Opinie

zupy w restauracji U Petiego

Opinie w Google

oceniło nas już 5616 osób ze śrenią oceną aż 4,7/ 5!

Restauracja u Petiego IconRestauracja u Petiego

Parkowa 10, Karpacz

4,7 5 616 reviews

  • Avatar Angelika Smolarek-Łuszczek ★★★★★ w ostatnim tygodniu
    Lata lecą, A my wciąż wracamy do tego samego miejsca. 🙂
    Dziś wyjątkowo, bo z naszym psiakiem.
    Menu jak
    … czytaj zawsze wspaniałe, grzaniec grzał, a wszystko inne smakowało aż nadto.
    Ja miałam filet z sosem kurkowym, A mój luby na słodko w płatkach migdałowych- obłęd!!! 🙂
    Dziękujemy i na pewno znów wrócimy ❤
    Edit 23.10.2021: znów trafiliśmy do Petiego, żeberka są tak samo smaczne jak za każdym razem! Kaczka w sosie piękna, różowa, bardzo aromatyczna. Ale żeberka... Nigdy i nigdzie takich nie jedliśmy. Jesteśmy w Was zakochani i powracamy już kolejny rok!
  • Avatar Mateusz Z. ★★★★★ 3 tygodni temu
    Wspaniałe jedzenie w nieoczywistym miejscu. Piękny widok z góry na okolice.
  • Avatar Jerzy Budziak ★★★★★ 3 tygodni temu
    Pyszne jedzenie, porcje którymi można się najeść, mila obsługa.
  • Avatar D K ★★★★★ 3 tygodni temu
    Niesamowicie miła obsługa kelnerska.Jedzenie palce lizać.Wszystko bardzo dostojnie podane.Duże porcje.Muzyka … czytaj pierwsza klasa.Polecam każdemu turyście! 😀
  • Avatar Mariusz Wiśniewski ★★★★★ 3 tygodni temu
    Jedzenie bardzo dobre i ładnie podane, kucharz ewidentnie zna się na swojej pracy. Jedynie wystrój już … czytaj trochę przestarzały, przydałby się remont.
  • Avatar Beata Cieślak ★★★★★ 4 tygodni temu
    Bardzo smaczne jedzenie, ładnie podane. Miła obsługa.

zupy w restauracji U Petiego

Księga Gości

Na naszej stronie także można zostawić ślad:

Podziel się z nami swoją opinią

 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane
Niektóre wpisy mogą ukazać się z opóźnieniem.
291 wpisów.
Gość - Dolnośląskie napisał/a 7 listopada 2016 o 18:34
Jedzenie jak jedzenie Tatar tyłka nie urywa jadałem o wiele lepsze ale za to alkohol to tyłek urywa a zwłaszcza jego cena Kelner cwaniaczek nie uprzedził i przynosił wodkę za jedyne 250 zeta za flaszkę Proponuję omijać szerokim łukiem tę knajpę bo cwaniactwo tam nie ma granic Nie podajemy i nigdy nie serwowaliśmy Tatara. Nie posiadamy w karcie alkoholu za 250zł. Wnioskujemy, że wpis dotyczy innej restauracji :)Kłaniamy się nisko, Restauracja U Petiego w Karpaczu
Gość - Sosnowiec napisał/a 6 listopada 2016 o 11:04
Super jedzenie, smaczne i w dobrej cenie.
Andrzej - Sopot napisał/a 16 września 2016 o 22:20
Rewelacja Rewelacja Rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość - karpacz napisał/a 16 września 2016 o 11:24
niech wrócą szyszeczki do piwa! 🙂 prosze, prosze, prosze!
Patrycja - Elbląg napisał/a 7 września 2016 o 19:23
Jedno z fajniejszych miejsc na uboczu, w kameralnym klimacie a jednocześnie na wyciągnięcie ręki 🙂 blisko toru saneczkowego i pięknej zielonej latem trawy 🙂 obsługa bardzo zręczna, odwiedziliśmy lokal kilka razy ze względu na atmosferę i klimatyczny taras. Polecam pieróg sycący 🙂 brak jedynie lokalnego piwka. Bardzo miło wspomniamy Panią Dorotę, która nas obsługiwała, oraz Pana Michała. Dziękuję i polecam!
kasia i michal - pruszcz gdanski napisał/a 6 września 2016 o 17:32
Super jedzenie. Jadłam żurek maż schabowy razy dwa. Świetne drinki, mila obsluga? duże porcje, serdecznie polecamy wg nas najlepsze jedzenie w Karpaczu a do tego ta muzyka bajka?
tomek - wschowa napisał/a 1 września 2016 o 19:53
jedzenie ,pychotka ,lepsze niż u mamy ,obsługa wspaniała ,jak robi się zimno na tarasie to nawet kocyki dają . Gorąco polecam wszystkim .
Gość - Olecko napisał/a 30 sierpnia 2016 o 17:35
Świetne jedzenie- przepyszne pierogi i żurek w chlebie! Świetne miejsce zwlaszcza leżaki na stoku:-) Z czystym sumeniem POLECAMY i pozdrawiamy przemiłą panią Dorotkę
Małgosia - Łódź napisał/a 16 sierpnia 2016 o 08:09
Wspaniałe jedzenie,świetny klimat lokalu. Kierowaliśmy się opiniami i wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Wrócimy tam jeszcze bo warto!
Śnihurki - Szczecin napisał/a 4 sierpnia 2016 o 20:36
Świetna restauracja, BARDZO dobre jedzonko dla Małych i Dużych Wędrowców. Fajna atmosfera, BARDZO kulturalna i szybka obsługa. POLECAMY ?
Salwa - Aleksandrów kujawski napisał/a 3 sierpnia 2016 o 11:50
Super jedzenie i super obsługa. Ciekawe pierogi z oryginalnym ciastem na pierogi. Polecamy
Gość - Rybnik napisał/a 31 lipca 2016 o 11:27
Jedzenie pierwsza klasa!Nigdzie tak dobrej zupy cebulowej nie jadłam.Pierogi panserotti rewelacja. Podwojna porcja kotleta schabowego na talerzu,zajebisty żurek w chlebie,rosół jak domowy. Polecam wszystkim,którzy lubią dobrze zjeść.Ceny adekwatne do wielkości potraw i ich smaku. Napewno tu wrócimy. Super!
David - Ostrzeszów napisał/a 24 lipca 2016 o 10:47
Bardzo dobre jedzenie jedno z lepszych w Karpaczu w przystępnej cenie. Dbałość o jakość potraw i klienta naprawdę polecam 🙂
Justyna i Sławek - Pecna napisał/a 22 lipca 2016 o 12:02
Może nie najtaniej ale bardzo bardzo smacznie.
Rodzinka na 5 - Rzepin napisał/a 18 lipca 2016 o 22:02
Potrawy pierwsza klasa! 🙂 Zawsze świeże, apetyczne i uprzejmie podane. Nawet nasz najmłodszy skarb (8 miesięczny) znalazł potrawę dla siebie _ rosół jak u babci ... 🙂 polecamy! Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość ... na wolny stolik i czas oczekiwania na potrawę ale warto !!!
Asia i Piotr - Darłowo napisał/a 13 lipca 2016 o 20:16
Wspaniałe jedzenie, klimat i położenie lokalu urocze. Obsługa fantastyczna. Zasugerowaliśmy się wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Byliśmy tylko dwa razy, ponieważ nasz pobyt w Karpaczu był krótki, ale jeszcze wrócimy...warto! Pozdrawiamy
Jaś i Małgosia - Polkowice napisał/a 18 czerwca 2016 o 18:12
Bardzo smaczne jedzenie pełna kultura zjedliśmy obiad a wieczorkiem idziemy na jakąś sałatkę.
Gość - Kędzierzyn-Koźle napisał/a 27 kwietnia 2016 o 13:55
Miło, smacznie i muzycznie! 🙂 Polecam! 🙂
Gość - Głogów napisał/a 17 kwietnia 2016 o 14:45
Jadam u Was już chyba od 12 lat i będę jadł dalej. Pozdrawiam 🙂
Rafał - Kraków napisał/a 29 marca 2016 o 19:21
byliśmy tuż przed sylwkiem i stek z angusa doskonały ,cudowny swojski klimat knajpy bardzo uprzejma obsługa i naprawdę mega przytulne wc,zawsze gdy będziemy w Karpaczu tam wpadnę i polecam każdemu z czystym sumieniem
Goscie 4 - Warszawa napisał/a 2 lutego 2016 o 12:26
Wyśmienite menu! Smacznie,estetycznie i szybko. Polecamy szczególnie,, pieróg urzekająco miesny"w cieście francuskim na ciepło i sakwy z drobiu ze szpinakiem i fetą. Mniam,mniam. Do tego żur w chlebku dopełni rozkoszy podniebieniu☺ Polecamy!!!
Alina - Kępno napisał/a 22 stycznia 2016 o 23:30
Jadamy tu co roku. Wracamy z największa ochotą! Jedzenie zawsze przepyszne. Owoce morza rewelacja - zwłaszcza mieso z krewetek i małży z makaronem powala smakiem 🙂 Obsługa mimo nawału gości zawsze przemiła, kompetentna i pomocna. Szczerze polecamy!
Andrzej - Zawiercie napisał/a 13 stycznia 2016 o 17:16
Znakomite jedzenie! Byliśmy zbyt krótko by spróbować wszystkiego, ale cała strona z wołowiną jest odhaczona. Co by dużo nie pisać - wielka pochwała za klimat, obsługę i magiczne dania. Do zobaczenia na ferie!
Gość - Darłowo napisał/a 9 stycznia 2016 o 21:51
Restauracje u pietiego odwiedziłem w dniu dzisiejszym pierwszy i ostatni raz byłem z żoną w 8smym miesiącu ciąży samo wejście po oblodzonych schodach sprawia wielką trudność zwłaszcza dla kobiety w takim stanie wystarczy posypać żwirem po dotarciu na miejsce i zajęciu miejsca przy stoliku przyszła kelnerka i oświadczyła bezczelnie że te stoliki są zarezerwowane i raczej nie zjemy nic rozumiem że nie ma miejsc ale sposób w jaki ta pani to oznajmiła myślę że kultury osobistej i podejścia do klienta pański personel mugł by się uczyć w chatach na deptaku tak bardzo krytykowanych my zjedliśmy w Aurora było smacznie i też w przystępnej cenie ale jak to mówią od ziarnka do ziarnka a zbierze się miarka pańska dobra opinia w internecie nie zawsze taka będzie
Ola - Słupsk napisał/a 3 stycznia 2016 o 16:44
Restauracje u Petiego odwiedzilam z chlopakiem w pazdzierniku, po pochlebnych ocenach spodziewalam sie dobrego jedzenia... Niestety posilki byly po prostu niesmaczne. Wszystko mrozone, przygotowane na glebokim tluszczu. Jako fast food byloby ok ale nie w takiej cenie. Z czystego serca nie polecam!!!
Roman - Inowrocław napisał/a 27 grudnia 2015 o 17:11
Polecam restauracje u Petiego przez trzy dni pobytu w Karpaczu właśnie tam chodziliśmy na obiady.Obsługa przemiła a o jedzeniu to nie wspomnę.Jeśli będziemy jeszcze w Karpaczu to na pewno nie będziemy szukali innej knajpy.Pozdrawiam całą obsługę.Roman z Karoliną i Julką.
Radek - WRO napisał/a 5 grudnia 2015 o 16:18
Jesteśmy ze Słupska i pierwszy raz byliśmy w Karpaczu z rodziną w ostatnie wakacje, o restauracji U Petiego dowiedziałam się z https://karpacz-szklarska.pl/ ale patrząc na zdjęcia bałam się, że będzie tam drogo, ale finalnie ceny okazały się przystępne, porcje solidne i smaczne! Polecam!
Antonio - Wałbrzych napisał/a 5 grudnia 2015 o 15:26
Polecam, mieliśmy tutaj świetny pobyt i bardzo uprzejmą obsługę na prawde polecamy 🙂 Położone też w dobrym miejscu karpacza, blisko szlaków opisanych tutaj https://karpacz-szklarska.pl/ Na pewno zawitamy tutaj jeszcze w przyszłym roku 🙂
Ada - Zielona Góra napisał/a 29 listopada 2015 o 16:39
Podobno zawsze wybrzydzam i nigdy do końca nie jestem zadowolona- to opinia mojej rodziny!!! I tu muszę ich poprawić!!!! Otóż jest to najlepsza knajpa w jakiej byłam w górach:) Rewelacyjna kuchnia, miła obsługa i niepowtarzalny klimat- mało!? Mnie zawsze! Więc za 3 tygodnie podpiszę z przyjemnością listę obecności właśnie u Was:)!!!
Tadeusz ze znajomymiGość - Krotoszyn napisał/a 10 listopada 2015 o 09:59
Pysznie i bardzo miło ,polecam jak będę w Karpaczu to na pewno tu wrócę.

Najlepsze restauracje w Karpaczu 2021