Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 6394 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 6 394 reviews

  • Avatar mirek 69. ★★★★★ 4 miesiące temu
    Bardzo smacznie,wszystko swieżutkie i pachnące 🙂Fajny klimatyczny lokal … czytaj z dobrą muzyką i miła obsługą.Przed nim spory taras że stołami.Jedynie auto trzeba zostawić gdzieś dalej ale to nie ujmuje dla mnie wysokiej oceny.Serdecznie polecam 👍👍
  • Avatar Patryk Kaczmarek ★★★★★ 3 miesiące temu
    Najlepsze jedzenie jakie jadłem. Bardzo dobre zupy. Żeberka wyśmienite. … czytaj Pieróg był ok, jeśli ktoś lubi dużo sera. Podczas 7 dniowego pobytu w Karpaczu byliśmy tam całą rodziną 4 razy. Ceny są ok jak na Karpacz. Za ok 300 zł, 5 osób wychodziło objedzonych i opitych pod sam kurek. Bardzo miło można spędzić tutaj czas po całodniowym szaleństwie na stoku. Uwaga: stolik należy rezerwować wcześniej, bo sala zawsze pełna w godzinach obiadu/kolacji.Polecam!
  • Avatar Maciej ★★★★★ rok temu
    Pyszne jedzenie, najlepsze żeberka jakie do tej pory jadłem. Porcje duże, … czytaj ceny odpowiednie. Obsługa przemiła i bardzo pomocna. Dałbym 6 gdyby było można.
  • Avatar Simon ★★★★★ 11 miesięcy temu
    Waren hier drei Tage in Folge abends zum Essen. Schönes Ambiente, super … czytaj leckeres Essen, faire Preise, nette Mitarbeiter... Die Kopfschmerzen am nächsten Morgen habe ich selber zu verschulden, der "Mad Dog" Drink ist aber auch super lecker und empfehlenswert!
  • Avatar Kasia Kabat ★★★★★ 8 miesięcy temu
    Od dwóch lat odwiedzamy Petiego. Zamawialiśmy jedzonko na wynos przez kilka … czytaj dni. Oczywiście zacząć trzeba od bardzo miłej i pomocnej obsługi która odbierała każdy telefon , po przyjęciu zamówienia zawsze obsługa podawała informacje w jakim czasie przygotuje dania i kiedy można odebrać. Wszystko na czas sprawnie bardzo miło. Dania zapakowane bardzo starannie , wszystko smaczne brzuchy całej naszej czwórki pełne. Zamawialiśmy duzo od zup przez pierogi po dania mięsne i sałatki. Dziękujemy za koncertowe karmienie 👍👌
  • Avatar Magdalena Wróbel ★★★★★ rok temu
    Fenomenalne miejsce, serwujące ZNAKOMITE dania ze składników wysokiej jakości. … czytaj Świetnie zrobiony łosoś z pieca, niesamowite żeberka J.Daniel's, całkiem niezłe polędwiczki wieprzowe i bardzo dobry pstrąg - te dania mieliśmy okazję zjeść, było pysznie. Jedyna uwaga jaką mam dotyczy różnicy w sałacie, serwowanej jako dodatek. Za pierwszym razem była perfekcyjnie doprawiona, dokładnie wymieszana z sosem i posypana pestkami dyni. Za drugim razem trafiła nam się ledwo muśnięta sosem, wręcz sucha i bez pestek. Natomiast cała reszta bez zarzutu, łącznie z lokalizacją i błyskawicznie reagującą obsługą. Chętnie do Was wrócimy przy najbliższej wizycie w Karpaczu. 🙂

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
299 wpisów.
Monika i Kamil - Moszczenica napisał/a 20 stycznia 2017 o 13:38
Fantastyczne jedzenie i umiarkowane ceny. Najlepszą recenzję wystawiły nasze dzieci...gdyż bardzo rzadko zdarza się, aby z ich talerzyków zniknęło dosłownie wszystko... Z naszych zresztą również...Z pewnością jeszcze tu wrócimy.
Gość - Wrocław napisał/a 15 stycznia 2017 o 15:23
Gdzie dobrze zjeść w Karpaczu? Tylko restauracja U Petiego - najlepsze żeberka na świecie.
Paulina - Międzyzdroje napisał/a 12 stycznia 2017 o 19:10
Jedzenie pyszne,miła obsługa. Polecam
Gość - napisał/a 1 stycznia 2017 o 21:25
Jedzenie bardzo pyszne. Polecam turyści z krotoszyna.
Rafał turysta - Kraków napisał/a 1 stycznia 2017 o 19:39
ujmę to krótko ,prosto i doskonale oto wizytówka tej kameralnej knajpy w Karpaczu tu czujesz się jak gość a nie skazany na olewkę i brak szacunku
Kamil - Świebodzin napisał/a 28 grudnia 2016 o 15:53
Jedzenie pysze miejsce cudowne. 🙂 29. stycznia znów Karpacz na pewno zawitamy i to nie raz 😉
Marta i Carlos - Weinheim napisał/a 10 grudnia 2016 o 18:58
Byliśmy trzy razy dzień po dniu. Jedzenie jak u mamy. Żurek pierwsza klasa, papu że aż palce lizać. Żeberka, niebo w gębie. Obsługa na 6+. W kwietniu znów Was odwiedzimy.
Gość - Wrocław napisał/a 9 grudnia 2016 o 14:32
Jedzenie pyszne. Polecam. Pierwszy raz pisze taka opinie a robię to bo naprawdę warto tu przyjść.
Gość - Dolnośląskie napisał/a 7 listopada 2016 o 18:34
Jedzenie jak jedzenie Tatar tyłka nie urywa jadałem o wiele lepsze ale za to alkohol to tyłek urywa a zwłaszcza jego cena Kelner cwaniaczek nie uprzedził i przynosił wodkę za jedyne 250 zeta za flaszkę Proponuję omijać szerokim łukiem tę knajpę bo cwaniactwo tam nie ma granic Nie podajemy i nigdy nie serwowaliśmy Tatara. Nie posiadamy w karcie alkoholu za 250zł. Wnioskujemy, że wpis dotyczy innej restauracji :)Kłaniamy się nisko, Restauracja U Petiego w Karpaczu
Gość - Sosnowiec napisał/a 6 listopada 2016 o 11:04
Super jedzenie, smaczne i w dobrej cenie.
Andrzej - Sopot napisał/a 16 września 2016 o 22:20
Rewelacja Rewelacja Rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość - karpacz napisał/a 16 września 2016 o 11:24
niech wrócą szyszeczki do piwa! 🙂 prosze, prosze, prosze!
Patrycja - Elbląg napisał/a 7 września 2016 o 19:23
Jedno z fajniejszych miejsc na uboczu, w kameralnym klimacie a jednocześnie na wyciągnięcie ręki 🙂 blisko toru saneczkowego i pięknej zielonej latem trawy 🙂 obsługa bardzo zręczna, odwiedziliśmy lokal kilka razy ze względu na atmosferę i klimatyczny taras. Polecam pieróg sycący 🙂 brak jedynie lokalnego piwka. Bardzo miło wspomniamy Panią Dorotę, która nas obsługiwała, oraz Pana Michała. Dziękuję i polecam!
kasia i michal - pruszcz gdanski napisał/a 6 września 2016 o 17:32
Super jedzenie. Jadłam żurek maż schabowy razy dwa. Świetne drinki, mila obsluga? duże porcje, serdecznie polecamy wg nas najlepsze jedzenie w Karpaczu a do tego ta muzyka bajka?
tomek - wschowa napisał/a 1 września 2016 o 19:53
jedzenie ,pychotka ,lepsze niż u mamy ,obsługa wspaniała ,jak robi się zimno na tarasie to nawet kocyki dają . Gorąco polecam wszystkim .
Gość - Olecko napisał/a 30 sierpnia 2016 o 17:35
Świetne jedzenie- przepyszne pierogi i żurek w chlebie! Świetne miejsce zwlaszcza leżaki na stoku:-) Z czystym sumeniem POLECAMY i pozdrawiamy przemiłą panią Dorotkę
Małgosia - Łódź napisał/a 16 sierpnia 2016 o 08:09
Wspaniałe jedzenie,świetny klimat lokalu. Kierowaliśmy się opiniami i wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Wrócimy tam jeszcze bo warto!
Śnihurki - Szczecin napisał/a 4 sierpnia 2016 o 20:36
Świetna restauracja, BARDZO dobre jedzonko dla Małych i Dużych Wędrowców. Fajna atmosfera, BARDZO kulturalna i szybka obsługa. POLECAMY ?
Salwa - Aleksandrów kujawski napisał/a 3 sierpnia 2016 o 11:50
Super jedzenie i super obsługa. Ciekawe pierogi z oryginalnym ciastem na pierogi. Polecamy
Gość - Rybnik napisał/a 31 lipca 2016 o 11:27
Jedzenie pierwsza klasa!Nigdzie tak dobrej zupy cebulowej nie jadłam.Pierogi panserotti rewelacja. Podwojna porcja kotleta schabowego na talerzu,zajebisty żurek w chlebie,rosół jak domowy. Polecam wszystkim,którzy lubią dobrze zjeść.Ceny adekwatne do wielkości potraw i ich smaku. Napewno tu wrócimy. Super!
David - Ostrzeszów napisał/a 24 lipca 2016 o 10:47
Bardzo dobre jedzenie jedno z lepszych w Karpaczu w przystępnej cenie. Dbałość o jakość potraw i klienta naprawdę polecam 🙂
Justyna i Sławek - Pecna napisał/a 22 lipca 2016 o 12:02
Może nie najtaniej ale bardzo bardzo smacznie.
Rodzinka na 5 - Rzepin napisał/a 18 lipca 2016 o 22:02
Potrawy pierwsza klasa! 🙂 Zawsze świeże, apetyczne i uprzejmie podane. Nawet nasz najmłodszy skarb (8 miesięczny) znalazł potrawę dla siebie _ rosół jak u babci ... 🙂 polecamy! Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość ... na wolny stolik i czas oczekiwania na potrawę ale warto !!!
Asia i Piotr - Darłowo napisał/a 13 lipca 2016 o 20:16
Wspaniałe jedzenie, klimat i położenie lokalu urocze. Obsługa fantastyczna. Zasugerowaliśmy się wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Byliśmy tylko dwa razy, ponieważ nasz pobyt w Karpaczu był krótki, ale jeszcze wrócimy...warto! Pozdrawiamy
Jaś i Małgosia - Polkowice napisał/a 18 czerwca 2016 o 18:12
Bardzo smaczne jedzenie pełna kultura zjedliśmy obiad a wieczorkiem idziemy na jakąś sałatkę.
Gość - Kędzierzyn-Koźle napisał/a 27 kwietnia 2016 o 13:55
Miło, smacznie i muzycznie! 🙂 Polecam! 🙂
Gość - Głogów napisał/a 17 kwietnia 2016 o 14:45
Jadam u Was już chyba od 12 lat i będę jadł dalej. Pozdrawiam 🙂
Rafał - Kraków napisał/a 29 marca 2016 o 19:21
byliśmy tuż przed sylwkiem i stek z angusa doskonały ,cudowny swojski klimat knajpy bardzo uprzejma obsługa i naprawdę mega przytulne wc,zawsze gdy będziemy w Karpaczu tam wpadnę i polecam każdemu z czystym sumieniem
Goscie 4 - Warszawa napisał/a 2 lutego 2016 o 12:26
Wyśmienite menu! Smacznie,estetycznie i szybko. Polecamy szczególnie,, pieróg urzekająco miesny"w cieście francuskim na ciepło i sakwy z drobiu ze szpinakiem i fetą. Mniam,mniam. Do tego żur w chlebku dopełni rozkoszy podniebieniu☺ Polecamy!!!
Alina - Kępno napisał/a 22 stycznia 2016 o 23:30
Jadamy tu co roku. Wracamy z największa ochotą! Jedzenie zawsze przepyszne. Owoce morza rewelacja - zwłaszcza mieso z krewetek i małży z makaronem powala smakiem 🙂 Obsługa mimo nawału gości zawsze przemiła, kompetentna i pomocna. Szczerze polecamy!

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021