Karmimy Koncertowo!

DODAJ WPIS DO NASZEJ KSIĘGI
 

Obrazek Captcha


Paweł : Szczebrzeszyn
Podczas pobytu w Karpaczu byliśmy tutaj na obiedzie dwa razy i dwa razy wizyta spełniła nasze oczekiwania. Lokal nie jest zbyt duży więc w godzinach "szczytu" może być ciężko z wolnym stolikiem, nam na szczęście udawało się znaleźć wolne miejsce bez problemu. Bardzo miła i pomocna obsługa pozostawia pozytywne wrażenie . Spory wybór alkoholi , lecz głównym punktem jest pyszne jedzenie. Wszystkie zamówione dania były bardzo smaczne , a wygląd oraz dekoracja talerza jeszcze bardziej podsycała apetyt. Wielkość porcji sprawia , że odejście od stolika nienajedzonym jest praktycznie niemożliwe. Szczególnie polecam pierś z kurczaka w miodzie i migdałach oraz drobiową sakwę ze szpinakiem i fetą. Malutki minusik za oznakowanie restauracji, my kilka minut krążyliśmy w okolicach toru saneczkowego zanim znaleźliśmy dojście. Ogóle wrażenie oraz ocena bardzo dobra , a minusik z oznakowaniem rekompensują fantastyczne widoki.

sobota, 18 marzec 2017
Stanisław: Mielec
Pierwsza wizyta w Karpaczu, weekendowa (10-11 marca), wspólnie ze znajomymi i pomysł na kolacje i steki oraz pieróg.... kochani niebo w gębie. Gorąco polecam, obsługa jedzenie , klimat .. itd wszystko na wysokim poziomie.Jeszcze raz polecam. Niestety (ale to nie wina restauracji) troszkę nam zepsuł wieczór jeden gość który chyba cierpiała w dzieciństwie na brak zainteresowania i chciał to nadrobić, swoim krzykiem (o ile to tak można nazwać) powodowała ze klienci z tej części restauracji (boczna salka) szybko się przesiadali, bo nie można było wytrzymać. Słynne powiedzenie, bardzo na miejscu że: "chłop ze wsi...". Pozdrawiam wszystkich co cierpieli przez niego (specjalnie z małej litery) ... Obsłudze; życzę Wam jak najmniej takich klientów ...

wtorek, 14 marzec 2017
Paweł: Wrocław
Od lat jeździmy do Karpacza , głównie w ferie i Peti to obowiązkowy przystanek - chyba ważniejszy od nart . Czasem rozważamy wyjazd na stoki Dolomitów ale zawsze kończy się na Karpaczu. Powód oczywisty. Jedzenie fantastyczne , duże porcje - nie do przejedzenia przez zdrowego chłopa. Wszystko z wysokiej półki (świeże warzywa , najlepszej jakości herbata , doskonała zastawa , słowem każdy szczegół ). Osobiście polecam "pieróg urzekająco mięsny" i "pierożki panserotti" , żona podpowiada , że grzaniec jest nieoceniony!!!. W sezonie trudno znaleźć miejsce bez rezerwacji (ważna uwaga - jeśli rezerwujecie miejsce podajcie proszę ile czasu spędzicie w restauracji - inni też chcą jej dokonać najlepiej zaraz po was). Kolejny powód aby tam spędzić czas to muzyka. Mam wrażenie , że Peti jest koneserem dobrej muzy - Pink Floyd , The Doors czy Janis Joplin czasem dobry jazz i wiele innych. Ostatnio leciał Red Hot Chili Peppers "Breaking the girl"- uwielbiam. Ceny ... I tu Was zaskoczę - normalne . Aha jeśli jedziesz do Karpacza się odchudzać to absolutny zakaz wstępu!!! Pozdrawiamy Paweł i Kaśka . Córa też pozdrawia.

niedziela, 26 luty 2017
Aga Sebastian i Olivier : Kalisz Ostrów
Trafiliśmy do restauracji z rekomendacji podanej w wyposażeni nart i stwierdzamy że pyszne jedzenie duże porcje za małe pieniądze. Warto wcześniej zadzwonic i zarezerwować sobie stolik. Z pełną świadomością polecamy i na pewno wrócimy na jedzenie. Obsługa pierwsza klasa

niedziela, 26 luty 2017
Dziewczyny: Legnica
Najlepsza Restauracja, Najsmaczniejsze jedzenie i Najlepsza Ekipa Męsko - Damska:)

wtorek, 21 luty 2017
Georgianna: I am the new girl
Magnificent website. Lots of helpful information here. I am sending it to a few buddies ans also sharing in delicious. And naturally, thank you to your sweat! Anitra

środa, 15 luty 2017
Gość: Poznań
Najlepsza restauracja w Karpaczu! Każdego roku chętnie wracamy do tego miejsca. Obsługa profesjonalna, pyszne jedzenie. Naprawdę polecam!!! :)

niedziela, 12 luty 2017
Gość: Karpacz
Serdecznie Polecamy Wszystko na 5+ ;)

niedziela, 05 luty 2017
Gość: Karpacz
Przemiła i profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie. Jesteśmy tu każdego roku i zawsze będziemy tu przyjeżdżać. Naprawdę polecam!!! :)

środa, 01 luty 2017
Gość: Łódź
Jedno z niewielu miejsc w Polsce które zauroczyło mnie jedzeniem. Przepyszny tłusty rosół z domowym makaronem, zorek a chlebie palce lizać.. najlepiej :) Sałatka z grillowanym kurczakiem mniam?????? Co tu dużo pisać polecam polecam polecam. Jedyny minus to mało miejsca co za tym idzie malo stolików i dużo gości chętnych na te pyszności wiec i spore kolejki na stolik.

poniedziałek, 30 styczeń 2017
Oliwka,Anna i Jan: Słupsk
W restauracji "U Petiego" jadamy za każdym razem kiedy jesteśmy w Karpaczu. Jedzenie jest pyszne,atmosfera miła a obsługa bardzo sympatyczna i profesjonalna. Uwielbiamy dania z wołowiny i ryb.Restauracja dba także o swoich najmłodszych klientów.Menu zawiera dania które dzieci lubią i chętnie zjadają,a kelnerzy potrafią ocenić pojemność małych brzuszków i proponują połowę porcji. Z pewnością wrócimy jeszcze. Pozdrawiamy całą załogę.

poniedziałek, 30 styczeń 2017
Maciek: Świnoujście
Dobre tanio niedrogo ale dla łakomczuchów troche za mało ale polecam ;)))

środa, 25 styczeń 2017
Monika i Kamil: Moszczenica
Fantastyczne jedzenie i umiarkowane ceny. Najlepszą recenzję wystawiły nasze dzieci...gdyż bardzo rzadko zdarza się, aby z ich talerzyków zniknęło dosłownie wszystko... Z naszych zresztą również...Z pewnością jeszcze tu wrócimy.

piątek, 20 styczeń 2017
Gość: Wrocław
Gdzie dobrze zjeść w Karpaczu? Tylko restauracja U Petiego - najlepsze żeberka na świecie.

niedziela, 15 styczeń 2017
Paulina: Międzyzdroje
Jedzenie pyszne,miła obsługa. Polecam

czwartek, 12 styczeń 2017
Gość
Jedzenie bardzo pyszne. Polecam turyści z krotoszyna.

niedziela, 01 styczeń 2017
Rafał turysta: Kraków
ujmę to krótko ,prosto i doskonale oto wizytówka tej kameralnej knajpy w Karpaczu tu czujesz się jak gość a nie skazany na olewkę i brak szacunku

niedziela, 01 styczeń 2017
Kamil: Świebodzin
Jedzenie pysze miejsce cudowne. :) 29. stycznia znów Karpacz na pewno zawitamy i to nie raz ;)

środa, 28 grudzień 2016
Marta i Carlos : Weinheim
Byliśmy trzy razy dzień po dniu. Jedzenie jak u mamy. Żurek pierwsza klasa, papu że aż palce lizać. Żeberka, niebo w gębie. Obsługa na 6+. W kwietniu znów Was odwiedzimy.

sobota, 10 grudzień 2016
Gość: Wrocław
Jedzenie pyszne. Polecam. Pierwszy raz pisze taka opinie a robię to bo naprawdę warto tu przyjść.

piątek, 09 grudzień 2016
Gość: Dolnośląskie

Jedzenie jak jedzenie Tatar tyłka nie urywa jadałem o wiele lepsze ale za to alkohol to tyłek urywa a zwłaszcza jego cena Kelner cwaniaczek nie uprzedził i przynosił wodkę za jedyne 250 zeta za flaszkę Proponuję omijać szerokim łukiem tę knajpę bo cwaniactwo tam nie ma granic


Nie podajemy i nigdy nie serwowaliśmy Tatara. Nie posiadamy w karcie alkoholu za 250zł. Wnioskujemy, że wpis dotyczy innej restauracji :)

Kłaniamy się nisko, Restauracja U Petiego w Karpaczu


poniedziałek, 07 listopad 2016
Gość: Sosnowiec
Super jedzenie, smaczne i w dobrej cenie.

niedziela, 06 listopad 2016
Andrzej: Sopot
Rewelacja Rewelacja Rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sobota, 17 wrzesień 2016
Gość: karpacz
niech wrócą szyszeczki do piwa! :) prosze, prosze, prosze!

piątek, 16 wrzesień 2016
Patrycja: Elbląg
Jedno z fajniejszych miejsc na uboczu, w kameralnym klimacie a jednocześnie na wyciągnięcie ręki :) blisko toru saneczkowego i pięknej zielonej latem trawy :) obsługa bardzo zręczna, odwiedziliśmy lokal kilka razy ze względu na atmosferę i klimatyczny taras. Polecam pieróg sycący :) brak jedynie lokalnego piwka. Bardzo miło wspomniamy Panią Dorotę, która nas obsługiwała, oraz Pana Michała. Dziękuję i polecam!

środa, 07 wrzesień 2016
kasia i michal: pruszcz gdanski
Super jedzenie. Jadłam żurek maż schabowy razy dwa. Świetne drinki, mila obsluga? duże porcje, serdecznie polecamy wg nas najlepsze jedzenie w Karpaczu a do tego ta muzyka bajka?

wtorek, 06 wrzesień 2016
tomek : wschowa
jedzenie ,pychotka ,lepsze niż u mamy ,obsługa wspaniała ,jak robi się zimno na tarasie to nawet kocyki dają . Gorąco polecam wszystkim .

czwartek, 01 wrzesień 2016
Gość : Olecko
Świetne jedzenie- przepyszne pierogi i żurek w chlebie! Świetne miejsce zwlaszcza leżaki na stoku:-) Z czystym sumeniem POLECAMY i pozdrawiamy przemiłą panią Dorotkę

wtorek, 30 sierpień 2016
Małgosia: Łódź
Wspaniałe jedzenie,świetny klimat lokalu. Kierowaliśmy się opiniami i wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Wrócimy tam jeszcze bo warto!

wtorek, 16 sierpień 2016
Śnihurki: Szczecin
Świetna restauracja, BARDZO dobre jedzonko dla Małych i Dużych Wędrowców. Fajna atmosfera, BARDZO kulturalna i szybka obsługa. POLECAMY ?

czwartek, 04 sierpień 2016
Salwa: Aleksandrów kujawski
Super jedzenie i super obsługa. Ciekawe pierogi z oryginalnym ciastem na pierogi. Polecamy

środa, 03 sierpień 2016
Gość: Rybnik
Jedzenie pierwsza klasa!Nigdzie tak dobrej zupy cebulowej nie jadłam.Pierogi panserotti rewelacja. Podwojna porcja kotleta schabowego na talerzu,zajebisty żurek w chlebie,rosół jak domowy. Polecam wszystkim,którzy lubią dobrze zjeść.Ceny adekwatne do wielkości potraw i ich smaku. Napewno tu wrócimy. Super!

niedziela, 31 lipiec 2016
David : Ostrzeszów
Bardzo dobre jedzenie jedno z lepszych w Karpaczu w przystępnej cenie. Dbałość o jakość potraw i klienta naprawdę polecam :)

niedziela, 24 lipiec 2016
Justyna i Sławek: Pecna
Może nie najtaniej ale bardzo bardzo smacznie.

piątek, 22 lipiec 2016
Rodzinka na 5: Rzepin
Potrawy pierwsza klasa! :-) Zawsze świeże, apetyczne i uprzejmie podane. Nawet nasz najmłodszy skarb (8 miesięczny) znalazł potrawę dla siebie _ rosół jak u babci ... :-) polecamy! Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość ... na wolny stolik i czas oczekiwania na potrawę ale warto !!!

wtorek, 19 lipiec 2016
Asia i Piotr: Darłowo
Wspaniałe jedzenie, klimat i położenie lokalu urocze. Obsługa fantastyczna. Zasugerowaliśmy się wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Byliśmy tylko dwa razy, ponieważ nasz pobyt w Karpaczu był krótki, ale jeszcze wrócimy...warto! Pozdrawiamy

środa, 13 lipiec 2016
Jaś i Małgosia: Polkowice
Bardzo smaczne jedzenie pełna kultura zjedliśmy obiad a wieczorkiem idziemy na jakąś sałatkę.

sobota, 18 czerwiec 2016
Gość: Kędzierzyn-Koźle
Miło, smacznie i muzycznie! :) Polecam! :)

środa, 27 kwiecień 2016
Gość: Głogów
Jadam u Was już chyba od 12 lat i będę jadł dalej. Pozdrawiam :-)

niedziela, 17 kwiecień 2016
Rafał : Kraków
byliśmy tuż przed sylwkiem i stek z angusa doskonały ,cudowny swojski klimat knajpy bardzo uprzejma obsługa i naprawdę mega przytulne wc,zawsze gdy będziemy w Karpaczu tam wpadnę i polecam każdemu z czystym sumieniem

wtorek, 29 marzec 2016
Goscie 4: Warszawa
Wyśmienite menu! Smacznie,estetycznie i szybko. Polecamy szczególnie,, pieróg urzekająco miesny"w cieście francuskim na ciepło i sakwy z drobiu ze szpinakiem i fetą. Mniam,mniam. Do tego żur w chlebku dopełni rozkoszy podniebieniu☺ Polecamy!!!"

wtorek, 02 luty 2016
Alina: Kępno
Jadamy tu co roku. Wracamy z największa ochotą! Jedzenie zawsze przepyszne. Owoce morza rewelacja - zwłaszcza mieso z krewetek i małży z makaronem powala smakiem :) Obsługa mimo nawału gości zawsze przemiła, kompetentna i pomocna. Szczerze polecamy!

sobota, 23 styczeń 2016
Andrzej: Zawiercie
Znakomite jedzenie! Byliśmy zbyt krótko by spróbować wszystkiego, ale cała strona z wołowiną jest odhaczona. Co by dużo nie pisać - wielka pochwała za klimat, obsługę i magiczne dania. Do zobaczenia na ferie!

środa, 13 styczeń 2016
Gość: Darłowo
Restauracje u pietiego odwiedziłem w dniu dzisiejszym pierwszy i ostatni raz byłem z żoną w 8smym miesiącu ciąży samo wejście po oblodzonych schodach sprawia wielką trudność zwłaszcza dla kobiety w takim stanie wystarczy posypać żwirem po dotarciu na miejsce i zajęciu miejsca przy stoliku przyszła kelnerka i oświadczyła bezczelnie że te stoliki są zarezerwowane i raczej nie zjemy nic rozumiem że nie ma miejsc ale sposób w jaki ta pani to oznajmiła myślę że kultury osobistej i podejścia do klienta pański personel mugł by się uczyć w chatach na deptaku tak bardzo krytykowanych my zjedliśmy w Aurora było smacznie i też w przystępnej cenie ale jak to mówią od ziarnka do ziarnka a zbierze się miarka pańska dobra opinia w internecie nie zawsze taka będzie

sobota, 09 styczeń 2016
Ola: Słupsk
Restauracje u Petiego odwiedzilam z chlopakiem w pazdzierniku, po pochlebnych ocenach spodziewalam sie dobrego jedzenia... Niestety posilki byly po prostu niesmaczne. Wszystko mrozone, przygotowane na glebokim tluszczu. Jako fast food byloby ok ale nie w takiej cenie. Z czystego serca nie polecam!!!

niedziela, 03 styczeń 2016
Roman: Inowrocław
Polecam restauracje u Petiego przez trzy dni pobytu w Karpaczu właśnie tam chodziliśmy na obiady.Obsługa przemiła a o jedzeniu to nie wspomnę.Jeśli będziemy jeszcze w Karpaczu to na pewno nie będziemy szukali innej knajpy.Pozdrawiam całą obsługę.Roman z Karoliną i Julką.

niedziela, 27 grudzień 2015
Radek: WRO
Jesteśmy ze Słupska i pierwszy raz byliśmy w Karpaczu z rodziną w ostatnie wakacje, o restauracji U Petiego dowiedziałam się z http://karpacz-szklarska.pl/ ale patrząc na zdjęcia bałam się, że będzie tam drogo, ale finalnie ceny okazały się przystępne, porcje solidne i smaczne! Polecam!

sobota, 05 grudzień 2015
Antonio: Wałbrzych
Polecam, mieliśmy tutaj świetny pobyt i bardzo uprzejmą obsługę na prawde polecamy :) Położone też w dobrym miejscu karpacza, blisko szlaków opisanych tutaj http://karpacz-szklarska.pl/ Na pewno zawitamy tutaj jeszcze w przyszłym roku :)

sobota, 05 grudzień 2015
Ada: Zielona Góra
Podobno zawsze wybrzydzam i nigdy do końca nie jestem zadowolona- to opinia mojej rodziny!!! I tu muszę ich poprawić!!!! Otóż jest to najlepsza knajpa w jakiej byłam w górach:) Rewelacyjna kuchnia, miła obsługa i niepowtarzalny klimat- mało!? Mnie zawsze! Więc za 3 tygodnie podpiszę z przyjemnością listę obecności właśnie u Was:)!!!

niedziela, 29 listopad 2015
Tadeusz ze znajomymiGość: Krotoszyn
Pysznie i bardzo miło ,polecam jak będę w Karpaczu to na pewno tu wrócę.

wtorek, 10 listopad 2015
 
Powered by Phoca Guestbook