Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 5616 osób ze śrenią oceną aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 5 616 reviews

  • Avatar Angelika Smolarek-Łuszczek ★★★★★ w ostatnim tygodniu
    Lata lecą, A my wciąż wracamy do tego samego miejsca. 🙂
    Dziś wyjątkowo, bo z naszym psiakiem.
    Menu jak
    … czytaj zawsze wspaniałe, grzaniec grzał, a wszystko inne smakowało aż nadto.
    Ja miałam filet z sosem kurkowym, A mój luby na słodko w płatkach migdałowych- obłęd!!! 🙂
    Dziękujemy i na pewno znów wrócimy ❤
    Edit 23.10.2021: znów trafiliśmy do Petiego, żeberka są tak samo smaczne jak za każdym razem! Kaczka w sosie piękna, różowa, bardzo aromatyczna. Ale żeberka... Nigdy i nigdzie takich nie jedliśmy. Jesteśmy w Was zakochani i powracamy już kolejny rok!
  • Avatar Mateusz Z. ★★★★★ 3 tygodni temu
    Wspaniałe jedzenie w nieoczywistym miejscu. Piękny widok z góry na okolice.
  • Avatar Jerzy Budziak ★★★★★ 3 tygodni temu
    Pyszne jedzenie, porcje którymi można się najeść, mila obsługa.
  • Avatar D K ★★★★★ 3 tygodni temu
    Niesamowicie miła obsługa kelnerska.Jedzenie palce lizać.Wszystko bardzo dostojnie podane.Duże porcje.Muzyka … czytaj pierwsza klasa.Polecam każdemu turyście! 😀
  • Avatar Mariusz Wiśniewski ★★★★★ 3 tygodni temu
    Jedzenie bardzo dobre i ładnie podane, kucharz ewidentnie zna się na swojej pracy. Jedynie wystrój już … czytaj trochę przestarzały, przydałby się remont.
  • Avatar Beata Cieślak ★★★★★ 4 tygodni temu
    Bardzo smaczne jedzenie, ładnie podane. Miła obsługa.

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
291 wpisów.
Justyna - Radom napisał/a 28 maja 2018 o 22:11
Polecam wołowinę!!! Red Angus, Ribeye, Black Angus Trochę drogo, acz warto!
Janusz - Gostynin napisał/a 2 maja 2018 o 05:40
Restauracja godna polecenia. Miła, profesjonalna obsługa i pyszne jedzenie. Bardzo duże porcje za niską cenę. Karpacz, 23.04.2018
Waldemar - Augsburg napisał/a 3 kwietnia 2018 o 12:02
Wspaniala kuchnia, mila obsluga, polecamy!!. A sami wrocimy tu napewno.
Dziewczyny - Legnica napisał/a 1 marca 2018 o 11:24
Restauracja u Petiego - Najlepsze ferie ever – Jedzenie trunki towarzystwo znaczy Załoga znaczy w szczególności… sami wiecie Kto:) - Normalnie 7heaven:)
Monika - Poznań napisał/a 17 lutego 2018 o 10:54
Restauracja godna polecenia. Miła, profesjonalna obsługa i pyszne jedzenie. Każdego roku będąc w Karpaczu, obowiązkowo zatrzymujemy się u Petiego 🙂
Dziewczyny - Legnica napisał/a 8 lutego 2018 o 12:42
Lody kokosowe z białą czekoladą uwielbiam:) Mamy nadzieje, że jak przyjedziemy jeszcze będą:)
Dorka i Paweł - Wrocław napisał/a 5 lutego 2018 o 12:05
Do restauracji „ U Petiego” trafiliśmy tuż przed zamknięciem wygłodzeni całodziennym marszem po górach. Mimo to, że było późno personel przywitał nas z uśmiechem a podane jedzenie było doprawdy fantastyczne. Duże porcje , wszystko z wysokiej półki łącznie z dekoracją talerza i świeżymi warzywami .Szczególnie polecam drobiową sakwę za szpinakiem i fetą oraz suma afrykańskiego przy którego konsumowaniu mój ukochany mruczał pod nosem z zadowolenia. Dania były bardzo smaczne i mistrzowsko doprawione mieszanką ziół i przypraw .Serdecznie polecam z pewnością „U Petiego” będzie obowiązkowym punktem przy następnej naszej wizycie w Karpaczu 🙂
Dziewczyny - Legnica napisał/a 2 lutego 2018 o 10:06
Ale tak się nie robi… no i co mamy teraz zrobić hmm...wybrać doskonałą rozkosz, czy pyszności Dona, któremu się przecież nie odmawia 🙂
Dziewczyny - Legnica napisał/a 29 stycznia 2018 o 08:49
Kacze uda to najlepsze danie na świecie. Przyznajemy szczerze i bez bicia, że podbiły nasze serca bardziej niż pierś z kaczki barbarie:) Brawo dla Kucharza i czapki z głów. A deser lodowy to idealne połączenie słodyczy z owocowym orzeźwieniem. Po prostu Ambrozja:)
Rafał - okolice Milicza napisał/a 19 stycznia 2018 o 10:16
Jedzenie wyśmienite, super klimat. To będzie obowiązkowy przystanek podczas pobytu w Karpaczu. Szczerze polecam?
Ania - Płock napisał/a 12 stycznia 2018 o 14:38
Super jedzenie, miła obsługa, fajny klimat. Zawsze gdy jestem w Karpaczu odwiedzam ten lokal.
Orzech - Prochowice napisał/a 8 stycznia 2018 o 22:04
Żurek w chlebie pierwsza klasa , od lat nasz obowiązkowy przystanek podczas pobytu w Karpaczu .
Legnica - Dziewczyny napisał/a 8 stycznia 2018 o 13:00
Wszystko co Załoga Restauracji u Petiego napisała nt. Suma afrykańskiego oraz Pikantnych żeberek J.Daniel's – z zachwytem potwierdzamy. To rozkosz dla podniebienia wręcz niezapomniane doznania kulinarne i nie tylko:) Gratulujemy:)
Dziewczyny - Legnica napisał/a 5 stycznia 2018 o 11:15
Opisy w zakładce Aktualności są tak poetycko zachęcające, że tylko przyjechać i jeść i pić:) Pięknie:)
Dziewczyna, od pana cotty 😀 - Wrocław napisał/a 2 stycznia 2018 o 11:00
Strasznie chciałam podziękować przesympatycznej kelnerce, która miała okazję nas obsługiwać 31 stycznia. Poprawiłaś nam humor na resztę dnia. Chciałam strasznie dać ci "napiwek" ale nie miałam jak. Oby więcej takich ludzi!
Dziewczyny - Legnica napisał/a 2 stycznia 2018 o 09:34
Nowe menu - Pierś z kaczki barbarie - tak delikatna, soczysta i zmysłowo aromatyczna, że rozpływa się w ustach. Słodycz sosu dopełnia przyjemność jedzenia. Najlepsza kaczka jaką jadłyśmy:)
Dziewczyny - Legnica napisał/a 4 grudnia 2017 o 11:51
Jedzenie przepyszne, Ekipa Najlepsza a drinki tak bajecznie dobre, że wymiatają:):):) Zachwycone stałe bywalczynie:) Restauracja Jedyna W Swoim Rodzaju:)
Rafał - Kraków napisał/a 29 listopada 2017 o 21:12
nie ważne czy zima czy lato zawsze z przyjemnością tam wracamy bo wyśmienita kuchnia i bardzo dobry personel plus proste ludzkie klimaty tworzą wizytę którą się pamięta
Beata - Przemyśl napisał/a 24 listopada 2017 o 15:35
Byłam w Karpaczu na urlopie do tej restauracji przyszłam z polecenia. Bardzo mi tu odpowiadało! Do tego stopnia ze z chęcią tu wracałam wraz ze mna moi znajomi. Obsługa bardzo miła, jedzenie przepyszne ceny przystępne! Co najważniejsze wszyscy wyszło pelni! Gdy będę do Karpacza zaglądać to na pewno tu wrócę ! Bo warto !!! Dziekujemy
Gość - Wolsztyn napisał/a 16 listopada 2017 o 19:44
Wszystko smaczne tylko bardzo drogo- za obiad dla 3 osób wyszlo 120 zl . Będąc nad morzem placilismy góra 90 zl i wszyscy byli syci
Marek Wiola - Strzelin napisał/a 14 listopada 2017 o 17:49
Zawsze tu będziemy wracać najlepsza restauracja i obsługa
Gość - Głogów napisał/a 22 września 2017 o 18:07
Super! Bardzo dobre jedzonko. Palce lizać 🙂
adison - lubin napisał/a 19 września 2017 o 09:12
Takie dobre ze aż się pitol trzęsie
wariat - Polkowice napisał/a 17 września 2017 o 18:20
A bym se ojebal takiego pieroga
Gość - Luboń napisał/a 5 września 2017 o 15:01
Kierując się opiniami trafiłem do tego przybytku reklamującego się hasłem ,, karmimy koncertowo". Rzeczywiście tak koncertowo spartolic schabowego to trzeba umieć. Panierka blada i gumowata, smażony na podłym tłuszczu, przykryty sadzonymi jajami, nie wiem skąd to połączenie? Salatka z lodowej dobra i świeża, ale do kotleta średnio pasuje, a wyboru nie było...Żona zadowolona z grillowanej piersi, obsługa szybka i uśmiechnięta.Może zły wybór dania, bo klient obok jadł żeberko i wyglądało zacnie.
Gość - Konin napisał/a 30 sierpnia 2017 o 13:02
Placki ziemiaczane tragiczne smażone na statym oleju, zupa gulaszowa jadalna, aczkolwiek bardzo przeciètna, podana z przypieczonym tostem chleba pszennego, sos czosnkowy, kwaśny...
Dziewczyny - Legnica napisał/a 23 sierpnia 2017 o 10:49
NAJLEPSZA RESTAURACJA NA ŚWIECIE:) Uściski i buziaki od stolika numer 2:):)
Darek - Piła napisał/a 16 sierpnia 2017 o 12:50
Jedzenie pyszne obsługa super polecam
Gość - Zielona napisał/a 15 sierpnia 2017 o 14:21
Obsługa niekompetentna. Nie wszyscy klienci traktowani są równorzednie. Rozczarowanie
Staszek - Legnica napisał/a 13 sierpnia 2017 o 16:12
Polecam. Naprawdę koncertowo karmią,pyszne duże porcje i w rozsądnych cenach.

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021