załoga restauracji u petiego w Karpaczu

Ponad dwadzieścia lat restauracji U Petiego

18 | cze | 2024 | Wiadomości

Ponad dwadzieścia lat restauracji U Petiego

A wiecie, że wciąż przychodzą nasi Goście, którzy zamawiają Pieroga „po staremu”?

Cóż to takiego jest?

Otóż ponad dwie dekady temu pieróg przekonująco jarski i pieróg urzekająco mięsny były jednym pierogiem… I tak dwadzieścia lat później dalej mieszamy dla Państwa przed ulepieniem pieroga farsz mięsny razem z warzywami z jarskiego i serwujemy klasycznego (choć nieco zmodyfikowanego) „postara” 😋

Ciekawe czy takie klasyki przetrwają dwie dekady w naszej drugiej restauracji w Karpaczu – Beef & Rock…

Zobacz więcej na:

Jędrne piersi w restauracji U Petiego

  Grillowany filet z kurczaka w sosie z kurek - jest to danie, które powstaje na bazie...
Nasza druga restauracja w Karpaczu