Karmimy Koncertowo!

DODAJ WPIS DO NASZEJ KSIĘGI
 

Obrazek Captcha


Chojrak Tchórzliwy Pies: Nowhere
Świetne miejsce, aby posłuchać trochę innej muzyki niż w komercyjnych stacjach radiowych, spożywając bardzo dobre jedzenie. Niezwykle miła obsługa. Latem na tarasie przy grzanym winie lub piwie podziwiać wspaniałe krajobrazy, spotkać się ze znajomymi lub po zejściu z gór odpocząć, zrelaksować się i nabrać energii (po sytej kolacji) na kolejny dzień. Polecam przekonać się osobiście ;)

wtorek, 20 październik 2015
Ewa i Wojtek: Pyskowice
Na wizytę u Was cieszymy się tak samo jak na wypad w góry;)Jedzenie pycha,obsługa przemiła.Coś u Was wisi w powietrzu takiego, że po całym dniu marszu po górach jak się już u Was usiądzie, człowiek czuje się po prostu szczęśliwy.Odwiedzamy Was od 9lat(niestety z przerwami;)) i zawsze nam smakuje:)Pozdrawiamy!

piątek, 09 październik 2015
Mikołaj : Świnoujście
Absolutnie najlepsza knajpa w Karpaczu, steki świetne, panserotti bomba, ale krewetki to już przesada... the best :) Byliśmy stałymi klientami jako 3 os. rodzina, jesteśmy od jakiegoś czasu jako 4 os. rodzina i niezmiennie wszystkim smakuje; ) w listopadzie jesteśmy !

poniedziałek, 28 wrzesień 2015
Gość : Płock
Polecam. !!!! Pysznie smacznie miła obsługa ...

sobota, 26 wrzesień 2015
EiP: Orzysz
Rewelacja :) pysznie, świeżo, sympatycznie :) polecamy

czwartek, 24 wrzesień 2015
Gość: KRYNICA MORSKA
obsluga bardzo mila mily mlody pan surowki 4 poledwiczki wieprzowe z czosnkiem 5 t-bone steak 3 frytki 9 pieczone ziemniaki 9 sosy 3 czas oczekiwania 50 minut toalety 1 skala od 1 do 10

sobota, 19 wrzesień 2015
Gość: lublin
Jedzenie pycha atmosfera extra . Zróbcie coś wreszcie z toaletami Koniecznie. Gość dobrze życzący.

sobota, 12 wrzesień 2015
Paulina: Warszawa
Spędzając nasze wakacje w Karpaczu codziennie żywiliśmy się u Petiego. Do pierwszej kolacji skłoniły nas bardzo dobre opinie o restauracji i nie zawiedliśmy się. Oprócz fantastycznego jedzenia na szczególną pochwałę zasługuje kucharz, który serwował wyśmienite steki. Każda potrwa jest przygotowywana z myślą o klientach. Przez cały pobyt obsługiwał nas przesympatyczny kelner Mateusz oraz urocza kelnerka Miranda, którzy wkładają dużo serca do funkcjonowania restauracji. Dziękujemy!

czwartek, 27 sierpień 2015
Magda: Łódź
Od 3 lat (bo niestety od tylu tylko znam ;) ) niezmiennie najlepsza knajpa w Karpaczu ;) Obsługa bardzo miła i pomocna, zwłaszcza przemiła młodziutka Pani Kelnerka o bardzo oryginalnym imieniu! :) Jedzenie niezmiennie wyśmienite! Polecam Wszystkim i gorąco pozdrawiamy całą ekipę Petiego !! Magda i Jarek z beaglem Anakinem ;) ps. mam nadzieję, że osy Wam już trochę odpuściły?:)

piątek, 21 sierpień 2015
DAMIAN : ścinawa
Bardzo miła obsługa, jedzenie bardzo dobre, cena dobra :-) gorąco polecam

wtorek, 18 sierpień 2015
Gość: Polkowice
Właśnie skończyłem stek z angusa. Dobry. Ale tylko dobry. Tydzień temu jadłem taki sam w "sieciowce" (sphinx) i był zaje****y.

piątek, 31 lipiec 2015
pocioszek : Tuchola
Jedzenie super. Trochę trzeba poczekać.

czwartek, 30 lipiec 2015
Aga Kasia Chudy Gruby: Polkowice
Rewelacja. Obsługa miła. Jedzonko pyszne. Jest tak jak mówią: "Koncertowo". Polecamy.

niedziela, 19 lipiec 2015
Klaudia i Wojciech: Piaseczno
Jedliśmy tam przez tydzień! Smacznie i milutko. Obsługa nawet jak zmęczona to uśmiechnięta! Gorąco polecamy!

sobota, 18 lipiec 2015
Gość: Rybnik
Jedzenie pychota - obsługa bez zarzutu - było bardzo, bardzo sympatycznie i przede wszystkim pysznie. Ciepłe pozdrowienia dla całej załogi - Turyści z Rybnika :) 19-22.06.2015

piątek, 10 lipiec 2015
Justyna i Sebastian: Bolesławiec
Jedzonko-pyszne. Czas oczekiwania-b.krótki. Obsługa-miła. Wszystko na luzie - polecamy i pozdrawiamy. Goście weekend-owi 13-14 czerwiec 2015 r. :))

środa, 17 czerwiec 2015
AMG: Śrem
Było bardzo miło i bardzo smacznie.

środa, 03 czerwiec 2015
smakosz: wrocław
Stek z Angusa -naprawdę warto. To śni się po nocach...hmm...

środa, 03 czerwiec 2015
Kaśka: Wrocław
Kilka wizyt U Petiego i jedno podsumowanie -tak powinno smakować jedzenie.

wtorek, 05 maj 2015
Ania: Szczecin
Pierwszy raz tu byłam jakieś 14 lat temu... jako nastolatka. Rany, jak ten czas leci...

środa, 22 kwiecień 2015
Sokoliki: Podlesice
Łosoś i pstrąg z pieca! Mega wypas!

wtorek, 03 marzec 2015
Sielak: Kruszyn Krajeński
Miejsce odkryte przypadkiem dzięki znajomym.. Wracam tam jak często się da... Klimat wspaniały, kuchnia smaczna, a wieczory o smaku pierników... ;) Być w Karkonoszach i nie być u Petiego - poważny błąd...

poniedziałek, 02 marzec 2015
Karpacz: Warszawa
Karpacz. Gdzie dobrze zjeść? Restauracja U Petiego i tyle w temacie. Wołowina, wieprzowina i owoce morza - polecamy!

czwartek, 12 luty 2015
Aga i Wojtek ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): poznań
Miła i luźna atmosfera, przesympatyczna obsługa i pyszne jedzenie. Knajpa nienapompowana, a jej urok tkwi w prostocie i zamiłowaniu Właściciela do tego co robi.

środa, 11 luty 2015
Patryk ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Gdańsk
Jestem bardzo zadowolony z tej oto restauracji.Byłem bardzo zdumiony atmosferą jaka panowała w restauracji. Jedzenie było bardzo smaczne serdecznie polecam :).

środa, 11 luty 2015
Jędrzej Zielnicki: Zielona Góra
Jak zawsze super!

czwartek, 05 luty 2015
justyna ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): warszawa
Kolejny rok z rzędu, ta sama jakość, ten sam smak. Stosunek ceny do jakości doskonały. Polecamy stek z Angusa z Bardolino.

piątek, 30 styczeń 2015
Mariusz ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Będzin
Wszystko przepyszne szkoda ze trafilismy do Petiego dopiero 4 dni przed odjazdem... jedyna smaczna restauracja w Karpaczu w ktorej nic nas nie zawiodlo... polecam zupe gulaszowa i nielota w miodzie i migdalach... pycha...

niedziela, 11 styczeń 2015
Paula: Wrocław
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla całej ekipy restauracji U Petiego w Karpaczu! Wielkich i krwistych steków oraz słonecznego czerwonego wina. Niech stoły Wasze pękają od ilości znakomitego jedzenia, a nowych, wiernych i zadowolonych klientów przybywa z każdym dniem! Rockandrollowej atmosfery i 2015 nowych smaków!

poniedziałek, 29 grudzień 2014
Karpacz: Karpacz
No! Wreszcie otwarte! Wreszcie!

czwartek, 25 grudzień 2014
Zuzka ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Wroclaw
Witam. Osobiscie nie polecam restauracji u Petiego. Po kolacji w tej restauracji mialam bardzo duzy problem z zoladkiem!

poniedziałek, 24 listopad 2014
Sylwia ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Gorzów Wlkp.
Witam. Jesteśmy co roku w Karpaczu .Jedliśmy w różnych restauracjach , ale u Petiego smakowało najlepiej . Pyszny grzaniec . POLECAMY

czwartek, 13 listopad 2014
Maja ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Gdańsk
Poszliśmy z polecenia. Jedzenie na poziomie miejskiego baru. Pieróg z warzywami to pomieszanie z poplątaniem - napakowana mieszanka nie pasujących do siebie warzyw z puszki (czerwona fasola, kukurydza i inne). Jedna surówka, bez możliwości zamówienia zamiennika - w dodatku ze śmietaną! Cały wieczór mordowała mnie po tym obiedzie zgaga. NIE POLECAM!

czwartek, 13 listopad 2014
Justyna: Gdańsk
Polecam restaurację! Sympatyczna, szybka i miła obsługa! Jedzenie bardzo bardzo smaczne, zwłaszcza "urzekające pierogi". Pozdrawiamy z Gdańska całą obsługę:)

poniedziałek, 01 wrzesień 2014
Jacek: Gdańsk
W Karpaczu byłem z żoną i córką przez 10 dni na początku sierpnia 2014. Gościliśmy U Petiego codziennie, kosztując chyba wszystkie możliwe potrawy z karty. Wszystko smakowało wspaniale, podane nienagannie i estetycznie. Miła atmosfera. Mogę polecić U Petiego wszystkim, którzy cenią sobie smaczną kuchnię w dobrej oprawie! Szczególne podziękowania dla Pani kelnerki, która wyjaśniła mi nazwę osobliwych gór widocznych z Karpacza (Piersi Lolobrygidy) i zawsze dbała o wodę dla naszej Chihuahua :) Jedną rzecz bym zmienił: zamiast parasoli z reklamą Żywca ustawiłbym jakieś bardziej subtelne z marką U Petiego.

piątek, 22 sierpień 2014
Bronek ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Kędzierzyn - Koźle
Gorąco polecam, doskonałe potrawy i bardzo miła obsługa. Sakwa ze szpinakiem i serkami - poezja dla podniebienia.

piątek, 01 sierpień 2014
Zniecierpliwieni ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Warszawa
Czekalismy godzine czasu na 2 desery lodowe, zniecierpliwieni zrezygnowalismy i poprosilismy o rachunek. Kelnerka chodz mila pomylila sie przy zamowirniu piwa. Nie polecamy

środa, 30 lipiec 2014
Piotrek: Środa Śląska
Ta duża górka, którą widać z tarasu i kotlina jest super. Przyjemnie konsumować pośród dźwięków gitary, a szczególnie przyjemnie kiedy to co znajduje się na talerzu jest doskonale przyprawione i świetnie przyrządzone. Karpacz jest dziwnym miejscem, ale co by nie mówić, co najmniej raz w roku trzeba tam przyjechać. Obowiązkowym przystankiem od lat jest restauracja Petiego.

wtorek, 29 lipiec 2014
Izulia: Gdynia
Jedzenie przeciętne lub mniej przeciętne, ceny wyrozumiałe, ale zdecydowanie szukam dalej. I radzę właścicielowi zadbać o wygląd toalet, bo po wizycie w ustronnym miejscu powiało poprzednią epoką.

czwartek, 17 lipiec 2014
Tanislord: Gdańsk
Odwiedzilismy dziś skuszeni recenzjami na tej stronie. WTF??? Pieróg sycący faszerowany mrożonką mieszanki chińskiej z boczkiem i żółtym serem? Pomimo głodu po Śnieżce nie mogłem zjeść do końca:( ....nie z powodu nasycenia. Ale wiedza bezcenna. Osobiście polecić nie mogę.

czwartek, 17 lipiec 2014
Roksana ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Elbląg
SERDECZNIE POLECAM TĄ RESTAURACJE: PYSZNY ŻUREK W CHLEBIE, TRADYCYJNY KURCZAK ORAZ PLACKI Z GULASZEM, A PIERÓG MIĘSNY POWINIEN NAZYWAĆ SIE UPOKARZAJĄCO MIĘSNY:) PYSZNIE

wtorek, 15 lipiec 2014
Marcin ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Gdansk
Witam Polecam placek z gulaszem :)

niedziela, 13 lipiec 2014
Ania Malinowska: Wrocław
Polecam angusa, polecam pieroga kusząco sycącego z boczkiem i warzywami, polecam doradę i pstrąga z pieca. Mam nadzieję, że za dwa tygodnie polecę wszystko inne... Ania.

czwartek, 03 lipiec 2014
kata ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): wałbrzych
hmm....po recenzjach i wizycie...przeraklamowane..:)

poniedziałek, 30 czerwiec 2014
Damian: Środa Śląska
Kolejny raz w Karpaczu, kolejny raz U Petiego. Kolejny uśmiech na twarzy na samą myśl o jedzeniu w tej świetnej restauracji. Wiele dań już wypróbowanych, kilka jeszcze na mnie czeka i to jest kolejny powód aby odwiedzić perłę Karkonoszy. Za każdym razem ja i moja Narzeczona jesteśmy w 100% zadowoleni. Jedzenie pyszne, sycące, miła obsługa, ceny przystępne. Szkoda tylko że mieszkam 100 km od Was. Pozdrowienia!!!

niedziela, 15 czerwiec 2014
Kaśka ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Kostrzyn
Super lokal- polecony przez Pana na Orlenie:) Takiej pysznej zupki cebulowej nie podają nigdzie i piwko z sokiem smakowało jak nigdy!! Super atmosfera i miła obsługa :) wrócimy na 100%

niedziela, 08 czerwiec 2014
Kris. Stały bywalec jeśli w Karpaczu ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Legnica
Mówisz: Karpacz, myślisz: U Petiego. Zdecydowanie najlepsze miejsce na spędzenie wieczoru w Karpaczu. Rewelacyjne jedzenie, muzyka odbiegająca od tych góralskich popierduchów. Czysty Blues i Artrock lub Progrock, to coś co uwielbiam. Trzymajcie miejsce, będę u Was na Wielkanoc. Na pewno mnie rozpoznacie

sobota, 05 kwiecień 2014
Goście: Olsztyn
Dziś mieliśmy okazję spróbować tego co serwują!Przy tak dużych wymaganiach bardzo pozytywnie byliśmy zaskoczeni!Jedzenie - rewelacja (pyszne zupy, świeża ryba, a jakie pierogi...mmmm), obsługa - pierwsza klasa. Absolutnie polecam każdemu. A za wspaniale spędzony czas - WIELKIE DZIĘKI:)

środa, 26 marzec 2014
Ania i Michał ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Zielona Góra
Podczas urlopu dwutygodniowego bywaliśmy u pitego codziennie bo tam podawano najlepsze jedzenie oraz drinki;)) Polecam tym którzy chcą dobrze zjeść w miłym i klimatowym miejscu;)

wtorek, 24 grudzień 2013
jacus ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Poznań
Miejsce z charakterem. Aż chce się wracać. A jedzenie to czysta rozkosz. Polecam

wtorek, 17 grudzień 2013
 
Powered by Phoca Guestbook