo ciezką pracą-tyyyyylu gosci- wszyscy usmiechnièci i życzliwi❤ WIELKIE DZIĘKUJEMY napewno znów wpadniemy.A to ze trzeba czasami czekać na stolik....to tylko świadczy o przepysznym jedzonku i życzliwości personelu?
Dani - Zielona Góra napisał/a 8 listopada 2019 o 13:07
Poezja smaków. To co tu jemy po prostu nie może nie smakować. Zawsze jest to czysta przyjemność Do tego super miła obsługa i atmosfera. Czego więcej potrzeba. Nam nic?
Ledva - Mladá Boleslav napisał/a 28 października 2019 o 13:06
Delicious food, good prizes, cozy atmosphere, awesome music!
Agnieszka - Płoty napisał/a 29 września 2019 o 14:55
Pyszne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Stosunkowo szybka i bardzo sympatyczna obsługa! Polecam!!!
My - Holandiia napisał/a 1 września 2019 o 14:40
Serdecznie Polecem. Bardzo miła obsługa i szybka. Jedzenie przyrzadzane na wysokim poziomie. Bardzo ale to bardzo smacznie. Zapiekane żeberka, polędwiczki wiepszowe, pieróg i inne ...,,NIEBO W GĘBIE ,, spròboj sam.
Wycieczka że ślaska - Karpacz napisał/a 29 sierpnia 2019 o 13:14
Jedzenie bardzo pyszne i syte porcje podane są adekwatne do ceny i wyglądają naprawdę apetycznie. Polecam tą restauracje napewno jak będziemy w Karpaczu to odwiedzimy.
Gosc - Strzelce Opolskie napisał/a 21 sierpnia 2019 o 20:26
Jedzenie rewelacyjne ?uczta dla podniebienia?obsługa bardzo miła?
Bolek - Strzelce Op napisał/a 21 sierpnia 2019 o 20:12
Najlepszy pstrąg w okolicy , bardzo miła obsługa , polecam świetny lokal !!! ?
Gość - Szczecin napisał/a 10 sierpnia 2019 o 19:38
Polecam bardzo!!! Pyszne jedzenie duże porcje, bardzo miła obsługa i co dla nas najważniejsze że można wejść z psem.
Andrzej - Warszawa napisał/a 3 sierpnia 2019 o 20:39
Najlepszy pstrąg w całych Karkonoszach
Kamil - Stara Huta napisał/a 2 sierpnia 2019 o 08:13
Super jedzenie i miła obsługa. Polecam restaurację!
Aga - Łódź napisał/a 12 lipca 2019 o 08:03
Fantastyczna kuchnia, fantastyczna obsługa, fantastyczna atmosfera. Żeberka cudo, udka z kaczki rewelacja. I co dla nas ważne, nawet nasz pies czuł się jak u siebie. To nasz numer jeden w Karpaczu.
Kasia - Tuchola napisał/a 7 lipca 2019 o 08:35
Polecam. Steki na światowym poziomie. Luźna atmosfera.
Gość - skoki napisał/a 15 czerwca 2019 o 15:01
Karpacz -cudowne miasto.-ALE RESTAURACJA u PETIEGO - TO TA PRZYSŁOWIOWA WISIENKA NA TORCIE DLA KAŻDE COŚ DOBREGO( bardzo dobrego) OBSŁUGA PERFEKT, DANIA SMACZNE,PERSONEL JAK W HOTELU ****** Kolejne wakacje -KARPACZ..DLACZEGO A NO DLA PETIEGO... ZAKOPIEC NIECH SIĘ UCZY... DO ZOBACZENIA W LIPCU!!!! POZDROWIENIA DLA SZEFA KUCHNI. STALI GOŚCIE ZE SKOKÓW..
Justyna i Sebastian - Środa Śląska napisał/a 2 kwietnia 2019 o 19:17
Jedzenie - 10 Atmosfera - 10 Lokalizacja - 10 Obsługa - 10 Lokal godny polecenia!
Gość Agnieszka - napisał/a 26 marca 2019 o 10:45
Czy w związku z zachecajacym opisem napicia sie u Was na nowym tarasie piwka , będzie jakieś kraftowe ? Pszeniczne jakas IPA? Tego trochę brakuje do tych steków...
Ania - Głogów napisał/a 10 marca 2019 o 13:59
Pysznie i klimatycznie. Warto jednak pomyśleć o znakach, jak trafić do Was? bo sporo czasu i nerwów kosztowało odnalezienie miejsca. Byliśmy 2 lata temu, nie wiem czy trafilabym drugi raz, a z pewnością chciałabym znowu coś u Was zjeść, bo warto.
Ania i Damian - Częstochowa napisał/a 23 lutego 2019 o 18:46
Byliśmy całą rodzinką w Karpaczu przez kilka dni i codziennie chodziliśmy do Was na kolacje. Wszystko czego sprobówalismy było wprost fantastyczne! Jedna z najlepszych restauracji w jakiej byliśmy. Zupa z owoców morza przeszła moje najśmielsze oczekiwania, a moje Kochanie było zachwycone stekiem i żeberkami? Nasze dziewczynki zakochały się w rosole i w pomidorówce. Odwiedzimy Was za każdym razem jak tylko będziemy w Karpaczu!
Paulina - Londyn napisał/a 20 lutego 2019 o 11:50
Wybór restauracji był podyktowany opiniami w internecie i jesteśmy miłe zaskoczeni. Zamówione były flaczki, żurek i gulaszowa zdały egzamin na 5 . Mąż zamówił schabowego z jajkiem tez ok , corka sytego pieroga który wszystkim przypadł do gustu . Atmosfera w restautacji przyjemna Personel miły Polecam w 100%
Aneta - Gorzów wlkp napisał/a 24 stycznia 2019 o 17:33
Jedzenie pyszne. Godna polecenia zupa z ryb i owoców morza, a palce lizać żeberka. Jak będziemy następnym razem to z pewnością będziemy...
Gość - Poznań napisał/a 12 stycznia 2019 o 14:57
Jutro przyjeżdżamy do Karpacza i jednym z głównych punktów programu będzie właśnie restauracja u Petiego. Pyszne jedzonko i miła obsługa!!! Polecam! 🙂
Zbigniew Iskra - Kożuchów napisał/a 6 stycznia 2019 o 15:39
Za każdym razem gdy jesteśmy w Karpaczu, jemy w tej restauracji i nigdy nie wyszliśmy zawiedzeni. Pyszne jedzonko, super muzyka i co ważne profesjonalna, miła i bardzo kompetentna obsługa. Dziękujemy Wam i do następnego spotkania.
Agata i Piotrek - Leszno napisał/a 21 listopada 2018 o 19:46
Przyjeżdżamy do Was już od 15 lat i jest to jedyna restauracja w Karpaczu, do której chodzimy. Niezmiennie pyszne jedzenie (a próbowaliśmy już prawie wszystkich potraw), miła i przyjazna obsługa, dobra muzyka. W miniony weekend byliśmy ponownie - bardzo dobry delikatny pstrąg, sakwa drobiowa, przepyszna zupa z ryb i owoców morza, a próbowane przez nas po raz pierwszy kacze uda - kulinarny majstersztyk. Czapki z głów dla kucharza! Dobrze, że na piątkowy i sobotni wieczór mieliśmy rezerwację stolika - w niedzielę, nie wiedząc, o której zejdziemy z gór, przyszliśmy spontanicznie i niestety wolnego stolika nie było - co tylko potwierdza Wasze pierwsze miejsce w okolicy....:) Dziękujemy i do zobaczenia ponownie.
Barbara i Marian - Dortmund napisał/a 6 listopada 2018 o 14:58
U Petiego serwuja najlepsze Steki w Europie. Juz dzis,cieszymy sie na nastepny raz. Pozdrawiamy caly Team. B+M, z Dortmundu.

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021