Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 7919 osób ze średnią aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 7 919 reviews

  • Avatar GoJo ★★★★★ a month ago
    This place was top notch. Really cozy atmosphere, amazing food and great … czytaj service! Miranda was our server and she made the experience even better for us. She made perfect recommendations and was very patient. We started with Goulash soup which we asked to be served in bread bowl and that was no problem. Then we had the large meat dumpling and the whole trout. Everything was absolutely delicious. The price was affordable for such high quality food and service. Highly recommend.
  • Avatar The Clarhens ★★★★★ 7 months ago
    Amazing food! I loved the pork pierogi very cheesy and tasty 🥰
  • Avatar Claudiu Isar ★★★★★ a year ago
    Very good food. Very friendly staff, nice atmosphere. Ribs and dumpling … czytaj were delicious
  • Avatar Jaromír Laibl ★★★★★ 9 miesięcy temu
    Perfect staff 🖐 nice place ⛰️ delicious meal 🍤🥩
  • Avatar Anna Tracewska ★★★★★ 9 miesięcy temu
    The restaurant is absolutely delightful! I was there with my family, the … czytaj salad was delicious (even the kids ate it! which, trust me, is an unlikely event). Other dishes were perfect, too. I would certainly tip the wonderful service, but you need to have either cash or a plastic card (not your phone or watch) in order to do that - so take it before coming here, because you would definitely like to tip them after being served 🙂
  • Avatar Lucas Pepino ★★★★★ 5 miesięcy temu
    This place is amazing!
    The food and the service are outstanding! They are
    … czytaj pet friendly, the waiters are very friendly and make the experience be memorable!
    I recommend to everyone!

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
312 wpisów.
Gość - napisał/a 16 kwietnia 2017 o 17:53
Jedzonko palce lizać!!! Porcje mega, warte swojej ceny!!! Wyszliśmy zadowoleni, najedzeni, szczęśliwi.... Polecamy 🙂
Paweł - Szczebrzeszyn napisał/a 18 marca 2017 o 22:08
Podczas pobytu w Karpaczu byliśmy tutaj na obiedzie dwa razy i dwa razy wizyta spełniła nasze oczekiwania. Lokal nie jest zbyt duży więc w godzinach "szczytu" może być ciężko z wolnym stolikiem, nam na szczęście udawało się znaleźć wolne miejsce bez problemu. Bardzo miła i pomocna obsługa pozostawia pozytywne wrażenie . Spory wybór alkoholi , lecz głównym punktem jest pyszne jedzenie. Wszystkie zamówione dania były bardzo smaczne , a wygląd oraz dekoracja talerza jeszcze bardziej podsycała apetyt. Wielkość porcji sprawia , że odejście od stolika nienajedzonym jest praktycznie niemożliwe. Szczególnie polecam pierś z kurczaka w miodzie i migdałach oraz drobiową sakwę ze szpinakiem i fetą. Malutki minusik za oznakowanie restauracji, my kilka minut krążyliśmy w okolicach toru saneczkowego zanim znaleźliśmy dojście. Ogóle wrażenie oraz ocena bardzo dobra , a minusik z oznakowaniem rekompensują fantastyczne widoki.
Stanisław - Mielec napisał/a 14 marca 2017 o 20:21
Pierwsza wizyta w Karpaczu, weekendowa (10-11 marca), wspólnie ze znajomymi i pomysł na kolacje i steki oraz pieróg.... kochani niebo w gębie. Gorąco polecam, obsługa jedzenie , klimat .. itd wszystko na wysokim poziomie.Jeszcze raz polecam. Niestety (ale to nie wina restauracji) troszkę nam zepsuł wieczór jeden gość który chyba cierpiała w dzieciństwie na brak zainteresowania i chciał to nadrobić, swoim krzykiem (o ile to tak można nazwać) powodowała ze klienci z tej części restauracji (boczna salka) szybko się przesiadali, bo nie można było wytrzymać. Słynne powiedzenie, bardzo na miejscu że: "chłop ze wsi...". Pozdrawiam wszystkich co cierpieli przez niego (specjalnie z małej litery) ... Obsłudze; życzę Wam jak najmniej takich klientów ...
Paweł - Wrocław napisał/a 26 lutego 2017 o 16:10
Od lat jeździmy do Karpacza , głównie w ferie i Peti to obowiązkowy przystanek - chyba ważniejszy od nart . Czasem rozważamy wyjazd na stoki Dolomitów ale zawsze kończy się na Karpaczu. Powód oczywisty. Jedzenie fantastyczne , duże porcje - nie do przejedzenia przez zdrowego chłopa. Wszystko z wysokiej półki (świeże warzywa , najlepszej jakości herbata , doskonała zastawa , słowem każdy szczegół ). Osobiście polecam "pieróg urzekająco mięsny" i "pierożki panserotti" , żona podpowiada , że grzaniec jest nieoceniony!!!. W sezonie trudno znaleźć miejsce bez rezerwacji (ważna uwaga - jeśli rezerwujecie miejsce podajcie proszę ile czasu spędzicie w restauracji - inni też chcą jej dokonać najlepiej zaraz po was). Kolejny powód aby tam spędzić czas to muzyka. Mam wrażenie , że Peti jest koneserem dobrej muzy - Pink Floyd , The Doors czy Janis Joplin czasem dobry jazz i wiele innych. Ostatnio leciał Red Hot Chili Peppers "Breaking the girl"- uwielbiam. Ceny ... I tu Was zaskoczę - normalne . Aha jeśli jedziesz do Karpacza się odchudzać to absolutny zakaz wstępu!!! Pozdrawiamy Paweł i Kaśka . Córa też pozdrawia.
Aga Sebastian i Olivier - Kalisz Ostrów napisał/a 26 lutego 2017 o 15:52
Trafiliśmy do restauracji z rekomendacji podanej w wyposażeni nart i stwierdzamy że pyszne jedzenie duże porcje za małe pieniądze. Warto wcześniej zadzwonic i zarezerwować sobie stolik. Z pełną świadomością polecamy i na pewno wrócimy na jedzenie. Obsługa pierwsza klasa
Dziewczyny - Legnica napisał/a 21 lutego 2017 o 13:10
Najlepsza Restauracja, Najsmaczniejsze jedzenie i Najlepsza Ekipa Męsko - Damska:)
Georgianna - I am the new girl napisał/a 15 lutego 2017 o 01:19
Magnificent website. Lots of helpful information here. I am sending it to a few buddies ans also sharing in delicious. And naturally, thank you to your sweat! Anitra
Gość - Poznań napisał/a 12 lutego 2017 o 18:12
Najlepsza restauracja w Karpaczu! Każdego roku chętnie wracamy do tego miejsca. Obsługa profesjonalna, pyszne jedzenie. Naprawdę polecam!!! 🙂
Gość - Karpacz napisał/a 5 lutego 2017 o 18:47
Serdecznie Polecamy Wszystko na 5+ 😉
Gość - Karpacz napisał/a 1 lutego 2017 o 19:01
Przemiła i profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie. Jesteśmy tu każdego roku i zawsze będziemy tu przyjeżdżać. Naprawdę polecam!!! 🙂
Gość - Łódź napisał/a 30 stycznia 2017 o 15:29
Jedno z niewielu miejsc w Polsce które zauroczyło mnie jedzeniem. Przepyszny tłusty rosół z domowym makaronem, zorek a chlebie palce lizać.. najlepiej 🙂 Sałatka z grillowanym kurczakiem mniam?????? Co tu dużo pisać polecam polecam polecam. Jedyny minus to mało miejsca co za tym idzie malo stolików i dużo gości chętnych na te pyszności wiec i spore kolejki na stolik.
Oliwka,Anna i Jan - Słupsk napisał/a 30 stycznia 2017 o 15:18
W restauracji "U Petiego" jadamy za każdym razem kiedy jesteśmy w Karpaczu. Jedzenie jest pyszne,atmosfera miła a obsługa bardzo sympatyczna i profesjonalna. Uwielbiamy dania z wołowiny i ryb.Restauracja dba także o swoich najmłodszych klientów.Menu zawiera dania które dzieci lubią i chętnie zjadają,a kelnerzy potrafią ocenić pojemność małych brzuszków i proponują połowę porcji. Z pewnością wrócimy jeszcze. Pozdrawiamy całą załogę.
Maciek - Świnoujście napisał/a 25 stycznia 2017 o 09:52
Dobre tanio niedrogo ale dla łakomczuchów troche za mało ale polecam ;)))
Monika i Kamil - Moszczenica napisał/a 20 stycznia 2017 o 13:38
Fantastyczne jedzenie i umiarkowane ceny. Najlepszą recenzję wystawiły nasze dzieci...gdyż bardzo rzadko zdarza się, aby z ich talerzyków zniknęło dosłownie wszystko... Z naszych zresztą również...Z pewnością jeszcze tu wrócimy.
Gość - Wrocław napisał/a 15 stycznia 2017 o 15:23
Gdzie dobrze zjeść w Karpaczu? Tylko restauracja U Petiego - najlepsze żeberka na świecie.
Paulina - Międzyzdroje napisał/a 12 stycznia 2017 o 19:10
Jedzenie pyszne,miła obsługa. Polecam
Gość - napisał/a 1 stycznia 2017 o 21:25
Jedzenie bardzo pyszne. Polecam turyści z krotoszyna.
Rafał turysta - Kraków napisał/a 1 stycznia 2017 o 19:39
ujmę to krótko ,prosto i doskonale oto wizytówka tej kameralnej knajpy w Karpaczu tu czujesz się jak gość a nie skazany na olewkę i brak szacunku
Kamil - Świebodzin napisał/a 28 grudnia 2016 o 15:53
Jedzenie pysze miejsce cudowne. 🙂 29. stycznia znów Karpacz na pewno zawitamy i to nie raz 😉
Marta i Carlos - Weinheim napisał/a 10 grudnia 2016 o 18:58
Byliśmy trzy razy dzień po dniu. Jedzenie jak u mamy. Żurek pierwsza klasa, papu że aż palce lizać. Żeberka, niebo w gębie. Obsługa na 6+. W kwietniu znów Was odwiedzimy.
Gość - Wrocław napisał/a 9 grudnia 2016 o 14:32
Jedzenie pyszne. Polecam. Pierwszy raz pisze taka opinie a robię to bo naprawdę warto tu przyjść.
Gość - Dolnośląskie napisał/a 7 listopada 2016 o 18:34
Jedzenie jak jedzenie Tatar tyłka nie urywa jadałem o wiele lepsze ale za to alkohol to tyłek urywa a zwłaszcza jego cena Kelner cwaniaczek nie uprzedził i przynosił wodkę za jedyne 250 zeta za flaszkę Proponuję omijać szerokim łukiem tę knajpę bo cwaniactwo tam nie ma granic Nie podajemy i nigdy nie serwowaliśmy Tatara. Nie posiadamy w karcie alkoholu za 250zł. Wnioskujemy, że wpis dotyczy innej restauracji :)Kłaniamy się nisko, Restauracja U Petiego w Karpaczu
Gość - Sosnowiec napisał/a 6 listopada 2016 o 11:04
Super jedzenie, smaczne i w dobrej cenie.
Andrzej - Sopot napisał/a 16 września 2016 o 22:20
Rewelacja Rewelacja Rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość - karpacz napisał/a 16 września 2016 o 11:24
niech wrócą szyszeczki do piwa! 🙂 prosze, prosze, prosze!
Patrycja - Elbląg napisał/a 7 września 2016 o 19:23
Jedno z fajniejszych miejsc na uboczu, w kameralnym klimacie a jednocześnie na wyciągnięcie ręki 🙂 blisko toru saneczkowego i pięknej zielonej latem trawy 🙂 obsługa bardzo zręczna, odwiedziliśmy lokal kilka razy ze względu na atmosferę i klimatyczny taras. Polecam pieróg sycący 🙂 brak jedynie lokalnego piwka. Bardzo miło wspomniamy Panią Dorotę, która nas obsługiwała, oraz Pana Michała. Dziękuję i polecam!
kasia i michal - pruszcz gdanski napisał/a 6 września 2016 o 17:32
Super jedzenie. Jadłam żurek maż schabowy razy dwa. Świetne drinki, mila obsluga? duże porcje, serdecznie polecamy wg nas najlepsze jedzenie w Karpaczu a do tego ta muzyka bajka?
tomek - wschowa napisał/a 1 września 2016 o 19:53
jedzenie ,pychotka ,lepsze niż u mamy ,obsługa wspaniała ,jak robi się zimno na tarasie to nawet kocyki dają . Gorąco polecam wszystkim .
Gość - Olecko napisał/a 30 sierpnia 2016 o 17:35
Świetne jedzenie- przepyszne pierogi i żurek w chlebie! Świetne miejsce zwlaszcza leżaki na stoku:-) Z czystym sumeniem POLECAMY i pozdrawiamy przemiłą panią Dorotkę
Małgosia - Łódź napisał/a 16 sierpnia 2016 o 08:09
Wspaniałe jedzenie,świetny klimat lokalu. Kierowaliśmy się opiniami i wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Wrócimy tam jeszcze bo warto!

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021
Rezerwacje: tel. 75 64 39 220