Karmimy Koncertowo!

DODAJ WPIS DO NASZEJ KSIĘGI
 

Obrazek Captcha


Jędrzej Zielnicki: Zielona Góra
Jak zawsze super!

czwartek, 05 luty 2015
justyna ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): warszawa
Kolejny rok z rzędu, ta sama jakość, ten sam smak. Stosunek ceny do jakości doskonały. Polecamy stek z Angusa z Bardolino.

piątek, 30 styczeń 2015
Mariusz ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Będzin
Wszystko przepyszne szkoda ze trafilismy do Petiego dopiero 4 dni przed odjazdem... jedyna smaczna restauracja w Karpaczu w ktorej nic nas nie zawiodlo... polecam zupe gulaszowa i nielota w miodzie i migdalach... pycha...

niedziela, 11 styczeń 2015
Paula: Wrocław
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla całej ekipy restauracji U Petiego w Karpaczu! Wielkich i krwistych steków oraz słonecznego czerwonego wina. Niech stoły Wasze pękają od ilości znakomitego jedzenia, a nowych, wiernych i zadowolonych klientów przybywa z każdym dniem! Rockandrollowej atmosfery i 2015 nowych smaków!

poniedziałek, 29 grudzień 2014
Karpacz: Karpacz
No! Wreszcie otwarte! Wreszcie!

czwartek, 25 grudzień 2014
Zuzka ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Wroclaw
Witam. Osobiscie nie polecam restauracji u Petiego. Po kolacji w tej restauracji mialam bardzo duzy problem z zoladkiem!

poniedziałek, 24 listopad 2014
Sylwia ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Gorzów Wlkp.
Witam. Jesteśmy co roku w Karpaczu .Jedliśmy w różnych restauracjach , ale u Petiego smakowało najlepiej . Pyszny grzaniec . POLECAMY

czwartek, 13 listopad 2014
Maja ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Gdańsk
Poszliśmy z polecenia. Jedzenie na poziomie miejskiego baru. Pieróg z warzywami to pomieszanie z poplątaniem - napakowana mieszanka nie pasujących do siebie warzyw z puszki (czerwona fasola, kukurydza i inne). Jedna surówka, bez możliwości zamówienia zamiennika - w dodatku ze śmietaną! Cały wieczór mordowała mnie po tym obiedzie zgaga. NIE POLECAM!

czwartek, 13 listopad 2014
Justyna: Gdańsk
Polecam restaurację! Sympatyczna, szybka i miła obsługa! Jedzenie bardzo bardzo smaczne, zwłaszcza "urzekające pierogi". Pozdrawiamy z Gdańska całą obsługę:)

poniedziałek, 01 wrzesień 2014
Jacek: Gdańsk
W Karpaczu byłem z żoną i córką przez 10 dni na początku sierpnia 2014. Gościliśmy U Petiego codziennie, kosztując chyba wszystkie możliwe potrawy z karty. Wszystko smakowało wspaniale, podane nienagannie i estetycznie. Miła atmosfera. Mogę polecić U Petiego wszystkim, którzy cenią sobie smaczną kuchnię w dobrej oprawie! Szczególne podziękowania dla Pani kelnerki, która wyjaśniła mi nazwę osobliwych gór widocznych z Karpacza (Piersi Lolobrygidy) i zawsze dbała o wodę dla naszej Chihuahua :) Jedną rzecz bym zmienił: zamiast parasoli z reklamą Żywca ustawiłbym jakieś bardziej subtelne z marką U Petiego.

piątek, 22 sierpień 2014
Bronek ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Kędzierzyn - Koźle
Gorąco polecam, doskonałe potrawy i bardzo miła obsługa. Sakwa ze szpinakiem i serkami - poezja dla podniebienia.

piątek, 01 sierpień 2014
Zniecierpliwieni ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Warszawa
Czekalismy godzine czasu na 2 desery lodowe, zniecierpliwieni zrezygnowalismy i poprosilismy o rachunek. Kelnerka chodz mila pomylila sie przy zamowirniu piwa. Nie polecamy

środa, 30 lipiec 2014
Piotrek: Środa Śląska
Ta duża górka, którą widać z tarasu i kotlina jest super. Przyjemnie konsumować pośród dźwięków gitary, a szczególnie przyjemnie kiedy to co znajduje się na talerzu jest doskonale przyprawione i świetnie przyrządzone. Karpacz jest dziwnym miejscem, ale co by nie mówić, co najmniej raz w roku trzeba tam przyjechać. Obowiązkowym przystankiem od lat jest restauracja Petiego.

wtorek, 29 lipiec 2014
Izulia: Gdynia
Jedzenie przeciętne lub mniej przeciętne, ceny wyrozumiałe, ale zdecydowanie szukam dalej. I radzę właścicielowi zadbać o wygląd toalet, bo po wizycie w ustronnym miejscu powiało poprzednią epoką.

czwartek, 17 lipiec 2014
Tanislord: Gdańsk
Odwiedzilismy dziś skuszeni recenzjami na tej stronie. WTF??? Pieróg sycący faszerowany mrożonką mieszanki chińskiej z boczkiem i żółtym serem? Pomimo głodu po Śnieżce nie mogłem zjeść do końca:( ....nie z powodu nasycenia. Ale wiedza bezcenna. Osobiście polecić nie mogę.

czwartek, 17 lipiec 2014
Roksana ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Elbląg
SERDECZNIE POLECAM TĄ RESTAURACJE: PYSZNY ŻUREK W CHLEBIE, TRADYCYJNY KURCZAK ORAZ PLACKI Z GULASZEM, A PIERÓG MIĘSNY POWINIEN NAZYWAĆ SIE UPOKARZAJĄCO MIĘSNY:) PYSZNIE

wtorek, 15 lipiec 2014
Marcin ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Gdansk
Witam Polecam placek z gulaszem :)

niedziela, 13 lipiec 2014
Ania Malinowska: Wrocław
Polecam angusa, polecam pieroga kusząco sycącego z boczkiem i warzywami, polecam doradę i pstrąga z pieca. Mam nadzieję, że za dwa tygodnie polecę wszystko inne... Ania.

czwartek, 03 lipiec 2014
kata ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): wałbrzych
hmm....po recenzjach i wizycie...przeraklamowane..:)

poniedziałek, 30 czerwiec 2014
Damian: Środa Śląska
Kolejny raz w Karpaczu, kolejny raz U Petiego. Kolejny uśmiech na twarzy na samą myśl o jedzeniu w tej świetnej restauracji. Wiele dań już wypróbowanych, kilka jeszcze na mnie czeka i to jest kolejny powód aby odwiedzić perłę Karkonoszy. Za każdym razem ja i moja Narzeczona jesteśmy w 100% zadowoleni. Jedzenie pyszne, sycące, miła obsługa, ceny przystępne. Szkoda tylko że mieszkam 100 km od Was. Pozdrowienia!!!

niedziela, 15 czerwiec 2014
Kaśka ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Kostrzyn
Super lokal- polecony przez Pana na Orlenie:) Takiej pysznej zupki cebulowej nie podają nigdzie i piwko z sokiem smakowało jak nigdy!! Super atmosfera i miła obsługa :) wrócimy na 100%

niedziela, 08 czerwiec 2014
Kris. Stały bywalec jeśli w Karpaczu ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Legnica
Mówisz: Karpacz, myślisz: U Petiego. Zdecydowanie najlepsze miejsce na spędzenie wieczoru w Karpaczu. Rewelacyjne jedzenie, muzyka odbiegająca od tych góralskich popierduchów. Czysty Blues i Artrock lub Progrock, to coś co uwielbiam. Trzymajcie miejsce, będę u Was na Wielkanoc. Na pewno mnie rozpoznacie

sobota, 05 kwiecień 2014
Goście: Olsztyn
Dziś mieliśmy okazję spróbować tego co serwują!Przy tak dużych wymaganiach bardzo pozytywnie byliśmy zaskoczeni!Jedzenie - rewelacja (pyszne zupy, świeża ryba, a jakie pierogi...mmmm), obsługa - pierwsza klasa. Absolutnie polecam każdemu. A za wspaniale spędzony czas - WIELKIE DZIĘKI:)

środa, 26 marzec 2014
Ania i Michał ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Zielona Góra
Podczas urlopu dwutygodniowego bywaliśmy u pitego codziennie bo tam podawano najlepsze jedzenie oraz drinki;)) Polecam tym którzy chcą dobrze zjeść w miłym i klimatowym miejscu;)

wtorek, 24 grudzień 2013
jacus ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Poznań
Miejsce z charakterem. Aż chce się wracać. A jedzenie to czysta rozkosz. Polecam

wtorek, 17 grudzień 2013
Sebastian: Wrocław
Karpacz bez restauracji U Petiego nie istnieje, ale restauracja U Petiego bez Karpacza owszem: Zapraszamy do Wrocławia! Z takimi stekami, z takimi pierogami, z takim pstrągiem zrobicie furorę.

piątek, 06 wrzesień 2013
kamil i iza ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): warszawa
najlepsza restauracja w całym karpaczu!!!!!!! drugiego wrzesnia znow jak co roku zawitamy na obiad:)))))))

wtorek, 27 sierpień 2013
Asia ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Wrocław
Nie ma lepszego miejsca w Karpaczu gdzie można zjeść. Zdarzało mi się "zdradzić" ten lokal i za każdym razem gorąco tego żałowałam. Od lat tam powracam przy każdym pobycie w Karpaczu i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Nie ma to jak zimne piwko, pieróg i piękny widok z ogródka:)

wtorek, 27 sierpień 2013
Piotr ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Swinoujscie
Rewelacja.Znam się na gotowaniu i to dobrze.Z czystym sumieniem pisze ze dawno tak rewelacyjnie nie jadlem.Niech się uczy pani Gesler od Petiego.Pozdrawiam serdecznie

poniedziałek, 05 sierpień 2013
Karol: Warszawa
Od 14 lat latem odwiedzam Karpacz, od 10 lat przynajmniej kilka razy w sezonie jestem w tej restauracji. Ze świeczką szukać drugiego takiego miejsca!!! Restauracja U Petiego wyróżnia się: - ciągłym rozwojem kulinarnym! - świetnym klimatem, - ambitną muzyką, - raczej dobrą obsługą, - świetnym wizerunkiem, - niewysokimi cenami, - względnie dużymi porcjami, - a przede wszystkim wyśmienitą kuchnią! Na szczególną uwagę zasługuje wołowina (w całości), polędwiczki wieprzowe, sakwa z szynką, pieróg mięsny, małże i krewetki z makaronem. Do kierownika: brakuje dań stricte dla dzieci, typu pierogi ruskie (kiedyś były!).

wtorek, 23 lipiec 2013
Ela: Wrocław
Przepyszne jedzenie. Zawsze świeże i idealnie przyrządzone. Jako miłośniczka mięsa wołowego polecam angusa i polędwiczki z Jackiem :) Co jeszcze bardzo ważne, obsługa. Nic dodać, nic ująć .. no może jeszcze więcej uśmiechu :D

piątek, 12 lipiec 2013
Krzysiek ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Pszczyna
Super jedzenie, super klimat - jedyne miejsce w Karpaczu w jakim moja córeczka chciała się stołować :)

poniedziałek, 08 lipiec 2013
Kacper: Karpacz
Korzystając z waszego nowego hotspota na tarasie, przesyłam opinię, że macie pyszne jedzenie! Ostatni znakomity bastion gastronomii Karpacza. Polecam wszystkim. Kończy się papieros, wracam do stolika - zimne piwo stygnie.

czwartek, 13 czerwiec 2013
Natasza i Mateusz ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Poznań
Najlepsze jedzenie w całym Karpaczu! Cudowna atmosfera i przemiła obsługa! Naprawdę gorąco polecam!! :)

poniedziałek, 03 czerwiec 2013
Monika i Michał ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Wrocław
Wybraliśmy "U Petiego" na podstawie pozytywnych opinii i nie zawiedliśmy się. Jedzenie bardzo dobre, obsługa pierwsza klasa. Powtórzę to co powiedziałem przy wyjściu z lokalu "Ta restauracja pozwala odzyskać wiarę w gastronomię w kurortach". Dzięki - mamy teraz pewne miejsce w Karpaczu. Pozdrawiamy.

sobota, 25 maj 2013
Katarzyna: Wrocław
Polecam restaurację miłośnikom mięsa wołowego. Szczególnie stek z Angusa. Prawdziwa uczta. Wrócimy wkrótce.

środa, 22 maj 2013
Marta i Marcin ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Szczecin
Pan serotti rządzi,swieże piwko..Polecamy restauracje:)wyśmienita:)

środa, 17 kwiecień 2013
jaga i misiek: olsztyn
ANGUS !!!

poniedziałek, 01 kwiecień 2013
pawka: wrocław
Gorąco polecam to miejsce. Szczególnie steki. Angus, antrykot... Na samo wspomnienie... Hmmm... Wracam w maju...

środa, 20 marzec 2013
edytamk: P.S.
Zapomniałam o sosie do polędwiczek robionym na "Jasiu Wędrowniczku" mniam....

środa, 27 luty 2013
edytamk: Nowa Sól
Najlepsze steki na Dolnym Śląsku. Pozostałe dania też na bardzo dobrym poziomie. W ten weekend znów będę się rozkoszować :-D

środa, 27 luty 2013
Mateusz Błażejewski z rodzinką ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Łódź
Gorąco polecamy restaurację U Petiego! Jedzonko przepyszne, bardzo duże porcje. Świetne jedzenie i duża estetyka serwowania dań. Pieróg kusząco sycący - przepyszny, a pstrąg z pieca - niebo w gębie! :) Polubiliśmy klimat tego miejsca :) Przemiła obsługa, dekoracje kucharza na talerzu niezapomniane, polecamy wszystkim !! Jeśli będziesz w Karpaczu musisz tam wpaść !! Naprawdę miła atmosfera. Super widok z knajpki. Byliśmy tam pierwszy raz, ale już wiemy, że na pewno tu wrócimy. Minus to brak wolnych stolików i czas oczekiwania na posiłek, bo jest tam zawsze dużo smakoszy dobrego jedzenia! Warto poczekać. Pozdro do całej ekipy U Petiego! Pozdrawiamy cieplutko z Łodzi i do miłego zobaczenia. Mateusz Błażejewski z rodzinką.

niedziela, 17 luty 2013
Bartek ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Oława
Jedzonko przepyszne, bardzo duze porcje ja polecam filet z kurczaka a mama pstąga ponoć najlepszy na świecie. To najlepsze miejsce w Karpaczu :) oczywiscie jeśli chodzi o dobre jadło. Pozdro dla kelnerów (bardzo sympatycznych kelnerów). Musicie spróbować KONIECZNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piątek, 08 luty 2013
jucqa ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Wrocław
Za każdym razem, gdy przybywam w Karpaczu nie mogę odpuścić sobie wizyty U Petiego. Jedzenie jest przepyszne - jedno z lepszych w Karpaczu, podawane w dużej ilości z nutką fantazji na talerzu. Obsługa jest bardzo miła i pomocna, a ceny bardzo przystępne. POLECAM !!!

środa, 06 luty 2013
justyna ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): warszawa
Polecam angusa z argentynskiej wolowiny a do tego swietne wina. Ogolnie fachowa kuchnia i doskonaly stosunek ceny do jakosci. A na koniec swietna kawa alfredo. Na stekach bylam w wielu miejscach na siecie u petiego im nie ustepuje:-D

wtorek, 29 styczeń 2013
Landryn ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Łódź
Świetne jedzenie, umiarkowane ceny i duża estetyka serwowania dań. Bijecie okoliczną konkurencję na głowę. Minus to brak wolnych stolików, trzeba by pomyśleć o dodatkowej sali zimą, ale to powinno raczej cieszyć niż martwić :) Oby tak dalej.

piątek, 18 styczeń 2013
Magda i Jarek: Łódź
Gorąco polecamy tą restaurację!! Pierogi przepyszne,a łosoś z pieca- niebo w gębie!:) Obsługa przemiła, super klimat, pełen profesjonalizm! Nawet nasz psiak dostał pełną michę wody!:) Najlepsze miejsce w Karpaczu, polecamy i na pewno wrócimy!!:) Z pozdrowieniami dla całej ekipy- Łodziaki z beaglem :)

piątek, 04 styczeń 2013
ciekawski: Wrocław
świetny motyw z tymi powiększającymi się obrazkami na ścianie w tych kręcących się zdjęciach w galerii

niedziela, 23 grudzień 2012
Sylwia i Dawid: Wrocław
Od lat gdy odwiedzamy Karpacz - zjeść idziemy zawsze i tylko do Petiego. Nie raz zdarzalo nam się z Wrocławia przyjechać tylko na pieroga i z powrotem ;) W zeszły weekend również po górskich przechadzkach jak zawsze pysznie zjedliśmy :) Nie zmieniajcie się !!!!!

niedziela, 16 grudzień 2012
Marzena i Maciek ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Poznań
NAJLEPSZA NA ŚWIECIE RESTAURACJA, NALEPSZE MIEJSCE, CUDOWNA MUZYKA, PRZEMIŁA OBSŁUGA, DEKORACJE KUCHARZA NA TALERZU NIEZAPOMNIANE, polecamy wszystkim !!!! jeśli będziesz w Karpaczu musisz tam wpaść !! DZIĘKUJEMY M.M.

czwartek, 13 grudzień 2012
 
Powered by Phoca Guestbook