Karmimy Koncertowo!

DODAJ WPIS DO NASZEJ KSIĘGI
 


Oliwka i Julcia: Słupsk
POLECAMY Pyszne jedzonko, miła obsługa. Kiedy jesteśmy w Karpaczu to jemy tylko U Petiego. Pozdrowienia dla całej Załogi ?

środa, 12 luty 2020
Krzysztof Ola i Julia : Drawsko pomorskie
Jesteśmy tu po dwóch latach ... Wróciliśmy bo było smacznie i super obsługa ,a dania bardzo duże . Dziś to możemy potwierdzić bo byliśmy wczoraj i dziś a wieczorem wracamy znów ?. Polecamy z całego serca ❤️

czwartek, 26 grudzień 2019
Gość: Szprotawa
Smaczne , pięknie podane i różnorodne dania .Kolejka do stolika ale warto czekać ( najlepiej zrobić rezerwację ). Zamówienia są realizowane szybko nawet dla sporej grupy u nas 7 osób i co ważne potrawy są świeże .Polecam gorąco

niedziela, 24 listopad 2019
GośćAgnieszka: Jelenia Gora
Jedzonko fantastyczne, miejsce urzekające a obsluga-mimo wielkiego zmęczenia bardzo ciezką pracą-tyyyyylu gosci- wszyscy usmiechnièci i życzliwi❤ WIELKIE DZIĘKUJEMY napewno znów wpadniemy.A to ze trzeba czasami czekać na stolik....to tylko świadczy o przepysznym jedzonku i życzliwości personelu?

piątek, 15 listopad 2019
Dani: Zielona Góra
Poezja smaków. To co tu jemy po prostu nie może nie smakować. Zawsze jest to czysta przyjemność Do tego super miła obsługa i atmosfera. Czego więcej potrzeba. Nam nic?

piątek, 08 listopad 2019
Ledva: Mladá Boleslav
Delicious food, good prizes, cozy atmosphere, awesome music!

poniedziałek, 28 październik 2019
Agnieszka : Płoty
Pyszne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Stosunkowo szybka i bardzo sympatyczna obsługa! Polecam!!!

niedziela, 29 wrzesień 2019
My: Holandiia
Serdecznie Polecem. Bardzo miła obsługa i szybka. Jedzenie przyrzadzane na wysokim poziomie. Bardzo ale to bardzo smacznie. Zapiekane żeberka, polędwiczki wiepszowe, pieróg i inne ...,,NIEBO W GĘBIE ,, spròboj sam.

niedziela, 01 wrzesień 2019
Wycieczka że ślaska: Karpacz
Jedzenie bardzo pyszne i syte porcje podane są adekwatne do ceny i wyglądają naprawdę apetycznie. Polecam tą restauracje napewno jak będziemy w Karpaczu to odwiedzimy.

czwartek, 29 sierpień 2019
Gosc: Strzelce Opolskie
Jedzenie rewelacyjne ?uczta dla podniebienia?obsługa bardzo miła?

środa, 21 sierpień 2019
Bolek: Strzelce Op
Najlepszy pstrąg w okolicy , bardzo miła obsługa , polecam świetny lokal !!! ?

środa, 21 sierpień 2019
Gość: Szczecin
Polecam bardzo!!! Pyszne jedzenie duże porcje, bardzo miła obsługa i co dla nas najważniejsze że można wejść z psem.

sobota, 10 sierpień 2019
Andrzej: Warszawa
Najlepszy pstrąg w całych Karkonoszach

sobota, 03 sierpień 2019
Kamil: Stara Huta
Super jedzenie i miła obsługa. Polecam restaurację!

piątek, 02 sierpień 2019
Aga: Łódź
Fantastyczna kuchnia, fantastyczna obsługa, fantastyczna atmosfera. Żeberka cudo, udka z kaczki rewelacja. I co dla nas ważne, nawet nasz pies czuł się jak u siebie. To nasz numer jeden w Karpaczu.

piątek, 12 lipiec 2019
Kasia: Tuchola
Polecam. Steki na światowym poziomie. Luźna atmosfera.

niedziela, 07 lipiec 2019
Gość: skoki
Karpacz -cudowne miasto.-ALE RESTAURACJA u PETIEGO - TO TA PRZYSŁOWIOWA WISIENKA NA TORCIE DLA KAŻDE COŚ DOBREGO( bardzo dobrego) OBSŁUGA PERFEKT, DANIA SMACZNE,PERSONEL JAK W HOTELU ****** Kolejne wakacje -KARPACZ..DLACZEGO A NO DLA PETIEGO... ZAKOPIEC NIECH SIĘ UCZY... DO ZOBACZENIA W LIPCU!!!! POZDROWIENIA DLA SZEFA KUCHNI. STALI GOŚCIE ZE SKOKÓW..

sobota, 15 czerwiec 2019
Gość: Karpacz
Jedzenie bardzo dobre wszystko przygotowane bardzo starannie pyszne pyszne pyszne polecam

sobota, 11 maj 2019
Dziewczyny: Legnica
Wesołych Świąt Wielkanocnych dla całej Ekipy Restauracji u Petiego życzą dziewczyny z Legnicy:)

piątek, 19 kwiecień 2019
Justyna i Sebastian: Środa Śląska
Jedzenie - 10 Atmosfera - 10 Lokalizacja - 10 Obsługa - 10 Lokal godny polecenia!

wtorek, 02 kwiecień 2019
Gość Agnieszka
Czy w związku z zachecajacym opisem napicia sie u Was na nowym tarasie piwka , będzie jakieś kraftowe ? Pszeniczne jakas IPA? Tego trochę brakuje do tych steków...

wtorek, 26 marzec 2019
Ania: Głogów
Pysznie i klimatycznie. Warto jednak pomyśleć o znakach, jak trafić do Was? bo sporo czasu i nerwów kosztowało odnalezienie miejsca. Byliśmy 2 lata temu, nie wiem czy trafilabym drugi raz, a z pewnością chciałabym znowu coś u Was zjeść, bo warto.

niedziela, 10 marzec 2019
Ania i Damian : Częstochowa
Byliśmy całą rodzinką w Karpaczu przez kilka dni i codziennie chodziliśmy do Was na kolacje. Wszystko czego sprobówalismy było wprost fantastyczne! Jedna z najlepszych restauracji w jakiej byliśmy. Zupa z owoców morza przeszła moje najśmielsze oczekiwania, a moje Kochanie było zachwycone stekiem i żeberkami? Nasze dziewczynki zakochały się w rosole i w pomidorówce. Odwiedzimy Was za każdym razem jak tylko będziemy w Karpaczu!

sobota, 23 luty 2019
Paulina: Londyn
Wybór restauracji był podyktowany opiniami w internecie i jesteśmy miłe zaskoczeni. Zamówione były flaczki, żurek i gulaszowa zdały egzamin na 5 . Mąż zamówił schabowego z jajkiem tez ok , corka sytego pieroga który wszystkim przypadł do gustu . Atmosfera w restautacji przyjemna Personel miły Polecam w 100%

środa, 20 luty 2019
Aneta: Gorzów wlkp
Jedzenie pyszne. Godna polecenia zupa z ryb i owoców morza, a palce lizać żeberka. Jak będziemy następnym razem to z pewnością będziemy...

czwartek, 24 styczeń 2019
Gość: Poznań
Jutro przyjeżdżamy do Karpacza i jednym z głównych punktów programu będzie właśnie restauracja u Petiego. Pyszne jedzonko i miła obsługa!!! Polecam! :)

sobota, 12 styczeń 2019
Zbigniew Iskra : Kożuchów
Za każdym razem gdy jesteśmy w Karpaczu, jemy w tej restauracji i nigdy nie wyszliśmy zawiedzeni. Pyszne jedzonko, super muzyka i co ważne profesjonalna, miła i bardzo kompetentna obsługa. Dziękujemy Wam i do następnego spotkania.

niedziela, 06 styczeń 2019
Agata i Piotrek: Leszno
Przyjeżdżamy do Was już od 15 lat i jest to jedyna restauracja w Karpaczu, do której chodzimy. Niezmiennie pyszne jedzenie (a próbowaliśmy już prawie wszystkich potraw), miła i przyjazna obsługa, dobra muzyka. W miniony weekend byliśmy ponownie - bardzo dobry delikatny pstrąg, sakwa drobiowa, przepyszna zupa z ryb i owoców morza, a próbowane przez nas po raz pierwszy kacze uda - kulinarny majstersztyk. Czapki z głów dla kucharza! Dobrze, że na piątkowy i sobotni wieczór mieliśmy rezerwację stolika - w niedzielę, nie wiedząc, o której zejdziemy z gór, przyszliśmy spontanicznie i niestety wolnego stolika nie było - co tylko potwierdza Wasze pierwsze miejsce w okolicy....:) Dziękujemy i do zobaczenia ponownie.

środa, 21 listopad 2018
Barbara i Marian: Dortmund
U Petiego serwuja najlepsze Steki w Europie. Juz dzis,cieszymy sie na nastepny raz. Pozdrawiamy caly Team. B+M, z Dortmundu.

wtorek, 06 listopad 2018
Dorota Czerwony: Czaplinek
Przemiła obsługa super jedzenie na pewno do was zawitamy ponownie . Pozdrowienia dla całej ekipy.

poniedziałek, 05 listopad 2018
Gość: Stargard
Najwspanialsze miejsce do odpoczynku i spotkania ze znajomymi w Karpaczu :) , miła obsługa , jedzenie wspaniałe :) Jeszcze 3 miesiące i znowu zawitamy :)

poniedziałek, 15 październik 2018
Gośćmaja: Pabianice
Super restauracja. Wszystkie dania pyszne..zupa rybna po prostu poezją .polecam gorąco..każda wizyta w Karpaczu to przede wszystkim ta restauracja

piątek, 17 sierpień 2018
Grzegorz: Sosnowiec
Kacze uda, żeberka,polędwiczki palce lizać,super miła obsługa,polecamy

wtorek, 07 sierpień 2018
Gość: karpacz

Słabo oznakowany dojazd. Niestety nie trafiliśmy. Żałujemy, bo opinie zachęcające. Trafiliśmy za to do "Niebo w gębie", lokal ładny, obsługa miła, ale jedzenie FATALNE. Placek z gulaszem w skali 1 do 10 = 1, schabowy w skali 1 do 10 = 1. Poszli na ilość nie na jakość. A przecież nie o to chodzi. Nie polecam.


Odpowiedź:

Szanowni Państwo, inne restauracje posiadają swoje witryny internetowe lub zakładki na portalach typu TripAdvisor - księga Gości restauracji U Petiego nie jest miejscem na tego typu wpisy...


poniedziałek, 23 lipiec 2018
Hubert z rodziną : Choszczno
Najlepsze żeberka jakie jedliśmy. Polędwiczki i rosół dla dzieci tak dobry że wszystko zniknęło. A żeberka mega pyszne. Godne polecenia

czwartek, 12 lipiec 2018
Kamil: Łódź
Polecam dla małych i dla dużych. Cała rodzina wyszła z uśmiechami na twarzy i pełnymi brzuchami. Nawet moja żona - a to sztuka.

czwartek, 05 lipiec 2018
Gość: Szczecin
Zamówiony filet w sosie kurkowym i placek po węgiersku. Sos kurkowy jakiś beszamelowaty, o smaku kostki rosolowej, gulasz do płacą nie dość, że jakaś dziwna kompozycja przypraw, to słooony jak diabli! Nie widzę sensu powtornej wizyty. Lepiej kupić parówki w pobliskiej biedronce!

środa, 27 czerwiec 2018
Justyna: Radom
Polecam wołowinę!!! Red Angus, Ribeye, Black Angus Trochę drogo, acz warto!

wtorek, 29 maj 2018
Janusz: Gostynin
Restauracja godna polecenia. Miła, profesjonalna obsługa i pyszne jedzenie. Bardzo duże porcje za niską cenę. Karpacz, 23.04.2018

środa, 02 maj 2018
Waldemar: Augsburg
Wspaniala kuchnia, mila obsluga, polecamy!!. A sami wrocimy tu napewno.

wtorek, 03 kwiecień 2018
Dziewczyny: Legnica
Restauracja u Petiego - Najlepsze ferie ever – Jedzenie trunki towarzystwo znaczy Załoga znaczy w szczególności… sami wiecie Kto:) - Normalnie 7heaven:)

czwartek, 01 marzec 2018
Monika: Poznań
Restauracja godna polecenia. Miła, profesjonalna obsługa i pyszne jedzenie. Każdego roku będąc w Karpaczu, obowiązkowo zatrzymujemy się u Petiego :)

sobota, 17 luty 2018
Dziewczyny: Legnica
Lody kokosowe z białą czekoladą uwielbiam:) Mamy nadzieje, że jak przyjedziemy jeszcze będą:)

czwartek, 08 luty 2018
Dorka i Paweł: Wrocław
Do restauracji „ U Petiego” trafiliśmy tuż przed zamknięciem wygłodzeni całodziennym marszem po górach. Mimo to, że było późno personel przywitał nas z uśmiechem a podane jedzenie było doprawdy fantastyczne. Duże porcje , wszystko z wysokiej półki łącznie z dekoracją talerza i świeżymi warzywami .Szczególnie polecam drobiową sakwę za szpinakiem i fetą oraz suma afrykańskiego przy którego konsumowaniu mój ukochany mruczał pod nosem z zadowolenia. Dania były bardzo smaczne i mistrzowsko doprawione mieszanką ziół i przypraw .Serdecznie polecam z pewnością „U Petiego” będzie obowiązkowym punktem przy następnej naszej wizycie w Karpaczu :)

poniedziałek, 05 luty 2018
Dziewczyny: Legnica
Ale tak się nie robi… no i co mamy teraz zrobić hmm...wybrać doskonałą rozkosz, czy pyszności Dona, któremu się przecież nie odmawia :)

piątek, 02 luty 2018
Dziewczyny: Legnica
Kacze uda to najlepsze danie na świecie. Przyznajemy szczerze i bez bicia, że podbiły nasze serca bardziej niż pierś z kaczki barbarie:) Brawo dla Kucharza i czapki z głów. A deser lodowy to idealne połączenie słodyczy z owocowym orzeźwieniem. Po prostu Ambrozja:)

poniedziałek, 29 styczeń 2018
Rafał: okolice Milicza
Jedzenie wyśmienite, super klimat. To będzie obowiązkowy przystanek podczas pobytu w Karpaczu. Szczerze polecam?

piątek, 19 styczeń 2018
Ania: Płock
Super jedzenie, miła obsługa, fajny klimat. Zawsze gdy jestem w Karpaczu odwiedzam ten lokal.

piątek, 12 styczeń 2018
Orzech: Prochowice
Żurek w chlebie pierwsza klasa , od lat nasz obowiązkowy przystanek podczas pobytu w Karpaczu .

poniedziałek, 08 styczeń 2018
Legnica: Dziewczyny
Wszystko co Załoga Restauracji u Petiego napisała nt. Suma afrykańskiego oraz Pikantnych żeberek J.Daniel's – z zachwytem potwierdzamy. To rozkosz dla podniebienia wręcz niezapomniane doznania kulinarne i nie tylko:) Gratulujemy:)

poniedziałek, 08 styczeń 2018
 
Powered by Phoca Guestbook