Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 7848 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 7 848 reviews

  • Avatar GoJo ★★★★★ a week ago
    This place was top notch. Really cozy atmosphere, amazing food and great … czytaj service! Miranda was our server and she made the experience even better for us. She made perfect recommendations and was very patient. We started with Goulash soup which we asked to be served in bread bowl and that was no problem. Then we had the large meat dumpling and the whole trout. Everything was absolutely delicious. The price was affordable for such high quality food and service. Highly recommend.
  • Avatar The Clarhens ★★★★★ 6 months ago
    Amazing food! I loved the pork pierogi very cheesy and tasty 🥰
  • Avatar Claudiu Isar ★★★★★ a year ago
    Very good food. Very friendly staff, nice atmosphere. Ribs and dumpling … czytaj were delicious
  • Avatar Jaromír Laibl ★★★★★ 8 miesięcy temu
    Perfect staff 🖐 nice place ⛰️ delicious meal 🍤🥩
  • Avatar Anna Tracewska ★★★★★ 8 miesięcy temu
    The restaurant is absolutely delightful! I was there with my family, the … czytaj salad was delicious (even the kids ate it! which, trust me, is an unlikely event). Other dishes were perfect, too. I would certainly tip the wonderful service, but you need to have either cash or a plastic card (not your phone or watch) in order to do that - so take it before coming here, because you would definitely like to tip them after being served 🙂
  • Avatar Lucas Pepino ★★★★★ 4 miesiące temu
    This place is amazing!
    The food and the service are outstanding! They are
    … czytaj pet friendly, the waiters are very friendly and make the experience be memorable!
    I recommend to everyone!

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
312 wpisów.
Aga - Łódź napisał/a 12 lipca 2019 o 08:03
Fantastyczna kuchnia, fantastyczna obsługa, fantastyczna atmosfera. Żeberka cudo, udka z kaczki rewelacja. I co dla nas ważne, nawet nasz pies czuł się jak u siebie. To nasz numer jeden w Karpaczu.
Kasia - Tuchola napisał/a 7 lipca 2019 o 08:35
Polecam. Steki na światowym poziomie. Luźna atmosfera.
Gość - skoki napisał/a 15 czerwca 2019 o 15:01
Karpacz -cudowne miasto.-ALE RESTAURACJA u PETIEGO - TO TA PRZYSŁOWIOWA WISIENKA NA TORCIE DLA KAŻDE COŚ DOBREGO( bardzo dobrego) OBSŁUGA PERFEKT, DANIA SMACZNE,PERSONEL JAK W HOTELU ****** Kolejne wakacje -KARPACZ..DLACZEGO A NO DLA PETIEGO... ZAKOPIEC NIECH SIĘ UCZY... DO ZOBACZENIA W LIPCU!!!! POZDROWIENIA DLA SZEFA KUCHNI. STALI GOŚCIE ZE SKOKÓW..
Justyna i Sebastian - Środa Śląska napisał/a 2 kwietnia 2019 o 19:17
Jedzenie - 10 Atmosfera - 10 Lokalizacja - 10 Obsługa - 10 Lokal godny polecenia!
Gość Agnieszka - napisał/a 26 marca 2019 o 10:45
Czy w związku z zachecajacym opisem napicia sie u Was na nowym tarasie piwka , będzie jakieś kraftowe ? Pszeniczne jakas IPA? Tego trochę brakuje do tych steków...
Ania - Głogów napisał/a 10 marca 2019 o 13:59
Pysznie i klimatycznie. Warto jednak pomyśleć o znakach, jak trafić do Was? bo sporo czasu i nerwów kosztowało odnalezienie miejsca. Byliśmy 2 lata temu, nie wiem czy trafilabym drugi raz, a z pewnością chciałabym znowu coś u Was zjeść, bo warto.
Ania i Damian - Częstochowa napisał/a 23 lutego 2019 o 18:46
Byliśmy całą rodzinką w Karpaczu przez kilka dni i codziennie chodziliśmy do Was na kolacje. Wszystko czego sprobówalismy było wprost fantastyczne! Jedna z najlepszych restauracji w jakiej byliśmy. Zupa z owoców morza przeszła moje najśmielsze oczekiwania, a moje Kochanie było zachwycone stekiem i żeberkami? Nasze dziewczynki zakochały się w rosole i w pomidorówce. Odwiedzimy Was za każdym razem jak tylko będziemy w Karpaczu!
Paulina - Londyn napisał/a 20 lutego 2019 o 11:50
Wybór restauracji był podyktowany opiniami w internecie i jesteśmy miłe zaskoczeni. Zamówione były flaczki, żurek i gulaszowa zdały egzamin na 5 . Mąż zamówił schabowego z jajkiem tez ok , corka sytego pieroga który wszystkim przypadł do gustu . Atmosfera w restautacji przyjemna Personel miły Polecam w 100%
Aneta - Gorzów wlkp napisał/a 24 stycznia 2019 o 17:33
Jedzenie pyszne. Godna polecenia zupa z ryb i owoców morza, a palce lizać żeberka. Jak będziemy następnym razem to z pewnością będziemy...
Gość - Poznań napisał/a 12 stycznia 2019 o 14:57
Jutro przyjeżdżamy do Karpacza i jednym z głównych punktów programu będzie właśnie restauracja u Petiego. Pyszne jedzonko i miła obsługa!!! Polecam! 🙂
Zbigniew Iskra - Kożuchów napisał/a 6 stycznia 2019 o 15:39
Za każdym razem gdy jesteśmy w Karpaczu, jemy w tej restauracji i nigdy nie wyszliśmy zawiedzeni. Pyszne jedzonko, super muzyka i co ważne profesjonalna, miła i bardzo kompetentna obsługa. Dziękujemy Wam i do następnego spotkania.
Agata i Piotrek - Leszno napisał/a 21 listopada 2018 o 19:46
Przyjeżdżamy do Was już od 15 lat i jest to jedyna restauracja w Karpaczu, do której chodzimy. Niezmiennie pyszne jedzenie (a próbowaliśmy już prawie wszystkich potraw), miła i przyjazna obsługa, dobra muzyka. W miniony weekend byliśmy ponownie - bardzo dobry delikatny pstrąg, sakwa drobiowa, przepyszna zupa z ryb i owoców morza, a próbowane przez nas po raz pierwszy kacze uda - kulinarny majstersztyk. Czapki z głów dla kucharza! Dobrze, że na piątkowy i sobotni wieczór mieliśmy rezerwację stolika - w niedzielę, nie wiedząc, o której zejdziemy z gór, przyszliśmy spontanicznie i niestety wolnego stolika nie było - co tylko potwierdza Wasze pierwsze miejsce w okolicy....:) Dziękujemy i do zobaczenia ponownie.
Barbara i Marian - Dortmund napisał/a 6 listopada 2018 o 14:58
U Petiego serwuja najlepsze Steki w Europie. Juz dzis,cieszymy sie na nastepny raz. Pozdrawiamy caly Team. B+M, z Dortmundu.
Dorota Czerwony - Czaplinek napisał/a 5 listopada 2018 o 14:02
Przemiła obsługa super jedzenie na pewno do was zawitamy ponownie . Pozdrowienia dla całej ekipy.
Gość - Stargard napisał/a 15 października 2018 o 11:55
Najwspanialsze miejsce do odpoczynku i spotkania ze znajomymi w Karpaczu 🙂 , miła obsługa , jedzenie wspaniałe 🙂 Jeszcze 3 miesiące i znowu zawitamy 🙂
Gośćmaja - Pabianice napisał/a 17 sierpnia 2018 o 19:56
Super restauracja. Wszystkie dania pyszne..zupa rybna po prostu poezją .polecam gorąco..każda wizyta w Karpaczu to przede wszystkim ta restauracja
Grzegorz - Sosnowiec napisał/a 7 sierpnia 2018 o 10:24
Kacze uda, żeberka,polędwiczki palce lizać,super miła obsługa,polecamy
Gość - karpacz napisał/a 23 lipca 2018 o 12:11
Słabo oznakowany dojazd. Niestety nie trafiliśmy. Żałujemy, bo opinie zachęcające. Trafiliśmy za to do "Niebo w gębie", lokal ładny, obsługa miła, ale jedzenie FATALNE. Placek z gulaszem w skali 1 do 10 = 1, schabowy w skali 1 do 10 = 1. Poszli na ilość nie na jakość. A przecież nie o to chodzi. Nie polecam. Odpowiedź:Szanowni Państwo, inne restauracje posiadają swoje witryny internetowe lub zakładki na portalach typu TripAdvisor - księga Gości restauracji U Petiego nie jest miejscem na tego typu wpisy...
Hubert z rodziną - Choszczno napisał/a 12 lipca 2018 o 11:57
Najlepsze żeberka jakie jedliśmy. Polędwiczki i rosół dla dzieci tak dobry że wszystko zniknęło. A żeberka mega pyszne. Godne polecenia
Kamil - Łódź napisał/a 5 lipca 2018 o 08:00
Polecam dla małych i dla dużych. Cała rodzina wyszła z uśmiechami na twarzy i pełnymi brzuchami. Nawet moja żona - a to sztuka.
Gość - Szczecin napisał/a 26 czerwca 2018 o 23:28
Zamówiony filet w sosie kurkowym i placek po węgiersku. Sos kurkowy jakiś beszamelowaty, o smaku kostki rosolowej, gulasz do płacą nie dość, że jakaś dziwna kompozycja przypraw, to słooony jak diabli! Nie widzę sensu powtornej wizyty. Lepiej kupić parówki w pobliskiej biedronce!
Justyna - Radom napisał/a 28 maja 2018 o 22:11
Polecam wołowinę!!! Red Angus, Ribeye, Black Angus Trochę drogo, acz warto!
Janusz - Gostynin napisał/a 2 maja 2018 o 05:40
Restauracja godna polecenia. Miła, profesjonalna obsługa i pyszne jedzenie. Bardzo duże porcje za niską cenę. Karpacz, 23.04.2018
Waldemar - Augsburg napisał/a 3 kwietnia 2018 o 12:02
Wspaniala kuchnia, mila obsluga, polecamy!!. A sami wrocimy tu napewno.
Dziewczyny - Legnica napisał/a 1 marca 2018 o 11:24
Restauracja u Petiego - Najlepsze ferie ever – Jedzenie trunki towarzystwo znaczy Załoga znaczy w szczególności… sami wiecie Kto:) - Normalnie 7heaven:)
Monika - Poznań napisał/a 17 lutego 2018 o 10:54
Restauracja godna polecenia. Miła, profesjonalna obsługa i pyszne jedzenie. Każdego roku będąc w Karpaczu, obowiązkowo zatrzymujemy się u Petiego 🙂
Dziewczyny - Legnica napisał/a 8 lutego 2018 o 12:42
Lody kokosowe z białą czekoladą uwielbiam:) Mamy nadzieje, że jak przyjedziemy jeszcze będą:)
Dorka i Paweł - Wrocław napisał/a 5 lutego 2018 o 12:05
Do restauracji „ U Petiego” trafiliśmy tuż przed zamknięciem wygłodzeni całodziennym marszem po górach. Mimo to, że było późno personel przywitał nas z uśmiechem a podane jedzenie było doprawdy fantastyczne. Duże porcje , wszystko z wysokiej półki łącznie z dekoracją talerza i świeżymi warzywami .Szczególnie polecam drobiową sakwę za szpinakiem i fetą oraz suma afrykańskiego przy którego konsumowaniu mój ukochany mruczał pod nosem z zadowolenia. Dania były bardzo smaczne i mistrzowsko doprawione mieszanką ziół i przypraw .Serdecznie polecam z pewnością „U Petiego” będzie obowiązkowym punktem przy następnej naszej wizycie w Karpaczu 🙂
Dziewczyny - Legnica napisał/a 2 lutego 2018 o 10:06
Ale tak się nie robi… no i co mamy teraz zrobić hmm...wybrać doskonałą rozkosz, czy pyszności Dona, któremu się przecież nie odmawia 🙂
Dziewczyny - Legnica napisał/a 29 stycznia 2018 o 08:49
Kacze uda to najlepsze danie na świecie. Przyznajemy szczerze i bez bicia, że podbiły nasze serca bardziej niż pierś z kaczki barbarie:) Brawo dla Kucharza i czapki z głów. A deser lodowy to idealne połączenie słodyczy z owocowym orzeźwieniem. Po prostu Ambrozja:)

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021
Rezerwacje: tel. 75 64 39 220