Karmimy Koncertowo!

DODAJ WPIS DO NASZEJ KSIĘGI
 

Obrazek Captcha


kasia i michal: pruszcz gdanski
Super jedzenie. Jadłam żurek maż schabowy razy dwa. Świetne drinki, mila obsluga? duże porcje, serdecznie polecamy wg nas najlepsze jedzenie w Karpaczu a do tego ta muzyka bajka?

wtorek, 06 wrzesień 2016
tomek : wschowa
jedzenie ,pychotka ,lepsze niż u mamy ,obsługa wspaniała ,jak robi się zimno na tarasie to nawet kocyki dają . Gorąco polecam wszystkim .

czwartek, 01 wrzesień 2016
Gość : Olecko
Świetne jedzenie- przepyszne pierogi i żurek w chlebie! Świetne miejsce zwlaszcza leżaki na stoku:-) Z czystym sumeniem POLECAMY i pozdrawiamy przemiłą panią Dorotkę

wtorek, 30 sierpień 2016
Małgosia: Łódź
Wspaniałe jedzenie,świetny klimat lokalu. Kierowaliśmy się opiniami i wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Wrócimy tam jeszcze bo warto!

wtorek, 16 sierpień 2016
Śnihurki: Szczecin
Świetna restauracja, BARDZO dobre jedzonko dla Małych i Dużych Wędrowców. Fajna atmosfera, BARDZO kulturalna i szybka obsługa. POLECAMY ?

czwartek, 04 sierpień 2016
Salwa: Aleksandrów kujawski
Super jedzenie i super obsługa. Ciekawe pierogi z oryginalnym ciastem na pierogi. Polecamy

środa, 03 sierpień 2016
Gość: Rybnik
Jedzenie pierwsza klasa!Nigdzie tak dobrej zupy cebulowej nie jadłam.Pierogi panserotti rewelacja. Podwojna porcja kotleta schabowego na talerzu,zajebisty żurek w chlebie,rosół jak domowy. Polecam wszystkim,którzy lubią dobrze zjeść.Ceny adekwatne do wielkości potraw i ich smaku. Napewno tu wrócimy. Super!

niedziela, 31 lipiec 2016
David : Ostrzeszów
Bardzo dobre jedzenie jedno z lepszych w Karpaczu w przystępnej cenie. Dbałość o jakość potraw i klienta naprawdę polecam :)

niedziela, 24 lipiec 2016
Justyna i Sławek: Pecna
Może nie najtaniej ale bardzo bardzo smacznie.

piątek, 22 lipiec 2016
Rodzinka na 5: Rzepin
Potrawy pierwsza klasa! :-) Zawsze świeże, apetyczne i uprzejmie podane. Nawet nasz najmłodszy skarb (8 miesięczny) znalazł potrawę dla siebie _ rosół jak u babci ... :-) polecamy! Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość ... na wolny stolik i czas oczekiwania na potrawę ale warto !!!

wtorek, 19 lipiec 2016
Asia i Piotr: Darłowo
Wspaniałe jedzenie, klimat i położenie lokalu urocze. Obsługa fantastyczna. Zasugerowaliśmy się wysoka notą na TripAdvisor wybierając ten lokal i nie zawiedliśmy się. Byliśmy tylko dwa razy, ponieważ nasz pobyt w Karpaczu był krótki, ale jeszcze wrócimy...warto! Pozdrawiamy

środa, 13 lipiec 2016
Jaś i Małgosia: Polkowice
Bardzo smaczne jedzenie pełna kultura zjedliśmy obiad a wieczorkiem idziemy na jakąś sałatkę.

sobota, 18 czerwiec 2016
Gość: Kędzierzyn-Koźle
Miło, smacznie i muzycznie! :) Polecam! :)

środa, 27 kwiecień 2016
Gość: Głogów
Jadam u Was już chyba od 12 lat i będę jadł dalej. Pozdrawiam :-)

niedziela, 17 kwiecień 2016
Rafał : Kraków
byliśmy tuż przed sylwkiem i stek z angusa doskonały ,cudowny swojski klimat knajpy bardzo uprzejma obsługa i naprawdę mega przytulne wc,zawsze gdy będziemy w Karpaczu tam wpadnę i polecam każdemu z czystym sumieniem

wtorek, 29 marzec 2016
Goscie 4: Warszawa
Wyśmienite menu! Smacznie,estetycznie i szybko. Polecamy szczególnie,, pieróg urzekająco miesny"w cieście francuskim na ciepło i sakwy z drobiu ze szpinakiem i fetą. Mniam,mniam. Do tego żur w chlebku dopełni rozkoszy podniebieniu☺ Polecamy!!!"

wtorek, 02 luty 2016
Alina: Kępno
Jadamy tu co roku. Wracamy z największa ochotą! Jedzenie zawsze przepyszne. Owoce morza rewelacja - zwłaszcza mieso z krewetek i małży z makaronem powala smakiem :) Obsługa mimo nawału gości zawsze przemiła, kompetentna i pomocna. Szczerze polecamy!

sobota, 23 styczeń 2016
Andrzej: Zawiercie
Znakomite jedzenie! Byliśmy zbyt krótko by spróbować wszystkiego, ale cała strona z wołowiną jest odhaczona. Co by dużo nie pisać - wielka pochwała za klimat, obsługę i magiczne dania. Do zobaczenia na ferie!

środa, 13 styczeń 2016
Gość: Darłowo
Restauracje u pietiego odwiedziłem w dniu dzisiejszym pierwszy i ostatni raz byłem z żoną w 8smym miesiącu ciąży samo wejście po oblodzonych schodach sprawia wielką trudność zwłaszcza dla kobiety w takim stanie wystarczy posypać żwirem po dotarciu na miejsce i zajęciu miejsca przy stoliku przyszła kelnerka i oświadczyła bezczelnie że te stoliki są zarezerwowane i raczej nie zjemy nic rozumiem że nie ma miejsc ale sposób w jaki ta pani to oznajmiła myślę że kultury osobistej i podejścia do klienta pański personel mugł by się uczyć w chatach na deptaku tak bardzo krytykowanych my zjedliśmy w Aurora było smacznie i też w przystępnej cenie ale jak to mówią od ziarnka do ziarnka a zbierze się miarka pańska dobra opinia w internecie nie zawsze taka będzie

sobota, 09 styczeń 2016
Ola: Słupsk
Restauracje u Petiego odwiedzilam z chlopakiem w pazdzierniku, po pochlebnych ocenach spodziewalam sie dobrego jedzenia... Niestety posilki byly po prostu niesmaczne. Wszystko mrozone, przygotowane na glebokim tluszczu. Jako fast food byloby ok ale nie w takiej cenie. Z czystego serca nie polecam!!!

niedziela, 03 styczeń 2016
Roman: Inowrocław
Polecam restauracje u Petiego przez trzy dni pobytu w Karpaczu właśnie tam chodziliśmy na obiady.Obsługa przemiła a o jedzeniu to nie wspomnę.Jeśli będziemy jeszcze w Karpaczu to na pewno nie będziemy szukali innej knajpy.Pozdrawiam całą obsługę.Roman z Karoliną i Julką.

niedziela, 27 grudzień 2015
Radek: WRO
Jesteśmy ze Słupska i pierwszy raz byliśmy w Karpaczu z rodziną w ostatnie wakacje, o restauracji U Petiego dowiedziałam się z http://karpacz-szklarska.pl/ ale patrząc na zdjęcia bałam się, że będzie tam drogo, ale finalnie ceny okazały się przystępne, porcje solidne i smaczne! Polecam!

sobota, 05 grudzień 2015
Antonio: Wałbrzych
Polecam, mieliśmy tutaj świetny pobyt i bardzo uprzejmą obsługę na prawde polecamy :) Położone też w dobrym miejscu karpacza, blisko szlaków opisanych tutaj http://karpacz-szklarska.pl/ Na pewno zawitamy tutaj jeszcze w przyszłym roku :)

sobota, 05 grudzień 2015
Ada: Zielona Góra
Podobno zawsze wybrzydzam i nigdy do końca nie jestem zadowolona- to opinia mojej rodziny!!! I tu muszę ich poprawić!!!! Otóż jest to najlepsza knajpa w jakiej byłam w górach:) Rewelacyjna kuchnia, miła obsługa i niepowtarzalny klimat- mało!? Mnie zawsze! Więc za 3 tygodnie podpiszę z przyjemnością listę obecności właśnie u Was:)!!!

niedziela, 29 listopad 2015
Tadeusz ze znajomymiGość: Krotoszyn
Pysznie i bardzo miło ,polecam jak będę w Karpaczu to na pewno tu wrócę.

wtorek, 10 listopad 2015
Chojrak Tchórzliwy Pies: Nowhere
Świetne miejsce, aby posłuchać trochę innej muzyki niż w komercyjnych stacjach radiowych, spożywając bardzo dobre jedzenie. Niezwykle miła obsługa. Latem na tarasie przy grzanym winie lub piwie podziwiać wspaniałe krajobrazy, spotkać się ze znajomymi lub po zejściu z gór odpocząć, zrelaksować się i nabrać energii (po sytej kolacji) na kolejny dzień. Polecam przekonać się osobiście ;)

wtorek, 20 październik 2015
Ewa i Wojtek: Pyskowice
Na wizytę u Was cieszymy się tak samo jak na wypad w góry;)Jedzenie pycha,obsługa przemiła.Coś u Was wisi w powietrzu takiego, że po całym dniu marszu po górach jak się już u Was usiądzie, człowiek czuje się po prostu szczęśliwy.Odwiedzamy Was od 9lat(niestety z przerwami;)) i zawsze nam smakuje:)Pozdrawiamy!

piątek, 09 październik 2015
Mikołaj : Świnoujście
Absolutnie najlepsza knajpa w Karpaczu, steki świetne, panserotti bomba, ale krewetki to już przesada... the best :) Byliśmy stałymi klientami jako 3 os. rodzina, jesteśmy od jakiegoś czasu jako 4 os. rodzina i niezmiennie wszystkim smakuje; ) w listopadzie jesteśmy !

poniedziałek, 28 wrzesień 2015
Gość : Płock
Polecam. !!!! Pysznie smacznie miła obsługa ...

sobota, 26 wrzesień 2015
EiP: Orzysz
Rewelacja :) pysznie, świeżo, sympatycznie :) polecamy

czwartek, 24 wrzesień 2015
Gość: KRYNICA MORSKA
obsluga bardzo mila mily mlody pan surowki 4 poledwiczki wieprzowe z czosnkiem 5 t-bone steak 3 frytki 9 pieczone ziemniaki 9 sosy 3 czas oczekiwania 50 minut toalety 1 skala od 1 do 10

sobota, 19 wrzesień 2015
Gość: lublin
Jedzenie pycha atmosfera extra . Zróbcie coś wreszcie z toaletami Koniecznie. Gość dobrze życzący.

sobota, 12 wrzesień 2015
Paulina: Warszawa
Spędzając nasze wakacje w Karpaczu codziennie żywiliśmy się u Petiego. Do pierwszej kolacji skłoniły nas bardzo dobre opinie o restauracji i nie zawiedliśmy się. Oprócz fantastycznego jedzenia na szczególną pochwałę zasługuje kucharz, który serwował wyśmienite steki. Każda potrwa jest przygotowywana z myślą o klientach. Przez cały pobyt obsługiwał nas przesympatyczny kelner Mateusz oraz urocza kelnerka Miranda, którzy wkładają dużo serca do funkcjonowania restauracji. Dziękujemy!

czwartek, 27 sierpień 2015
Magda: Łódź
Od 3 lat (bo niestety od tylu tylko znam ;) ) niezmiennie najlepsza knajpa w Karpaczu ;) Obsługa bardzo miła i pomocna, zwłaszcza przemiła młodziutka Pani Kelnerka o bardzo oryginalnym imieniu! :) Jedzenie niezmiennie wyśmienite! Polecam Wszystkim i gorąco pozdrawiamy całą ekipę Petiego !! Magda i Jarek z beaglem Anakinem ;) ps. mam nadzieję, że osy Wam już trochę odpuściły?:)

piątek, 21 sierpień 2015
DAMIAN : ścinawa
Bardzo miła obsługa, jedzenie bardzo dobre, cena dobra :-) gorąco polecam

wtorek, 18 sierpień 2015
Gość: Polkowice
Właśnie skończyłem stek z angusa. Dobry. Ale tylko dobry. Tydzień temu jadłem taki sam w "sieciowce" (sphinx) i był zaje****y.

piątek, 31 lipiec 2015
pocioszek : Tuchola
Jedzenie super. Trochę trzeba poczekać.

czwartek, 30 lipiec 2015
Aga Kasia Chudy Gruby: Polkowice
Rewelacja. Obsługa miła. Jedzonko pyszne. Jest tak jak mówią: "Koncertowo". Polecamy.

niedziela, 19 lipiec 2015
Klaudia i Wojciech: Piaseczno
Jedliśmy tam przez tydzień! Smacznie i milutko. Obsługa nawet jak zmęczona to uśmiechnięta! Gorąco polecamy!

sobota, 18 lipiec 2015
Gość: Rybnik
Jedzenie pychota - obsługa bez zarzutu - było bardzo, bardzo sympatycznie i przede wszystkim pysznie. Ciepłe pozdrowienia dla całej załogi - Turyści z Rybnika :) 19-22.06.2015

piątek, 10 lipiec 2015
Justyna i Sebastian: Bolesławiec
Jedzonko-pyszne. Czas oczekiwania-b.krótki. Obsługa-miła. Wszystko na luzie - polecamy i pozdrawiamy. Goście weekend-owi 13-14 czerwiec 2015 r. :))

środa, 17 czerwiec 2015
AMG: Śrem
Było bardzo miło i bardzo smacznie.

środa, 03 czerwiec 2015
smakosz: wrocław
Stek z Angusa -naprawdę warto. To śni się po nocach...hmm...

środa, 03 czerwiec 2015
Kaśka: Wrocław
Kilka wizyt U Petiego i jedno podsumowanie -tak powinno smakować jedzenie.

wtorek, 05 maj 2015
Ania: Szczecin
Pierwszy raz tu byłam jakieś 14 lat temu... jako nastolatka. Rany, jak ten czas leci...

środa, 22 kwiecień 2015
Sokoliki: Podlesice
Łosoś i pstrąg z pieca! Mega wypas!

wtorek, 03 marzec 2015
Sielak: Kruszyn Krajeński
Miejsce odkryte przypadkiem dzięki znajomym.. Wracam tam jak często się da... Klimat wspaniały, kuchnia smaczna, a wieczory o smaku pierników... ;) Być w Karkonoszach i nie być u Petiego - poważny błąd...

poniedziałek, 02 marzec 2015
Karpacz: Warszawa
Karpacz. Gdzie dobrze zjeść? Restauracja U Petiego i tyle w temacie. Wołowina, wieprzowina i owoce morza - polecamy!

czwartek, 12 luty 2015
Aga i Wojtek ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): poznań
Miła i luźna atmosfera, przesympatyczna obsługa i pyszne jedzenie. Knajpa nienapompowana, a jej urok tkwi w prostocie i zamiłowaniu Właściciela do tego co robi.

środa, 11 luty 2015
Patryk ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ): Gdańsk
Jestem bardzo zadowolony z tej oto restauracji.Byłem bardzo zdumiony atmosferą jaka panowała w restauracji. Jedzenie było bardzo smaczne serdecznie polecam :).

środa, 11 luty 2015
 
Powered by Phoca Guestbook