załoga restauracji u petiego w Karpaczu

Steki z Argentyny w Karpaczu

8 | sty | 2025 | Wiadomości

Steki z Argentyny w Karpaczu

Od niedawna z powodzeniem wprowadziliśmy do menu mięso z Argentyny. Antrykoty i rostbefy przygotowujemy z najwyższej jakości wołowiny – mięsa pochodzącego od specjalnie hodowanych ras Zebu/Nelore, wypasanych na nieskazitelnie czystych pastwiskach.
 
🌟 Czym wyróżniają się steki z Argentyny?
 
👉 Niezrównana delikatność i soczystość – dzięki sezonowaniu na mokro mięso jest niezwykle kruche i pełne aromatu.
👉 Wyjątkowy smak – naturalny wypas na świeżej trawie i najwyższe standardy hodowli nadają wołowinie ten niepowtarzalny, głęboki charakter.
👉 Perfekcyjnie przygotowany – nasz szef kuchni dba o każdy szczegół, by stek był idealnie wysmażony – od subtelnego medium rare po dobrze wysmażony, zgodnie z Waszymi preferencjami.
 
🥩 Na steki zaprasza także nasza druga restauracja w Karpaczu – to steakhouse Beef and Rock

Zobacz więcej na:

Herb miasta Karpacz

Dalecy jesteśmy od poprawiania jednego z najlepszych współczesnych artystów, który jest autorem...
Nasza druga restauracja w Karpaczu