Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 6394 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 6 394 reviews

  • Avatar Karolina Szmulewicz ★★★★★ rok temu
    Miałam przyjemność zjeść na miejscu - póki co na tarasie w związku z obostrzeniami. … czytaj
    Przede wszystkim restauracja jest pięknie położona i podczas oczekiwania na jedzenie jest gdzie się porozglądać.
    Dodatkowym plusem jest bardzo miła i pomocna obsługa 🙂 przez cały czas czuliśmy się zaopiekowani.
    Jedzenie czyli najważniejsza kwestia to prawdziwa bomba kaloryczna, której nawet przez chwilę nie żałowaliśmy.
    Zjadłam jeden z najlepszych smażonych camembertów w życiu, a ogromny pieróg wegetariański przytaszczylam do domu jeszcze na kolację. Crème brulé tak jak powinien był kremowy i wyrazisty, cukier miał świetny karmelowy posmak - pycha.
    Ceny bardzo przystępne i przyjemne - za taką ilość i jakość aż miło zapłacić.
    Na pewno wrócę i mocno polecam niezdecydowanym turystom.
    Ps: w menu fajnie jakby pojawiły się jeszcze chociaż ze dwie opcje wegetariańskie, ale to tylko taka moja sugestia, poza tym wszystko super
  • Avatar Weronika ★★★★★ 3 miesiące temu
    Przepyszne jedzenie w tak dobrym klimacie.. ❤️ Wrócimy tu jeszcze
  • Avatar Monika Ochla ★★★★★ 7 miesięcy temu
    Kochani to miejsce ukryte lecz lepiej nie dadzą Ci jeść niż Tu!Krewetek … czytaj lepszych nie jadłam , grzanki na ciepło w zestawie.Mąż zobaczył w stoliku obok żeberka i faktycznie strzał w 10💪Sałatka z kurczaka dla ludzi z celiakia, także knajpa dla Wszystkich.Koniecznie musicie tu być.Ps, najlepiej zadzwonić o rezerwacje stolika, powodzenia 😉
  • Avatar martyna mary ★★★★★ miesiąc temu
    Zdecydowanie najlepszy obiad jaki udało mi się zjeść w Karpaczu. Polecam … czytaj pierś z kurczaka ze szpinakiem i fetą oraz polędwiczki w sosie z zielonego pieprzu. Dodatkowy plus za profesjonalną obsługę, fajny taras oraz przyjemną muzykę.
  • Avatar Simon ★★★★★ 11 miesięcy temu
    Waren hier drei Tage in Folge abends zum Essen. Schönes Ambiente, super … czytaj leckeres Essen, faire Preise, nette Mitarbeiter... Die Kopfschmerzen am nächsten Morgen habe ich selber zu verschulden, der "Mad Dog" Drink ist aber auch super lecker und empfehlenswert!
  • Avatar Marcin Najzer ★★★★★ miesiąc temu
    Polecam Restauracje u Petiego.Jedzenie smaczne. Porcje duże.Czas oczekiwania … czytaj mógłby być nieco krótszy ale w ogólnym rozrachunku wszystko ok. Oceniam na 5 z minusem

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
299 wpisów.
Dorota Czerwony - Czaplinek napisał/a 5 listopada 2018 o 14:02
Przemiła obsługa super jedzenie na pewno do was zawitamy ponownie . Pozdrowienia dla całej ekipy.
Gość - Stargard napisał/a 15 października 2018 o 11:55
Najwspanialsze miejsce do odpoczynku i spotkania ze znajomymi w Karpaczu 🙂 , miła obsługa , jedzenie wspaniałe 🙂 Jeszcze 3 miesiące i znowu zawitamy 🙂
Gośćmaja - Pabianice napisał/a 17 sierpnia 2018 o 19:56
Super restauracja. Wszystkie dania pyszne..zupa rybna po prostu poezją .polecam gorąco..każda wizyta w Karpaczu to przede wszystkim ta restauracja
Grzegorz - Sosnowiec napisał/a 7 sierpnia 2018 o 10:24
Kacze uda, żeberka,polędwiczki palce lizać,super miła obsługa,polecamy
Gość - karpacz napisał/a 23 lipca 2018 o 12:11
Słabo oznakowany dojazd. Niestety nie trafiliśmy. Żałujemy, bo opinie zachęcające. Trafiliśmy za to do "Niebo w gębie", lokal ładny, obsługa miła, ale jedzenie FATALNE. Placek z gulaszem w skali 1 do 10 = 1, schabowy w skali 1 do 10 = 1. Poszli na ilość nie na jakość. A przecież nie o to chodzi. Nie polecam. Odpowiedź:Szanowni Państwo, inne restauracje posiadają swoje witryny internetowe lub zakładki na portalach typu TripAdvisor - księga Gości restauracji U Petiego nie jest miejscem na tego typu wpisy...
Hubert z rodziną - Choszczno napisał/a 12 lipca 2018 o 11:57
Najlepsze żeberka jakie jedliśmy. Polędwiczki i rosół dla dzieci tak dobry że wszystko zniknęło. A żeberka mega pyszne. Godne polecenia
Kamil - Łódź napisał/a 5 lipca 2018 o 08:00
Polecam dla małych i dla dużych. Cała rodzina wyszła z uśmiechami na twarzy i pełnymi brzuchami. Nawet moja żona - a to sztuka.
Gość - Szczecin napisał/a 26 czerwca 2018 o 23:28
Zamówiony filet w sosie kurkowym i placek po węgiersku. Sos kurkowy jakiś beszamelowaty, o smaku kostki rosolowej, gulasz do płacą nie dość, że jakaś dziwna kompozycja przypraw, to słooony jak diabli! Nie widzę sensu powtornej wizyty. Lepiej kupić parówki w pobliskiej biedronce!
Justyna - Radom napisał/a 28 maja 2018 o 22:11
Polecam wołowinę!!! Red Angus, Ribeye, Black Angus Trochę drogo, acz warto!
Janusz - Gostynin napisał/a 2 maja 2018 o 05:40
Restauracja godna polecenia. Miła, profesjonalna obsługa i pyszne jedzenie. Bardzo duże porcje za niską cenę. Karpacz, 23.04.2018
Waldemar - Augsburg napisał/a 3 kwietnia 2018 o 12:02
Wspaniala kuchnia, mila obsluga, polecamy!!. A sami wrocimy tu napewno.
Dziewczyny - Legnica napisał/a 1 marca 2018 o 11:24
Restauracja u Petiego - Najlepsze ferie ever – Jedzenie trunki towarzystwo znaczy Załoga znaczy w szczególności… sami wiecie Kto:) - Normalnie 7heaven:)
Monika - Poznań napisał/a 17 lutego 2018 o 10:54
Restauracja godna polecenia. Miła, profesjonalna obsługa i pyszne jedzenie. Każdego roku będąc w Karpaczu, obowiązkowo zatrzymujemy się u Petiego 🙂
Dziewczyny - Legnica napisał/a 8 lutego 2018 o 12:42
Lody kokosowe z białą czekoladą uwielbiam:) Mamy nadzieje, że jak przyjedziemy jeszcze będą:)
Dorka i Paweł - Wrocław napisał/a 5 lutego 2018 o 12:05
Do restauracji „ U Petiego” trafiliśmy tuż przed zamknięciem wygłodzeni całodziennym marszem po górach. Mimo to, że było późno personel przywitał nas z uśmiechem a podane jedzenie było doprawdy fantastyczne. Duże porcje , wszystko z wysokiej półki łącznie z dekoracją talerza i świeżymi warzywami .Szczególnie polecam drobiową sakwę za szpinakiem i fetą oraz suma afrykańskiego przy którego konsumowaniu mój ukochany mruczał pod nosem z zadowolenia. Dania były bardzo smaczne i mistrzowsko doprawione mieszanką ziół i przypraw .Serdecznie polecam z pewnością „U Petiego” będzie obowiązkowym punktem przy następnej naszej wizycie w Karpaczu 🙂
Dziewczyny - Legnica napisał/a 2 lutego 2018 o 10:06
Ale tak się nie robi… no i co mamy teraz zrobić hmm...wybrać doskonałą rozkosz, czy pyszności Dona, któremu się przecież nie odmawia 🙂
Dziewczyny - Legnica napisał/a 29 stycznia 2018 o 08:49
Kacze uda to najlepsze danie na świecie. Przyznajemy szczerze i bez bicia, że podbiły nasze serca bardziej niż pierś z kaczki barbarie:) Brawo dla Kucharza i czapki z głów. A deser lodowy to idealne połączenie słodyczy z owocowym orzeźwieniem. Po prostu Ambrozja:)
Rafał - okolice Milicza napisał/a 19 stycznia 2018 o 10:16
Jedzenie wyśmienite, super klimat. To będzie obowiązkowy przystanek podczas pobytu w Karpaczu. Szczerze polecam?
Ania - Płock napisał/a 12 stycznia 2018 o 14:38
Super jedzenie, miła obsługa, fajny klimat. Zawsze gdy jestem w Karpaczu odwiedzam ten lokal.
Orzech - Prochowice napisał/a 8 stycznia 2018 o 22:04
Żurek w chlebie pierwsza klasa , od lat nasz obowiązkowy przystanek podczas pobytu w Karpaczu .
Legnica - Dziewczyny napisał/a 8 stycznia 2018 o 13:00
Wszystko co Załoga Restauracji u Petiego napisała nt. Suma afrykańskiego oraz Pikantnych żeberek J.Daniel's – z zachwytem potwierdzamy. To rozkosz dla podniebienia wręcz niezapomniane doznania kulinarne i nie tylko:) Gratulujemy:)
Dziewczyny - Legnica napisał/a 5 stycznia 2018 o 11:15
Opisy w zakładce Aktualności są tak poetycko zachęcające, że tylko przyjechać i jeść i pić:) Pięknie:)
Dziewczyna, od pana cotty 😀 - Wrocław napisał/a 2 stycznia 2018 o 11:00
Strasznie chciałam podziękować przesympatycznej kelnerce, która miała okazję nas obsługiwać 31 stycznia. Poprawiłaś nam humor na resztę dnia. Chciałam strasznie dać ci "napiwek" ale nie miałam jak. Oby więcej takich ludzi!
Dziewczyny - Legnica napisał/a 2 stycznia 2018 o 09:34
Nowe menu - Pierś z kaczki barbarie - tak delikatna, soczysta i zmysłowo aromatyczna, że rozpływa się w ustach. Słodycz sosu dopełnia przyjemność jedzenia. Najlepsza kaczka jaką jadłyśmy:)
Dziewczyny - Legnica napisał/a 4 grudnia 2017 o 11:51
Jedzenie przepyszne, Ekipa Najlepsza a drinki tak bajecznie dobre, że wymiatają:):):) Zachwycone stałe bywalczynie:) Restauracja Jedyna W Swoim Rodzaju:)
Rafał - Kraków napisał/a 29 listopada 2017 o 21:12
nie ważne czy zima czy lato zawsze z przyjemnością tam wracamy bo wyśmienita kuchnia i bardzo dobry personel plus proste ludzkie klimaty tworzą wizytę którą się pamięta
Beata - Przemyśl napisał/a 24 listopada 2017 o 15:35
Byłam w Karpaczu na urlopie do tej restauracji przyszłam z polecenia. Bardzo mi tu odpowiadało! Do tego stopnia ze z chęcią tu wracałam wraz ze mna moi znajomi. Obsługa bardzo miła, jedzenie przepyszne ceny przystępne! Co najważniejsze wszyscy wyszło pelni! Gdy będę do Karpacza zaglądać to na pewno tu wrócę ! Bo warto !!! Dziekujemy
Gość - Wolsztyn napisał/a 16 listopada 2017 o 19:44
Wszystko smaczne tylko bardzo drogo- za obiad dla 3 osób wyszlo 120 zl . Będąc nad morzem placilismy góra 90 zl i wszyscy byli syci
Marek Wiola - Strzelin napisał/a 14 listopada 2017 o 17:49
Zawsze tu będziemy wracać najlepsza restauracja i obsługa
Gość - Głogów napisał/a 22 września 2017 o 18:07
Super! Bardzo dobre jedzonko. Palce lizać 🙂

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021